SVARTA LISTAN

I mitt tidigare inlägg om Syrianska i Södertälje har i kommentarerna återigen en länk kommit till Stockholms fotbollsförbunds "svarta lista" över spelare som blivit avstängda från spel. Se länk .


Om man plockar bort alla som fått kortare avstängningar än 3-4 veckor blir följande personer kvar på listan.

MEN detta är säkert någon form av konspiration inom Stockholms fotbollsförbund och borde nog anmälas till DO.

Bara att kalla listan för "Svarta listan" är ju rasistiskt och helt i klass med glassen "Black nogger" som anmäldes till DO.

Sannolikheten är nog mer eller mindre 100-procentig säker att Stockholms fotbollsförbund är rasistiska, någon annan orsak till att listan nästan uteslutande innehåller utländska namn kan väl ändå inte finnas ;-)


Kommentarer
Postat av: Info

SVERIGES RADIO VILL SVENSKARNA ILLAJaha, det var många utländska namn, det där. Låt mig så här på kvällskvisten bidra med några till.Jag råkade just lyssna någon minut på den stående programpunkten ”Vid dagens slut” i P1. Dagen är tisdagen den 30/9. Den inhyrda damen började med att deklarera sitt engagemang i Röda korset och dess kamp mot diskriminering av invandrare. För att sedan osökt kunna glida över på en veklagan över Sveriges hårda och omänskliga flyktingpolitik och svennarnas unika grymhet att inte tillåta obegränsad och villkorslös anhörigivandring från andra sidan jordklotet . På nätet kunde jag se, att tantens namn var LENA EDENBRINK.Jag, hon kallar sig själv ”en vanlig tant”. När hon i olika sammanhang angriper bl.a. Sverigedemokraterna. Detta kunde jag erfara via Google i bloggen HÖGERKÄNGA den 12. augusti 2008: http://freesweden.org/blog/?paged=2 (det aktuella inlägget hittas ett stycke ned). Där berättas mer om Edenbrink:”Aktiv i extremfeministorganisationen F! - Aktiv inom HBT-rörelsen, Pride och RFSL (har en sambo som är transperson). – F.d. journalist!!! (arbetade i elva år som reporter på Norrbottens- Kuriren, tidningen som nu tog in detta öppna brev från “en vanlig svensk”. - Arbetat med diskrimineringsseminarier tillsammans med bl a Luleå Kommuns Invandrarservice. - Aktiv inom fackföreningen ST-ATF.Och så vidare, och så vidare. Sida upp och sida ner med Googleträffar som med en fruktansvärd och för Edenbrink fullkomligt förgörande tydlighet visar hennes samhörighet med extremfeminism, sammanslutningar för sexuella avvikelser, diskrimineringsarbete, politiskt korrekt journalistarbete mm mm. Och detta är den människan som i sitt öppna brev påstår att hon är ´en ganska vanlig medelålders tant´. Vanlig kan jag gå med på, och säkert tant också, men också urtypen för en vanlig politiskt korrekt människa som i alla väder kritiserar Sverigedemokraterna och gärna i vanlig ordning ljuger och lägger till för att frisera sanningen. ---”Sitt program i P1 lättade hon upp med musikinslag, närmare bestämt berikarlåten MENGENANG ILHAM LELUHU med Sound of Africa.Under veckans övriga vardagar bjuder ”Vid dagens slut” bl.a. på gästuppträdande av ELHAM POURAXAR (måndag), MAARE TAM (onsdag) och CLETUS NELSON NWADIKE från Afrika (lördag).Som sagt, tisdagen börjar ta slut och det är dags för en ond svenne att gå och lägga sig, dra täcket över huvudet och skämmas. Men redan i morgon bitti kan han vakna upp till nya, fräscha program i Sveriges radio (gratis produktreklam för invandrarkultur):”Morgonpasset. - Nio år efter Fittstim kommer nu Pittstim. Gringoprofilerna ZANYAR ADAMI och INTI CHAVEZ PEREZ har satt ihop en antologi med manliga berättelser. P3 kl 06.04.”2008-09-30 @ 22:56:37
Postat av: Ruskprick

Idrottsrörelsen speglar tycker jag utomordentligt hur det ser ut där ute i den Svenska verkligheten. Detta borde väl även få upp ögonen på den Sverigefientliga och onde Johan Persson. Men han blundar väl bara och ser om sitt eget hus. En vidrig människosyn tycker jag och ett vidunderligt svek mot sitt eget folk och land. Fy för den lede FI!

Postat av: Ruskprick

Tillägg till mitt ovanstående inlägg: Detta borde väl även få upp ögonen på den Sverigefientliga och onde Johan Persson som troget läser här inne och med sin politik bidrar till Sveriges destruktiva förfall.

Postat av: Anonym

Har utlänningar gått så långt så att de numnera maskerar sig som Svenska fans?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3430793.ab

2008-10-01 @ 12:00:04
Postat av: Ruskprick

Ingen har sagt att det inte finns Svenska idioter. Om du nu tvunget ska skriva här inne och vill ha ett respektabelt bemötande så kan du väl kalla dig för t ex Daniel. Att skriva under olika alias eller inget alls anses inte seriöst förstår du.Han med smällaren var säkert en importerad huligan från afghanistan. Haha det rimmade då måste det va sant!2008-10-01 @ 18:23:56
Postat av: Carl

när pengarna är slut kommer invandrare inse att festen är slut. stat och kommuner får väl skatteintäkter från privata sektorn? när alla privata produktionsföretag flyytat jobb ocg fabriker utomlands och alla är arbetslösa finns bara jobb inom kommun och stat kvar. då går pengarna bara runt och kassakistan sinar.

2008-10-01 @ 19:05:06
Postat av: Arnold

Konstiga kommentarer på Toralfs inlägg, med sådana kommentarer kommer vi inte till en lösning av problemet. Jag håller med om att en hel del av våra invandrare har problem med sitt uppförande på olika idrottsarenor. Men kom gärna med förslag hur vi ska komma åt detta. Lösningen är inte att slänga ut dom från Sverige, men lösningen är inte heller att bara se dessa listor och inte göra något åt det. Finns en stor flathet från "svensson" här.

Jag tycker att det är bra att våra invandrare engarerar sig i idrottsrörelsen, doch inte o egna förenigar. Min erfarenhet som ungdomsledare i tre olika sporter är att invandrarungdomarna i många fall "saknar föräldrar" dvs föräldraran kommer inte och tittar på matcher, kör inte till bortamatcher även om dom har bil. Undantag finns givetvis. Det är viktigt att få med föräldrarna tidigt och "skola" dom i "svenskt idrottsvett". Jag har även varit med om att svenska spelare och föräldrar bettet sig illa mot våra invandrarbarn på t ex fotbollsplan. Men tyvärr är det vanligare att det är invandrarungdomar och deras familjer som beter sig illa.

Mao det är aldrig ok att uppträda osportsligt oavsett var man kommer ifrån, vi ska definitivt inte ha särskilda regler för våra invandrare.

2008-10-01 @ 20:15:37
Postat av: Ruskprick

Våra invandrare??? Har vi någon form av ansvar gent emot dem? Har dom inte eget ansvar att ta till sig hyfs och etikett i det nya samhället som föder dom? Det är slut nu med daltandet dom skall rätta sig efter Svenska regler. Dom regler som vi lever efter med jämnlikhet och demokrati.Lösningen är att rösta på SD så att ordningen blir återställd. Att pensionärerna får vad dom förtjänar och daltandet med främlingarna avtar. Att man skall arbeta för brödfödan då blir det kanske inte så attraktivt att komma hit.

2008-10-01 @ 22:31:29
Postat av: Gregorius

Mille grazie "info" för ditt upplysande bidrag i detta forum.

2008-10-01 @ 22:43:19
Postat av: Ruskprick

Och vem syftas detta till?Ikväll gick jag hem från hockeyn och satte upp en jäkla massa klsterlappar på varje stolpe och kur.

2008-10-01 @ 23:40:04
Postat av: Tore

Jo men visst! Nog kan man undra vem som är "samhällsförstörare"? Johan Persson och Co eller

huliganinvandringen?.

Det allra bästa vore väl "en spark i baken" åt båda

hållen!.

Dessutom tycker jag att Migrationsverket bör läggas ned, och att polismyndigheten övertar utredandet, i den sistnämnda gruppen, även om dessa

lyckats etablera sig i den sociala ersättnings delen...

2008-10-02 @ 14:34:18
Postat av: söder

Anonym. 12:00:04

För det första så är det inte bara svenskar i de allsvenska lagens firmorna.

Artikeln gäller aktiva licensierade spelare som inte kan sköta sig på fotbollsplan.

Tyvärr var det precis likadant när jag spelade div 5 för 15 år sedan. Märkligt att inget har gjorts åt problemet.

Det bästa vore att titta på det ekonomiska stödet föreningar får.

Föreningar med mycket problem och avstägningar skall drabbas ekonomiskt.

Jag kan garantera att klubbarna kommer att stävja bråkstakar om man börjar peta på deras pengar.

2008-10-02 @ 16:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0