SSU VILL KROSSA KÄRNFAMILJEN

Som om det inte var nog med utdelandet av rosor till den eller de som matförgiftade 145 personer som besökte Svenskt näringsliv i Stockholm vill även SSU krossa kärnfamiljen. Läs artikel i SvD.Jytte Guteland    Foto Thoralf Alfsson

I en liten folder med rubriken "VÄLKOMMEN TILL SVERIGE" som SSU just nu delar ut i skolorna kan man läsa om hur dessa ungdomar ser på samhället. När man läst denna lilla folder förstår man att även uttalande som att ge rosor till den som förgiftat 145 personer inte är främmande för SSU och Jytte Guteland.


Ett av många budskap i denna folder lyder


VI VILL ATT KÄRNFAMILJEN SOM NORM KROSSAS.

  

Med tanke på rubriken kan jag inte annat än börja tänka på tvångsäktenskap, barngiftermål, månggifte och hedersrelaterat våld inom familjen som förekommer inom många av de kulturer som håller på att ta över Sverige. Det är tydligen något som de socialdemokratiska ungdomarna i Sverige välkomnar och fjäskar för i sin lilla och otrevliga folder! Bevare mig från att jag slipper vara med om att dessa ungdomar kommer till maktpositioner i samhället.


Sverigedemokraterna driver rakt motsatt linje och vill värna kärnfamiljen. I vår valtidning 2006 fanns ett litet avsnitt om varje politikområde. Tyvärr fanns inte de ekonomiska möjligheterna att dela ut den till alla hushåll i Sverige inför valet 2006. Om vi hade haft den möjligheten är jag övertygad om att vårt valresultat varit ännu bättre.

I vilket fall som helst fanns ett avsnitt om vår familjepolitik som jag tänkte lägga ut. Hoppas att den blir läsbar. 


Kommentarer
Postat av: Mia H

Skönt att det finns några som värnar om kärnfamiljen! Vi är många småbarnsfamiljer som kämpar varje dag för att det ska gå ihop och det känns att samhället motarbetar oss. Ännu en anledning att stödja SD!

2008-09-27 @ 21:47:09
Postat av: R.G

"Men du Thoralf. Är inte du skild? Du har ju brutit ditt löfte emot Gud och en kvinna, så vad ger dig rätt att ens uttala dig om saken"

2008-09-27 @ 22:25:48
Postat av: Thoralf A

R.GJust därför kanske jag vet vad som är att föredra och vilket jag anser vara bäst för speciellt barnen.

2008-09-27 @ 23:03:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: stefan

Arvet efter fightingAnna lever kvar i SSU, hennes språkbruk brukade även vara rättfram ibland.

2008-09-27 @ 23:33:42
Postat av: westerbotten

offtopic bloggtips:

http://meritwager.wordpress.com/2008/09/26/migrationsverket-sparkar-israel-van-har-vi-inte-asiktsfrihet-i-sverige/Tydligen kan man få sparken från migrationsverket om man inte är tillräckligt muslimvänlig...

2008-09-28 @ 01:29:23
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: R.G

Så du anser dig själv vara en bra förälder då? Då måste du missat något. Läser man tex din dotters blogg så får man bilden av en väldigt klen, känslig förivrrad tös. Som har otroliga humörsvängingar. Dricker en hel del, syns ofta på krogen. Syns ofta på bild i sin blogg med varierande poser och kläder. Söker hon uppmärksamhet, klassiskt fall. Hon verkar inte heller ta något större ansvar för sin ekonomi. Hon har haft en del turer till psyk med tydligen. Inget fel med det. Bra att det finns hjälp att få.Men känns det inte lite krystat att du ska applicera familjeförhållanden när du inte ens kan hålla ihop din egna familj?

2008-09-28 @ 15:48:50
Postat av: Thoralf A

R.GNu gick du över gränsen! Din kommentar är borttagen.Har du inga andra argument än förtal av min egen dotter så är du en missanpassad och sorglig individ.Sök dig någonstans där du hör hemma, här gör du det definitivt inte!

2008-09-28 @ 16:13:49
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: R.G

Förtal? det jag skriver är sant. Allt finns att hämta från hennes egna blogg.Hon gör själv sin problematik känd via bloggen.

Men du måste hålla med om att det är märkligt att du tar dig rätten att lägga dig i andras leverne, då du inte ens fått ihop din egna kärnfamilj. Du har själv sagt att man ska leva som man lär.....

2008-09-28 @ 17:09:52
Postat av: Carl

bra att addera röd logotype till SD valtidning 2006. då känner inte folk som röstar på Sossar av gammalvana inte heller så avstånds tagande till att läsa info. de verkar bara vara läskunniga om det är vita och röda fält på en text!

2008-09-28 @ 17:28:35
Postat av: Nicklas Eriksson

Mnja. SSU har inte många rätt, men det står ju faktiskt på ren svenska "krossa kärnfamiljen som NORM". Inte helt och hållet, va?

2008-09-28 @ 18:42:47
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Tore

Arvtagarna av det svenska socialistiska samhället. Bajs inte bara ur mun, utan också vid hotellbesök,

spridande på golv och väggar i främmande länder!

Har ni svenska medborgare redan glömt, vad denna ohyra kan ställa till med?...

2008-09-29 @ 00:02:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Sverige har inte vid något tillfälle i historien varit socialistiskt utan bara kapitalistiskt. Det har bara varierat mellan statskapitalism (sossarna) eller privatkapitalism (moderaterna).

2008-09-29 @ 18:51:36
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Ingen bör lyssna på Eriksson! Denna person hatar allt och alla som inte delar hans galna marxsistiska tro

2008-09-30 @ 10:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0