SOSSEDOKUMENTET HAR LÄCKTMats Johanssons dokument har läckt ut på nätet.

Kan det vara så att någon socialdemokrat från Kalmar län som deltog på "förprogrammeringen" i Borgholm insett att han/hon inte gillar det som står i dokumentet och lagt ut det på nätet.

Jag träffade socialdemokratiska valarbetare på valdagen i Kalmar vid vallokalerna som lyckönskade mig och sverigedemokraterna i valet och hoppades att vi skulle lyckas bra.


Dokumentet är en intressant läsning men på en mycket banal nivå! Jag är mycket förvånad över att dokumentet är så innehållslöst och fullständigt utan en egen politik hur sd skall bemötas.


Ovanstående bild är framsidan på dokumentet och jämför man budskapet hur sd skall bemötas blir det verkligen motsägelsefullt.
Det innebär att oavsett vilka förslag vi lägger kommer inte socialdemokraterna stödja detta. Det är bara att lägga socialdemokratiska förslag i fullmäktige och se på när socialdemokraterna går emot sin egen politik.

Dokumentet handlar med andra ord i allra högsta grad om vi och de!

Så lite var Olof Palmes ord värda!

  

Jag återkommer med en egen "analys" av detta billiga dokument från Sveriges största parti i ett senare inlägg.


Kommentarer
Postat av: Antiism

Vet inte om jag ska känna mig kränkt eller hedrad då dom tagit upp min gamla blogg "jormas sd blogg"?Kränkt att behöva figurera i sossepropaganda eller hedrad då jag lyckats reta upp dessa så dant att självaste Mona Allah reagerat?Jag bara leeeer tills vidare, och njuter utav vetskapen att dessa sossestollar anser sådana som mig vara totalt omöjliga att övertyga eller argumentera emot haha...då har dom inte träffat mitt X!!! Hon gick det fasen inte att argumentera med vill jag lova ;)

2008-09-22 @ 23:45:34
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Jonas

Toralf!När Palme pratade om vi och de så pratade han om relationen mellan oss svenskar och invandrare/flyktingar. Han pratade inte om grupperingar inom svensk politik.Olof Palme var en stark internationalist som jobbade mycket med att minska klyftor, inte bara i Sverige, utan också i världen. Han och Sten Andersson (fd. utrikesminister mm) jobbade mycket med internationella frågor eftersom de tyckte det var oerhört viktigt att integrera världen och minska främlingsfientligheten.Palmes ord har ingenting med SD att göra, eller andra grupper som uppenbarligen inte gillar invandring.

2008-09-23 @ 00:54:11
Postat av: Magnus

Sossarna kanske menar att det inte får finnas andra utanför partiet? (Kanske lite som riktig islam, där väl efersträvas ett samhälle där endast muslimer är fullgoda medborgare; kristna och judar betalar jizya och för övriga gäller konvertera eller dö.)

2008-09-23 @ 02:17:06
Postat av: nils.a

Man all socialism innehåller väl sekterism? Lenin och kommunismen uttalar ju klart att det ska finnas en liten elit som ska leda och mästra! Snacket om "alla ska med" är ju mest för formens skull. Även sossarna är ju rätt mycket att man ska tycka exakt som partiledningen. De som har en annan åsikt blir snart utfrysta. När sossar skryter om att det är "så högt till tak" inom deras parti är det ju mest lögner och tomt skryt!

2008-09-23 @ 03:58:13
Postat av: Roberth Ström

Komik på hög nivå. Zlatan hit och Zlatan dit. Undrar vad han anser om att vara en bricka i sossarnas fula spel. Sen att de citerar ärkesvinet Palme gör inte saken bättre.

2008-09-23 @ 08:43:11
Postat av: Marthin

Att aldrig stödja ett förslag baserat på vilket parti som lägger fram det är ju ett sorgligt faktum. Vill minnas mig att i Trollhättan lades det fram förslag/krav om bälten på skolbussar (eller liknande), en förnuftig sak, kan tyckas - men nej. Fel parti lade fram det.Man kan spåra sånt här till riksdagsnivå, där sossarna på Ingvars tid fällde sina egna motioner blott för att NyD ställt sig positiva.Allt för Sveriges bästa..?

2008-09-23 @ 09:28:41
Postat av: BAW

Läs Kurt Lundgrens blogg i dag.

2008-09-23 @ 09:37:30
Postat av: Roberth Ström

vlt.se läs där att rasismen ökar. Frågan är vilka som blir utsatta

2008-09-23 @ 11:18:22
Postat av: Carl

Allvarligt! Hur kommer rösträkningen gå till till EU valet 2009 och riksdagsvalet 2010. jag misstänker att Allians och Sossar kommer mygla undan Sverigedemokrat och Nationaldemokrat röstsedlar.personal från SD och ND bör närvara vid hanteringen av valurnor och rösträkning.Med tanke på hur illa och panik artat etablerade partier beter sig bara för att få behålla makten. Svenska folket får inte längre rösta när det är uppenbart att valresultaten kommer bli "fel", som i EU-fördraget fick bara Irland rösta.

en förnyad och mer öppen rösträkningsorganisation behövs absolut. man hör ju ständigt om fusk från andra länders val, även demokratier som USA.

Alla förstår vid det här laget att SD kommer röstas in i Riksdagen och det vill nog inte makteliten att Svenska folket skall få säga sitt.......2008-09-23 @ 12:03:02
Postat av: Kalle

>CarlDet bästa vore om FN skickar hit valobsevatörer. Det har varit så mycket mygel av speciellt socialdemokraterna i de senaste valen exempelvis en sosse valförättare plockade helt sonik bort SD:s valsedlar (hon gillade inte SD!!!) för att nämna något i den långa raden av valfusk i Sverige.Sverige börjar alltmer likna en bananrepublik!!!2008-09-23 @ 12:12:55
Postat av: Carl

alltså hoppas Thoralf och andra insatta kommer ge ett bra och utförligt svar om valomröstning. Det behöver inte avslöjas om det finns en plan för hur ett ärligt val skall utföras, men bara för att gå ut och lungna och inte Svenska folket skall känna sig uppgivna.

många känner att politiker inte bryr sig om väljarna därför slösar nog många bort sin röst på Sossarna för alla vet att alternativet Alliansen sabbar när de får chansen vart 15:de år.

Nu finns för första gången sedan 20-talet (nuvarande sossar har inget gemensamt med arbetarpartiet Socialdemokraterna som runnit ut i sanden och nu istället styrs av cynisk maktelit) en parti som på nytt är framväxt ut folkets ställningstagande för en bättre tillvaro - Sverigedemokraterna.Detta kommer bli historiskt val ett Slags: Svenska befrielse valet år 2010!2008-09-23 @ 12:14:53
Postat av: Rager

Om SD kunde hålla sig till politik, så kan ni föra en agenda framåt. Men då er debattteknik slutar med rasistiska och exempelvis påtvingade av kristna värderingar. Då kommer ni inte komma långt. SD försöker bla påstå att Sverige och världen var bättre då vi levde efter kristna värderingar. Då tycker jag att ni borde ta och öppna en historiebok och se hur Sverige såg ut då vi levde efter kyrkans regler.Är det bara jag som ser det roliga i att de som fått sina liv via solidarietet, välfärd, det svenska sättet. Idag är de som klagar mest. allt har ni äldre fått serverat, jobb lån, husköp, osv osv. Nu försöker ni via egoism rädda er själva.Valfusk på avancerad nivå. Mina herrar, vilken värld lever ni i egentligen. Jag tror ni tittat för mycket på propagandafilmer från visa höger och vänsterstyrda grupper. Ni får föra er talan, denna bloggen rullar på. Räcker inte det? Vill ni hellre att folk tar in ert budskap utan att ifrågasätta?

2008-09-23 @ 13:40:08
Postat av: Roberth Ström

Monika Ryden boende i min kommun. Inget man skyltar med. Rager du verkar leva i en garderob. Det svenska sättet? Där vi pga krig får välstånd men sen när världen kommer ikapp måste låna till välfärd? Är det den svenska modellen du syftar på? Du vet sossarna byggde inte upp Sverige!

2008-09-23 @ 13:52:08
Postat av: Kalle

>RagerJag väntar fortfarande på svar där du felaktigt påstår att jag har skrivit nassistiska tankar på denna blogg.

Det tyder jag ännu mer på att du bara är en skitsnackare på denna blogg. Utan trovärdighet.Ur den svenska kyrkan har det vuxit fram ett modernt samhälle som de bakåtsrävande stenåldersmislimerna gör allt för att stoppa.Hon den valfuskande valförättaren från det diktatoriska socilademkraterna blev sraffad. Det stod i tidninge men du kunde nog inte läsa tidningen då.2008-09-23 @ 13:55:14
Postat av: AWSvensson

Såg i Willys utskick att de sålde halal slaktade får från Nya Zeeland, vore inte lite fläsklägg på plats så de förstår vinken.

2008-09-23 @ 14:42:31
Postat av: Observer

Att kalla Palme ett ärkesvin är inte upplyftande för ngn debatt.

2008-09-23 @ 14:44:46
Postat av: Knutte

Vore jag dig Toralf så skulle jag ta bort Roberth Ströms inlägg med kommnentaren om Olof Palme. Det är precis sådana inlägg som förstärker fördomar mot SD

2008-09-23 @ 16:05:35
Postat av: Roberth Ström

Det är min åsikt! Min personliga åsikt och fakta att Palme var ett svin! Ska vi linda in sakerna nu med?

2008-09-23 @ 16:18:21
Postat av: AWSvensson

På tal om svin , Sven Olle i Sjöbo blev allmänt kallad svin-Olle utan att man hörde några protester varken från politiker eller media.

2008-09-23 @ 16:31:24
Postat av: Kalle

Den natten när Olpf Palme sköts och SVT endast körde allavarliga program och det påbjöds landsorg.Var det inte då vidoeuthyrningen nådde rekordhöjder i uthyrda videos. Folk ville inte se dessa landsorgeprogram. De tittade på videos istället.Det svenska folket röstade med fötterna.2008-09-23 @ 16:51:20
Postat av: Thoralf A

Jag kan säga att jag inte heller gillade Palme! Men att jag skulle gå så långt som att kalla Palme eller någon av mina politiska motståndare för svin är under min värdighet och hör inte hemma på min blogg eller i en debatt.Att vänsterpartister i min egen kommun gör det har jag fått erfara men det säger bara allt om deras egen förmåga att debattera.Sedan är det upp till var och en att använda starka uttryck men det gynnar inte sd att företrädare för sd använder ett sådant språk.

2008-09-23 @ 16:56:14
Postat av: Micael Foghagen

Håller med Thoralf till 100%. Våra motståndare älskar när de kan citera anhängare av SD med överilat språkbruk.2008-09-23 @ 18:17:48
Postat av: LP

Sossarna avslöjar sig så löljligt väl när de konsekvent vägrar att diskutera de verkliga problemen, och istället lägger extremt mycket energi på att smutskasta den som uppmärksammar problemen.Känns detta beteende igen? Är det inte precis så som översittare, tyranner, förtryckare och antidemokrater alltid gjort? Om någon säger en sanning som inte är bekväm och godkänd, pryglas han av förtryckaren.Jag tycker att de etablerade partierna, i synnerhet sossarna, tydligt visar var deras sympatier verkligen ligger då de pressas i vissa obekväma frågor. De visar att de inte främst har den vanlige svenskens väl och ve och önskningar om hur dennes barns framtid skall se ut, som främsta prioritet. Det är snarare den lilla maktelitens ställning och oifrågasättbara makt som ideologisk motor, som skall skyddas till varje pris. Ve den som häller grus i det ideologiska maskineriet!

2008-09-23 @ 19:45:26
Postat av: Nicklas Eriksson

nils a, Vladimir Uljanov var inte kommunist eller ens marxist. Han var en statskapitalistisk kuppmakare. Revolution var inget han ägnade sig åt, och kommunism var inget som Sovjet ägnade sig åt.

2008-09-24 @ 17:48:43
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

BTW, tack för erkännandet att "Roberth Ström" är en företrädare för (sd)!

2008-09-24 @ 17:50:29
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Eriksson cyklar du nu igen

2008-09-24 @ 18:58:38
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Roberth Ström

Läs Per Gudmunssons artikel om sossarnas hemliga dokument....

Tiläägas bör till herr Eriksson att jag ej är en företrädare för Sd enbart en som ger sin röst åt partet!

2008-09-25 @ 10:40:31
Postat av: Arnold

Till Roberth Ström

Tur är väl det, för partiet,

2008-09-26 @ 18:13:39
Postat av: Roberth Ström

Arnold du vet inte mycket det märks!

2008-09-28 @ 21:57:14
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0