SÖDERTÄLJE BY NIGHTLängre ner i artikeln kan följande läsas.

"Registreringsnummer och vittnesuppgifter till polisen visar ungdomarna kommer från Hovsjö och Saltskog."

Hur många tror att svenska ungdomar skulle misshandla en jämnårig tjej på det här sättet. Nej, det handlar om den så fantastiska mångkulturen som de etablerade politikerna förespråkar.

I vissa invandrarkultur förekommer misshandel till döds på ovanstående sätt, då brukar det vara så kallat hedersrelaterat våld.

För några veckor sedan fick jag ett tips om en länk till ett videoklipp där en ung kurdisk flicka dödsmisshandlas av unga kurdiska män. Den är fruktansvärt vidrig och absolut det värsta jag någonsin sett. Jag valde att inte lägga ut denna länk på min blogg efter att jag sett den. Första gången jag försökte se den stängde jag av redan efter ca 30 sekunder. Att se den är oerhört jobbigt och fruktansvärt obehagligt när man inser hur sjuka människor det finns och vilka vansinniga kulturer och religioner som ligger bakom dessa handlingar.
När jag läser om ovanstående misshandel så kommer minnesbilderna tillbaka från videon.

Frågan jag ställer mig är om jag skall lägga ut länken på min blogg?  Jag är fortfarande tveksam men .....

För den som sett denna vedervärdiga dödsmisshandel får nog ordet mångkultur en ny dimension.

När skall svenska myndigheter ta i med hårdhandskarna mot dessa sjuka hjärnor som ägnar sig åt misshandel och hedersrelaterat våld.

Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Heder åt de som försökte hjälpa den stackars tjejen. Förövarna borde ha en kula var!

2008-09-09 @ 22:38:39
Postat av: Anonym

Test,test

2008-09-09 @ 23:18:00
Postat av: Göran

Och i Kallhäll blev en kvinna utsatt för gruppvåldtäkt. Endast en liten notis om detta i SVD/DN. Har inte funnit något om detta i vare sig aftonhoran eller expressen. Och korrigera mig gärna om jag har fel men ingen riksmedia skriver heller om misshandeln i Slöddertälje. Orsaken är uppenbar. T.o.m den mest naive fattar att det rör sig om invandrare. Och när vi pratar Stockholm Thoralf, så hoppas jag att Sd kommer att öka sina riktade insatser typ "Norrlandsturnén" i syfte att vinna mark/röster. Tyvärr är tillväxtpotentialen stor för partiet, om du förstår vad jag syftar på./Göran1690427.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel1690427.svd2008-09-09 @ 23:22:49
Postat av: Dalmasen

När ska vi sätta ner foten?

Så här kan det väl inte få gå till i Sverige ?

2008-09-10 @ 00:10:09
Postat av: Snaphanen

SvD länker är död. Absolut ingenting på Google News Sverigehttp://news.google.com/news?hl=sv&ned=&q=Kallh%C3%A4ll++gruppv%C3%A5ldt%C3%A4kt&btnG=S%C3%B6k+nyheter

2008-09-10 @ 00:36:48
Postat av: Info

MÅNGA SÖDERTÄLJEBORkommenterar artikeln ovan. Som fortsätter med att nämna, att en av de svenska pojkar från Gnesta, som försökte hjälpa flickan, fick okbenet avslaget och näsbenet krossat. Genom att han trots detta lyckades hålla sig på benen undgick han att liggande bli ihjälsparkad.

"VARFÖR PEKAR NI UT

2008-09-09 14:25:00Vem har sagt att dessa ungdomar är invandrare. Det kan lika gärna vara svenskar med i bilden som misshandlar. Peka inte ut folkgrupper om inte ni vet. Det är totalt fel oavsett vem som gör det, absolut inte acceptabelt. Men de största felet ligger nog inte på invandrarna utan det är samhällets fel i grund och botten.Anmäl kommentar"2008-09-10 @ 00:39:10
Postat av: Snaphanen

detta finns online:

Överfölls och våldtogs av flera män

En 27-årig kvinna våldtogs av flera män i Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm sent på måndagskvällen. Kvinnan var på väg hem när minst tre gärningsmän överföll henne på en gångväg.Lägg till på MySpace Lägg till på Facebook Lägg till på del.icio.us Vad är det här? Vad är detta? Efteråt kunde hon ta sig hem och slå larm. Polisen kunde lokalisera brottsplatsen och en teknisk undersökning har gjorts, enligt stationsbefälet vid Norrortspolisen.

Överfölls och våldtogs av flera mänEn 27-årig kvinna våldtogs av flera män i Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm. Kvinnan var på väg hem när minst tre gärningsmän överföll henne på en gångväg. (TT)http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=825966&rss=2216http://stockholm.lny.se/overfolls-och-valdtogs-av-flera-man-92373

2008-09-10 @ 00:41:00
Postat av: Emil

Svar till "Varför pekar ni ut".Har du inget i skallen? Om du tror att 20 etniskt svenska killar gemensamt anfaller en svensk tjej och sparkar och slår henne måste du vara mer än lovligt korkad. Troligen är du ett hjärntvättat kommunistyngel eller dito miljöpartist eller tillhör vänsterfalangen inom något av de PK-politiska partierna.Etniska svenska ungdomar rör sig inte i grupper så stora som 20 personer. Möjligen när det är fotbollsfest men inte ens då överfaller dom någon på detta bestialiska sätt.Vill du veta vilka dessa typer är be Thoralf lägga ut länken han tvekar att länka till. Då kanske du får ett uppvaknande. Fast jag tror inte du ser den även om du får länken. Du vill inget veta. Hjärntvättad som du ärEmil

2008-09-10 @ 01:58:25
Postat av: Jonas

Övergrepp av den här typen är självfallet helt oförsvarligt. Det finns absolut ingen som kan försvara gatuvåld i någon form i min mening.Men att hänga ut en invandrargrupp och tro att bara för de har en annan hudfärg så blir de helt plötsligt vilda och mycket, mycket, mer våldsbenägna är att ta i.Visst kan vi se mycket mer våld i vissa andra kulturer än den svenska, det är jag medveten om. Vi kan då ställa oss frågan varför det är så? Istället för att helt enkelt hata alla som inte tillhör vår kultur så kanske vi ska undra om var skillnaden ligger.Först och främst har vi en välfärd som är ohyggligt mycket bättre än otroligt många andra länders. Det är klart att har man en god social trygghet blir man mindre våldsbenägen. Vi har inte heller varit i krig på 200 år eller nåt sånt (om man nu inte vill dra in världskrigen, finska vinterkrigen, eller liknande där vi varit lite delaktiga). Det är klart att saknaden av krig har gjort vår befolkning mindre våldsbenägen.Själv har jag befunnit mig en del i Sydafrika och sett ett helt annorlunda system än här hemma. Där var det ariskt vita européer, i minoritet, som använde våld i mängder för att trycka ner en svart och färgad majoritet. Där blev de rika och de styrande mer våldsbenägna än de fattiga och utsatta.Toralf. Jag har sett mycket konstigt på nätet. Det har varit allt från en brutal misshandel eller andra övergrepp. Dessa filmer finns i mängder. Och jag lovar dig att jag kan hitta lika många som är gjorda av "icke-muslimska" kulturer som muslimska. Jag kan hitta lika många på färgade som vita individer osv osv. Gå in på www.exet.nu eller www.ogrish.com så kan du hitta riktigt riktigt sjukt innehåll. Inga sidor jag normalt rekommenderar men bara för att visa att det finns i mängder...

2008-09-10 @ 02:36:12
Postat av: Magne

Jonas: Så ser det ut. Sådan är verkligheten och vi vill INTE! veta av den!

2008-09-10 @ 02:47:24
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Bäste Thoralf,Skicka Din kurdiska länk till Måna Muslim, Fredrik "Barbaren" och "Pladderkärringen" Maud (Det är bara utlänningar som byggt Sverige)!!!!

2008-09-10 @ 07:51:29
Postat av: Roberth Ström

Jonas välkommen till verkligheten! Om du inte visste det är vär sk välfärd en illussion. Det skrärs ner överallt i samhället. Skolor, bibliotek, vårdhem, tull, försvar mm. Vad tror du det beror på? Innan du hasplar ur dig saker du inte har en aning om kan du väl undersöka lite!

2008-09-10 @ 08:29:10
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Jonas du kanske inte vet att Sydafrika går åt skogen? Du kanske inte följer med? arbetslösheten är över 25% och våldet trappas upp konstant!

2008-09-10 @ 08:34:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Info

SIGN. JONAS´ RELIABILITETLänken EXET leder till en infantil diversehandel med missbildningar, djurplågeri, underliv osv. i sortimentet. Däremot saknar den helt och hållet bilder och filmklipp som skulle kunna illustrera rasliga motsättningar. OGRISH en annan sida, som Jonas uppmanar oss att gå in på, UPPHÖRDE för bortåt två år sen. Wikipedia: ”Ogrish.com was a shock site which presented uncensored news coverage and multimedia material based for the most part on war, accidents and executions.” Huvudparten av det visade materialet utgjordes av bilder från trafikolyckor.Naturligtvis finns en hel del gammalt Ogrish-material sparat och är fortfarande åtkomligt på diverse håll, men det är en annan sak. Redan genom sina länkhänvisningar har sign. Jonas undergrävt sin egen trovärdighet.Och så det klassiska greppet, att angripa någon för något han aldrig har sagt:”Men att hänga ut en invandrargrupp och tro att bara för de har en annan hudfärg så blir de helt plötsligt vilda och mycket, mycket, mer våldsbenägna är att ta i.”Var finns någon hudfärg beskriven?Att Jonas har varit i Sydafrika – vad har det med saken att göra? Skottlossningar i Göteborg, gänguppgörelser i Malmö, gängvåldtäkter runtom, balkongflickor, hedersmord, Ramadan i Knäckebrödhult? Allt utan svenskar och svenskor inblandade. Annat än som offer. Vilket är Svennes fel! Eftersom Svenne inte haft krig på 200 år. Vilken underbar logik.Sverige under 1950-talet. Visserligen med sina egna problem och konflikter men helt utan mångkultur och berikning. En avlägsen, närmast osannolik drömvärld. Som övergått i en mardröm, varifrån inget uppvaknande finns.

2008-09-10 @ 08:39:36
Postat av: Tobb

Jonas, du verkar vettig. Och tur att vi är många.

Och Jonas, du behöver inte oroa dig för dessa personer eftersom det är nästan alltid samma personer som skriver här inne (byter namn ofta).Det är många som läser men inte många som skriver.

Jag vet många invandrare som läser bloggen. Det finns halvsanningar och skvaller. Men allt är inte skit, det finns mycket som är bra.Mohandas Gandhis Citat:

"Ett öga för ett öga och snart är hela världen blind."

2008-09-10 @ 09:59:37
Postat av: AWSvensson

Ingen normal funtad person kan o skall försvara sådant slödder, oavsett vad de har med sig i bagaget från hemlandet så skall de utan hänsynstagande antingen interneras för all framtid eller återsändas till hemlandet, där man kanske har en annan syn på deras beteende. Här accepteras inte dyligt.Sen är det upp till de styrande att agera omedelbart eller kommer folket att byta ut dessa ryggradslösa mot politiker som anammar folkviljan.

2008-09-10 @ 10:00:07
Postat av: be

Jonas,

"Det är klart att saknaden av krig har gjort vår befolkning mindre våldsbenägen."Är det inte, möjligen, tvärtom? Avsaknaden av våldsbenägenhet gör att vi inte krigar.

2008-09-10 @ 10:40:14
Postat av: Kalle

Södertäljes "borgmästare" (komunalrådet) sossen Anders Lago var nyligen i USA inbjuden av kongressen att tala om Södertäljes jättestora invandring. Han talade till kongressen som den första svensk att göra det. Han talade om att lilla Södertälje tar emot fler invandrare från Irak än vad hela USA gör.Undrar vad han tycker om denna ruskiga misshandel och överfall i sin hemstad som han har ansvaret för???

Tycker han att det är berikande för Södertälje och gör staden känd i hela världen...igen???Hovsjö i Södertälje är ett otroligt invandrartätt område som det galna slödret spårades till. I Hovsjö i Södertälje stoppar invandrarungdomar ambulansen när den skall hämta sjuka människor. Annars "roar" de sig med att kasta sten på bussar så de ställer in bussturerna till Hovsjö.Sossarna har förstört den lilla idyllen som Södertälje en gång var. De har importerat invandrare i parti och minut för att "köpa" sig valröster och kunna sitta kvar vid maktens gytor.Nu ser vi resultatet av den stora invandringen. Det började en gång i tiden med det stora raggarbråket där de svenska ungdomarna sa ifrån. Vi vill inte ha denna invandring. Det handlar om vår framtid.Politikerna uppfattade inte signalen som var riktad till dem. Rubrikerna var nattsvarta i ett par dagar.

Södertäljeborna flydde och flyttade till andra städer.

Södertälje blev "världsberömt i lilla Sverige.Nu försöker Södertälje locka tillbaka dem och ny svensk befolkning med att bygga nya och dyra bostäder i Södertälje.En delad stad där innevånarna lever i ett tvåsamhlle.VI svenskar och DOM där invandrarna.2008-09-10 @ 11:20:01
Postat av: Roberth Ström

Tobb kul att du nämner Ghandi han var nämligen RASIST!!

2008-09-10 @ 11:37:49
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tobb

Ström, fakta tack!

2008-09-10 @ 12:00:36
Postat av: Micael Foghagen

>TobbDu verkar vara lite naiv. Sverige är som ett hus där exmpelvis du och din familj bor. Hur många är du beredd att släppa in där? Och för hur länge?Är du beredd att låta väldigt många flytta in för gott även om du måste betala för allt, ändra dina och din familjs vanor och då och då bli nedslagen i källaren utan att kunna be dom ge sig av?I mitt hus vill jag kunna släppa in folk om det "ösregnar ute och deras bil har pajat" men så länge de är kvar får de rätta sig efter mina regler. Och väl i mitt hus går det inte för sig att ringa efter 18-19 andra - där det inte ösregnar - och tro att jag släpper in och betalar för dom också.2008-09-10 @ 12:56:58
Postat av: Kalle

Vill minnas att Sverigedemokraterna fick 2 st mandat i Södertälje kommunfullmäktige i senaste valet. Ingen har velat sitta på SD-platser.Är det framtiden för Sverige att ingen vill/vågar/har tid/hot eller andra orsaker vill agera för SD på det lokala planet eller annat plan???Se bara på denna ruskiga missahndel som ägt rum. Kan det vara en anldning att ingen ställer upp i komunfullmäktige???2008-09-10 @ 13:19:12
Postat av: Roberth Ström

Tobb om du läser på om herrn i fråga kan du se vad han exempelvis ansåg om Afrikaner. Inte munter läsning kan jag tala om! Läs gärna mer på min blogg!

2008-09-10 @ 13:20:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Kalle

I Södertälje VÅGAR ingen ställa upp i komunfullmäktige för Sverige Demokraterna eftersom invandrarna har blivit en så stor ggrupp och är mycket våldsbenägna. Det är dagens sanning annars hade väl några tagit SD-platserna.Södertälje är en av de 15 (femton) största städerna i Sverige.Är det den svenska framtiden???2008-09-10 @ 13:39:20
Postat av: D Puddingfjäll

Bra skrivet Micael Foghagen! För att folk skall sluta känna olust eller till och med skam för sin naturliga kritik i fråga om invandringspolitiken krävs information av just det slag som du ger.

2008-09-10 @ 14:10:02
Postat av: Tobb

Micael, vad menar du?

hmm.. vem har tryckt in i din skalle att alla svartskallar/flyktningar är mycket våldsbenägna?Om det hade varit vita flyktingar som hade flyttat in hos dig, hade dom gett dig kärlek, massage, nylagad mat varje dag eller?Vad än du säger, kommer alltid någon ha bättre motargument.2008-09-10 @ 14:47:00
Postat av: Anonym

Till Tobb !

Är du dum eller är du född sån !S-E Karlsson .

2008-09-10 @ 15:07:32
Postat av: Roberth Ström

Tobb du bör ta del av rapporten som Jojas gjorde 2005 om invandrare. Sök på nätet och se själv hur det ligger till. Tobb du lever i en psuedovärld tyvärr

2008-09-10 @ 15:39:50
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Haddock

@Tobb

Du och dina åsikter är varmt välkomna till "Exilen":

http://exilen.eu/Även Jonas är välkommen! Många där skulle bli alldeles överförtjusta om ni tittar förbi och debatterar!

2008-09-10 @ 15:44:41
Postat av: Lennart

Tack för att du bevakar detta Thoralf. Tyvärr, tyvärr är Sverige på väg utför i allt snabbare takt. Skulle förresten vara intressant att se statistik avseende vilka som finns representerade på våra fängelser. Är det mestadels invandrare eller mestadels Svenskar.

2008-09-10 @ 16:12:04
Postat av: AWSvensson

Jag ser att du varit inne och kommenterat i Barometern ang utflippade kommunpolitiker i Oskarshamn. Inget säger inget förvånar en längre hur PK - packet till varje pris skall försvara det mångkulturella in absurdum. Jag kan enbart tolka detta som att slutet på denna fars börjar närmar sig ju närmre valet vi kommer. Dessa tomtar få bäst före datum valet 2010.

2008-09-10 @ 16:50:16
Postat av: Robin_Shadowes

Det hjälper inte att skicka sådana videolänkar till politikerna. Man måste först preparera dom som i Clockwork Orange. Spänna fast dom i stolar och haka upp ögonlocken så dom inte kan blunda.

2008-09-10 @ 22:24:41
Postat av: jaeger

Jag höll på att sätta morgonkaffet i halsen när jag läste denna artikel i dagens aftonhoran http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab . Här skriver man klart och tydligt att det var ett gäng kulturberikare som hoppade på en "svensk" tjej. Jag trodde detta var ett nytt hedersdåd, men icke. STORT STEG FRAMÅT av AB. Fortsätt så..

2008-09-11 @ 07:42:15
Postat av: Anonym

Ja, jag tror att det lika gärna skulle kunna vara svenska killar som gjort detta.

Det är fruktansvärt, hemskt och jag tar inte killarna i beskydd på något sätt - men JAG VET att svenskfödda killar skulle kunna göra likadant.

Vakna.

2008-09-11 @ 08:19:47
URL: http://igobananas.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Du måste vara helt slut i huvudet! Svenska killar gör inte sånt! De kallar inte en tjej för svennehora för det första. Din jävla idiot!

2008-09-11 @ 08:29:27
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Snälla Thoralf ta bort fotot på Hubinette så man slipper att bli illamående varje gång man får fram hennes bild !

Stora Småland .-

2008-09-11 @ 16:06:38
Postat av: carl

svar till "varför pekarn ut" åk ut själv till södertälje som utflykt en sen kväll och bekanta dig med invandrare och dikutera gärna du kommer nog upptäcka saker som vi redan upptäckt när man tvingas leva med folk som inte vill repektera(aceptera) Svenskar

2008-09-13 @ 16:31:33
Postat av: anders

Svenska politiker kommer inte få det röster de drömmer om. exepelvis kommer nog Evin få kurdernas röster när hom försöker bli minister efter att fixat förhållande med Sven otto littorin.

andra generations invandrare som nästlat sig in som politisk sakkunniga i regeringen kommer köra överde nu korkade Svenska politiker som sitter där och mulslimska partier blir registrerade. då kan politikisk korrekta drönare som stödjer sossar och allians stå där som frågetecken eftervalet 2010. de blir nog invandrarpartier OCH Sverigedemokrater och Nationaldemokrater som blir invalda

2008-09-13 @ 16:42:15
Postat av: Anna

bra skrivet Anders.helt otroligt att Svenskarna inte ser att utlänningar försöker ta över styret av landet.de börjar bli fler och får de nya invandrar partier som expevis i Göteborg majoritet i valen så har inte Svenskarna nåt att säga till om

2008-09-13 @ 16:45:38
Postat av: Ove N

Medborgargarden behövs, men det är kanske försent nu. Packet måste bort. Föräldrar och släktingar som inte behöver bära ansvar för sin avkommas extravaganser kunde medborgargarden ta sig an. Polisen och makthavarna brys sig inte.

2008-09-14 @ 13:41:51
Postat av: Anonym

Tyvärr har sånna som SD och ND gjort att det börjar bli problem igen i Södertälje som i början av 80 talet då raggarna och skinheadsen härjade. När raggarna och skinnheadsen blev utslängda så var det väldigt lugnt i tälje. Men sen 10 år tillbaks så har problemen vi mot dem börjat igen.

SD och ND ligger bakom detta i stor utsträckning.

2008-09-28 @ 02:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0