SE OCH LYSSNASe verklighetens Sverige
Se inslag på YoutubeLyssna på Sverigebesöket

Kommentarer
Postat av: Info

ÅRETS KULTURHÄNDELSEOve Thörnqvists Sverigebesöket är dödskallemärkt. Det är däremot inte den film, som av allt att döma är höstens stora, svenska kulturhändelse. Jättelika affischer pryder Stockholms busskurer, visande ett par halvgamla karlar, den ena både maskulintt helskäggig och sexigt flintskallig, som med fåniga leenden lutar huvudena ihop och kramar och tafsar på varann. Ovanför deras huvuden svävar en regnbågsgirlang.Filmsidan Moviezine anslår tonen:”CHARMIGAST I HÖST

I ett pastellfärgat hus på en soldränkt gata flyttar de in, Sven och Göran Skoogh. Medan grannarna lite obekvämt skruvar på sig på sina verandor, inreder de varsamt barnkammaren där deras kommande barn snart ska flytta in. Sven och Göran har blivit godkända som adoptivföräldrar, och de kunde inte vara lyckligare. --- Är inte det här höstens charmigaste svenska romkom, så vet jag inte vad.”Idag på morgonen var det Sveriges radios Kulturnytts tur att ägna filmen ett långt inslag. Men ingenstans i Sveriges radio denna vecka har jag hört ett knyst om det spektakulära överfallet i Södertälje.

2008-09-12 @ 08:22:04
Postat av: Info

DAGENS HUVUDNYHETER I SV.D.En av huvudnyheterna i Svenska Dagbladets nätupplaga idag är ett glitterreportage om Liza Marklunds långa, långa flygväg mellan bostaden och arbetet. Ett flertal idolfoton illustrerar. En riktig hjältinna, helt i Nya Svenska Dagbladets smak! En annan huvudnyhet är utfallet av den senaste demoskopmätningen. Huvudrubrik:SD FÖRLORAR VÄLJARE. SVERIGEDEMOKRATERNA RASARAnnan huvudrubrik med ännu större fetstil:SVERIGEDEMOKRATERNA RASAR I OPINIONSMÄTNING”Samtidigt fortsätter sverigedemokraterna sitt ras. Sverigedemokraterna tappar stort och glappet mellan blocken ökar. Det är de tydligaste trenderna i den opinionsundersökning som Demoskop gjort för tidningen Expressens räkning. Sverigedemokraterna får i september 2,1 procent av väljarstödet.”Thoralf, tror du, att du skulle kunna få fram hur frågorna till de drygt 1000 telefonintervjuade personerna hade formulerats av Expressen? Möjligen redovisas detta nu i papperstidningen själv, men ingenting utesluter, att denna redovisning är riggad.Kan frågestunden ha utformats så här:”Om det vore val idag, skulle du då rösta på 1) Socialdemokraterna, 2) Moderaterna, 3) Folkpartiet, 4) Centern, 5) Vänsterpartiet, 6) det främlingsfientliga och populistiska extrempartiet Sverigedemokraterna, 7) Vänsterpartiet” osv.Vet vi säkert, att telefonintervjuaren inte instruerats att tillägga: ”Tänk dig nu noga för. Du vet att vi har ditt telefonnummer och vet vem du är. Vi kan lätt ta reda på vem din arbetsgivare är.”Alla, som i något sammanhang någon gång varit i kontakt med Expressen vet, att sistnämnda tillägg vore fullt möjligt.2008-09-12 @ 11:17:17
Postat av: AnonymGod middag !Har en god vän till åren bliven boende i Blomstermåla som igår kväll ringde och berättade att hans läkare ringt och att landstinget dragit in färdtjänsten för honom ! Hör till saken att vi kan kalla honom "Erik"har diabetes som slagit sej på ögonen så han ser väldigt dåligt , plus att han har en del andra sjukdomar som gör honom väldigt orkeslös , han orkar tex inte gå 10-15 meter utan att sätta sej för att vila!Daglig medicinering är 10 olika tabletter ! Hur ska han exvis orka gå ca 400 meter till närmaste busshållplats när han ska göra läkarbesök exvis i Kalmar eller O -hamn ?

Det borde finnas annat som landstinget kan dra in på utan att göra livet ännu outhärdligare för våra gamla och sjuka som slitit för att det ska bli bra på deras ålders höst !S-E Karlsson Sd Högsby .

2008-09-12 @ 11:36:37
Postat av: SvenSd-ordföranden i Landskrona hotades och överväger "time out", läs mer på bloggen Fria Nyheter.Postat av: AWSvensson

Skånska ungdomar är överrepresenterade i Brås statistik över 15- 20-åringar som misstänks för grova brott mot person.Ju grövre brott, desto mer spelar negativa sociala faktorer in. I sammanhanget är invandrarungdomars brottslighet välkänd.

- Men det hänger inte samman med etnicitet eller nationalitet utan med att det är svårt att komma till ett nytt land och bo i svagare områden, gå i de sämsta skolorna och hamna längst ned på stegen. Samtidigt som man kanske bär på traumatiska upplevelser, säger Felipe Estrada.

Sådant bortförklarnde dravel står att läsa i SydSD

Med andra ord så är det svenskens fel i vanlig ordning.

2008-09-12 @ 12:14:26
Postat av: Väljare

"Sverigedemokraterna rasar i Expressens och Demoskops väljarbarometer. Partiet ligger enligt den mätningen långt från en riksdagsplats. I maj hade partiet rekordstödet 4,2 procent i väljarbarometern. I september är det bara 2,1 procent som säger sig vara beredda att rösta på Sverigedemokraterna."Nu tror sd-bloggare att man fejkat med frågeställningarna. Så fruktansvärt tragiska ni är.

2008-09-12 @ 14:02:22
Postat av: Bengt

Samtidigt har jag hört att sen vi gick med i EU så har vi fått 10.000 tyska bögar, stämmer detta?

2008-09-12 @ 14:12:29
Postat av: Tore

Att Demoskop "traskar" i Expressens kommandon, är

ingen nyhet. Det borde "väljare" i bloggen begripa.

Eller?...Hot om våld, tillhör våra kulturberikare! Inte ens det begriper "väljare"!...Så får vi se, när Sifo och de övriga kommer med

sina undersökningar. Då avslöjas intrigerna från

både Expressen och den lilla "väljare" i bloggen,

vars innehåll är tillintesägande: alltså en nolla!...

2008-09-12 @ 14:37:52
Postat av: Anonym

@VäljareVi vet att media gör detta, det är inget hemligt och de har medgivit detta vid ett fåtal tillfällen. Att sedan en "mätning" av ett mindre företag kommer ett par veckor efter att SD fick 4.4% i en SIFO undersökning! Ja, det tragiska är att folk som du går på det - igen..

2008-09-12 @ 14:50:50
Postat av: Info

SVERIGES RADIO FÖLJER UPPFöljetongen om det älskande paret Göran och Sven fortsätter i Sveriges radio redan i eftermiddag i Studio Ett:”Idag har det här årets kanske mest uppmärksammade svenska film premiär: ´Patrik 1,5´. Filmen handlar om Göran och Sven, ett homosexuellt par som flyttar in i villa-idyllen. Regissören Ella Lemhagen medverkar.” (SR:s hemsida.)Här litet mera kultur medan ni väntar på programmet: http://trikster.net/blog/?tag=goteborgFruktansvärt tragiskt svar till sign. VÄLJARE: Så här säger moderaterna själva om hur väljarundersökningar ska gå till (enl. Google):”Per Schlingmann (m) försvarar manipulation - av väljarundersökning ... De ska driva sina frågor, skapa opinion. Detta kan dock naturligtvis göras mer eller mindre ...”Jag minns bestämt, hur en diskussion förekom på nätet för något halvt eller helt år sen rörande just olika sätt att manipulera väljarundersökningar. Den gången togs bl.a. det faktum upp, att Sverigedemokraterna över huvud taget inte fanns med som alternativ i vissa undersökningar. Den som sympatiserade med Sd hade då bara ”övriga partier” (Fi, Kalle Anka-partiet m.m.) att välja på.Kurt Lundgren brukar ju vara noga med att ta avstånd från Sverigedemokraterna. Men läs hans blogginlägg idag. Något mera sverigedemokratiskt är svårt att finna.http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/september/balanserad-invandring-i-england.htmlSenaste invandringsnytt: Högskole- och universitetsutbildning är, i motsats till i alla andra länder, i Sverige helt fri för sökande från hela jordklotet. Följden har blivit en oerhörd anstormning av utländska studenter. Omkring 30.000 sökande bara i år är en siffra, som jag har hört. Många betalar först stora summor till särskilda "förmedlare" i sina hemländer. Väl inskrivna på någon högskola går de sen på några lektioner/föreläsningar eller INGA ALLS och försvinner sen spårlöst. (Intill den dag då de återigen dyker upp i dagsljuset någonstans i Sverige med PUT av humanitära skäl och hela tjocka släkten.)

2008-09-12 @ 14:54:28
Postat av: Väljare

Ert snack bygger ju bara på påståenden. Däremot känner man igen er nu. Ut med invandrarna och bort med personer med annan sexuell läggning. Sedan är turen kommen till de handikappade. Precis som i gamla Tyskland.

2008-09-12 @ 16:51:25
Postat av: Vaken Väljare

Min gode Väljare: Sakta i backarna , såna som du kommer före handikappade dvs begåvningsvaga.

2008-09-12 @ 16:55:16
Postat av: Bengt

Det går som bäst för sverigedemokraterna när de själva betalar sina opinionsundersökningar.

Så säger Ann-Charlotte Marteus på expressen

Smått intressant artikelhttp://www.expressen.se/kronikorer/ann-charlottemarteus/1.1297048/ann-charlotte-marteus-de-ar-inte-ute-pa-nagot-segertagÄr det snart tack och hej då?

2008-09-12 @ 19:09:09
Postat av: Roberth Ström

Bengt du menar som Expressen och Aftonbladet gör?

2008-09-12 @ 19:10:35
Postat av: Putte

Bengt och Väljare är sådana som inte lärt sig tänka själva utan bara rapar slagord de fått sig itutade på något partimöte hos riksdagspartierna. Det är bekvämt att vara PK, det kräver ingen tankekraft.

2008-09-12 @ 19:47:26
Postat av: Bengt

Putte

Hail to the chief..Allah Akbar.

2008-09-12 @ 19:55:36
Postat av: Anonym

"Det värsta som kan hända är att dagens sju riksdagspartier på allvar börjar diskutera invandring på sverigedemokraternas villkor.

Händer det, har kära gamla Sverige förlorat sin heder."

Skriver Ann-Charlotte Marteus på expressen.

Äntligen börjar de sju systerpartierna fatta att Sverige Demokraterna haft rätt hela tiden.Jag tycker inte alls som hon gör. Tycker tvärtom totalt. Sverige återtar sin heder.Sverige tar idag emot mest invandrare och lycksökare PER CAPITA. Mer än Osterike och Danmark till och med mer än USA.Sverige är det land i Europa som förlorat mest av sin heder och fått hedersvåld istället.Ta tillbaka Sveriges heder och rösta på SD för en varaktig stängning av Sveriges gränser för invandrarsvin. Låt FLYKTINGAR komma istället.!!!Lita inte på de sjusysterpartierna. De lär inte hålla sina löften efter valet.Nu kan ni kräkas ni som inte gillar Sverige Demokraterna.

2008-09-12 @ 20:05:27
Postat av: Kalle

Det var jag, Kalle som skrev ovanstående inlägg.

2008-09-12 @ 20:08:06
Postat av: Putte

Ojdå, tog argumenten slut? I stället för att bara tjafsa en massa floskler, förklara varför svenska skattebetalare ska tvingas på försörjningsansvaret för en massa snyltare från andra sidan jordklotet. Det är ju en sak om man har verkliga asylskäl. De ska jag gladeligen ställa upp och hjälpa, men det är mindre än 5% av de som får PUT som har asylskäl. Resten får stanna av helt andra skäl. Vill ni ha helt oreglerad massinvandring så stå för he... själva för samtliga kostnader. Nu fjäskas det t.o.m. med de som vägrar lämna landet trots att möjliga instanser kommit fram till att asylskäl saknas. De ska ha hjälp av fackföreningarna och ha gratis sjukvård. De som beviljats asyl och inte ätervänder hem trots att siituationen i hemlandet är bra har aldrig haft en tanke på att återvända hem.

2008-09-12 @ 20:12:53
Postat av: Bengt

Varför ska vi ens dela med oss av "välfärden" till någon överhuvudtaget. Skattepengar ska gå tillbaks enbart till dom som arbetar heltid, eller har minst 100.000 på banken, en årsinkomst på 450.000kr. Varför ska vi dela med oss till människor med oss. Vilket får mig att fundera vidare, varför ens betala skatt. Allt är ju ändå fel med detta att betala skatt. Hur gynnar detta mig?? Hur ska min 12 rumsvilla vid havet kunna förbättras? Ne skrota allting. Låt de fattiga och svaga klara sig själva. Vi anställer lite poliser bara, bygger lite murar, så sitter vi bakom dom, i vår perfekta värld och sippar på paraplydrinkar och pratar golf. Tror fan det är läge å blir SD ändå

2008-09-12 @ 20:32:13
Postat av: Putte

Jamen, då kan ju du och dom som tycker som du dela med er av ERA pengar! Vore lätt att fixa. En liten kryssruta på deklarationsblanketten där du och dina gelikar kunde välja att betala extraskatt för att finansiera samtliga kostnader för massinvandringen. Tror inte det skulle bli så många kryss i den rutan. Det är ju mycket lättare att vara givmild med andras pengar. Din argumentation, 12-rumsvilla och 450000 i inkomst! Bättre kan du!

2008-09-12 @ 20:46:46
Postat av: Kalle

> BengtGå ut och kräks lite till istället för att du gör det här.2008-09-12 @ 20:51:12
Postat av: Bengt

Men jag vill inte betala någon skatt för att hjälpa någon annan. Det är enbart mina pengar. Jag anser att allt borde vara privatiserat. Har du inte råd att sätta din barn i skolan, eller ge dom vård. Fine, detta visar bara vilken misslyckad idiot du är. Varför har vi en en välfärd? Nej jag är allvarlig, försöker inte göra ironi av detta. Tänk efter. Till vilken nytta har vi fri skola, sjukvård osv. Det är bara befängt. Har inte människor mental styrka nog att utbilda sig. Trist för dom, då får de gå hungriga.

2008-09-12 @ 21:06:40
Postat av: Putte

Ja men halledudane lille Benke. Sitter du i din 12-rumsvilla och fyllnar till av dina paraplydrinkar? Kanske får du en golfboll i huvudet på morgondagens golfrunda och om ett under sker kanske du ser klart för första gången i ditt liv. Klart du ska betala skatt och extraskatt för att försörja dina snyltare från Långtbortistan. Ta och försök skriva något vettigt när du nyktrat till om någon dag eller två!

2008-09-12 @ 21:15:55
Postat av: Bengt

putteHar jag nånstans påstått att jag ens vill ha en massa människor i Sverige som lever på bidrag? Kan du isåfall visa mig det.

2008-09-12 @ 21:18:06
Postat av: Anonym

De e bra " Putte " !Mvh Stora Småland .

2008-09-12 @ 21:27:36
Postat av: Kalle

Postat av: Väljare

Ert snack bygger ju bara på påståenden. Däremot känner man igen er nu. Ut med invandrarna och bort med personer med annan sexuell läggning. Sedan är turen kommen till de handikappade. Precis som i gamla Tyskland.

2008-09-12 @ 16:51:25I Kina, det komunistiska Kina. Där finns det inga böagar eller flator. Inte heller i muslimska länder.I Kina finns det ett fåtal handikappade. De aborteras före födseln för de liggr det stora komunistiska Kina till last och bara skapar besvär för den blodröda Kinesiska nationen.Skall också nämna att det utförs flest dödsstraff i det stora Kina.Se på Japan hur många flyktingar tar de emot. Inte någon. Sverige tar emot flest per kapita. Vad gnöller du om i ditt inlägg??? Är inte japan tillräckligt rikt land för att ta emot några???Kom sen inte dragandes med så gammalt ludd som Tyskland utan kolla vad de kommunistiska länderna gör nuförtiden.En del "väljare" verkar ALDRIG överleva Tyskland utan kommer jämnt och ständigt drgandes med forntiden. Nu lever vi i nutiden. Det är dags att gå vidare även för "välare".Väx upp.

2008-09-13 @ 15:00:12
Postat av: Bengt

Kalle.

Så vi ska bortse från det historiska? Intressant att du säger så, då kan du ta dina vikingasagor och annat sagorelaterat du verkar tro på, och stoppa upp där bak.

Trevlig helg

2008-09-13 @ 17:58:49
Postat av: BAW

Kan jag få namnen på de makt havare som vägrar att utvisa blattarna från Södertälje som missandlade vår 21 åriga svenska flicka.

2008-09-13 @ 18:06:41
Postat av: Info

TUMMMEN I ÖGAT PÅ SVERIGES RADIOFör att återknyta till några av kommentarerna ovan rörande viss politisk inriktning hos Sveriges radio, i detta fall P1. Minst följande program hade där igår, fredag, ett visst ämne som böneämne. Gissa själva vilket:1) KULTURNYTT 07.46. Recension av och propaganda för filmen ”Patrik 1,5” om det lyckligt gifta paret Göran och Sven.2) KULTURNYTT 08.54. Recension av och propaganda för filmen ”Patrik 1,5” om det lyckligt gifta paret Göran och Sven.3) STIL 10.03-11.00. ”Rolf de Maré - rik, gay och framsynt danspionjär.” Om de Maré och hans älskare, dansaren Jean Börlin, samt om heteronormativ inskränkthet.4) KULTURNYTT 07.46. Recension av och propaganda för filmen ”Patrik 1,5” om det lyckligt gifta paret Göran och Sven.5) STUDIO ETT 17.03-17.45. ”Idag har det här årets kanske mest uppmärksammade svenska film premiär: ´Patrik 1,5´. Filmen handlar om Göran och Sven, ett homosexuellt par som flyttar in i villa-idyllen.”6) KINO 18.15-19.00. ”Mysiga bögar och frånvarande flator. --- I veckans Kino diskuterar vi Ella Lemhagens romantiska komedi ´Patrik 1,5´. Och så undrar vi varför det aldrig görs myshumor om lesbiskt relationskrångel.” Programledare: Kulturradions fast anställde Roger Wilson. Missa inte hans egen superblogg, som ni hittar här (bl.a. allt om prajden, om hans pojkvän och hela Stockholms kändis- och bögvärld):http://rogerwilson.blogg.se/7) STUDIO ETT (repris) 22.12-22.55. ”Idag har det här årets kanske mest uppmärksammade svenska film premiär: ´Patrik 1,5´. Filmen handlar om Göran och Sven, ett homosexuellt par som flyttar in i villa-idyllen.”8) KINO (repris) 00.03-01.00. ”Mysiga bögar och frånvarande flator. --- I veckans Kino diskuterar vi Ella Lemhagens romantiska komedi ´Patrik 1,5´. Och så undrar vi varför det aldrig görs myshumor om lesbiskt relationskrångel.”Nr 3) sänds också i repris lördag 08.05 och nr 6) också söndag 16.03.Anm.: Roger Wilson (f. 1970), en av författarna till boken Bögjävlar, mottagare av Sveriges radios egen utmärkelse Guldpennan m.m., är, av dialekten att döma, en direktimport från Skåne.

2008-09-13 @ 18:39:43
Postat av: Kalle

>BWPolisen har inte fått tag på blattarna ännu från Hojsjö och Saltskog i Södertälje.För några dagar sedan våldtogs en tjej i Saltskog av två män i 35-årsåldern.Borgmästare (komunfullmäktiges ordförande) i Södertälje är sossen Anders Lago. Han har skrivit en debatartikel i dagens DN (13 sept 2008) där han så klart tycker synd om inavandrare i Södertälje.

-De bor ju så trångt, menar Anders Lago.Jag frågar mig istället varför de kommer till Södertälje. Finns det inga andra länder som ger invandrarna så bra eller bättre socialbidrag???Södertäljes Borgmästare Anders Lago, känd för att ha talat som ende svensk inför kongressen i USA om flyktingar i Södertälje.Ännu har han inte yttrat sig om överfallet av en tjej av 20 killar. Det var en vecka sedan. Det kanske inte är lika intressant för honom att fördöma invandrare i den invandratäta staden Södertälje.Anders Lago bryr sig helt enkelt inte om svenskar längre!!!

2008-09-13 @ 19:06:55
Postat av: Kalle

>BengtAnvänder du en sovmask i blodrött???

2008-09-13 @ 19:09:31
Postat av: Bengt

Kalle

Nej en helvit som jag införskaffade på http://www.cityterapeuterna.com/

Den är jättebra

2008-09-13 @ 20:33:38
Postat av: Kalle

>BengtTill svart klär rött bättre.

2008-09-13 @ 20:54:50
Postat av: Tobias

Sd 4,4 procent:http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=444994

2008-09-14 @ 01:17:57
Postat av: Ruskprick

"De äldre har blivit mer skeptiska mot regeringen, en trend som pågått ett tag".Ja pensionärerna hoppades förmodligen på att sparkandet på di gamle som slitit på bekostnad till den destruktiva mångkulturen skulle upphöra med maktövertagandet av de blåe. Men icke! Nu inser dom att det endast återstår ett alternativ trots att massmedia gör sitt yttersta för att förtala. Det har kostat oss fyra år tyvärr. Men men den som väntar på något gott väntar inte för länge.

2008-09-14 @ 01:54:11
Postat av: Ruskprick

Det är vi väl alla ense om här inne förutom Daniel och alla hans pårökta fantasivänner (som bara finns i hans fantasi) att det är en målgrupp (pensionärerna) som vi måste sträcka ut handen åt ännu längre mer..

2008-09-14 @ 02:24:03
Postat av: Anonym

Här i Sverige utbildar vi läkare som när deras utbildning är klar nästan omedelbart ger sig iväg till Afrika för att arbeta för Läkare utan gränser ! Samtidigt tar vi här i Sverige emot läkare från olika fattiga u-länder , vilka fått stå för dessa läkares dyra utbildning ! Dessa läkare som vi tar emot borde istället stanna i sina respektive länder där dom troligen bättre behövs ! Och de läkare som utbildas här ska givetvis stanna i vårt land där dom också behövs !

Tycker inte det är rätt att ta de fattiga ländernas läkare !

Detta är min syn på saken!Mvh S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 09:34:50
Postat av: KalleSå här skriver Länstidningen idag i Södertälje:"Sent på lördagskvällen larmades polis om skottlossning i Geneta. Vittnen uppger att de hört minst ett tiotal skott utanför Spelpalatset och polisen har även funnit ett antal tomhylsor på platsen."Geneta är en stadsdel i Södertälje som gränsar till det numera riksbekanta Ronna.Misshandeln utav den ensama tjejen och GneSta borna blir nog knepig för polisen att lösa. De kan få svårigheter att bevisa vem av dessa tjugo invandrarsvin som gjorde vad.Nu börjar risken för förlupna kulor bli överhängande södertälje om man i inte blir misshandlad av något invandrargäng som ägnar sig åt nöjesvåld.Tjejer befinner sig i risksonen för muslimska män som tycker det är helt i sin ordning att våldtaga kristna tjejer.Tänk vilka knasbollar som importeras till Södertälje med Borgmästaren sossen Anders Lagos goda minne. Undrar om han sover i en bunker för att slippa förlupna kulor i den stad han är satt att styra men inte gör det.Invandrarsvinen styr och Borgmästaren Anders Lago bara jamsar med.2008-09-14 @ 14:06:33
Postat av: Bengt

S-E Karlsson

Det är verkligten fär jävligt att människor bryr sig om andra så mycket så de åker utomlands till länder där oroligheterna spyr över dom. Sen jobbar dom mer eller mindr egratis med. Nej, denna form av goda insatster måste stoppas. Vill se SD ge ett förslag där tex, då man gjort sin läkarutbildning tvingas göra minst 5 tjänsteår i Sverige innan man gör annat.

Dessa läkare från "fattiga" länder som Polen och Danmark, för fan de är ju utlänningar till att börja med. Usch på det. Svenska ska ha svensk vård.Du har verkligen rätt i att det är för jävligt detta med att unga människor först är egoistiska att vilja utbilda sig till läkare. Sen att de tar sin kunskap till ett land som inte ens kan stava till läkarutbildning. Ne fy fan på detta. Vi Svenskar måste lära oss att vara mer egoistiska, enbart bry oss om oss själva. Ingen kommer att hjälpa oss när raskriket blossar på allavar. Tror ni att vi kommer att få komma in nånstans?

2008-09-14 @ 15:47:37
Postat av: Anonym

Jag hajar ironin men jag vidhåller ändå att det är fel att locka de fattiga ländernas läkare till Sverige ! Misstänker att de fattiga länderna behöver sina läkare kanske mer än vi rika länder behöver dom !

Mbh S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 15:53:54
Postat av: Bengt

S-E Karlsson

Vad menar du med fattiga länder? Indien?

Hur många läkare "importerar" landstingen per år? Vad tror du dessa kommer ifrån? Irak?

2008-09-14 @ 16:15:04
Postat av: AnonymTill "Bengt " .

Jag tänker inte gå i svaromål med dej Bengt för jag förstår att du är indoktrinerad kanske sen förskolan och såna människor är det lönlöst att diskutera med !

Ha en skön söndagskväll med dina tycka synd om tankar ! Mvh S-E Karlsson.

2008-09-14 @ 16:49:19
Postat av: Bengt

S-E KarlssonSäg som det är istället. Du kan inte svara på mina frågor.

Jo det blir en bra kväll. FF på tv...

2008-09-14 @ 17:24:57
Postat av: INFO

Lät mig göra BENGT lycklig. För en gångs skull.Alla etniska svenskar är onda. Du, Bengt, står med morakniven i högsta hugg och hugger ihjäl dem. Den här tanken kändes väl bra?Björklund vill ha viss ordning i skolorna under lektionerna. Bengt: Major Björklund i sin omänskliga hårdhet vill slå ihjäl alla små barn.Anna påstår, att hon är gift med Emil. Bengt: Jag ska, så snart jag kommer till makten, se till att både Anna och Emil elimineras. Det finns inga kön. Alla är bara sociala konstruktioner. För tillfället felkonstruerade. Men jag, Bengt, som har en hög position inom Sveriges radio, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Sveriges radio och många andra ställen, ska se till, att allt i fortsättningen går rätt till.Jämställdhet, jämlikhet, liberal flyktingpolitik, Sverige ta emot hela Somalias befolkning. Att kvinnor inte har lika lång snopp som män beror på det strukturella förtrycket. Hurra! Snart kommer jag, Bengt, in i riksdagen och får 58.000 i månaden i lön, Samt allting fritt. Hurra, hurra! Fall ned och tillbed mig! Bengt, Bengt, Gudrun, Mona, Fredrik, Bengt, Staffan Sonning, Bengt, Tiina, Gudrun, Mona, Bengt...2008-09-14 @ 18:48:17
Postat av: Kalle

Dagens medicin skriver så här:"Hittills har 2 048 svenska läkar­legitimationer utfärdats 2007. Sammanlagt 1 273 av dessa – 62 procent – gick till personer som har sin läkarexamen från ett annat land än Sverige."Sverige utbildar inte tillräckligt med läkare. Det skall gå en läkare på 1 500 innevånare. Det finns områden i Skåne där en läkare har ansvaret för 4 400 innvånare. Alldeles för många innevånare som slutligen bänner ut läkarna och vårdapparaten.Sverige utbildar för lite läkare. Importerar alldeles för många. Merparten av de importerade färdigutbildade läkarna är numer från Grekland, Tyskland och Danmark.Invandrare kan begära tolk som de svenska skattebetalarna betalar. En svensk däremot inte begära tolk om han inte förstår vad den utländska läkaren säger!!!I Grekland, Tyskland och Danmark utbildar man följaktligen alldeles för många läkare som söker sig utomlands som Sverige.Svenska läkare söker sig ofta till Norge där lönen är högre och arbetstiden bättre.Det blir allt färre svenskar och fler invandrare så då behövs det inte så många svenska läkare tycks landstingen tänka.Helt fel tycker jag att Sverige inte utbildar tillräckligt med svenskar till läkare.

Sverige är ju sååå rikt eller hur var det f.d. Södertäljebon Bengt Westerberg sade???Bengt Westerberg gillar tydligen inte invandrarsvin han heller eftrsom han flydde från Södertälje. Var det med svansen mellan benen tro!!!???

2008-09-14 @ 18:56:55
Postat av: Anonym

Till " Bengt " . Från S-E Karlsson ." Kalles " inlägg ovan säger precis vad jag tänker och menar ! Hoppas du tar till dej fakta !

Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:20:46
Postat av: Anonym

Till " Bengt " . Från S-E Karlsson ." Kalles " inlägg ovan säger precis vad jag tänker och menar ! Hoppas du tar till dej fakta !

Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:23:02
Postat av: S-E Karlsson

Till " Bengt " . Från S-E Karlsson ." Kalles " inlägg ovan säger precis vad jag tänker och menar ! Hoppas du tar till dej fakta !

Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:24:57
Postat av: Anonym

Till " Bengt " . Från S-E Karlsson ." Kalles " inlägg ovan säger precis vad jag tänker och menar ! Hoppas du tar till dej fakta !

Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:26:05
Postat av: Anonym

Till " Bengt " . Från S-E Karlsson ." Kalles " inlägg ovan säger precis vad jag tänker och menar ! Hoppas du tar till dej fakta !

Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:26:15
Postat av: Anonym

Till " Bengt ".

Kalles inlägg ovan säger precis vad jag tycker och tänker ! Hoppas du tar till dej fakta !Kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-14 @ 19:28:47
Postat av: Anonym

Oj,Oj,Oj I stridens hetta så blev det ett inlägg med råge !

Mvh S-E Karlsson

2008-09-14 @ 20:18:13
Postat av: Anna

Svenskar håll ut, skydda er , skydda era barn,skydda era föräldrar ,håll er undan låt inte främlingarna få förstöra er. låt inte quisling politikerna få förstöra mer. håll ut år 2010 kommer SVERIGEDEMOKRATERNA FÅ MAJORITET I RIKSDAGEN

tills dess stöd kampen för Sverige på alla sätt ,PÅ ALLA SÄTT

2008-09-14 @ 20:44:41
Postat av: Anonym

Ja du Thoralf, din blogg verkar börja bli lite för populär för de etablerade partierna! Gratulerar! Fortsätt så och ge dem mer verbalt på käften!

2008-09-14 @ 21:13:55
Postat av: Anonym

Intressant utveckling i Danmark. Se:

http://politiken.dk/newsinenglish/article566476.ece

Postat av: Roberth Ström

Thoralf du kanke får börja moderera? Hoppas helgen var bra

2008-09-14 @ 22:12:30
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Bengt

Sverige utbilda för lite läkare, vad beror detta på? Sverige importerar läkare från fattiga länder påstår du, vilka är dessa fattiga länder som utbildar läkare, som vi tar in?

2008-09-14 @ 22:18:11
Postat av: Ronken

Hej Bengan!För få läkare, menar du, eller hur?

De tre senaste gångerna jag varit hos läkare, har jag blivit expedierad av två indiska läkare och en svenska.2008-09-14 @ 22:37:23
Postat av: Anonym

Ronken

Nej jag menar för lite läkare, och självfallet så skriver jag så för att jag är en ytlänning. Ja Indien är ju ett fattigt land, så då måste de utbilda väldigt dåliga läkare, för att inte säga om de datanördar och fysiker de släpper ut ur denna såkallade demokratin

2008-09-14 @ 22:42:20
Postat av: Ruskprick

Daniel: Är det för att du skriver under så många alias som du hela tiden glömmer ditt namn? Dags att Thoralf inför samma kommentarsystem som KL. Man har liksom inte lust eller ork att vänta på att du skall bli vuxen.

2008-09-15 @ 01:01:58
Postat av: Bengt, Daniel, Lisa, Thoralf, rosastring, fritidsgård, Arla, Volvo, nassegris.

Rusk...

Jag har rätten att heta faråthelvete, eller rosastring om det skulle vara så. Så länge inte kravet finns på att jag ska behöva gå ut med mitt rätta namn, så ser jag heller ingen anledning att göra detta. Att få vara anonym är en stark del av demokratin.

vill ni kunna registrera oliktänkare, så får ni då införa ett system där man måste registera sig. Vilket skulle göra saken här ännu mer intressant.

2008-09-15 @ 01:30:31
Postat av: Kalle

Du har även rätten att kalla dig för idioternas idiot.Du diskutterar din rätt hela tiden. Endast din rätt att göra vad du vill. Du kanske aldrig förstått att i ett samhälle finns det även skyldigheter. Det har du aldrig tänkt på eftersom du beter dig som du gör.På en sajt finns finns en grundtanke som på denna SD-blogg. Den har du missat totalt vilket visar din taskiga nivå.Det är en demokratisk rätt att sympatisera med SD. Det har du aldrig fattat och kommer heller aldrig att göra.Du kanske kan kalla dig blindstyre nästa gång du är på denna blogg och byter nicname.

2008-09-15 @ 11:08:42
Postat av: Tobb

S-E Karlsson, vet dina kollegor att du skriver på Thoralf´s blogg varje dag?Tänk efter nu....

2008-09-15 @ 11:15:08
Postat av: Tobb

Alla här inne verkar ha lösningen till Sveriges problem. Om SD får makten kommer jag skratta eftersom ingen kommer att lyssna på era lösningar ändå!Ni lever för att hitta fel...kom igen

hitta fel på mig nu då!.. skriv att jag är blind, hjärntvättad eller nåt liknande...

2008-09-15 @ 11:30:29
Postat av: carl

på tal om fel, systemfel:

fackförbund och LO borde agera för att stoppa svartjobb. men nu skall de med nya papperslös center agera indrivare för illegala som jobbar svart hos företagare och privatpersoner.

hur blir det om Mona salin ger fel lön till städare kommer wanja i LO åka ut kräva mellanskillnaden? om det finns kriminella företagare i Sverige som bryter fingrarna av sina papperslösa arbetare kommer wanja tala dom tillrätta eller får polisen löneförhandla istället?förr skulle ingen jobba för lägre lön än avtalen och de medlemmar som inte betalar skyhöga månadsavgifter förhandlas det inte för.

GÄLLER INTE DETTA LÄNGRE? varför kontrollerar inte facken resturanger och "skumma"företagare är det bbara SVT´s uppdraggranskning som inte vill ha svart och kriminell arbetsmarknad? LO och fackförbunden och politiker verkar bara villa ha hit fler utlänningar som skall jobba illegal, vad är det för fel att låta de som redan finns i Sverige få riktiga anställningar först?

2008-09-15 @ 12:10:03
Postat av: Anonym

Om Du Tobb, med kolleger menar mina partikamrater i kommunen så är det då ingen som opponerat sej för att jag har inlägg och kommentarer på Thoralfs blogg ! Allra minst Thoralf !

Men du kanske ligger inne med insides informatin ?? Hoppas din skadeglädje inte svämmar över ! Mvh S-E Karlsson.

2008-09-15 @ 13:24:33
Postat av: Ruskprick

Tobb vill nog enbart tala om att han vet vem du är S-E. Ett förtäckt hot i sann demokratisk anda. Skulle tro att det snart blir ordning på torpet här inne.

2008-09-15 @ 13:30:00
Postat av: Tobb

Ruskprick, var kom du ifrån? Ska du inte kalla mig kommunist? Sluta spekulera och agera istället.S-E Karlsson, ok, eftersom många är förtroendevalda måste folk veta vilka personer vi har att göra med.Så ingen blir förvånad, när man släpper bomben för allmänheten.

2008-09-15 @ 13:50:33
Postat av: Tore

Dax att moderera Thoralf! Grymtandet från "svinstian" och dess kultingar behagar säkert leka i sin egen låda!...

2008-09-15 @ 14:05:15
Postat av: AWSvensson

Lägg upp en B-blogg och slussa över kommentarer som inte håller de lågt ställda kraven på allmänt beteende, så kan de som så önskar besöka dessa kloaker.

2008-09-15 @ 14:15:26
Postat av: Tore

Jag är en viss gammal man. Lyssna på mig.

Jag pikar folk med mina fina poetiska inlägg.Jag är en förbrukad man som vill ha lite uppmärksamhet.Känns skön att jag är en förra-detting.

2008-09-15 @ 14:16:24
Postat av: Tore

Oj jag börjar bli gammal.Rättelse; en vis man...ska det vara

2008-09-15 @ 14:18:52
Postat av: BAW

Var tusan håller Thoralf hus?

2008-09-15 @ 15:16:41
Postat av: Anonym

Tobb ! Jag begriper inte alltid dina ordvindlingar som är blandade med som du säger skratt och att släppa bomber ! Förstår du dem själv alla gånger ??Mvh S-E Karlsson .

2008-09-15 @ 15:26:35
Postat av: Bengt, Daniel, Lisa, Thoralf, rosastring, fritidsgård, Arla, Volvo, nassegris.

Kalle

Grundtanken här är att ett par feta sura bittra gubbar som tror på demoner, tomtar och troll vill ha ett ställe där de kan gnälla av sitt missnöje. Någon form av lösning eller krativit tänkande har ni då inte här. Allt är invandrarnas fel, eller islams, åtgärd ut med dom. Ni har logik och retorik osm treåringar, skrämmande. Men det är bara en liten trend detta. De sura fläskbergen har sin tid i rampljuset nu, så passa på och njut. Detta verkar vara den enda uppmärksamhet ni får, för era fruar har väl tröttnat på allt gnäll, och särar nog inte ens på benen längre, då hon blivit lika bittra som er. Inte undra på att män som Thoralf e frånskilda. Men märkligt att han förespråkar den såkallade kärnafamiljen. Efter en snabb titt på SD, så är det väldigt många äldre frånskilda män där, som förespråkar samma sak. Humor....Jo man har skyldigheter med. En av dom är att ifrågasätta odemokratiska handligar och värderingar som du sitter inne på. Du borde vara glad över att vi lever i en demokrati, att vi "vanliga" har tålamod med dig, och låter dig komma till tals.Så istället för att bitterfitta sig du gör, så borde du kyssa min röv och slicka mina fötter

2008-09-15 @ 15:35:21
Postat av: BAW

Om Anders Lago vore en riktig människa ginge han till blattehövdingen (invandrarföreningens skattefinansierade ordförande ) och begärde namnen på de 20 förövarna på den 21 åriga flicka. Om inte namnen levereras inom en vecka så stängs blattegettot, kan Lago meddela pöbeln.

En riktig människa som är mån om sina invånare aggerar.

2008-09-15 @ 15:50:17
Postat av: Bengt

BAW

Varför tar inte du tag i saken istället. Sitta här och gnälla löser väl inget. Se så, ut å hämta en fackla och ta högrepen och hämta grannarna dina.

2008-09-15 @ 15:51:55
Postat av: Ruskprick

Nu blir i alla fall lille indoktrinerade Daniel glader. Det är ju bara en tidsfråga innan detta införs i Sverige. Storbritannien får ju inte va "godare" än oss;http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article4749183.ecePostat av: Ruskprick

Kommentarer från Daniel är att vänta imorgon då han fått länken översatt. Om inte Thoralf hunnit hem förstås och ändrat kommentarsfunktionerna.

2008-09-16 @ 01:37:26
Postat av: blindstyre

Nu förstår jag verkligen inte hur du kan få det till att jag uppskattar att en suverän stats rättsystem ifrågasätts som det gör här. Detta visar bara hur ni här skapar saker precis hur fan ni vill. Har jag nån gång i något inlägg nämnt att jag förespåkar Sharialagar, eller ens Islm? Nupps...Detta är något DU själv fått för dig. Vad är det då jag har sagt och står för. Jo, att det inte finns ett endaste dugg fel med att tro på det goda i människan. Detta är i era ögon fel.Att det på ren juridisk väg skulle gå att införra något som Sharia här i Sverige, ser jag som obefintlig. Men å andra sidan har vi egentligen islam i vår lagbok, då den bygger på de 10 budorden. Så jisses Göta Petter. Vi har varit under en ständig invasion av dessa kamelälskare. haha

2008-09-16 @ 01:38:48
Postat av: Ruskprick

Det kanske var Bengt jag blir så förvirrad av alla dina alias. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar arbeta. Alla lever ju inte på socialbidrag.

2008-09-16 @ 02:01:28
Postat av: ruskigprick

Jasså, haha. Så nu är man socialbidragstagare med. Vad bygger du detta på? Detta ska bli väldans intressant att få höra. Funderar lite på att klistra ihop allt ni har sagt att man är här. haha. Ja ni är verkligen duktiga på att skapa er egen verklighet. Inte undra på ni verkar vara livrädda för att egentligen vara i den. Så för att slippa, så tillskrivs allt demonstatus, som ni inte har en susning om vad det är.

2008-09-16 @ 02:06:40
Postat av: carl

Inför valen till Eu-parlamentet 2009 och Riksdag 2010. MÅSTE det byggas kontrollorganisation så valfusket att Sverinska folkens egna partier SD och nd inte göms undan få folk inte får tag i röstsedlar och att de personer som räknar inte smusslar med Sverigedemokraternas och Nationaldemokraternas valresultat. Sd och Nd bör samarbeta mer än att förtala varandra. om de är enade ger det bättre stöd

2008-09-16 @ 09:34:07
Postat av: Tobb

Bengt, Daniel, Lisa, Thoralf, rosastring, fritidsgård, Arla, Volvo, nassegris,Fan vad bra sagt...

2008-09-16 @ 09:40:15
Postat av: Rager

Ni arga människor här borde nästan ta och se en serie från BBCvsom heter The Rise Of The Politics Of Fear. Så inser ni vilken saga ni lever i. Eller ska jag hia mig och säga till mig själv att det bara är vänsterpropaganda? =)

2008-09-16 @ 12:28:57
Postat av: BAW

Bengt, nu är det så att jag och många med mig betalar en av världens högsta skatter för att samhället skall beskydda oss mot inre och yttre fiender,vilket är punkt 1A för en självständig nation. Om nationen inte kan leva upp till det man tar betalt för så får omdisponera resurserna.

2008-09-16 @ 15:01:45
Postat av: Bengt

BAW

På vilket sätt känner du dig hotad? Vilken är denna yttre, eller inre fiende du talar om. Införskaffa BBC serie "The Rise Of The Politics Of Fear" Så inser du kankse att den fiende du tror på, inte är något annat än en stor bluff.

Skatten är hög i Sverige, många klagar kring detta.Men vad är det vi får för våra skattepengar. Hur vill du ha det? Lägre skatt, men ändå tillgång till de tjänster ett samhälle kan erbjuda. Om du nu är så missnöjd med denna servicen, så finns det massor av privata alternativ för dig. Dessa är även avdragsgilla. Så du kan göra en vinst, mer eller mindre på någon annans bekostnad. Bra, eller hur....

2008-09-16 @ 15:06:56
Postat av: Putte

"Grundtanken här är att ett par feta sura bittra gubbar som tror på demoner, tomtar och troll vill ha ett ställe där de kan gnälla av sitt missnöje.""De sura fläskbergen har sin tid i rampljuset nu, så passa på och njut. Detta verkar vara den enda uppmärksamhet ni får, för era fruar har väl tröttnat på allt gnäll, och särar nog inte ens på benen längre, då hon blivit lika bittra som er."Så inlägg som citaten ovan väcker tydligen beundran hos Tobb och Rager?Det visar tydligt vilka efterblivna blåshål denna/dessa individ/er är. Det är helt tydligt att Benke bängbula inte har alla hästar hemma.

2008-09-16 @ 15:40:21
Postat av: Rager

Putte.

Tog du åt dig `?

2008-09-16 @ 15:43:45
Postat av: Putte

Inte ett dugg! Det visar bara på er låga begåvningsnivå. Ska man ha en politisk diskussion ska man använda sig av politiska argument och det har ingen av er i Benkes hejarklack lyckats åstadkomma. Om ni nu är så kåta på massinvandring får ni väl tala om för oss vad som är så fantastiskt med den.

2008-09-16 @ 16:08:51
Postat av: KalleI morgon kväll (Tisdag 17 sept kl 21) tar TV3.s EFTERLYST upp överfallet av tjejen i Södertälje som överfölls av 20 stycken fega invandrarsvin.Kan bli intressant eftersom polisen ännu inte "hittat" invandrasvinen tots reg.nummer.Vill polisen inte??? Jag vill att invandrarkramaren Borgmästarnen och sossen Anders Lago avgår så fort som möjligt. Han klara inte av jobbet i Södertälje längre och har aldrig gjort det som har låtit invandrarproblemet växa över huvudet.Glöm inte Efterlyst i morgon kväll!!!

2008-09-16 @ 16:14:53
Postat av: informera alla ,sätt upp lappar överallt med webadress

läs bloggarna högerkänga och absolut FRIA NYHETER

2008-09-16 @ 16:17:31
Postat av: Rager

Putte

Jag har aldrig någonstans här påstått att en så kallad massinvandring är något jag förespråkar. Jag har aldrig någonstans nämnt att jag ens ställer mig positivt till den. Jag har med dubier angående invandring, eller snarare dess politik. Dock väljer jag att inte se det hela som en konspiration, eller ett vänsterspöke. Jag tror med på den ideen att Sverige som ett rikt land kan göra nytta. Detta är något många även här är emot. De som är emot, borde skaffa sig privata alternativ, det finns massor av skolor, sjukhus osv som kan uppfylla deras behov.

de argument angånde brott och invandring som pågår här ibland. Är helt snurrig. Innan man angriper en sådan fråga, så kan man inte utgå från det svar man har. Dvs invandrare begår brott. Man kanske borde ställa sig frågan varför människor begår brott. Men den frågan ställer ingen här, så man kan alltså säga att de inte ser invandrare som människor ens. Och synar man högerretoriken, så ser man en och annan flirt till farbror hitler.Att ens försöka ha en vettig politisk debatt med er här, det är en omöjlighet. ALLA som har försökt med detta har blivit idiotförklarade. Till och med när Thoralf fabricerar statistik, och hittar på enga saker. Har den som säger emot fel. Så den store lögnaren och hjärntvättare här. Det är nog Farbror T det..2008-09-16 @ 16:18:15
Postat av: Putte

Om det nu inte är en konspiration, hur kan det då komma sig att varenda journalist och varenda riksdagspolitiker har exakt samma åsikt i invandringsfrågan, samtidigt som en majoritet av svenska folket har en motsatt åsikt?I ett program av Janne Josefsson för några år sedan frågade han ett antal politiker om invandringspolitiken. Svaret från en riksdagspolitiker från vänsterpartiet var: "Invandringspolitiken ska inte folk lägga sig i, den ska skötas av oss politiker". Titta på när "Fria" SVT gör ett debattprogram om denna fråga. Programledarna tar alltid parti för de som förespråkar massinvandring. Så visst finns det en officiell politisk åsikt som alla förväntas följa och inte ifrågasätta.

2008-09-16 @ 16:30:18
Postat av: Rager

Putte:Om vi nu hade varit så emot att hjälpa människor i världen. Hade då inte SD haft regeringsmakt för länge sedan i detta landet? Eller är detta med en konspiration att folk tvingas rösta på något annat alternativ än SD?

det finns ett missnöje i landet, ett par procent av befolkningen "gnäller" om detta. Ni anser er ha den rätta bilden av verkligheten. Så i och med detta fördummar ni resten av befolkningen, ni har inte ställt er frågan om att det kankse är just detta som gör att folk skrattar åt er politik?

2008-09-16 @ 16:35:41
Postat av: Väljare

Nu saknas bara Thoralf för att göra den högintelligenta debatten komplett här. Men han verkar ha gått ner i bunkern.

2008-09-16 @ 16:36:00
Postat av: Rager

Väljare:

Det kankse är något elakt vänsterspöke eller illasinnad terrorist på bidrag som kidnappat honom.

2008-09-16 @ 16:59:52
Postat av: Putte

Min erfarenhet säger mig att det ätskilligt fler än ett par procent som är negativa till den förda invandringspolitiken. Det finns t.om. opinionsundersökningar som visar att en majoritet tycker att vi tar emot alldeles för måmga. Att inte fler röstat på SD hittils kan ju bero på flera orsaker. Om jag får ta mig själv som exempel, så är jag vänster i vissa frågor, höger i andra och i mitten i vissa. Så är det nog för de flesta. Att de inte röstar på SD kan kanske bero på att de anser att summan av alla politiska frågor inte väger över till SD:s sida. Dessutom finns ju en samstämmig propaganda mot SD i nästa samtliga massmedier i Sverige. Nu ökar SD och kanske det beror på att folk börjar tröttna på att höra journalister och politiker i riksdagspartierna ropa "vargen kommer".

2008-09-16 @ 17:00:54
Postat av: janne

hoppas invandrarna får karta och bild på de politiker som tagit hit alla kriminella invandrare så kan dom få bekanta sig med varandra förstå vad lyckliga mona salin och maria wetterstrand och fredrik reinfeldt skall bli när de får påhälsning av sina nya vänner.

2008-09-16 @ 19:06:22
Postat av: Anonym

Skriv på namninsamlingen mot Lissabonfördraget på bloggen " Fria nyheter" !Mvh Stora Småland.

2008-09-16 @ 20:11:03
Postat av: salasso

Måste erkänna att jag inte är någon större anhängare av sd men måste ändå motvilligt beundra alla de som tålmodigt försöker debattera med det gymnasiala troll som har så många nick och pubertala åsikter. På andra bloggar hade han blivit portad fortare än Tiina hinner säga "mansförtryck".

2008-09-16 @ 20:12:39
Postat av: Rager

mm det är verkligen pubertal att stå för mänskliga rättiheter och ifrågasätta orättvisor. Är det rent av vuxet att vara nazist då?

2008-09-16 @ 20:22:31
Postat av: Frode Karlsson

Till Rager m.fl.Fuck off! Det är ju bara ett jävla trams ni kör med! Här för vi en seriös debatt med goda inlägg och håller oss till substansen. Vi tar och ger! Tonårsungar med trams hit och dit finns det gott om i den offentliga debatten. Vägra delta i jamset!

2008-09-16 @ 20:54:21
Postat av: Tobb

Kalle, du verkar desperat? Det är verkligen fel blogg du är inne på om vill döda alla invandrare. Så mycket hat du visar, du är inte mycket bättre än gänget som misshandlade den stackars tjejen.2008-09-16 @ 20:55:11
Postat av: salasso

Tyvärr, Rager, jag har inte en sverigedemokrats tålamod. Det är nämligen min "mänskliga rättighet" att slippa debattera med andra. Något annat vore djupt "orättvist".

2008-09-16 @ 20:56:19
Postat av: Rager

Frode Karlsson:

seriös debatt med goda inlägg? Jo visst finns det sådana här, men att kasta skit och anklaga till höger och vänster innan ni städat framför egen dörr, suck säger....

Substansen är vad? Av alla de inlägg här, så står det inte något egentligen vettigt mer än att muslimer är livsfarliga djurplågande nötter, invandrare begår brott och går alla på bidrag. Vad är alla de konstruktiva lösningar jag och andra fråga efter? Skrika att alla är idioter som inte följer er linje är väl knappast vidare seriös, eller?

2008-09-16 @ 22:18:17
Postat av: Ruskprick

Thoralf: Använd samma kommentarsfunktion som KL eller Jorma i fortsättningen. Så vi slipper dessa små icke ansvarstagande barn utan verklighetsnärvaro i fortsättningen. Anarki är det dom vill ha och skapat här inne.

2008-09-17 @ 01:11:08
Postat av: Anonym

stör inte fabror T. Han är på solig semester, och utövar sin rätt att vara svensk på bortaplan

2008-09-17 @ 01:25:40
Postat av: Ruskprick

Det är ju också en jäkla korkad kommentar från ett barn som inget ansvar tar att fälla som inget vet om livet som inte gått upp vid sex varje dag och gjort sin matsäck. Vi Sverigedemokrater åker ju utomlands vi som är rasister enligt vissa autonoma snorglin (säger du som snart ska ta examen) hycklar och åker utomlands. Men vi betalar för oss och sen åker vi hem. Ser du skillnaden? Vi snyltar inte på andra länders välfärd.Nä jag förväntade mig inte att ni skall förstå, ni är ju så omogna det ser man ju på inläggen. En sak jag brukar tänka i alla avseenden är; Hur tänker min meningsmotståndare? Vad är det som driver honom? Vad är hans värdegrunder? Ni verkar bara ha nazist för ögat och det är riktigt okunnigt, korkat och omoget. Man måste lära sig förstå sin motståndare, hur han tänker för att besegra den men ni i "afa-autonoma-sandlådan" struntar i detta är och redan besegrade. SD växer och frodas.

2008-09-17 @ 01:50:19
Postat av: Rager

Återigen är man korkad för att man inte ser saker som du vill. Jag väntar spänt för att få höra dina tankar kring att jag skulle vara socialbidragstagare, ser visst att jag skulle tillhöra Afa med, berätta mer =)

Du är inte ett dugg intresserad av att veta hur någon annan tänker eller fungerar. För du utgår ifrån att alla ändå har fel, och bemöter det hela med ilska.

Du, har inte haft ett rätt om någon när det gäller mig. Och kan du ta så fel kring mig, så vet jag inte ens om jag vågar ge mig på att ens fantisera om hur fel du kan ha i andra saker...

2008-09-17 @ 02:35:56
Postat av: Anonym

Skotten i Geneta i Södertälje är enligt polisen i Södertälje " ett undantag " !! Om någon hade blivit dödad då ? Hör det också till undantagen ?S-E Karlsson

2008-09-17 @ 05:36:13
Postat av: Peter

S-E Karlsson, du är ju över 100 år, sluta dramatisera allt. Ta din medicin och läs en bok.

2008-09-17 @ 09:01:53
Postat av: Anonym

Till " Peter "! Du tog till 27 år för mycket ! Förövrigt är jag bara rädd om gamla Sverige ,vilket du efter ditt resonemang inte tycks vara ! Det kanske är du som behöver läsa på ! Men det kanske är så att du är indoktrinerad från förskolan och då hjälper inga argument i världen ! Personligen har jag fått lära mej av livets gång ! Mvh S-E Karlsson

2008-09-17 @ 09:24:07
Postat av: salasso

Den här debatten är ju bara reklam för sverigedemokraterna. Sitter ni själva och skriver kritiska och tafatta inlägg under olika nick (Peter, Rager m fl) som ni själva bemöter mer eller mindre lugnt och sansat?

Om det är på det sättet så är det lite ohederligt.

2008-09-17 @ 09:38:50
Postat av: Rager

S-E Karlsson

Det gamla Sverige. Menar du då vi vi var brännvinsdrickande lallade bönder?

Eller menar du det gamla Sverige som det talas om i dokumentären, välfärdsbluffen?

2008-09-17 @ 09:41:56
Postat av: Rager

S-E Karlsson

Eftersom det inte sker skottlossning varje dag, så måste man nog säga att det är ett undantag. Eller har jag missat något? Pågår det en ständig skottlossning där?Varför det nu skjuts en massa och begås brott, verkar inte intressera någon av er. Ni har bara konstaterat att det sker, och skriker lite om det. Har bett om det innan, så fram med lite kreativa lösningar och förslag på vad som ska göras för att lösa meningslöst våld. Kom nu inte dragandes med att det är utlänningar och de ska ut. Har hört det till leda...

2008-09-17 @ 09:48:07
Postat av: Kalle

>TobbDu kan inte svenska. Du förstår inte vad jag skriver. Tycker du skall gå en kurs till i SFI.Ikväll på TV3:s Efterlyst kl:21 kan du få veta mer om dina idoler. De 20 st invandrarsvinen som misshandlade en ensam tjej. Det måste vara höjden av feghet.Heeejdååååå.

2008-09-17 @ 10:33:54
Postat av: Kalle

>RagerVi lever i brännvinsbältet. Gillar du inte det så flytta någonannastans.Nu vill invandrarna göra sverige till ett knarkarland. Släng ut alla invandrare som försöker ändra på sverige och begår brott.Nu importerar vi knark från invandrarländerna som invandrarna säljer till våra fina svenska ungdomar.Invandrarna vill på alla sätt förstöra Sverige.

2008-09-17 @ 10:39:53
Postat av: Anonym

Min mening med gamla Sverige är som det var innan den idiotiska massinvandringen tilläts ! Om det hade fått vara som det var förr så hade vi med all säkerhet sluppit skottlossningar i Södertälje och hussprängningar i Malmö och nedsparkningar och våldtäkter av unga flickor ! Men många som går in på Thoralfs blogg tycks anse att detta är fullkomligt som det ska vara !

Men ser man inte skogen för bara trän då hjälper inga argument i världen !!Dock mvh S-E Karlsson.

2008-09-17 @ 10:49:36
Postat av: Anonym

Kalle

Är det du som står för det sakliga och seriösa i debatten?

Är det någon grupp vi borde akta oss för kalle så är det Raggarna. de infiltrerar oss med sin skitmoral, och brännvin."Från 1959 blev ordet raggare allmänt associerat med ungdomsgäng som gjorde campingplatser till slagfält och satte skräck i folk, slagsmål med poliser, supande och otukt med småflickor. Genombrottet för denna uppfattning kom med motorcykeltävlingarnas Grand Prix i Kristianstad sista helgen i juli 1959. Tävlingarna hade tidigare gått i Hedemora, men efter fylleri och ordningsproblem hade myndigheterna i Kopparbergs län satt stopp för tävlingarna. Nu genomfördes de i Kristianstad i stället. Så här stod det i en tidningsrapport i Norra Skåne den 27 juli 1959.”På lasarettet var man överhopad av arbete och jourhavande läkaren suckade: När de här bedrövliga dagarna är över skall vi räkna de skadade. Värre än Hedemora sade erfaret folk på tal om kravallerna kring GP-festen. Camparna vid Sommarlust var i slagsmål med polisen, som fick tillgripa batonger och sablar. Raggare tände eld på tält, toaletten och de försökte välta en ambulansbil medan brandbilen försågs med bucklor och fick vindrutan intryckt. Polisen bombarderades med stenar och flaskor.”Norra Skåne skriver också om att ett 100-tal ungdomar greps av polisen och att de alla var från Mellansverige och längre norrifrån. Två poliser från ordningspolisen i Kristianstad slogs ner. Kravallerna var väntade och Kristianstadsborna hade i tusental samlats för att titta och vara redo vid eventuella bråk. Andra tidningar skrev om kravaller och upplopp men också om sexuella orgier och om berusade flickor och pojkar som gick nakna på campingplatsen. Detta ägde rum inför en nyfiken ring av åskådare varav somliga hade barn sittande på axlarna. Efter Kristianstad hade raggarmyten sina karakteristiska drag färdiga, fylla, sex, våld och misshandel"Nu skulle man kunna byta ut raggare emot invandrare...Ja jisses det kan man ju nästan göra...Kan vi inte skapa en ny myt. Sätta in ordet kalle istället. Vips så har vi skapat ett hot emot samhället som heter Kalle. Vad är lösningen, ut med han. Men frågan e vart vi ska skicka han? Finns det något land man kan flytta han till, som inte tar emot invandrare??

2008-09-17 @ 10:52:16
Postat av: Roberth Ström

Ser att iqnivån är hög här

2008-09-17 @ 10:58:09
Postat av: Anonym

Roberth Ström

Och återigen har en idiotförklaring kommit här. Det verkar komma lika ofta som det läggs en fatwa..Humor...Är det SD´s strategi detta? Idiotförklara alla. Men vänta, enligt er är alla redan idioter, som inte ser den konspiration ni tycks leva i. Så när ni tagit makten så är vi alla jubelidioter då?

2008-09-17 @ 11:01:35
Postat av: Kalle

Kul att du drar upp raggare och pekar på att de stod utanför samhället i sitt impopulära beteende.Du tycker förståss att invandrare är små heliga änglar som skjuter ihjäl varandra, spränger och sätter eld på bilar o.s.v. Det tycker du är bättre???Du är en kul typ som just vaknat till verkligheten. Kissa och gå och lägg dig igen så ska mamma, Moder Svea, stoppa om dig igen. Sov gott.Vilket land blev du senst utsängd ifrån med huvudet före??? Upptäckte du Sverige då som ger socialbidrag till kreti och pleti som du???2008-09-17 @ 11:02:44
Postat av: Rager

Kalle:

Jag har aldrig påstått att någon som begår brott är "heliga små änglar" All form av brott är vidrigt, oavsett VEM som begår det.Så du har med en teori om att jag går på socialbidrag. Låt höra. Det är fler som påstår detta. Vill vädlans gärna höra era tankar om detta.

2008-09-17 @ 11:06:11
Postat av: carl

lägg er energi på att hjälpa pensionärerna de är fattigast i Sverige med bara 6400 kr i pension och skatt på de så har de inte ens råd med dator och internet! sossar och allians hjälper dom inte inte ens ni hjälper dom eller ????

2008-09-17 @ 11:15:46
Postat av: Camila

Mångkulturellt så det förslår.

Mördad för en mobil.

Och offrets svenska flickvän är förtvivlad.

2008-09-17 @ 11:49:17
Postat av: CamillaGlömde länken:

http://www.gt.se/nyheter/1.1302623/knivmordet-ett-slaktdrama

2008-09-17 @ 11:50:29
Postat av: BAW

Bengt du Besserwisser, förklara för mig varför vi svenska har skyldighet att försötja dessa horder av asylturister när övriga norden slipper.

2008-09-17 @ 12:11:51
Postat av: Kalle

>RagerPresenterar du dig inte med namn i dina inlägg får du skylla dig själv!!!De flesta i Sverige nu är så evinnerligt trötta på dessa invandrare och invandrarkramare så du måste vara det ena eller det andra.2008-09-17 @ 12:32:16
Postat av: Rager

Kalle

Nu var det inte min syn på invandrare jag ville ha återberättad. Utan hur du får det till att jag skulle gå på socialbidrag....Svara på det är du snäll. Jag tror säkert du kan tala för alla andra här som påstår samma sak

2008-09-17 @ 12:36:50
Postat av: Kalle

>RagerSom jag nämnt tidigare får du skylla dig själv när du skriver inlägg utan att ange alias.Är du Tobbe också som helt felaktlgt påstår att jag vill döda invandrare.Jag bara undrar om det inte blir för svårt för dig med alla dessa alias.Du kanske är Daniel också? Vem vet.Du kanske är Bengt också som vill ha till det att jag i min tur skriver under olika alias.Så en gång till eftersom du inte fattar. Skyll dig själv och ta konsekvenserna när du inte skriver ut ditt alias. OBS att jag skriver alias och inte namn så kom inte och kackla och hacka om din demokratiska rätt att vara anonym.2008-09-17 @ 12:50:25
Postat av: Rager

Kalle

Om du tittar vem som postar detta inlägget. Så ser du ett alias....Eller har en konspiration sprungit genom din dator och tagit bort det? =)Att du kallar dig kalle säger inte speciellt mycket. Kalle vem? Visa istället hur mycket du tror på din sak och fram med förnamn, efternamn, adressuppgifter. Eller ska du springa och gömma dig bakom "demokratin"...Ett namn säger inte mycket, inte heller en IPadress. Som vissa tycks tro här. På den "noden" jag går genom så är det bra många människor som ansluter. Eftersom jag känner en del av dom, så skriver de garanterat här med. Detta är väl ändå inte något jag kan ta ansvar för.

Alla som ansluter här, går genom en linuxrouter vi själva satt upp. Vi skulle kunna konfigurera så alla fick en ip utåt, men orka med det. Saker fungerar, folk har uppkoppling och de gör dom nöjda=)2008-09-17 @ 13:05:49
Postat av: Tobb

Kalle, din framtid ser väldigt ljust ut..

så mycket hat..stackars pojke

2008-09-17 @ 13:11:01
Postat av: Kalle

>RagerDet var det här inlägget jag svarade på!!! Finns inget alias eller något namn. Var det du som skrev det??? Kul att du presenterar dig.Du går på i samma stil med konspirationer bla.bla.Du gör som Daniel och frågar efter IP-adress.Det är tydligen en mycket känslig fråga för dig med socialbidrag. Tack för det.Ditt tidigare inlägg helt utan idntifikation!!??*****************************Postat av:Kalle

Är det du som står för det sakliga och seriösa i debatten?

Är det någon grupp vi borde akta oss för kalle så är det Raggarna. de infiltrerar oss med sin skitmoral, och brännvin."Från 1959 blev ordet raggare allmänt associerat med ungdomsgäng som gjorde campingplatser till slagfält och satte skräck i folk, slagsmål med poliser, supande och otukt med småflickor. Genombrottet för denna uppfattning kom med motorcykeltävlingarnas Grand Prix i Kristianstad sista helgen i juli 1959. Tävlingarna hade tidigare gått i Hedemora, men efter fylleri och ordningsproblem hade myndigheterna i Kopparbergs län satt stopp för tävlingarna. Nu genomfördes de i Kristianstad i stället. Så här stod det i en tidningsrapport i Norra Skåne den 27 juli 1959.”På lasarettet var man överhopad av arbete och jourhavande läkaren suckade: När de här bedrövliga dagarna är över skall vi räkna de skadade. Värre än Hedemora sade erfaret folk på tal om kravallerna kring GP-festen. Camparna vid Sommarlust var i slagsmål med polisen, som fick tillgripa batonger och sablar. Raggare tände eld på tält, toaletten och de försökte välta en ambulansbil medan brandbilen försågs med bucklor och fick vindrutan intryckt. Polisen bombarderades med stenar och flaskor.”Norra Skåne skriver också om att ett 100-tal ungdomar greps av polisen och att de alla var från Mellansverige och längre norrifrån. Två poliser från ordningspolisen i Kristianstad slogs ner. Kravallerna var väntade och Kristianstadsborna hade i tusental samlats för att titta och vara redo vid eventuella bråk. Andra tidningar skrev om kravaller och upplopp men också om sexuella orgier och om berusade flickor och pojkar som gick nakna på campingplatsen. Detta ägde rum inför en nyfiken ring av åskådare varav somliga hade barn sittande på axlarna. Efter Kristianstad hade raggarmyten sina karakteristiska drag färdiga, fylla, sex, våld och misshandel"Nu skulle man kunna byta ut raggare emot invandrare...Ja jisses det kan man ju nästan göra...Kan vi inte skapa en ny myt. Sätta in ordet kalle istället. Vips så har vi skapat ett hot emot samhället som heter Kalle. Vad är lösningen, ut med han. Men frågan e vart vi ska skicka han? Finns det något land man kan flytta han till, som inte tar emot invandrare??

2008-09-17 @ 10:52:16***********************************

2008-09-17 @ 13:19:14
Postat av: Tobb

Tur att det inte finns så många "Kalle-individer" i Sverige. Så mycket hat...

2008-09-17 @ 13:29:19
Postat av: Rager

Kalle

Jo inlägget om raggare var från mig. Ber om ursäkt att namnet inte kom med.

Ja det är en känslig fråga för mig. För jag gillar inte att bli anklagad för saker, som att tex gå på socialbidrag, tillhöra afa, eller vara en vänsterhora. Saker jag fått höra här, och på andra sidor där SD för sin talan.

2008-09-17 @ 13:33:47
Postat av: Kalle

>RagerJag står fast vid att du får skylla dig själv när du inte presenterar dig när du gör inlägg!!!Om du inte gillar SD vad gör du här då på denna SD-blogg???2008-09-17 @ 13:45:59
Postat av: Carl

den som inte hjälper de äldre Svenska pensionärer kanske får sina internetanslutningar spärrade för en tid. vi har era IP nummer....

2008-09-17 @ 14:08:44
Postat av: Carl

reply Camilla Svenska fotfolket får ta smällen för politikers oansvariga politik. säpo ger högsta skydd till statsministrar och kungen så de bara får en tårta i ansiktet då och då.

medans folket får knivar i sig. då är nåt fel i samhället och Sverigedemokrater och Nationaldemokrater kan fixa detta tillsammans om väljarna vill det förstås....

2008-09-17 @ 14:16:05
Postat av: fd naiva Svenne

Jag tror forskare i EU testar Darwins evolutionslära på Svenskarna.

de korkade röstar på sossar och allians och miljö och vänsterpartier.

De starka och intelligenta som vill föra arvet vidare röstar på Sverigedemokrater eller Nationaldemokrater

2008-09-17 @ 14:21:34
Postat av: Kalle

>CarlTexten är tagen från Sverigedemokraternas

Valmanifest 2006En trygg och meningsfull ålderdom

De svenska seniorerna är en grupp vars villkor stadigt har försämrats.Hundratusentals svenska pensionärer tvingas i dag att leva på en månadsinkomst som är lägre än socialbidragsnormen. Allt fler drabbas av våld, övergrepp eller försummelser efter sin 65-årsdag.Det har blivit svårare att få tillgång till vård och omsorg för de äldre som inte längre klarar sig själva och inom såväl arbetslivet som kulturen och det offentliga samtalet är de äldre i det närmaste osynliggjorda.Sverigedemokraterna vill:# Kraftigt höja pensionerna för de seniorer som har det sämst ställt. Ingen svensk pensionär skall ha en månadsinkomst som understiger det äldreförsörjningsstöd som staten skänker till äldre invandrare.# Skapa större valfrihet och öka resurserna inom äldreomsorgen och hemtjänsten.# Motverka alla former av åldersdiskriminering samt införa en pensionärsminister och kommunala seniorombudsmän som bevakar de äldres rättigheter och intressen.# Satsa på friskvård, social stimulans och meningsfulla fritidsaktiviteter för äldre.# Synliggöra landets seniorer och bättre tillvarata de äldres erfarenhet och kunskap både i och utanför arbetslivet.2008-09-17 @ 14:23:55
Postat av: Carl

bra Kalle nån bryr sig om dom som byggt upp detta land heder åt dig, alla händelser som gynnar Svenskar är bra så även ditt inlägg. nu kan du få behålla ditt internetkonto och fortsätta kampen på ditt sätt.

Naiva Svenne! fan du är geni det måste vara ett expriment och politikerna får forskningsstipendier. har förut trodd att Svenska politiker var dumma i huvet som sabbar för sin egen befolkning. Men det är Darwins lära som testas ja

2008-09-17 @ 14:55:38
Postat av: Kalle

<CarlTack för det.De här raderna i SD:s manifest brukar reta gallfeber på alla invandrarkaramare och invandrare. De brukar yla i högan sky tillsammans med politikerna.Från SD:s valmanifest 2006:"# Kraftigt höja pensionerna för de seniorer som har det sämst ställt. Ingen svensk pensionär skall ha en månadsinkomst som understiger det äldreförsörjningsstöd som staten skänker till äldre invandrare.#Staten skänker bort svenskars inbetalda pension till invandrare som inte gjort en enda släng för Sverige mer än att vara pensionär och komma hit med tiggarnäven utsträckt.Svenska myndigheter fyller den med råge och kallar alla svenskar för rasister som klagar på slöseriet/svindeln av svenskens pension. En pension som är dragen/tagen från från pensionärernas lön under den yrkesverksamma tiden i arbete.Nu känner sig pensionären blåst och börjar bli förbennad på myndigeterna eller rätta sagt de sjusysterpartierna som endast har invandrarnas väl och ve framför ögonen.Svenskar vad är det tycks de resonera. Dem bryr vi oss inte om det är bara att kalla dem rasister så kniper de käft.2008-09-17 @ 16:01:25
Postat av: Erik

Bloggen har besök av vita medelklassungdomar som gör "uppror" mot sina föräldrar ;)d.v.s 17-åriga AFA-medlemmar.

2008-09-17 @ 16:58:51
Postat av: stefan

ja intelligenta Svenskar röstar på SD och Nd.

2008-09-17 @ 17:18:25
Postat av: Anonym

Bra " Kalle " att du lade in den del av SD:s manifest som berör pensionärernas dåliga villkor !

Är själv ålderspensionär sedan 8 år tillbaka och märker att det bara går åt ett håll dvs baklänges !Vänliga kvällshälsningar S-E Karlsson .

2008-09-17 @ 18:05:18
Postat av: Carl

jag tycker man skall ta hit hela Världens befolkning och försörja dom med medborgarlön och om stat och kommun inte har råd så fortsätt lägg ner alla skolor,försvaret,äldreboenden,skjukvård mm det enda viktiga är att politiker och utlänningar och EU får alla skattepengar!!!! ÄH JAG BARA SKOJAR,! SKULLE BARA KÄNNA PÅ HUR DET ÄR ATT VARA DUM I HUVUDET, som våra galna Svenska politiker verkar vara. Hoppas Svenska folket röstar på Sverigedemokrater eller Nationaldemokrater och innan dess gör revolution för fan . nu skall jag se på efterlyst tv3

2008-09-17 @ 21:02:52
Postat av: Carl

såg på Efterlyst förskräcklig land Sverige har blivit. dom har blivit lite Sverigefientliga, om det är 100 000 tals fall som de vill ta varför ängna halva tiden åt en Svensk som redan är gripen och dömd. när de har efterlysning efter 10 000 tals utlänningar från bevakningskameror som våldtagit Svenska tjejer. konstigt att politiker vill att utlänningar skall bli försörjda och att de under tiden får begå övergrepp mot Svenska befolkningen. helt obegriplig politik.

2008-09-17 @ 23:16:52
Postat av: salasso

Rager, jag förstår att du är frustrerad över vissa kommentarer men att käfta emot och inte lyssna är ganska onödigt.

Nej, jag är inte sverigedemokrat utan mer borgerlig men jag måste erkänna att något gått fel i vår migrationspolitik. En gång hade vi ett outtalat samhällskontrakt som sade att du måste göra din plikt och kräva din rätt. Innebörden var att vi som betalade skatt i Sverige måste arbeta för landets bästa och stödja de som för tillfället inte kunde arbeta för vårt välstånd. Principen var ett samhällskontrakt och kallades för "solidaritet".

Numera verkar det som om solidariteten skall sträcka sig långt utanför landets gränser och det är inte så konstigt att fler och fler anser att det unika svenska samhällskontraktet har brutits. Resultatet är att partier som Sverigedemokraterna kan peka på hur allt försämras för de som en gång var lojala mot samhällskontraktet och hur de som försöker vara solidariska mot hela världen till slut inte är solidariska mot någon.

2008-09-18 @ 00:29:35
Postat av: InfoSVERIGES RADIO BEKÄMPAR SVERIGEDEMOKRATERNAKAMPEN MOT NAZISMEN

Torsdagen den 18 septemeber kl 11.03 & 20.03 i P1

Fredagen den 19 september kl 23.30 i P1

Jonas Sundberg, EXPO, och Casia Bromberg"I tre program tar vi här på Barnen i P1 upp frågan om hur elever och lärare kan bekämpa främlingsfientliga idéer i skolan. Det här är det tredje och sista programmet. --- Nazismen och rasismen bland unga är ett verkligt problem i vårt land. Även om vi inte vill det! [Vilka ”VI”, för resten?] Eller inte vågar se det! Hur kan skolan arbeta för att motverka problem med rasism och nazism utan att göra sig skyldig till kränkning av åsikts- och yttrandefriheten?”Om Jonas Sundberg i tidn. Journalisten:”Stiftelsen Expo, som ger ut tidningen med samma namn, har utsetts till svensk partner (´kontaktpunkt´) i Det europeiska nätverket för information om rasism och främlingsfientlighet (Raxen). ---– Vi ska samla in information om främlingsfientlighet i Sverige och om aktiviteter mot den, säger Jonas Sundberg, projektledare på Expo. Vi vänder oss till institutioner och organisationer som på något sätt arbetar mot RASISM OCH FRÄMLINGSFIENTLIGHET, exempelvis idrottsklubbar. Man kommer också att söka information om diskriminering på arbetsplatser.”

2008-09-18 @ 07:29:56
Postat av: Carl

Expo är en indokriniorganisation styrd av Sossarna. makteliten i Sverige strävar efter att bli rika och få karriärmöjligheter i EU. se bara på Göran Persson och anitra hon tar ut över 30 Miljoner i Pension, göran fixar konsultjobb åt sig med dom kontakter han fått via jobbet och lobbar nu för en ryskgasledning arvode 2 Miljoner om året. vad får solidariska skattebetalare jo 5000 kr efter skatt som garantipension. inte heller invandrare har det bra och nu vill Alliansen OCH Sossarna ta hit arbetare utanför EU som skall jobba för svältlöner och illegala utlänningar döps om till papperslösa och skall få fortsätta jobba svart för de rika även sossar. VAD gör de mot de hederliga som upptäckt och är emot galenskapen. JO kalla dom för rasister och använd hela lagstiftningen och mänskliga rättighetgrejen mot kritiker så de kan tystas.

Folk i andra länder lockas till Europa för drömmen om ett bättre liv de flesta blir utnyttjade och nån enstaka kan lyckas. DU som läser detta gå inte på maktelitens bluff. ställ frågor till din närmsta kommunalpolitiker. din kommun har faktist inte råd att försörja alla nya som vill bo där du bor. det finns inte jobb och bostad till alla och kommunensbudget MÅSTE gå ihop och besparingar görs på de svagas bekostnad. alldrig att kommunalråd sänker sin lön alldrig att riksdagsledamöter sänker sin lön heller. men DU får känna på sämre tider, tro mig. partier som är emot okonrolerad invandring är INTE rasister de är förnuftiga för de vet att det blir dom som får betala med sämrelevnadsvilkor. vem tror att wanja lundby-widen skulle sänka sina löneökningar på 4 Miljoner nä det är vårdbiträden i vården som betala med låga löner. fotfolket kommer inte få det bättre. vi är på väg att få ett Amerikanskt samhälle. och Sossar och Allians är livrädda för att Svenska folket skall kunna rösta in nya partier som står på din och min sida . VAKNA UPP och TÄNK EFTER innan du sprider maktelitens propaganda bara några få kommer bli gynnade av maktelitens famn och du blir inte en av dom, tro mig.

2008-09-18 @ 08:59:49
Postat av: Anonym

Nu tycks invandrar vurmarna satt argumentet " vi måste ha arbetskraftsinvandring " i halsen Det är så tyst så tyst om det ! Äntligen kanske dom börjar inse att det inte går att ta hit ohämmat med invandrare när jobben för oss själva tryter för varje dag som går !

S-E Karlsson .

2008-09-18 @ 09:49:13
Postat av: Anonym

salasso

Kan hålla med dig delvis. Visst har invandringspolitike skapat en del nya problem för landet. Dock ser inte många det på de sättet du säger. FÖr du idag dialogen med en företrädare från SD, så låter det fint. I slutändan blir det alltid rent rasistsnack av det hela ändå. Blattar hit och ditt. Den dagen SD kommer med förnuftiga, rationella, och demokratiska förslag/lösningar. Då kan jag och andra börja ta dom på allvar. Det går inte idag. De har idag bara bytt sina bruna skjortor emot vit skjorta med slips. Deras värderingar har putsats och fått en mer pk framtoning. De för en agenda byggd på lögnaktig retorik. Ta Thorals försök med statisktik som är helt tagen ur luften. Han erkänner själv att den är skapad av han, tagen från lite olika håll (källor okända). Trots dessa lögner så är det sant.Det behövs att någon ifrågasätter frågor i vårt samhälle. Det stärker demokratin, det rör om. Men tyvärr gör SD det genom att piska upp en hatstämning, skapar en vi och dom situation. De tror på en revolution, vi lever dock i en värld av reformer.

2008-09-18 @ 10:02:38
Postat av: Rager

opps Glömde mitt namn Sorry..RAGER!!!

2008-09-18 @ 10:03:21
Postat av: AWSvensson

Arbetskraftsinvandring ett sista desperat försök att försöka upprätthålla myten om den lönsamma invandringen,3000 personer söker 150 jobb när Bauhaus söker personal i Kalmar. Må myten vila i frid.

2008-09-18 @ 11:00:31
Postat av: salasso

Nå, Rager, inte tror jag att sd är ett nazistparti även om jag inte läst partiprogrammet. Den typen av retorik är inte längre särskilt effektiv om man vill bekämpa sd. Folk är inte så lättlurade längre.

Angående "blattarna" så hörs säkert sådana tongångar lite varstans inom sd men inte bara där. Under några år var jag av misstag medlem i ett mycket stort och fint parti som just nu är i opposition. Efter några öl i bastun kunde kommentarerna om just "blattar" bli så grova att om Ian Wachtmeister varit med så hade han rest sig och gått ut i protest. Skrapar man lite på ytan så kommer alltid "vi och dom" fram hos alla människor. Utan undantag.

2008-09-18 @ 11:00:43
Postat av: Rager

salasso

Jo jag vet att hyckleriet är utbrett. Frågan är infekterad. Men jag anser snarare att det är SD som gör saker värre. När de bla påstår att ens föra en dialog om invandring så är man rasist. De gör sig genast till offer. Har aldrig stött på detta innan. Många av mina bekanta är sysselsatta inom politik och fackföreningar. Frågan diskuteras ofta, på en rationell nivå. Ingen har någonsin blivit anklagad för att vara rasist för att man ställer frågor kring invandring. Men plötsligt så kommer SD och påstår detta. De placerar oss alla i underläge och säger att vi är rättslösa och rättsslöa till och med, eftersom vi inte ser den sanning DOM vill att vi ska se.All form av politik ska ifrågasättas. Det är en del av demokratin, utan den delen så kan vi bjuda in någon fin diktator som kan ta över allt åt oss. De inom SD som påstår att vi lever i en diktatur idag, kan ju ta och vakna nu en anings. Att ens bara påstå det är befängt. För att vissa inte får sin vilja fram, gör inte att vi lever i en diktatur. Demokratin kan inte lösa allt, kan inte se alla synsätt. Men via dess redskap kan vi få en bild av verkligehten. Och att en majoritet skulle vara emot invandring, som SD påstår stämmer inte. Då hade ett likande parti suttit i riksdagen sedan länge.2008-09-18 @ 11:19:44
Postat av: KalleLägger in en kopia av Sverige Demokraterna valmanifest år 2006.Stora flertalet av de som inte gillar SD verkar inte ha läst eller förstått SD:s invandringspolitik."En ansvarsfull invandringspolitikSverige har tagit emot alltför många invandrare på

för kort tid, och endast en bråkdel har varit flyktingar. Detta har orsakat enorma ekonomiska, sociala och kulturella problem i vårt land, samtidigt som det minskat vårt utrymme för att förbättra stödet till de verkligt nödlidande människorna runt om i världen.Inget politiskt parti kan i dag med trovärdighet tala om förbättrad offentlig service eller sänkta skatter utan att först redovisa hur invandringens kostnader skall sänkas.Den oansvariga och kravlösa svenska integrations- och invandringspolitiken har även gett upphov till segregation, rotlöshet, kriminalitet och ökade motsättningar.Den mångkulturella samhällsordningen är i dag ett allvarligt hot mot den inre sammanhållning och stabilitet som utgör grunden för hela den solidariska svenska välfärdsmodellen.Sverigedemokraterna vill:# Stoppa massinvandringen och återgå till en ansvarsfull invandringspolitik där invandringen begränsas till en nivå som inte är högre än i våra grannländer.# Att tillfälliga och inte permanenta uppehållstillstånd skall vara regel.# Höja biståndet i takt med att kostnaderna för invandringen minskar och satsa på att hjälpa verkliga flyktingar i deras närområden.# Höja återvandringsbidraget och stimulera utlänningar utan skyddsbehov och möjlighet till egen försörjning att återvända till sina hemländer.# Återgå till den assimileringspolitik som gällde fram till mitten av 1970-talet och som innebär att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom.# Avskaffa alla former av särrättigheter och etnisk kvotering.# Skärpa villkoren för svenskt medborgarskap. Ett grundkrav ska vara att man levt i Sverige permanent och laglydigt under lång tid, att man behärskar svenska språket i tal och skrift, samt har tagit till sig den svenska kulturen."

Fundera ordentligt nu när ni har läst detta.Hittar ni några nazistiska tendenser i detta valmanifest???Hittar ni några främlingsfientliga åsikter i detta valmanifest???Hittar ni någonting i detta valmanifest som ni inte ken hålla med om. I så fall vad gillar ni inte???

2008-09-18 @ 12:02:00
Postat av: Micael Foghagen

>KalleKlockrent...det är därför vi kommer vinna debattarna framöver.

2008-09-18 @ 12:32:37
Postat av: Carl

BRAAA, Kalle! inägg 12.02 "valmanifestpunkter och vad är ni emot?" superbra argument alla måste väl hålla med de som kallar SD för rasistiskt är bara rädda för att byta parti för de har fjäskat in sig i sossar eller allians och skulle inte börja om igen från början i nytt Sverigevänligt parti

2008-09-18 @ 12:41:33
Postat av: Rager

Kalle:

Nej står inte ngt sånt där. Men kan ta dig. Dina åsikter och ditt raseri emot invandrare. De passar ganska bra in under nazisternas tankesätt. Det är detta jag menar. På ytan verkar ni superreko, pressa er lite, så brister ni. Eller ska du säga emot det du skrivit här innan?

2008-09-18 @ 19:32:26
Postat av: Kalle

Tack grabbar.>RagerNu är det valmanifestet från 2006 som diskuteras INTE att jag tycker att de 20 invandrarsvinen var ena utomordentligt fega typer som var ute på nöjesvåld mot en ensam tjej i Södertälje.Har du några vettiga synpunkter, bra eller dåliga, på Sverigedemokraternas invandringspolitik!!??Kom igen nu!!! Nu har du tillfälle att ösa så mycket galla om SD-invandringspolitik du klarar av.

Det gäller förståss bara det som står i Sverigedemokraternas valmanifestet för att hålla oss till en vettig diskusionsordning i demokratins namn.Hänvisa gärna till texten i valmanifestet när du klagar eller berömmer.

2008-09-18 @ 20:35:00
Postat av: salasso

Rager, att kalla sd för nazister är passé. Det funkar inte. "Tyvärr" måste nog sd anses vara ett parti bland andra, särskilt som de hänvisar till att invandringen bör hållas på samma nivå som i t ex Finland och ingen kan väl kalla finnarna för nazister?

Att jag skriver "tyvärr" beror på att jag betraktar sd ur din synvinkel, själv har jag inget problem med dem. Jag kommer inte att rösta på dem men jag välkomnar dem till riksdagen om inte annat så för att ruska om de sju partier som tycker så lika i allt.

Tänk om det fanns ett rejält kommunistparti och ett riktigt högerparti i riksdagen. Det skulle vitalisera debatten och få våra demokratiska instinkter att vakna men just nu är de sju partierna så lika och tycker så förb-t lika om allting. Det de diskuterar är procentenheter i fråga om ersättningar och hur engagerande är det?

2008-09-18 @ 20:58:32
Postat av: Dumle

Signaturen Salasso är tyvärr inte med i SD (ännu), men skriver väldigt tänkvärt i flera av inläggen ovan. Blir lite nyfiken på personer vars inlägg är väldigt sakliga och lite djupare i analysen.

Varför kommer du inte att rösta på SD vid nästa val 2010? Om du nu välkomnar partiet som envitaliserande kraft borde du väl själv bidra till denna kraftinjektion, eller?

2008-09-18 @ 21:17:25
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: salasso

Tack för de vänliga orden men även om sd, mot förmodan, skulle attrahera mig så mycket att jag skulle vilja bli medlem så är jag ändå ganska feg.

Mitt arbete inom den statliga förvaltningen är säkert och tryggt även om mina karriärmöjligheter är inte så stora men det är skapligt betalt och varför skulle jag äventyra min familjs försörjning?

För inte så länge sedan gick en mycket hög överordnad i min organisation ut i pressen och sade att "främlingsfientliga skall rensas ut ur organisationen" och det var en varning som inte gick att missförstå.

Att sverigedemokraterna var "främlingsfientliga" sades inte rent ut men vi som kan tyda skriften på väggen ligger ganska lågt och säger alltså inte alltid högt vad vi tänker och tycker.

Säkrast så.

2008-09-18 @ 22:58:25
Postat av: Peter

@ RAGER m.fl.Abraham Lincoln: "it is better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt."För en narr är vad du är! Du vet mycket väl att det du säger följer en agenda som är odemokratisk, för ointelligent tror jag inte du är. Jag tycker du skall tänka över om du verkligen kan forttsätta följa din odemokratiska agenda. Läs dessa utdrag ur boken: "Modern Democracies" från år 1921 av James Bryce (Brittisk jurist, historiker och politiker). Honom kan du knappast anklaga för att vara nazist!sidan 92: "It is the newspaper press that has made democracy possible in large countries. The political thinkers of antiquity assumed that a community of self-governing citizens could not be larger than one voice could reach, because only by the voice could discussion be carried on: and they might have added that only where the bulk of the citizens dwell near one another can they obtain by word of mouth the knowledge of political events that is needed to make discussion intelligent and profitable."sidan 109: "Democratic government rests upon and requires the exercise of a well-informed and sensible opinion by the great bulk of the citizens. Where the materials for the formation of such an opinion are so artfully supplied as to prevent the citizens from judging fairly the merits of a question, opinion is artificially made instead of being let grow in a natural way, and a wrong is done to democracy."Sedan tycker jag du skall läsa boken: ”Varför demokrati?” av författaren Alf Ross (1899-1979), dansk jurist och rättsfilosof. Honom kan du inte heller anklaga för att vara nazist!Denna bok borde varje svensk medborgare läsa för att verkligen förstå vad demokrati är! Alf Ross skriver bl.a. följande: ”Det svenska folket kan med berättigad stolthet se tillbaka på sin ståndsdemokratiska författningshistoria. Den svenska riksdagen av idag kan utan avbrott härleda sina anor tillbaka till de äldsta folkförsamlingarna.” När man läser dessa ord från Alf Ross kan man inte bli annat än bestört över sådana här uttalanden från partiledare:

Fredrik Reinfeldt: “Ursvenskt är bara barbariet.” och Mona Sahlin: “Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.”Abraham Lincoln: "You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you can't fool all the people all the time.""Ni kan lura hela folket en del av tiden och någon del av folket hela tiden, men ni kan inte lura hela folket hela tiden."

2008-09-18 @ 23:51:13
Postat av: Nej

Kommunisterna har bara en sak när det verkligen gäller: förtryck, förtryck i form av taggtråd och koncentrationsläger, förtryck i form av träldom, nackskott och svält.

Till och med deras väldiga stenhus i centrala Stockholm har de fått av den sovjetiska spionorganisationen KGB. Men så har också vänsterpartiet lytt minsta vink från Ryssland. Till och med naziinvasionerna i Danmark och Norge understöddes av vänsterpartiet och dess tidning, Ny Dag.

Det är samma vänsterpartister som nu svärtar ned sd, samma vänsterpartister som stödde Hitler säger nu att sd är nazi.Är detta klokt?

2008-09-19 @ 10:50:19
Postat av: Camilla

Hej "Rager"!Jag följer ditt exempel citerar vidare på utrikiska i ämnet:

2ちゃん以外はあまり盛り上がってるように見えないし

2ちゃんブラウザのデフォルトのボード一覧は(2ch+マチBBS)のものがほとんど人サービの流れが分散すれば2ちゃんの負担も減るし、スもよくなると思ろうんだが

ひそういうゆき自体傾向が生まれることを望まと考えてるのになんで現状がまったく変わらないのしい?Eller hur?

2008-09-19 @ 14:59:04
Postat av: Anonym

PeterDu verkar inte ha förstått vad jag menat. den agenda SD för idag, är väldigt PK. Men skrapar man på ytan så kommer de fientliga och rasistiska tonen fram. Och så är det nog inom de felsta partier. Det sägs en sak öppet, men i "bastun" en annan.Jag tror väldigt starkt på demokratin, men att komma och påstå att hat emot andra människor är något som hör hemma i demokratin då e man vilse. Titta igenom här vad många mäniskor skriver då man pressar deras åsikter lite. Det är lite som bilden av ett skinhuvud. Där argumenten tar slut, där tar vävarna vid.Det är självklart vi ska ha en debatt rörande invandring och dess för och nackdelar. Jag har ALDRIG sagt att jag är emot detta. Det är sättet att angripa frågan på som skiljer sig skulle jag tro. Jag har inte heller sagt att jag har rätt eller fel, har inte heller påstått att Sd har rätt elelr fel. Varför? Jo, för jag tror på det rationella sättet att diskutera och komam fram till en kompromiss om saker. Detta verkar helt vara som bortblåst när det kommer till SD. "Its my way or the highway" Tyck som oss eller var en idiot. Det är väl summa av allt. Tyvärr..

Har under en längre period försökt ha en vettig dialog här med många det slutar alltid med att man är en idiot i deras ögon. De problem de tar upp och känner sig hotade av. Verkar bara gälla ett fåtal. F

2008-09-19 @ 16:25:45
Postat av: S Turkoe

Det verkar som om de flesta gör en riktig bedömning.

2008-09-19 @ 16:46:21
Postat av: Ruskprick

Vad är det du anonym fått fram genom att skrapa lite på ytan? En floska som du för övrigt fått lärt dig från Mona. Vad är det du fått fram? Du skriver om vettig dialog när du inte ens har något namn?

2008-09-19 @ 16:48:46
Postat av: Anonym

Peter ! Det är bara så här att vi som sympatiserar med SD , får inte komma till tals !Har otaliga gånger försökt få insändare publicerade men får alltid nobben ! Det är knappt att man lyckas få in ett genmäle efter ett "påhopp " från något parti !

Yttrandefriheten gäller inte genomgående för oss som tycker SD har rätt valmanifest !Mvh S-E Karlsson SD högsby .

2008-09-19 @ 16:51:32
Postat av: Kalle

>Anonyme som alltid gömmer sitt namn.Nu har du verkligen bevisat att du är knäpp.Jag har gett dig alla möjligheter att kommentera SD:s politik. Du tar den inte!!! Det måste stå still i roten på dig. Du har inget att säga mer än massa svammel om oss andra som är inne på denna SD.blogg.De 20 invandrasvin som överföll den ensama svenska tjejen var ena riktiga NASSAR. De ägnade sig åt s.k. omvänd rasism. De kallade henne för SVENNEHORA. De anspelade på hennes etniska ursprung. Vad är det om inte rasism mot den svenska tjejen.Invandrarna är i grund och botten här för att ta över det svenska samhället inte att anpassa sig.Där har du de riktiga NASSARNA i sverige, invandrarna.Sug på den tanken du. Du trodde väl aldrig att du skulle få höra det om dina invandrarsvin att de är i grund och botten NASSAR.2008-09-19 @ 17:09:21
Postat av: Rager

Kalle

Glömde skriva in mitt namn Sorry. Väldans vad du retar dig på det, haha

Kalle, all form av orättvisa är fel. Om den så ät gjord av dig, eller ngn som heter MUhammed och som äger en kamel.

Tror inte jag behöver skriva speciellt mycket mer. Du fördummar ju hela SD´s situation genom att bete dig som du gör. Jag har inte nån gång sagt emot dig egentligen. Dock griper vi frågan på olika sätt. Du väljer att hetsa upp dig och skrika om saker. Jag ser hellre att man analyserar och försöker få svar på saker, så man kan lösa det på bästa sätt. Kalla människor blattar och skicka ut dom, löser vad?

2008-09-19 @ 17:24:53
Postat av: Kalle

>RagerVi slipper dessza invandrarsvin som i grund och botten är NASSAR om vi skickar tillbaka dem. Vi återvinner det inhemska svenska rummet. Men du tycks ha svårt att fatta det eftersom du ställer den frågan.Behövs ingen kompromis. Den är ett passerat stadium!!!Visa nu på var jag har vissat nazisttendenser som du tjatar om hela tiden. Visa det nu!!! Gå igenom alla mina inlägg och kolla.2008-09-19 @ 17:40:31
Postat av: Peter

@ RAGER m.fl.Tyvärr har locket på tryck kokaren varit på för länge, S och andra etablerade partier är skyldiga till detta. Och det är faktiskt som jag med citat från James Bryce visat, ett brott mot själva kärnan i en demokrati! I denna bok förklaras också väldigt tydligt att även den mest idiotiska åsikt måste få yttras på samma villkor som andra åsikter. Det i sammansstötningen av alla idiotiska, mindre idiotiska, smarta m.fl. åsikter som ett demokratiskt resultat uppstår som alla kan acceptera, och som genom historien också visat sig vara de absolut bästa besluten. För vad är det som säger att idioten har fel? Det kanske är du som har fel! Det kanske är du som isåfall är idioten!Så när nu de "idiotiska" åsikterna om invandring o.s.v. förtryckts under så lång tid, tror du då att många av de viktiga beslut som gjorts under dennna tid blivit de bästa? Tror knappast det va!? Så du skall vara väldigt glad över att SD finns och agerar som ett slags säkerhetsventil på den tryck kokare som kallas Sverige för utan dem ökar trycket och till slut smäller det!Winston Churchill sa en gång "democracy is the least bad of all of the systems of government produced out of human experience" så om du inte har något annat förslag på styrelse sätt, så är det bara att acceptera att SDs åsikter inte bara är en nödvändig del i vår demokrati, det är en attack mot demokratin att inte låta dem yttra sig i media.

2008-09-19 @ 18:15:35
Postat av: Dumle

Salasso:

Ursäkta att jag inte håller jämna steg med övriga som kommentarar på denna blogg, dvs uppdaterar som om det vore en chatt.

Du missförstod nog min fråga. Jag är liksom du anställd av stat/kommun och har ingen möjlighet (än) att gå ut offentligt och avslöja mina partisympatier. Jag är liksom du alltför feg och rädd om mitt jobb. Men eftersom jag jobbar med ungdomar har jag förmånen att få lätta på medias lögner och ge dem lite av sanningen i små portioner. De brukar ofta dra rätt slutsatser av detta.

Du skrev dock i ditt inlägg att du inte skulle rösta på SD. Varför undrar jag då, eftersom våra val är allmänna och hemliga. Du behöver knappast avslöja ditt val för arbetsgivare och kollegor. vad är det med i SD-s politiska program som gör att du avstår?

mvh Dumle

2008-09-19 @ 19:58:36
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Rager

Peter

Jag har aldrig sagt att SD, eller något annat parti ska hålla tyst om saker. Frågan kring invandring är en fråga som är viktig. Dock blir den ofta väldigt feltolkad. Kan se att du tolkat mig totalt fel. Du tar för givet att jag är emot allting du säger, eller vad andra säger här.Det enda jag är emot är när debatten blir blattejävlar och jävla muslimer. För kollar du igenom bloggen så ser du att dialogen alltid hamnar där förr eller senare.

Invandring och den så kallade integrationspolitiken är ganska misslyckad på många sätt. Men att skrika som ett skjutet djur på invandrare löser ju knappast frågan, eller hur.Det går inte föra en dialog om denna frågan, det går ingenstans, för det är alltid någon som gör sig till offer eller tolkar saker helt fel.

Ha en åsikt kring invandring gör dig inte till rasit, eller nasse. Dock skrika blatteidiot, eller jävla muslimer, ja då trampar vi på annan mark helt plötsligt.

2008-09-20 @ 00:39:21
Postat av: Ruskprick

Med alla dina alias Daniel så är du den enda nazisten här inne. Du har skrapat på dig själv, på ytan och hittat en bitter plastnazist. Skrapa lite mer så kommer hammaren och skäran, taggtråden och kölden i Kolyma fram.

2008-09-20 @ 01:00:09
Postat av: Ruskprick

Lågvattenmärket var när du Daniel började kalla dig för Kalle och utge dig för att vara nazist. Sluta knarka och sök hjälp! Eller maskera dig och misshandla dig själv med ett basebollträd med spik.

2008-09-20 @ 01:09:12
Postat av: Rager

du ruskiga prick

Det är kul att det alltid är just du som bekräftar det jag fnurrar kring. Du har anklagat mig för väldigt mycket. Så nu måste jag faktist göra en polisanmälan. Tyvärr är det inte du som kommer att drabbas, utan Thoralf. Då det är han som är ansvarig för vad som skrivs här. Det är ganska kränkande att ständigt få höra från dig att man skulle vara en idiot, knarkare, socialfall osv osv. Trist att du motbarbetar Thoralf och i längden SD´s agenda genom att bete dig som du gör.

2008-09-20 @ 01:26:40
Postat av: Ruskprick

Ja ring du polisen, glöm inte att tömma fickorna före.

2008-09-20 @ 01:52:07
Postat av: Rager

Ruskprick

Tömma fickorna?

2008-09-20 @ 01:55:08
Postat av: Söder

Var är Thoralf?

2008-09-20 @ 07:33:40
Postat av: Camilla

Du, "Rager", när du gör din polisanmälan, så glöm inte din legitimation, så att du kan visa att det är du som är Rager.

2008-09-20 @ 08:36:07
Postat av: Rager

Söder:

Tydoligen befinner han sig utanför landets gränser. Men han kommer nog snart och städar upp.=)Camilla

Nu finns det ju inget i vår grundlag som säger att vi behöver IDhandlingar. Men självklart kommer jag att göra en anmälan och uppge mitt namn med. Som märkligt nog nästan är Rager.

2008-09-20 @ 11:23:11
Postat av: Peter

@ RAGER "Ha en åsikt kring invandring gör dig inte till rasit, eller nasse. Dock skrika blatteidiot, eller jävla muslimer, ja då trampar vi på annan mark helt plötsligt."En enkel fråga RAGER, vad är det för speciell gräns vi passerar i en demokrati, då man som du säger skriker "blatteidiot, eller jävla muslimer"?

2008-09-20 @ 13:04:55
Postat av: Anonym

Peter.Ska det ens vara nödvändigt att svara på den frågan. Du som är upplyst, borde väl ha koll på vilka delar demokratin består av. Annars tar jag gärna en längre fika någon dag och så kan vi ge varandra en kurs i samhällskunskap.

Det finns vissa grundläggande fundament i en demokrati. (Ska jag räkna upp dom?)Det finns sedan ett antal lagar, förordningar, regler. Formella, och informella sådana. (Ska jag räkna upp dom? väldans många)Att påstå som du gör att frågan är enkel, är verkligen att fördumma hela demokratiprocessen. Världen, verkligheten, är inte svart eller vit, allt är inte i ett tillstånd av bordeline, som många här verkar tro.Om du inte kan se problemet med att kalla en muslim för en jävla muslim. Eller en kristen, för en jävla kristen. Då kankse du skulle ta och falla ner i den fina böcker du så gärna hänvisar till. Du kankse borde läsa dom en gång till, än att bara lära dig de feta citaten.

2008-09-20 @ 13:12:24
Postat av: Peter

@ RAGERprecis som du säger "Att påstå som du gör att frågan är enkel, är verkligen att fördumma hela demokratiprocessen." och det är precis därför det är mycket farligt för demokratin om man bit för bit börjar förbjuda än det ena och än det andra "kraft" uttrycket. För övrigt gör ju de som använder dessa kraftuttryck bort sig i majoritetens ögon (och öron), detta är ju straff nog. Och det är precis detta många lärda kommit fram till; Att förbjuda vissa åsikter och kraftuttryck bara skadar demokratin.Så släpp fram åsikterna och släpp in SD i både media och riksdag så att vi åter får en hälsosam demokrati i Sverige igen.

2008-09-20 @ 19:27:00
Postat av: Rager

Peter

Jag har aldrig heller sagt att SD ska hålla tyst. Det är ngt som du verkar påstå. det enda jag säger emot är när dialogen blir blattesvin kring allting. På vilket sätt skulle det hjälpa demokratin, ett parti, eller en fråga?

2008-09-20 @ 19:38:14
Postat av: salasso

Dumle, jag skall rösta på sd den här gången, inte på grund av partiprogrammet, för det har jag inte läst, utan mest på grund av att det vore alldeles fruktansfullt trevligt att se de ordinarie riksdagspartierna svettas lite i riksdagen.

Det är möjligt att sd kan få åtminstone två av de övriga partierna att landa på jorden och upptäcka att de skall vara solidariska med Sveriges folk och inte med hela världen.

Sedan kan det mycket väl bli så att sd:s ledamöter låter sig tjusas av maktens härlighet och förmåner och inom några år blir "den åttonde systern" men intill dess hoppas jag på lite aktivitet, fart och fläkt i gravkammaren på Helgeandsholmen.

2008-09-20 @ 21:39:57
Postat av: Rager

Peter

Tyvärr så tillåter inte Thoralf att jag skriver här längre. Men jag har fått mitt bekräftat ändå. Denna blogg handlar inte om att föra en politiska agenda, utan enbart om att få kalla folk negrer eller jävla muslimer. Titta omkring på inläggen så ser du detta. Det må vara kraftutryck som du väljer att kalla det. Det gör inte saken rätt för det. SD måste bestämma sig om de ska föra en politisk viktig debatt, eller kort sitta kvar i med en rasiststämpel

Vill du föra samtalet vidare, så finns jag på mail [email protected]

2008-09-21 @ 19:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0