PK-HYSTERI INOM MIGRATIONSVERKET

"Vad gäller för de båda personerna? Den som ska avskedas är en kompetent person som aldrig tvekat att hålla på rättstillämpningen. Den andra är en flummig jurist som knappt fick ut sin examen, och som själv varit anknytningsperson i ett skenförhållande. Den sistnämndes åsikter går däremot helt i linje med den inom verket accepterade, det vill säga flummig och intetsägande"

Läs mer på Merit Wagers blogg.

Kommentarer överflödiga.

Kommentarer
Postat av: Sivan

Förfarandet är vanligare än man tror i Sveriges land. Sosse kummuner anställer med fördel helst likasinnade.

2008-09-28 @ 11:32:55
Postat av: Carl

man blir skrämd, är Sverige verkligen ett fritt land? varför finns inte Borg s film 1200 Miljarder att få tag i?

(obs denna länk går till en tankesmedja, så låt er inte bli indokrinerade det är deras uppgift, men ibland har dessa företag rätt)

http://www.timbro.se/poddradio/arkiv1/?broadcast=7skulle önska Michael Moore filmade om Sverige. Då skulle inte politiskt korreta medlöpare kunna censurera som de gör mot Svenska frihetskämpar!

2008-09-28 @ 14:20:24
Postat av: jockLäs detta:

http://integrationsbloggen.blogspot.com/2008/09/s-blir-mngfaldssverige.html

Ett utdrag:I regeringens strategi för integrationsarbetet, Egenmakt mot utanförskap, finns ett avsnitt om vad vi kan förvänta oss av den ökande mångfalden (sid. 31). Det är intressant att ta del av regeringens scenario."Invandringen medför att en successivt ökande andel av befolkningen utgörs av invandrare och deras barn. Många språkliga, religiösa och etniska minoritetsgrupper fortsätter att växa under de kommande åren. Den geografiska koncentrationen av vissa språkliga och religiösa grupper i särskilda områden kan antas fortsätta, t.ex. arabisk- och somalisktalande muslimer i förorter till Malmö och kristna arabisktalande i Södertälje."och"Utvecklingen innebär att många minoriteter får bättre förutsättningar att etablera och utveckla institutioner såsom friskolor, föreningsliv och trossamfund. Därmed kan dessa institutioner också förväntas få större betydelse för levnadsförhållandena för många människor."

"En ökande mångfald i befolkningen kan ge upphov till dynamiska sociala och ekonomiska effekter. Samtidigt innebär den att den offentliga sektorn behöver hantera en mer komplex miljö och ta hänsyn till en successivt ökande variation av individuella behov, önskemål och förutsättningar. Även om mångfalden i det stora hela är en positiv förändring i samhället, kommer inte alla uttryck för den att vara det. Möten mellan olika värderingssystem innebär också fler potentiella konfliktsituationer. Anpassning av offentliga verksamheter till denna mer komplexa miljö samt säkrandet av social sammanhållning i en befolkning som präglas av etnisk och religiös mångfald kommer att vara strategiska utmaningar för den offentliga sektorn under de kommande åren. Behovet av bredare språklig kompetens i offentlig sektor fortsätter att öka. Antalet äldre invandrare ökar, vilket ställer nya förväntningar på vård och äldreomsorg."

Min kommentar:

Integrationspolitiken är där med död.

Mångfald betyder i Sverige splittring.

2008-09-28 @ 15:12:42
Postat av: S-E Karlsson

Nu är det dags igen med en TV -gala för världens barn ! Inget ont i det men det finns fler som det borde hållas galor för exvis de svenska fattigpensionärerna och de svenska uteliggarna ! När får vi se en sån gala ? Det finns pensionärer som bara får ut ca 4.600 i månaden efter skatt ! även om dessa har bostadsbidrag så räcker inte dessa 4.600 långt ! Det finns äldre invandrare som alldrig gjort ett endaste handtag i sverige som har något som man kallar för äldreförsörjningsstöd

på drygt 13.000 kronor i månaden jag hoppas det är före skatt ! Snacka sedan om vilka det är i Sverige som diskrimineras ! Sd måste komma in i riksdan 2010 innan det alldeles går åt pipedal !Mvh S-E Karlsson .

2008-09-28 @ 15:58:54
Postat av: Carl

du S E karlsson! kan man demonstrera på Segels torg, hungerstrejka för Svenska pensionärer.

utlänningen som ville ha hem sin son med privatjet efter att sonen gått i talibankrigarskola i afganistan fick sin vilja igenom. Amerikanska Fox news borde vara intresserade av hur Svenska pensionärer diskrimineras i sitt egna land av sina egna "folk"valda. ganska unik situation i Världen att Sverige inte har råd att ge sina medborgare en dräglig tillvaro samtidigt som det gödslas pengar på folk bara de har utlänsk ankytning. även de som flyttar hem får pension från Sverige.

2008-09-28 @ 17:12:06
Postat av: AWSVENSSON

Smålandspostens nätupplaga:En 19-årig kvinna ska ha överfallits och våldtagits av två män vid konserthuset i Växjö. Något signalement eller möjlighet att kommentera finns inte. Så något större intresse att lösa fallet verkar inte finnas.

2008-09-28 @ 20:29:27
Postat av: robban

äldreförsörjningsstödet är skattefritt eftersom det är ett bidrag

2008-09-29 @ 21:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0