NYA LÖFTEN FRÅN FANERDUN

Idag kan man läsa om nya löften från Fanerdun i Barometern. Alla skulder skall vara betalda innan den  25 oktober lovar Mr Luo.

Följande mail ankom till kommunen under gårdagen.DET STÅR FÖRSTÅS INTE OM DET AVSER 25 OKTOBER 2008 ELLER 2010 ELLER NÅGOT ANNAT ÅR.

Men varför har man då inte tagit upp detta under förra veckans förhandling om hyresskulden så att man kunde undvika att bli vräkta av Kalmar kommun?


Kommer Fanerdun nu att köpa tillbaka marken som man lämnat tillbaka till kommunen. Det avtalet kommer tidigast att godkännas den 27 oktober av Kalmar kommunfullmäktige.


Nu skall man tydligen fira nationaldag under en hel vecka och sedan firar man kinesiskt nyår under flera månader om man skall tro hur länge som de kinesiska arbetarna var borta från arbetsplatsen i Kalmar. De måste ha det väldigt roligt med sitt firande i Kina. I Sverige är det en del som kritiserar att vi firar nationaldag under en dag och att vi till och med gjort den till helgdag. Det är ju ingenting i jämförelse med Kina.

Vilken trovärdighet har idag representanter för Fanerdun? Enligt min mening har företaget förbrukat allt förtroende och alla löften och uttalanden måste ifrågasättas.

Men vi har ju tidigare fått lära oss att kinesiska löften lika gärna bara kan vara "ledarens" visioner. Eller som försvarare av projektet i Sverige kallar det, kulturkrockar.


Till kommunfullmäktigemötet den 27 oktober har vi svaret på hur mycket Mr Luos "vision" var värd.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du verkar nästan ha ett sjukligt intresse i detta ärendet, samt Johan Perssons handlingar. Är det ngt vi borde veta om Johan eller Fanerdun? Ditt engagemang får en att tro att man döljer något.

2008-10-01 @ 12:04:51
Postat av: AWSvensson

Kommunstyrelsen i Hultsfred vill ta 4,6 miljoner från socialnämndens flyktingkonto för att täcka de förluster som uppstod när man sålde flygplatsen till ett privat bolag i somras.- De är en del av den kommunala kassan numera, säger han, även om de var öronmärkta från början. Men största delen av summan kom in på 1990-talet, kanske 18-19 miljoner kronor av 25 miljoner, då flyktingströmmen var stor. Många flyktingar flyttade sedan till andra orter men pengarna fanns kvar.

- Möjligen kommer det att tas mera från kontot för att täcka andra underskott. Det viktigaste är att det finns kvar en buffert för de flyktingkostnader som vi kan beräkna. Cirka sju-åtta miljoner per år.

Ja nu fick vi förklaringen till att politikerna anser att flyktingarna berikar oss.

2008-10-01 @ 12:31:50
Postat av: Kalle

>AnonymLär dig skilja på engagemang och ett brinnande intresse för Kalmars bästa från sjukligt. Thoralf gör ett kanonjobb som avslöjar sossarnas skumraskaffärer med kineserna i Kalmar. Det är hans uppgift som förtroende vald för SverigeDemokraterna i kalmars komunlafullmäktige.Affärstidningen Dagens Industri har även uppmärksammat kinesernas och sossarnas affärer i Kalmar. Kallar du media sjukligt också??? Jag tror att du gör det för du gillar inte granskningar i samhället som SverigeDemokraterna gör.(Det är ditt största problem.)Du, anonyme, gillar tydligen inte demokrati med granskande inlägg.Skulle vilja kalla dig sjuklig på något sätt i ditt sätt att bryta mot trenden som ett internettroll på denna emininenta sajt.2008-10-01 @ 14:05:10
Postat av: Anonym

KalleDet var mycket du fick ur av min fråga. Har inte en sak emot Thoralfs arbete eller denna blogg. Enligt dig har jag problem? För att jag undrar om sossarna döljer något, för det är precis detta jag frågar Thoralf om. Vad är problemet i detta? Det borde väl snarare vara till fördel för honom om fler läser och ställer frågor kring ärendet, eller?2008-10-01 @ 14:53:24
Postat av: Tore

Så har den "anonyme" Svenne Kålhuvud kräkt lite i

denna av Thoralfs eminenta blogg, vars innehåll är

att avslöja oegentligheter i det svenska social-

demokratiska musslandet, att undanhålla verkligheten för svenska skattebetalare.

Det är ju inte bara i Kalmar detta pågår, utan i

hela Sverige, tyvärr!

Dessutom undrar jag vem som är sjukligt intresserad

1. den som inget bergriper, men ändå låter sin käft

glappa, eller

2. den som har insikt i dessa "kommunalfullmäktige

beslut, samt ärligt utan att fördröja eller dölja

oärliga avsikter för kommuninvånarna?

Valet tycks för mig ganska enkelt!.

Skattebetalarna i Kalmar Kommun, borde vara mycket

nöjda med att ha Thoralf som ett "rättesnöre" att

följa...

2008-10-01 @ 15:41:08
Postat av: Putte

På tal om "flyktingar". När dessa snyltare väller in i sydeuropa använder svenska medier beteckningen migranter. När de senare tagit sig till Sverige, vilket de flesta gör, kallas de helt plötsligt flyktingar. Visst är det konstigt?

2008-10-01 @ 17:12:41
Postat av: Anonym

Tore

Vädigt vad aggresiva ni alla är här då. Jag har inte ifrågasatt någon angående Thoralsf arbete kring denna affär. Det enda jag kan reagera på är ibland hans lite väl hårda ton emot andra. Men jag har lärt mig att det är hans sätt, och erat sätt att markera er närvaro.

2008-10-01 @ 17:46:51
Postat av: Tore

Sjukligt intresse var frågan! eller hur "du anonyme

person", hon eller han!. Vem är det som markerar en

dålig uppfattning med att kalla det "sjukligt"?...2008-10-02 @ 14:10:02
Postat av: Tore

På tal om kineser! Dick Erixon har på sin politiske

blogg något intressant om just det:

"Så skapar Kina nytt slavimperium i Afrika"

www.erixon.com/blogg/?p=1543

med datum torsdag 2 oktober - 16:51

Europeiskt slavimperium också kanske?...

2008-10-02 @ 19:46:09
URL: http://erixon.com/blogg/?p=1543
Postat av: S-E Karlsson

Nu när man nästan dagligen hör om varsel från än den ena till än den andra fabriken/industrin så är det ju en j-----s tur att vi ska ta emot ytterligare ca 37000 invandrare under hösten ! Annars hade det väl gått käpprätt åt h-----e !

Tur att vi har en regering som tänker på landets bästa !

Mvh S- E Karlsson

2008-10-02 @ 21:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0