ISLAM DÖDSSTRAFFENS RELIGIONAtt islam skulle vara fredens religion är det många mångkulturella förespråkare som påstår. Vad de grundar sin åsikt på är däremot ganska svårbegripligt. Än mer obegripligt blir det med det nya lagförslag som just nu drivs igenom i Iran.


"Irans parlament har med överväldigande majoritet antagit ett lagförslag som föreskriver dödsstraff för alla som lämnar islam."


Som detta inte skulle vara nog finns det än mer tokerier.


"Avfällighet, förolämpande av profeten samt spådom är brott som enligt lagförslaget obligatoriskt ska ge dödsstraff."


Nu skall ni inte tro att det räcker med detta utan jag själv riskerar dödsstraff enligt de nya lagarna då jag kritiserar islam på min blogg.


"I förslaget, som Dagen skrev om i mars, ingår även dödsstraff för internetbrott som att etablera en hemsida där man propagerar för korruption, prostitution eller sin icke-muslimska religiösa övertygelse."


Läs artikel i Dagen.


Fredens och ödmjukhetens religion har åter igen visat sitt fula tryne!


Kanske vore på sin plats att de lokala tidningarna Barometern och Östran intervjuar Nasim "skinkmackan" Malik (s) om de nya lagarna. Undrar om han sitter och längtar efter liknande lagar för oliktänkande i Sverige?


Kommentarer
Postat av: Westerbotten

Nu lär vi kanske få en våg av människor som (påstår att de) kommer och från Iran och (påstår att de) funnit Jesus. Varenda en som ska utvisas till Iran lär väl komma viftandes med en bibel och säga att de blivit kristna...

2008-09-22 @ 23:49:19
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: Eric

Jag satt just och funderade över en film jag sett (zeitgeist) som är en film som uppmanar solk att tänka till och inte tro på allt som sägs..

första delen handlar om Kristendomen där fakta på fakta läggs upp om att Kristendomen är en parodi på en uråldrig soldyrkan där till och med påstådda kristna kyrkor har hedniska kors på taket i tron om att det är en kristen symbol..

Det jag kom att tänka på var att om dom hade gjort en liknande utläggning om islam så hade väl ingen av dem bakom filmen fått se dagens ljus.. det hade med andra ord blivit ett jävla liv..filmen har ytterligare två delar där det framgår hur jänkarna själva iscensatt terrorr dåden 9/11 för att få en laglig anledning att gå in i Irak/ Afganistan

samt hur den amerikanska centralbanken förslavar det amerikanska folket och regeringen genom att kontrollera räntan på pengarna som lånas ut till staten USA så kraftigt att de kan när som helst få alla "konkurrerande" banker konkurssatta..

och hur mycket pengar centralbanken tjänar på att USA går in i krig.. då staten USA måste långa pengar från, just det.. centralbanken! de snubbarna har pengar.. och det är just det som händer nu.. och nu drabbas även europa!

Dags att öppna ögonen!

filmen kan laddas ner lagligt gratis samt kollas på online på http://www.zeitgeistmovie.com/ nere på¨första sidan kan man trycka på svenska för att se online..

Tack för en blogg som förhoppningsvis öppnar ögonen på fler!

/Eric

2008-09-23 @ 01:34:38
Postat av: Nihilisten

Sharia håller fruntimren på plats, inte dumt med en sådan lag.

2008-09-23 @ 08:13:04
Postat av: Anonym

Läs Kurt Lundgrens blogg i dag.

2008-09-23 @ 08:34:40
Postat av: söder

Idiot till förare kanske men hur fick de till etnisk diskriminering ? Och vad skall de göra i Irak ? Jag trodde folk flydde ifrån Irak inte till.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=831479&rss=2216

2008-09-23 @ 12:38:47
Postat av: söder

_13977.aspx" rel="nofollow">http://www.jnytt.se/Read13977.aspx

ID=774576%2C00.html?from=latestnav" rel="nofollow">http://www2.unt.se/article/1,1826,MC=77-AV_ID=774576,00.html?from=latestnav

rasism ?

2008-09-23 @ 14:06:44
Postat av: sven-erik karlsson

Man kan ställa sej frågan vad det är för en far som inte ser till att den fyraårige sonen är under uppsikt hela tiden ! Men han fick ett gyllene tilfälle att springa till DO och skvallra och får förmodligen ett rundligt skadestånd eftersom det är en invandrare som numera är chef för DO !

F- f-n hur det har ställts till i Sverige kan det nånsin gå att rätta till ?

2008-09-23 @ 15:36:28
Postat av: LP

söder och sven-erik karlsson, ni kanske inte behöver vara så upprörda över DO. Jag gissar at denna myndighet är på väg att gå samma öde till möte som FN:s råd för mänskliga rättigheterna blivit pga islamska diktaturers missbruk.I takt med att anmälningarna strömmar in ("Jag fick inte byta min hårddisk hos hifi-handlaren men min svenska fru fick - rasism!" eller "Vi sölade på perrongen och ungen blev kvarlämnad - rasism!" eller "Vår närmsta chef yttrade sig negativt om islam och vi får inte stå i kassan med huvudet delvis maskerat - rasism!" etc etc, fallen är verkliga).Snart kommer ingen längre att ta DO på allvar (om nu någon gjort det alls). Anmälningarna kommer att bli bisarrare och bisarrare (alla som kan vill väl tjäna en hacka genom en stämning utan att riskera att bli den som måste betala rättegångskostnaderna om man förlorar, fiolerna får ju DO, dvs vi skattebetalare, stå för om man förlorar) och förhoppningsvis kollapsar hela skiten på sin egen orimlighet.Om man nu väljer att se saken positivt alltså...

2008-09-23 @ 19:59:25
Postat av: Kjell Nordberg

Du som verkligen är intresserad av religion bör ta del av "namninsamling som berör"! Du når den via http://bildning.se

Skriv gärna sen några rader på din blogg vad du tycker om initiativet. Antar du den utmaningen?

2008-09-24 @ 18:24:55
URL: http://bildning.se
Postat av: Martin Isaksson

Se Zeitgeist det ligger mkt sanning i den dokumentären, ta det med en nypa salt men det som stämmer kommer att förändra din syn på att titta på filtrerade media nyheter.sen att all religion även kristendomen är inte relevant det de säger är ju bara som bäst sunt förnuft. men nåt skrivet av knäppa gubbar för 1700år sedan är inte relevant, nu har man ju en bra distans till kyrkan i Sverige den har ju ingen bestämmande makt längre men tänk på att vi skar öronen av tjuvar samt hadde man inte håret uppsatt som kvinna så blev man ansed som ett luder.men som jag sa till imamen i malmö moskse så har vi utvecklats sen dess DET HAR INTE DE, (givetvis blev jag utkastad)

2008-11-28 @ 17:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback