BEKRÄFELSEN I AFTONBLADET

"Allt blev svart"

20 till 25 svartklädda

pojkar och unga män, med invandrarbakgrund.

- Nån skrek "jävla svennehora" åt mig. Jag svarade "håll käften".

Gänget sprang in i tunneln. Slog ner Anna. Vräkte pojkvännen och väninnan över ett staket.

Läs artikeln i Aftonbladet.

Antagandet i mitt tidigare inlägg är därmed bekräftade.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

fega kräk! Vad skulle man själv göra? 20 stycken förvisso småskitar men ändå. Beväpnade med tillhyggen. Ska vanligt folk i Södertälje behöva "pack som heat" ? Sjukt så jävla sjukt

2008-09-11 @ 08:27:45
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AwSvensson

Södertälje har tidigare haft problem med gäng och etniska konflikter. Hur i h-e kan man påstå att detta är en etnisk konflikt, när det i själva verket är mångkulturellt drägg som visar sitt rätta jag.

2008-09-11 @ 09:01:30
Postat av: BAW

Kan någon pk figur ge mig ett vettigt skäl till att inte utvisa dräggen?

2008-09-11 @ 09:06:15
Postat av: JI

"jävla svennehora".. Hets mot folkgrupp någon..?

Nä just det, svenskar ska ta alla kränkningar och tillmälen som spys ut mot oss.

Svenskar, den okränkbara "rasen"!

2008-09-11 @ 09:08:57
Postat av: AWSvensson

Det synes som om det finns personer som "kommenterar" på denna blogg som är av den åsikten att Sverige har alltid varit ett muslimskt land dit kristna från hela världen har sökt sig för att leva på den strävsamma muslimska befolkningen, vars religion är överlägsen när det gäller att skapa ett välfärdssamhälle uppbyggt på högkvalitativ teknologi.

2008-09-11 @ 10:11:52
Postat av: Eric

visst är det underbart att läsa.. visa ut dom jävlarna.. dom behöver ju tydligen inga motiv och har uppenbarligen inga hämningar att göra det dom känner för i vårat fega långa land

2008-09-11 @ 11:37:52
Postat av: D Puddingfjäll

Hur mycket ska svenskarna tåla? Har de självutnämnda tyckarna överhuvudtaget satt någon gräns?För situationen liknar vad ett ockuperat folk utsätts för efter den inledande stormning Ett knyst och man får en kula i skallen och att säga emot fiendesoldaterna är lika med döden. Kvinnor våldtas, inte en eller två gånger, utan av många män som står i kö. Den som upplevde ”befrielsen” av Berlin kan säkert bekräfta mina uppgifter.Skillnaden är emellertid att dessa gärningsmän sannolikt äter svenskarnas bröd, lever på vår nåd.

Är detta tacken? Och när ska politikerna ta sitt förnuft till fånga?

För den som vill ha en bättring finns nog bara sverigedemokraterna. Tyvärr.

2008-09-11 @ 12:37:15
Postat av: LP

Synd om tjejen och killarna som räddade henne. Deras offer kommer förhoppningsvis inte att vara förgäves. Detta kommer att fungera som ännu en liten pusselbit i Svenssons sega skalle och slutligen ramlar förhoppningsvis poletten ned. Då blir det ombytta roller. Drägget skall då rensas bort från Sveriges gator.

2008-09-11 @ 12:38:08
Postat av: Ruskprick

Allt Svenskt är bara barbari, all utveckling har kommit utifrån!

2008-09-11 @ 15:36:05
Postat av: Gregorius

En spark i baken så kraftig så de flyger kostnadsfritt tillbaka till sina hemländer!

2008-09-11 @ 16:26:34
Postat av: Frode Karlsson

2008-09-11 @ 18:55:48
Postat av: Frode Karlsson

Gregorius!Jag hjälper gärna till med en spark!

2008-09-11 @ 18:57:15
Postat av: stefan

"Kunde hänt vart som helst" säger polisintendent Lars Sjögren södertäljepolisen, det tror jag väl knappast, rena rama lugna gatan i tälje numera enligt samma polis, efter att läst kommentarerna till artikeln i länstidningen södertälje undrar man om de bor i samma stad intendenten och kommentatorerna.

2008-09-11 @ 19:45:32
Postat av: peter a

Att kalla detta for "etniska konflikter" ar ett forsok att likstalla bagge parter. Tidningarna menar att det var fel av invandrarna att forsoka morda flickan, men det var lika fel av en svenne-hora att vara ute pa gatorna. Enligt tidningarnas logik betyde det att bara invandrare har ratt till vara gator, torg, byar, stader och orter.Utvisning for alla kriminella och deras familjer, annars finns det inget hopp for Sverige. Om alla skyldiga hittades sa skulle det inte bli nagra staff, de kan darfor fortsatt med sina mordforsok bara for att de ar unga. Det ar sjalvmord for Sverige att fortsatta att strunta i straff for skyldiga.

2008-09-11 @ 20:41:31
Postat av: Gubben

Länge leve mångkulturen!

Ge dessa stackare, som hamnat en aning fel, stöd och lär svenne att ta hänsyn till och respektera deras traditioner, t ex synen på kvinnan.

Lär också svenne att det aldrig är fel att sparka skallen av en svennehora!

2008-09-11 @ 20:58:27
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Skåning

Låt oss vända på storyn: Samira, hennes bror och en väninna är på väg hem från ett biobesök. I en gångtunnel möter de ett gäng med 20 svenska ungdomar. Någon skriker "jävla blattefitta" åt henne och hon svarar med "Håll käften!". Därpå ryker gänget på dem, vräker brodern och vänninan över ett staket och påbörjar en grov misshandl av Samira. Någon till och med håller upp hennes medvetslösa huvud medan andra sparkar på det. Ett gäng på sex storväxta arabiska män dyker upp och bestämmer sig för att ingripa. Dessa blir också grovt misshandlade, bl a med knogjärn, men räddar förmodligen samtidigt Samira till livet.Vad tror ni rubriksättningen hade varit i Aftonbladet då?

"Grov rasistisk misshandel av invandrartjej"Invektivet "rasist" hade förekommit flera gånger i artikeln och polisen hade beslutsamt uttalat sig om att gärningsmännen ska hittas och straffas.Och rent faktiskt hade det klassificerats som hatbrott och därmed enligt politiska direktiv varit prioriterat. Gärningsmännen hade därtill fått mer än dubbelt så långa straff, mot vad som nu kommer att bli fallet om polisen pallar ge sig ut till hooden för att gripa de fem identifierade männen.Vem påstår att vi lever i en rättsstat där alla medborgare är lika inför lagen?

2008-09-11 @ 21:11:13
URL: http://exilen.eu
Postat av: Dumle

Tydligen har polisen namn på vissa av gärningsmännen. Lär inte dröja länge innan de häktas. Då kommer det att ta fem röda innan vi vet både namn,adress och personnummer på detta avskum. En intervju med deras föräldrar hade varit givande. Självklart med tolk.

2008-09-11 @ 21:30:40
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Ruskprick

Man gråter över den Svenska utvecklingen och moderlandets förfall. Det känns så just nu, ganska uppgivet. Men i morgon har jag nog repat mod igen..

2008-09-11 @ 23:14:18
Postat av: Magnus

I Thoralfs förra inlägg om detta dåd var det visst några som skrek som stuckna grisar över att det ännu inte var bevisat att det handlande om invandrarungdomar; var i hela friden tog dessa blyga violer vägen?

2008-09-12 @ 16:28:09
Postat av: D Puddingfjäll

Peter skriver:”Det ar självmord för Sverige att fortsatta att strunta i straff for skyldiga”

Det låter som grova överord men med minsta eftertanke måste man ge Peter rätt.

Så illa är det alltså i Sverige. Skrämmande.

För hur ska vi svenskar kunna överleva om vi inte ens kan vistas på gator och torg?

Sen ska ju marodörerna och deras familjer försörjas också.Som jag har sagt tidigare: Konsekvenserna av vanvettet i invandringspolitiken och kriminalpolitiken är ett fruktansvärt gissel för vårt folk.

2008-09-12 @ 16:36:22
Postat av: LP

Skåning, du har helt rätt!Särlagstifing är nästan alltid av ondo och i fallet med de sk "hetslagarna" blir det extra tydligt.I själva verket gör dessa lagar oss olika inför lagen och de pekar dessutom ut och förutsätter att det finns en stor grupp av en slags "normalmänniskor" (sk Svenssson) som det inte är möjligt att kränka på ett generaliserande sätt. Underförstått är det även denna "normalmänniska" som man skall skydda diverse avvikande minoritetsgrupper från.Det är därför det blir kortslutning i skallen både på PK-journalister, PK-debattörer och PK-politiker då hat och våld riktas från "fel" grupp (en av de stackars minoriteterna, tex muslimer) mot "fel" grupp (tex en homosexuell). Ännu mera kortslutning blir det om det som i detta fall, riktas förtryckande våld och hat från en av de sk "minoritetsgrupperna med särskilda skyddsbehov" mot den "starka" gruppen (som "svennehoran" tillhör).Antingen gör man hundratals, ja kanske tusentals diverse tillägg till hetslagarna så det blir förbjudet att hetsa mot tex stockholmare, skåningar, svenskar, västgötar, ateister, agnostiker, bridgespelare, golfare, etc, etc, eller så skippar man hela den juridiska idiotin och återvänder till principen att vi skall vara lika inför lagen.För övrigt kan jag även nämna religionsfrihetslagen som ytterligare en onödig och skadlig lag som nu missbrukas konsekvent av de som vill islamisera Sverige. Alla möjliga och omöjliga former av oacceptabelt beteende, från kvinnoförtryck till djurmisshandel, använder man religionsfrihetslagen för att rättfärdiga.2008-09-12 @ 22:22:58
Postat av: D Puddingfjäll

Bra skrivet LP!

Och mot vem är då dessa hatlagar riktade? Är det månne mot de föregivna skyddsobjekten som utmålas så svaga att de tarvar ett extraordinärt rättsskydd? Ja jag skriver mot eftersom, som du så riktigt påpekat, hatlagarna sätter likheten inför lagen ur spel. Likheten inför lagen är i sin tur en av de grundstenar som det nordiska och civiliserade rättssystemet bygger.

Ja ni läste rätt, hatlagarna byter ut det civiliserade rättssystemet mot rent barbari.

2008-09-12 @ 22:59:00
Postat av: shimmeringblade

Hejsan

Jag håller på att göra en blogg om grov misshandel av kvinnor i allmänhet, och om misshandeln i Södertälje i synnerhet.

Jag vill få igång en diskussion om vår nuvarande lagstiftning för den här sortens brott och har lagt in en poll där man kan rösta på olika typer av straff man själv skulle vilja se.

Syftet är att försöka få fram en bild av hur allmänheten skulle vilja att den här typen av extremvåld mot kvinnor bestraffas, om nuvarande straffskala är tillräcklig, behöver den skärpas eller bör vi ta in helt nya former av straff? Jag hoppas att fler vill hjälpa till med bloggen, jag anser att detta är en så pass viktig fråga att jag inte ska göra detta arbetet själv, dessutom är jag helt nybörjare på bloggning och behöver hjälp.Just nu är bloggen under uppbyggnad, Södertäljefallet är upplagt samt en första pollversion. Jag vill nu få feedback på det jag skrivit och på pollen innan jag börjar sprida bloggen mer aktivt. Man kan rösta om man vill, om jag genom feedback ser att pollen behöver göras om så kommer jag, om det går, att föra över rösterna från den gamla till den nya.

Här är bloggen http://20killarmotentjej.wordpress.com/

2008-10-03 @ 14:47:37
URL: http://20killarmotentjej.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0