LÖGNERNA STÅR SOM SPÖ I BACKEN I SVERIGES RADIO

När Ung vänsters ordförande Ida Gabrielsson och folkpartiets Fredrik Malm deltar i Sveriges Radios StudioEtt här om dagen står lögnerna som spön i backen och den vänstervridna programledaren Anders Holmberg tycks inte förstått sin roll överhuvudtaget. Men han gör väl allt han kan för att tillfredställa vänstermaffian på Sveriges Radio genom att vara så pk som han bara kan. Man kan ju verkligen undra vad de lär sig på journalistutbildningarna i vårt land. Inte är det att ha ett eget tänkande!

Då gäller det att inte ifrågasätta något av alla dessa beskyllningar och påhopp på oss Sverigedemokrater som Ida Gabrielsson och Fredrik Malm kastar ur sig i en strid ström under några minuter i P1:s StudioEtt.


Sveriges Radio förnekar sig inte utan har program efter program där Sverigedemokraterna diskuteras eller debatteras men aldrig får någon från Sverigedemokraterna deltaga i dessa program. Jag blir så enormt upprörd varje gång jag hör ett program som detta där en kommunist får kasta ur sig det ena efter det andra utan att programledaren Anders Holmberg ber henne motivera på vilken grund dessa lögnaktiga anklagelser står. Hennes anklagelser klingar helt oemotsagt ut till hela svenska folket med Sveriges Radios goda minne. Fy fan så ruttet!!


Om du vill lyssna på programmet får du gå till slutet av sändningen.
Direktlänken till inslaget är inte tillgänglig, av någon märklig anledning.


Det är till detta som mina licenspengar går! Frågan är om det inte är dags att starta ett upprop mot det odemokratiska sätt vi Sverigedemokrater behandlas av Sveriges Radio och Sveriges Television.


Kommentarer
Postat av: Ilmar

Sanningen är att terrorister (kanske även dömda), exempelvis från Hamas, oftare får komma till tals i SR och SVT än Sverigedemokrater. Deras uttalanden brukar även behandlas med förståelse och medkänsla vilket är helt barockt. Svenska journalisters politiska korrekthet, motbjudande konsensus om politik och allmänna omfamning av svenskfientliga åsikter är dock inget som går obemärkt förbi. På min arbetsplats diskuterar vi pk-ifieringen nästan dagligdags och det märks att toleransen för licensbetald propaganda sjunker dramatiskt. Bäva månda pk-iterna! :-D

2008-10-24 @ 00:00:32
Postat av: Antiism

Man slutar aldrig att förvånas över dessa dårar. Kanske har Chilenare rätt ändå? När dessa menar att någon är "korkat dum i huvudet" så säger man numera i frågeställning att han/hon är svensk.

2008-10-24 @ 00:56:17
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Tobias

Det går att lyssna på det här 36 minuter in i den andra delen:http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&id=1412299Eller direkt här 36 minuter in:ett/srp12008-10-211659592702w4.wma" rel="nofollow">http://lyssna-wm.sr.se/autorec/p1/studioett/srp12008-10-211659592702w4.wma

2008-10-24 @ 01:04:53
Postat av: Tobias

Rätt länk.

Postat av: schweinfeldt

Men alltså något som för mig är helt omöjligt att förstå,det är den här ruttna dubbelmoralen och självförnedringen som vi svenskar besitter,klagar och gnäller - men gör inte ett piss åt det,du frågar dig själv om det är det här du betalar din licens för...ja,det är det,i sverige betalar du skatt och licensavgifter för just detta,vinklad tv och en obegränsad försörjning av hundratusentals meningslöst folk från 3:dje världen.själv skulle jag aldrig betala skiten,aldrig,jag jobbar också med namnet registrerat i ett bättre land(som det känns bra att betala skatt till,man vet att det inte bränns upp och tas från sitt eget folk)men det är pinsamt att vara svensk när man ser folk som klagar och fortsätter att betala en sån vidrig avgift som tv-licensen,fortsätter betala världens högsta skatter och gnälla,även offentliga personer kan skita i det,sverige är landet där mördare och våltäktsmän/pojkar med mustasch får några månader på ungdomsanstalt,så att ljuga bort tv-avgiften är inte svårt,och tro det eller ej - men du blir inte hängd för det heller.

2008-10-24 @ 02:23:08
Postat av: Galla Mattias

En SD demokratisk radiokanal skulle definitivt avsluta bolsjevik propagandan

2008-10-24 @ 08:36:34
Postat av: Lassese

Hon som pratade sade att de haft en dialog med polisen som tyckt det var OK att man använde visselpipor för att störa mötet!

Det är anmärkningsvärt!

2008-10-24 @ 08:37:35
Postat av: AWSvensson

Att vänsterdrägget stör motståndares möten gör de av hävd eftersom man från myndigheternas sida aldrig har reagerat. Detta fick redan Ian Wachmeister erfara när han startade det nya partiet.

Citat:"Det nya partiets valturné började alltså de första dagarna i juni 1998.Strax efter midsommar 1998 väller huliganerna in på våra möten. Veganer, kommunister, antifascister och allt vad de kallar sig, jämt och ständigt dirigerade av Ung vänster med SSU som tillbakadragen observatör. De genomförde organiserade kravaller och bröt alla tänkbara lagar som ska skydda yttrandefriheten på, i laga ordning utlysta, valmöten. Det började i Gävle och fortsatte i Norrtälje, Stockholm, Nynäshamn, Västervik, Kalmar, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Umeå, Skellefteå, Luleå, Linköping, Jönköping, Lund, Malmö och, om igen, Stockholm, I den mån det över huvud taget fanns någon polis försökte de i regel att hålla huliganerna på avstånd, men det var ett herrans väsen, det kan jag garantera. Vi avbröt dock aldrig ett möte utan drog upp ljudnivån på våra högtalare.

De organiserade kravallerna polisanmäldes. I intet fall ledde detta till åtal. Utredningarna lades ner om de ens påbörjades.

2008-10-24 @ 10:13:24
Postat av: heimdal

enklaste är väl at skita i att betala propaganda-licensen. men som politiker, och SD framför allt, så kanske det är smartast att göra som det står i regelboken.

eftersom en M minister fick avgå, så vågar ja inte tänka på vad som skulle ske med en SD om samma situation skulle uppstå, ev. skulle väl stegling tas upp i straffskalan igen.

2008-10-24 @ 12:52:31
Postat av: Nicklas Eriksson

Intressant idé, "heimdal".

2008-10-24 @ 16:16:09
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: D Puddingfjäll

Thoralf skriver:

” Det är till detta som mina licenspengar går! Frågan är om det inte är dags att starta ett upprop mot det odemokratiska sätt vi sverigedemokrater behandlas av Sveriges Radio och Sveriges Television”Håller med, håller med. Det är bedrövligt att SR och SVT i strid med sitt avtal spottar på och hånar demokratin.Själv slängde jag ut TV:n för så där 20 år sedan, och det har jag aldrig ångrat eftersom jag nu slipper vara med och finansiera den svenskfientliga lögnpropagandan.

2008-10-24 @ 21:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0