KJAERSGAARDS - EFFEKTENKommer vi i Sverige någonsin få se samma utveckling som Danmark haft sedan Dansk Folkeparti blev så stora att de fick inflyttande på den danska politiken. När man tittar på statistiken sedan 1995 så ser man väldigt tydligt hur Dansk Folkeparti och Kjaersgaardseffekten syns väldigt väl från och med 2002. Det danska folket talade om vad de ansåg om den massinvandring som rådde till lilla Danmark när de gick till valurnorna 2002 och de har heller inte blivit besvikna på Dansk Folkeparti.I diagrammet kan man samtidigt se att Sverige i stort sett samtidigt tog över Danmarks minskning av asylsökande och sedan behållit antalet asylsökande.

Även när det gäller anhöriginvandringen kan man se samma utveckling när man jämför Sverige med Danmark.Nu är det så att nästan inget parti i Danmark vill tillbaka till den invandringspolitik som rådde innan 2002. De flesta partierna och deras politiker anser att det vore politiskt självmord att försöka skruva klockan tillbaka. De danska socialdemokraterna har inte mycket gemensamt med Mona Sahlin och de svenska socialdemokraterna. I Mona Sahlins ögon borde hon anse att hennes partivänner i Danmark är främlingsfientliga och inte samarbete med dem utan fördöma dem på samma sätt som hon ofta uttrycker sig om oss Sverigedemokrater. .
 
Frågan är om svenska folket är mogna för att göra som danskarna gjorde 2002 när det är dags för riksdagsval i Sverige 2010. En Åkesson-effekt är det många som längtar efter i vårt land men det är bara vi som går till valurnorna som har en möjlighet att ge de så kallad etablerade partierna en rejäl bredsida.

Även under 2008 ser utvecklingen ut som under de senaste åren.Till Sverige kommer i stort sett lika många asylsökande ensamkommande barn som det totala antalet asylsökande till Danmark.
Med tanke på den finansiella krisen som pågår och den lågkonjunktur som är i antågande kommer den massinvandring som pågått i decennier leda till ännu större kostnader som skall läggas på redan enorma kostnader för invandringen.

Källa till ovanstående diagram är Migrationsverket och Ny i Danmark.

Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

I helgen var jag på fest och jag frågade lite folk om invandringen. Min fråga var hur många invandrare trro du kom till Sverige förra året? Svaren varierade mellan 300-10 000. När det fick reda på sanningen blev det lite avslaget på festen så att säga.

2008-10-29 @ 05:29:45
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Bjorn

Sossefällan- "Alex" (Rix fm) Anden som kan influera en stark själ

- sr

- studieförbunden

- sosselärare ute på våra skolor

- läkare, "experter" som med auktoritet ramar in sossebollen

- socsek som delar ut mdr till svartskallar (repatriering) och upprätthåller apartheid arbetsmarknad

- industriarbetare

- bögar (anti-bög lag)

Sviker ju flickorna (el ska vi bli bögar)

2008-10-29 @ 08:58:27
URL: http://dagestanmetoden.blogspot.com/
Postat av: AWSvensson

Ingvar Kamprad föddes 1926, han var nitton år när kriget slutade, att i det läget dra upp och smutskasta en yngling som den tidens anda sökt medlemskap i en för dagen tvivelaktig förening, som Expressen gjorde gör en så jävla förbannad. Samtidigt som tidningen gör allt för att pixla och mörklägga kriminella typer. Vi har flera vuxna och som borde veta bättre som säljer sig till kommunismen både i riksdagen och ute i kommunerna, utan att från denna skittidning bli ifrågasatta.

Jag slutade köpa Expressen 1989, då hade två grupper av zigenare börjat bråka i Polen, bägge grupperna skulle söka asyl i Sverige. På den tiden var sossarna på alerten, det var innan de drabbades av PK-sjukan, och skickade tillbaka dem dit de hörde hemma. Per Wendel skriver i Expressen: Sverige skickar tillbaka dessa romer till landet med Auschwitz.

2008-10-29 @ 11:15:28
Postat av: Tony

"Frågan är om svenska folket är mogna för att göra som danskarna gjorde 2002 när det är dags för riksdagsval i Sverige 2010."Jag hoppas det! Tyvärr är det som Robert skriver, folk vet inte hur det är ställt med invandringen.

Jag ställde faktiskt en liknande fråga till en arbetskamrat (invandrare från bosnien)först trodde han jag ljög, när när han insåg att det kom nästan 100000 tusen, då sa han det är ju inte klokt det måste ni sätta stopp för!

Ja eller hur!

2008-10-29 @ 11:31:27
Postat av: Info

RING P1 OCH RASISMENFör andra dagen i rad ledde idag Alexandra Pascalidou programmet Ring P1 in på i huvudsak två ämnen: könsdikrimineringen av kvinnor och svenskarnas RASISM och dess ännu värre variant, den DOLDA RASISMEN, smygrasismen. Många utlänningar med stark brytning fick som vanligt komma till tals och beklaga sig, och de etniska svenskar, som släpptes fram, hade naturligtvis inga avvikande åsikter.Idag behandlades bl.a. frågan, varför svenska politiker aldrig gjorde någonting åt denna RASISM. Varför sa man ingenting, varför startade man inte organisationer som Centrum mot rasism, Fem-i-tolvrörelsen och liknande, varför stöttade man inte tidningar som Expo och Mana, varför hällde man inte årligen ut mångmiljonbelopp över alla "utsatta" områden?Ja, Alexandra höll med om att detta måste vara ett bra bevis på svenska politikers dolda rasism.Hela "diskussionen" var alltså absurd. Thoralf, om du har tid, skicka över dina instruktiva diagram till Alexandra och Ring P1!

2008-10-29 @ 11:57:09
Postat av: Ivan Broe

Ja da. Ring RASISM. Når nu den almindelige svensker synes, at han har fået lidt for meget MultiKulti - lidt for meget indvandring og lidt for meget kulturberigelse. Så er svaret: Ring RASIM. I det svenske samfund ligger der en alvorlig udfordring her. Hvem tror at man kan slå meninger ihejl med Ring RASISM.

2008-10-29 @ 12:54:50
Postat av: Ivan Broe

Info har tystnad. Som de har för vanad i det svenska folkhemmet. Inte har jäg någon ursäkt för förulempje svenskere. Men tänk på RASISM telefonen. Den måsta säge allt2008-10-29 @ 13:18:13
Postat av: Ivan Broe

Jeg er fuldstændigt overbevist om, at I også i Sverige har brug for et Svenskt Folkeparti. Lyt til rødderne. Det gror frem i det sydlige Sverige :)

2008-10-29 @ 13:33:58
Postat av: Rune

När SD från Riksdagens talarstol börjar att tala om problemen i Sverige! Då går det inte längre att gömma undan dem. Det får effekt. Åkesson-effekt eller Kjaersgaards-effekt får de lärde diskutera om.

2008-10-29 @ 18:37:31
Postat av: Robin_Shadowes

Jaså, Pappscallidou har hamnat på Ring P1? Tänk att det fortfarande finns folk som ids lyssna på den där papegojje-megafånen.

2008-10-30 @ 05:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0