AFA OCH SUF


Syndikalisterna och Ung vänster gör gemensam sak.

AFA och SUF framstår enligt min mening som två systerorganisationer. Jag har från flera källor fått uppgifter på att samma personer är verksamma i båda organisationerna i Kalmar. Där ibland den 17-åring som efter att ha ofredad mig dömdes vid Kalmar Tingsrätt till 60 dagsböter á 50 kronor.


Den stora skillnaden i hur man agerar är att när man företräder AFA är man maskerad på ett eller andra sättet och begår brottsliga handlingar. Nästa dag tar man av sig maskeringen och säger sig verka för ett odenokratiskt samhälle. Det är inte lätt att förstå hur dessa människor tänker och använder sin tankeförmåga. Deras hat mot samhället och kapitalet har antagligen genomsyrat deras hjärnceller under en allt för lång tid.


Deras agerande i Malmö förra helgen tillsammans med ung vänster är ett skrämmande exempel på vad som väntar om hörnet om inte vårt rättsväsende tar dessa personer på största allvar.


Det är ganska intressant att jämföra AFA-Dackebygds loga med Syndikalisternas loga i Kalmar.

Likheten är slående i både färgval och symbol.
Syndikalisternas ungdomsförbund stödde kravallerna i Köpenhamn.

Nu har dessa antidemokrater öppnat bokcafé i Kalmar. Var har man hittat en lokal till detta? Givetvis är Kalmar kommuns bostadsbolag Kalmarhem som upplåter till denna antidemokratiska organisation som vill störta samhället. Lokalerna ligger givetvis i Norrliden då det är där de flesta av dessa individer tydligen är bosatta, vilket i och för sig inte är förvånande. Frågan är om Kalmarhem överhuvudtaget funderat över till vilka man hyrt ut denna lokal! Är dessa grupper med sina åsikter godkända som hyresgäster hos Kalmarhem?
Frågan är om Kalmarhem även kan tänka sig att hyra ut till högerextrema grupper i samhället, som t.ex. nazister. Nej, givetvis inte för då skulle självklart bli ett herrans liv men grupper med vänsterextrema åsikter går bra som hyresgäster hos Kalmarhem. 
Detta är ännu ett exempel på hur dessa vänstergrupper pysslas om av det vänsterdominerade etablissemanget i Sverige.


Det är säkert många som inte sett ovanstående klistermärke/flygblad som visar på vilket förakt dessa människor visar för arbetsgivare men så brukar de också vara arbetsskygga.
AFA har varit i farten igen! Denna gång tycks några mindre begåvade personer ägnat sig åt att terrorisera Sverigedemokrater i Örebro. När jag läser i artikeln i Nerikes Allehanda blir jag mycket upprörd och jag lider med David Kronlid och hans familj. David Kronlid och hans fru är två mycket sympatiska personer som jag känner stor respekt för. David har alltid något mycket välbetänkt och välformulerat att säga när han begär ordet i någon fråga under t.ex. riksårsmöten.
Sedan blir jag väldigt förbannad! Inte så mycket över vad dessa mindre begåvade personer gjort från AFA utan hur samhället reagerar på dessa attacker. Den flathet som råder hos polisen och de politiker som ansvarar för vårt rättssystem är beklämmande.

Det är dags att hela rättssystemet tar sig i kragen om inte vårt demokratiska samhälle skall gå under. Det är inte våra lagar och rättsbalk som falerar utan hur de tillämpas av myndigheterna.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Först grattis till att Kalmar höll Stockholmarna stången, även om mitt hjärta finns i ett annat lag. Såg att Sd hållit möte i Gävle, ett reportage i SVT utan att ordet främlingsfientligt nämndes en enda gång, vad är det frågan om, är det i finansorons efterdyningar eller är det ett nytt vägval.

2008-10-25 @ 19:41:49
Postat av: Thoralf A

AWSvenssonJag såg matchen på TV4 och det var nervöst på slutet men KFF har alltid haft lätt för nollåttorna de senaste åren.Nu förstår jag varför jag inte blev upprörd när jag såg reportaget från Gävle. Tack för att du uppmärksammade mig på detta något ovanliga faktum i SVT.

2008-10-25 @ 19:54:21
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Urban

I samband med EU valet borde EU uppmärksammas på hur SD behandlas i Sverige. Att ett parti som ställer upp i EU valet och att dess företrädare blir attackerat gång på gång utan åtgärd från samhället måste helt enkelt ställa till problem för de etablerade partierna. Hur kan de förvara att de representerar ett land i EU som saknar ett fungerande rättssystem. SD bör till att börja med begära internationella observatörer inför valet.

2008-10-25 @ 19:54:58
Postat av: LP

Urban skriver:

"SD bör till att börja med begära internationella observatörer inför valet."Jag tror allvarligt talat att Urban har rätt. Har själv funderat på vad som kan komma att hända i vallokalerna här i Malmö. SD valsedlar kan plötsligt "ta slut". Personer som tar deras sedlar kan hotas. Hur säkra är valurnorna egentligen?Har aldrig tidigare tyckt miga ha anledning att reflektera över detta tidigare under alla år jag röstat, men när nu det öppna politiska våldet och förtrycket kommit till Sverige på allvar i form av extremvänster och islamofascism, börjar jag frukta för att den demokratiska processen inte kommer att fungera då det är val.Uppmanar alla att vara uppmärksamma så gott de kan runt vallokalerna. Inte mycket man kan göra som enskild röstare, men man kan åtminstone vara uppmärksam på uppenbara konstigheter och om det saknas valsedlar. Ser inte att extremvänstern tillsammans med sina vänner islamofascisterna skulle dra sig för att sabotera/stjäla SD:s valsedlar, då de upenbarligen inte bävar för att hindra medborgare att utöva sina grundlagsskyddade demonstrations- och mötesrättigheter.Funderar själv på att poströsta. Kanske det är säkrare. Hur säker sedan rösträkningen kommer att bli återstår att se...

2008-10-25 @ 20:25:02
Postat av: Erik

Vid etnisk svensk medelklass ungdomar som gör "uppror". Man har tröttnat på WOW och med det sedvanliga flockbeteendet hos extremgrupper så har man en stark ledare.TV3 gjorde ett reportage om "Sveriges nya terrorister" på Insider. Tar upp mordplaner, hur ledarstrukturen är uppbyggd osv. Dock så är det mkt ryggdunkning i programmet från vänsterextrema representanter.Idag 2008 kan en sverigedemokrat ha massor av invandrarvänner. Det är inte 1990 längre och AFA lever i en svunnen tid.

2008-10-25 @ 23:08:22
Postat av: MA

Det här är riktigt läskigt -- och läskigare är nästan sådant som polisens förhållningssätt och agerande i Malmö, om det skulle få fäste i rättsvårdande myndigheters syn på politiskt våld (om man skulle ta det mindre allvarligt).Skulle passivitet hos polisen öka uppmuntras väl sånt här, och i så fall vill det till att man retirerar från flummet innan det rasar utför på sluttande planet.

(Lätt utanför ämnet: Såg ikväll på SVT nåt program om PFLP, där deras ledare och medlemar utan kommentar eller ifrågasättande i programmet intervjuades om de attentat man gjort, där de utan motpåståenden sa att de behövde göras... Skumt. Filmen Baader Meinhof Complex - som jag, uppväxt på 70-talet, ska se -- lär visst också romantisera terrorism... Vänstern är i sitt tankegods helt urspårade, där relativism gentemot allt man uppfattar "ickehöger", ickekapitalistiskt, radikalt eller revolutionärt accepteras. Vårt samhälle lär också spåra ur om det bl a följer vänsterns önskemål om hur vänstervåld ska hanteras; att det inte ska hanteras.)(För mycket postmodernt flum på universiteten mixat med idén att inga sanningar finns???)

2008-10-26 @ 02:24:51
Postat av: bjorn

Förbud välgörenhet

Såg postkodmiljonären igår som delade ut 36 milj till barncancerfonden (dränka i östersjön)

95,5% till fysik 4,5 till övrigtSkatt: arbetsprogram, militär, samhället och "allt fungerar"

Medicinsk forskning= stamceller och själv betala för regenerering

Läkarkåren= överläkare 30%: väck till samarit (vårdbiträdelön)

Riktiga läkare är kirurger, resurser läggas (gratis operationer)

2008-10-26 @ 08:20:27
Postat av: Info

ANNIKA OCH BIAbsolut. Och värre är det, när till och med oskyldiga kommentarer refuseras på det så kallat fria nätet.Censur. Censur. Kurt Lundgren på sin välbesökta blogg hade igår ett inlägg, betitlat ”Helvetet är den plats där du måste lyssna på Annika Lantz”. Dagen innan hade han kritiserat Bi Puranen. I nedanstående lilla kommentar är jag en aning kritisk till båda dessa damer. Just denna kommentar refuserades och censurerades av Kurt Lundgren. Kan någon säga varför? Varför? Varför? Censur. Censur. Alltså, detta är vad Kurt Lundgren vill förskona er från att få höra:Ni hör den åt sin egen förträfflighet hysteriskt flabbande Annika Lantz överallt. För närvarande Sveriges radios galjonsfigur. KL tänker sig henne som en värdig galjonsfigur också i helvetet. Förstår ni inte? Det här ÄR helvetet. Det är i helvetet vi just nu befinner oss.Vad gäller Bi Puranen, är hennes meritlista enligt (den av henne själv skrivna) biografin i Wikipedia oöverträffad i världshistorien. Här några utdrag (min egen kommentar på slutet):”Agda Britt-Inger Puranen, född Bäckman, den 4 februari 1951 i Sävar, är en svensk demograf, framtidsforskare, författare, programledare och redaktör. Hon är numera verksam inom egna företaget Bikupan och Frontplaces SARL, beläget i Sophia Antipolis utanför Nice i Frankrike.I början av sin karriär studerade hon ekonomisk historia, antropologi och demografi vid det nyinrättade Umeå universitet med inriktning på migrationen från och inom Norrland och blev filosofie kandidat 1973. Mellan 1973 och 1984 var hon föreståndare för Demografiska databasen som inledningsvis sorterade under Riksarkivet innan det 1978 blev en del av Umeå universitet. --- Från 1989 till 1999 var hon engagerad vid Institutet för framtidsstudier i Stockholm. 1996 ledde hon statens offentliga utredning inför Kulturnät Sverige, som avgav slutbetänkandet SOU 1997:14 IT i kulturens tjänst. Från 1998 till 2004 var hon professor i framtidsstudier och kommunikationsstrategier vid Theseus International Management Institute beläget vid det franska forskningscentrumet Sophia Antipolis. Utöver detta har hon undervisat vid olika högskolor och som egenföretagare utfört uppdrag åt företag och myndigheter.Bi Puranen har också producerat filmer, arrangerat konferenser, varit programledare för frågesporten Kvitt eller dubbelt i Sveriges Television och sommarvärd (17 augusti 1988) i Sveriges Radio P1.”

Kommentar: Finns det någonting i världen, som Bi Puranen INTE har gjort och klarat av? Svar: Ja. Som rättrogen socialdemokrat och kvinna och feminist blev hon också utsedd till chefredaktör och projektledare för Nationalencyklopedin. Ett uppdrag, som naturligtvis var henne övermäktigt. Efter några år var den dåvarande regeringen helt enkelt tvungen att sparka henne. Hon byttes ut, helt enkelt. Så var det med det.

2008-10-26 @ 11:26:21
Postat av: Galla Mattias

Dubbelmoralen står högt i tak när medierna trängs om att få hylla Nobelpristagaren Jean-Marie Le Clézio och hans böcker om för det fria ordet.

Stackars Jean-Marie Le Clézio skulle bara veta vilka förljugna stackare han dealar med.

2008-10-26 @ 14:41:29
Postat av: Rune

LP skriver:

"Funderar själv på att poströsta. Kanske det är säkrare. Hur säker sedan rösträkningen kommer att bli återstår att se..."------------------------------

Jag säger: Poströsta inte om du vill vara säker på att din röst hamnar i valurnan!

Poströstning är ju som gjort för valfusk. Man behöver ju bara ha en för etablissemanget smaklig mix i beredskap att lägga i valurnan. Det enda man måste se till är ju att antalet stämmer.

Ta hellre med valsedlar hemifrån i ett kuvert om du inte vill skylta med vad du plockar åt dig.Förövrigt är ju också rösträkningen ett osäkerhetsmoment eftersom det i 99 procent av vallokalerna saknas vittnen vid sammanräkningen.

Hur enkelt är det inte att kasta 40 av 57 SD-röster i sopsäcken som står vid bordet och ta några steg ut i vestibulen och hämta 40 mera smakliga valsedlar? Vittnen saknas ju eftersom de sitter hemma bänkade vid TV-apparaterna för att höra de första resultaten.

Mitt råd är: Poströsta inte! Säkra er röst genom att bevittna sammanräkningen. (Uppträd försynt och belevat när ni gör det. Om ni inte kan det? Sänd hellre er gamla moster! Finns det bara NÅGON där så motverkar det frestelser.)

2008-10-26 @ 20:38:03
Postat av: söder

Såg en dokumentär on Pim Fortuyn på axess tv.

Pressen drog igång en hetsjakt emot Pim som resulterade i att diverse galningar började hota honom. Polisen erbjöd inget skydd för Pim.

Vad som sedan hände vet vi alla.

Tycker att detta börjar kännas igen i den svenska politiken.

Sd politiker blir attackerade och skrämda av politiska motståndare. Polisen tar lätt på problemet.

Det börjar likna zimbabwe.

2008-10-26 @ 20:38:42
Postat av: schweinfeldt

Du har en mkt bra och nödvändig blogg men du skriver:Är dessa grupper med sina åsikter godkända som hyresgäster hos Kalmarhem?vilket jag tycker är ett hycklande uttalande,är det inte fria åsikter vi själva kämpar hårt för att få ha i den här bananrepubliken?,jag skulle själv vilja använda 9mm hålspets varenda gång detta bottenskikt i samhället ger sig ut och "demonstrerar" dvs förstör,kastrar sten och ägg,men deras åsikter ska inte ha något med ett hyreskontrakt att göra,däremot bör dom vräkas för deras vana att hotambryta ner samhället och förstöra för vanligt folk.

2008-10-27 @ 03:35:47
Postat av: schweinfeldt

Eller frågan kanske var ställd så att du undrar om dessa åsikter är ok,medans andra människor i sverige totalförbjuds för andra åsikter...isåfall missuppfattade jag dig,och håller med,och du har isåfall helt rätt,vänsterdräggen styr sverige,och åsiktsmonopolet är tydligt.

2008-10-27 @ 03:40:08
Postat av: Björn Brändewall

Var och när är bilden på elskåpet tagen?

2008-11-05 @ 12:13:42
URL: http://brandewall.blogspot.com/
Postat av: E

Hej Thor-Alf!Skulle du vilja vara vänlig och ge mig målnumret och vilken domstol som dömde vänsterextremisten som trakasserade dig?Må väl!/E

2008-11-10 @ 04:03:25
Postat av: embe

Jag har inga som helst sympatier för SD, men jag hoppas ändå innerligt att någon kan åka hem till väl valda AFA-medlemmar och kasta gatsetenar genom deras rutor, limma igen deras ötterdörrar och hälla myrstackar i deras brevlådor... Har man gett sig i leken in får man leken tåla.

2009-04-13 @ 15:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0