VAD SKER I SVENSKA MOSKÉER?


Predikas samma budskap i svenska moskéer?


Den frågan är i allra högsta grad berättigad och det är en fråga som alla svenskar behöver ta sig en mycket allvarlig fundering över oavsett om man är religiös eller ateist.


Det finns ett otal exempel på hur dessa extrema åsikter sprids i moskéer i västvärlden och det innefattar givetvis även svenska moskéer. Det går inte många veckor emellan de tillfällen då "svenskar" är inblandade i någon form av terrorverksamhet. I de flesta fall finns också kopplingar till någon moské i Sverige.
Så var fallet med den "svensk" (Moummou) som dödades i Mosul i Irak av USA-soldater under en operation. Han hade varit verksam i moskén på Brandbergen i Stockholm. Läs mer om Moummou på Fria NyheterKalla fakta redovisade nyligen en del av dessa fakta i ett försök att göra en snyfthistoria om den "svensk-marockan" vid namn Abderazzak som utvisades till Marocko och nu sitter i fängelse. Den före detta miljöpartisten Gustav Fridolin hade gjort reportaget som givetvis saknade alla de kritiska frågorna om denne persons alla olika identiteter och göromål. Unge Gustav Fridolin tycks svälja alla lögner som en liten fågelunge och det är patetiskt att se hans försök att vara dessa falska personer till lags.


De personer som intervjuades i Brandbergen moskéen ville inte visa sina ansikten och bara det visar ju att de inte har rent mjöl i påsen och deras USA-hat lyser igenom.Dessa herrar från Brandbergen satt mest och drog i skägget.

Moskéer i Sverige ingår med stor säkerhet i verksamhet som har anknytningar till terrorverksamhet om det så bara är att samla in pengar som finansierar terrordåd. När till och med förskolor används för att "mjölka" bidragspengar till terrorverksamhet så borde sannolikheten vara ändå större att verksamheten i moskéer har samma syfte.


Jag anser att alla aktuella moskébyggen i Sverige bör stoppas. Det handlar om inte religionsfrihet utan om att stoppa islamismen som hotar världsfreden och tryggheten i västeuropa. Idag är det aktuellt med nya moskéer i Malmö, Göteborg, Skärholmen, Växjö och Umeå. Dessa planer borde stoppas!


Ute i Europa växer sig motståndet mot islam allt starkare och en sökning på nätet ger många träffar.


I Tyskland har den kände judiske journalisten och författaren Ralph Giordano, 84 år satt fart på debatten. Han överlevde nazismen gömd i Hamburg och har utmärkt sig för sitt orädda motstånd mot nynazisterna.

"Nu har han kallat moskén en symbol för den misslyckade integrationen och tyskarnas "blåögda islamkramande"."


Det är en mycket kortfattad och träffande beskrivning av Ralph Giordano.


I Sverige är vi nog än mer blåögda och naiva än vad tyskarna är. När man läser följande pressmeddelande om moskébyggen från Kristdemokraterna så förstår man hur illa det är i Sverige.


"Moskébyggen i Stockholms förorter kan vara ett bra sätt att stärka integrationen. Den tveksamhet som verkar finnas mot en ny moské i Skärholmen är därför mycket underlig. Vilka andra grupper i samhället kan anses spä på segregationen genom sina byggnader? Folkets hus? Missionskyrkan? Scoutkårerna?

Det säger Henrik G Ehrenberg, vice distriktsordförande för Kristdemokraterna i Stockholm"


Jag skulle gärna vilja höra kristdemokraterna förklara hur en moské kan stärka integrationen? Moskéer har endast den effekten att segregationen ökar i samhället men den insikten tycks inte nått till kristdemokraterna  Inte undra på att kristdemokraterna förlorar väljare med sådana stolpskott i partiledningen.


Tidningen Dagen skriver om stämningarna i Storbritannien där det enligt uppgifter i artikeln redan finns 1 600 moskéer.


"Bygg inga nya moskéer i Storbritannien så länge som kristna förföljs i muslimska länder runt om i världen. Det kravet kommer från en medlem i the General Synod, det högsta beslutande organet i anglikanska kyrkan i England.

Alison Ruoff uttalar sig för den kristna radiostationen Premier Radio om sina farhågor:

- Det finns mellan 3,5 och 4 miljoner muslimer i vårt land, byggandet av nya moskéer pågår ständigt, men nu behövs inte fler. Om vi inte ser upp kommer vi snart att vara en muslimsk stat. Det får inte hända, säger hon till radiokanalen enligt Telegraphs nätupplaga, och tillägger:

- Vi är ett kristet land, det måste vi hålla fast vid.

Alison Ruoff var en av de största kritikerna när ärkebiskopen av Canterbury, Rowan Williams, nyligen föreslog att muslimska sharialagar ska införas parallellt med brittiska lagar."


NÄR SKALL DET SVENSKA FOLKET VAKNA?


Kommentarer
Postat av: SvenFria Nyheter har en bra artikel om "svensken" med flera olika namn. Han har visst två olika födelsedatum också. Läs mer påhttp://frianyheter.wordpress.com/2008/10/15/svensk-dodad-i-irak/

Postat av: Eric

Jag väntar fortfarande på att väckarklockan ska ringa hos allt folk som bara negligerar det faktumet att vi är på väg att bli minoritet i det här landet =/

2008-12-01 @ 01:49:48
Postat av: Peter

Först måste man inse att alla kulturer inte är lika!Detta kan man gör genom att se denna snutt: http://www.youtube.com/watch?v=yo-Y62s1QAsOBS! Det gäller att kunna engelska bra för att hänga med i svängarna. Spela gärna klippet flera ggrSedan skall man fråga sig; I vilken kultur vill jag leva? I den svenska, västerländska eller i någon annan.Om man efter denna fråga tycker att den svenska eller västerländska kulturen känns fel, då bör man göra något åt det t.ex. flytta till den kulturen man gillar bättre. Detta tror jag minst 80% av alla boende i Sverige håller med om.De som med stor sannolikhet inte förstått detta är etablerade politiker, vilket nu med klarhet inses då effekterna av 30års förd politik syns med full kraft. Man kan nu säga att de står med rumpan bar! Sedan kan gaffla på allt vad de kan, de kommer forfarande att stå där med rumpan bar. Det bästa vore ju att de tog på sig något för att skyla sin nakenhet, men de är väl nudister hela bunten."Think global, act local!" genom att rösta på SD. Annars är risken stor att den svenska kulturen utplånas med tiden, vilket skulle minska den globala mångfalden!

2008-12-01 @ 02:29:18
URL: http://www.youtube.com/watch?v=yo-Y62s1QAs
Postat av: Bengt Karlsson

Indiska säkerhetskällor avslöjade på söndagen att två av de muslimska

terroristerna som ockuperade det judiska studiecentret Chabad House i

Mumbai hade bott på centret en kortare tid för några månader sedan. De

bodde i gästhemmet i byggnaden och uppgav att de var studenter från

Malaysia, som var intresserade av att lära sig mer om judendomen.Det framgick att uppgifterna var baserade på uttalanden från den ende

överlevande terroristen, som var pakistanier och kom från Pakistan

timmarna innan hans och hans kamrater utlöste blodbaden i Mumbai.

2008-12-01 @ 04:19:25
Postat av: Roberth Ström

Fridolin är en av de största hycklarna som funnits iniom svensk politik. han krävde asyl för 30 000 illegala invandrare annars skulle Mp fälla sossarnas regering. Nu sitter han på tv4 och sprider sin dynga.

2008-12-01 @ 08:33:00
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Göte Borg

Lite mer om läget i England:

Om hur 600 moskéer i England tagits över av en Islamistisk sekt:

Almost half of Britain’s mosques are under the control of a hardline Islamic sect whose leading preacher loathes Western values and has called on Muslims to “shed blood” for Allah, an investigation by The Times has found.

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article2402973.eceNästa klipp från England. Fyra Shariadomstolar redan aktiva i London, Birmingham, Bradford och Manchester.

ISLAMIC law has been officially adopted in Britain, with sharia courts given powers to rule on Muslim civil cases.The government has quietly sanctioned the powers for sharia judges to rule on cases ranging from divorce and financial disputes to those involving domestic violence.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article4749183.ece2008-12-01 @ 10:29:11
Postat av: Göte Borg

Om man undrar vad som predikas i svenska moskéer kan man alltid kolla Oscar Hedins dokumentär "Det svider i mitt hjärta" som sändes i SVT i våras.

Handlar om Svenska terrrorister(bland annat "Maximus"= Sarajevo-svensken) men innehåller även scener från en källarmóské i Göteborg där en massa barn får veta hur fint det är med Jihad, hur det "Finns 100 nivåer i paradiset för den som offrar sitt liv i Jihad"

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=81516&a=1073871

www.youtube.com finns dokumentären upplagd i 6 delar ser det ut som. Lägg in "Det svider i mitt hjärta" i sökfältet.

Visst är det läge för ett Walraff-reportage från svenska moskéer.

2008-12-01 @ 10:52:00
Postat av: Martin Isaksson

man vill ju bara kräka på islam och muslimer. sen undrar man ju vad det är för idioter som lever i sverige som inte reagerar utan helt sonika låter alt detta hända protest ska vi inte tala om utan BIDRAG och STATLIGT stöd och säger någon emot så är man rasist och islamofob, va i helvet har hänt

hur dumma får folk vara, Sharia lagar i helvete heller om det var nåt jag är villig ätt dö för så är det att mina barn ska slippa växa upp i ett sånt efterblivet och kontrollerande samhälle som islam vill ha. vad händer med forskningen då det inte stämmer med koranen? kvinnor rätt? bögar? Judar? jo alla dessa ska ju antingen dö eller lyda.

helt sjukt.

2008-12-01 @ 13:20:56
Postat av: KalleNÄR SKALL DET SVENSKA FOLKET VAKNA? frågar sig Thoralf i sitt välskrivna huvudinlägg.Tveksamt om det svenska folket någonsin kommer att vakna.När staten snodde pensionspengarna för att klara statsfinanserna och dyrt och heligt lovade att betala tillbaka pensionspengarna. Det gjorde staten aldrig. Det var pengar som tagits från gemene man

man som via arbetsgivaravgiften betalat pensionen.Det svenska folket var rejält grundlurat.

Kunde man lura folk på pensionen utan större protester så kan staten lura folk vart de vill.Folket är som en fårskock som går dit staten pekar med hela handen, tyvärr.

2008-12-01 @ 15:30:31
Postat av: AWSvensson

Kalmar kommun höjer kommunalskatten med 40 öre. Vad säger en medlem av fullmäktige i Kalmar är den grundläggande orsaken.

2008-12-01 @ 15:47:07
Postat av: Robin_Shadowes

Jag vill inte bara stanna vid att stoppa kommande moskébyggen. Jag anser dessutom att dom som redan finns bör rivas och att alla muslimer som vägrar integreras skall repatrieras till sina hemländer utan pardon.

2008-12-02 @ 00:02:36
Postat av: schweinfeldt

Ja sverige är ju den perfektmiljön och det perfekta landet för att bedriva den här typen av predikningar,ett land med världens naivaste och blåögda befolkning...bättre föruttsätningar kan dom inte ha,lägg därtill ett förbannat handlingsförlamat och mesigt folk med ett rättsväsende som dessa moskebesökare bara kan skratta åt....svensson vaknar aldrig,han överskattar sitt land så extremt att den lilla rosa bubblan han lever i spricker enbart när han själv blir kraftigt berikad av överaskningssex eller fotsula i trynet.

2008-12-02 @ 08:49:15
Postat av: schweinfeldt

Ja sverige är ju den perfektmiljön och det perfekta landet för att bedriva den här typen av predikningar,ett land med världens naivaste och blåögda befolkning...bättre föruttsätningar kan dom inte ha,lägg därtill ett förbannat handlingsförlamat och mesigt folk med ett rättsväsende som dessa moskebesökare bara kan skratta åt....svensson vaknar aldrig,han överskattar sitt land så extremt att den lilla rosa bubblan han lever i spricker enbart när han själv blir kraftigt berikad av överaskningssex eller fotsula i trynet.

2008-12-02 @ 08:50:04
Postat av: schweinfeldt

Ja sverige är ju den perfektmiljön och det perfekta landet för att bedriva den här typen av predikningar,ett land med världens naivaste och blåögda befolkning...bättre föruttsätningar kan dom inte ha,lägg därtill ett förbannat handlingsförlamat och mesigt folk med ett rättsväsende som dessa moskebesökare bara kan skratta åt....svensson vaknar aldrig,han överskattar sitt land så extremt att den lilla rosa bubblan han lever i spricker enbart när han själv blir kraftigt berikad av överaskningssex eller fotsula i trynet.

2008-12-02 @ 08:52:34
Postat av: schweinfeldt

Ja sverige är ju den perfektmiljön och det perfekta landet för att bedriva den här typen av predikningar,ett land med världens naivaste och blåögda befolkning...bättre föruttsätningar kan dom inte ha,lägg därtill ett förbannat handlingsförlamat och mesigt folk med ett rättsväsende som dessa moskebesökare bara kan skratta åt....svensson vaknar aldrig,han överskattar sitt land så extremt att den lilla rosa bubblan han lever i spricker enbart när han själv blir kraftigt berikad av överaskningssex eller fotsula i trynet.

2008-12-02 @ 08:52:47
Postat av: schweinfeldt

Ja sverige är ju den perfektmiljön och det perfekta landet för att bedriva den här typen av predikningar,ett land med världens naivaste och blåögda befolkning...bättre föruttsätningar kan dom inte ha,lägg därtill ett förbannat handlingsförlamat och mesigt folk med ett rättsväsende som dessa moskebesökare bara kan skratta åt....svensson vaknar aldrig,han överskattar sitt land så extremt att den lilla rosa bubblan han lever i spricker enbart när han själv blir kraftigt berikad av överaskningssex eller fotsula i trynet.

2008-12-02 @ 08:53:02
Postat av: Anna

Det är ingen som frågar sig vad som sker i svenska kyrkor?Om vi river alla moskéer, ska vi då riva alla kyrkor? Ska vi förstöra allt som har med religion att göra? Eller ska vi bara tillåta vissa religioner på grund av rädsla och okunskap av andra?

2008-12-02 @ 13:27:02
URL: http://lantisflicka.blogg.se/
Postat av: Eric H

Det är tydligen en kommentator här som saknar kunskap om islam?

Du har ju en dator, läs på!

Islam är ingen religion, det är något som upptar hela ditt liv och som styr lagarna i det land du lever i.

En känd svensk "artist" blev övertygad kommunist pga han tyckte att man stödde musiker så väl på Kuba...

Överfört till dagens Sverige. Muslimer har så nytt och schysst käk, alltså måste deras religion vara något alldelas extra?

Ja det är den, men inte som en del tror..

Är det förresten tillåtet för kvinnor att hantera dator med Internetuppkoppling i t ex Iran??

2008-12-02 @ 14:19:56
Postat av: Peter

Kära Anna,du har rätt! Så låtom oss då riva alla religiösa byggnader som funnits i samma samfund i mindre än 50år. Jämlikt och bra, tycker du inte det?För att inte anstränga dig för mycket, så skall jag förklara vad det är som skulle hända om vi gjorde så:1) Nästan bara Svenska kyrkan skulle finnas kvarNu var detta sagt på ett ganska elakt sätt till dig och detta beror enbart på att du antingen är:1) Ingorant om händelser i dagens omvärld (Egypten, Irak, Libanon, Israel, U.S.A, England, Holland, Thailand, Indien, Pakistan, ...). Behöver jag nämna fler?2) Ingorant om historiska händelser (Egypten, Irak, Libanon, ...). Visste du t.ex. att dessa länder var kristna för inte så länge sedan?3) Agiterar mot SD bara för att det är SD och inte argumenterar med fakta, man skulle nästan tro du var socialdemokrat, folkpartist eller MupP.Så min fråga till dig Anna är: Vad har svenska kyrkor med moskéer att göra?P.S. "Det är ingen som frågar sig vad som sker i svenska kyrkor?" Jo och jag undrar också vad de gör på banken efter tre. Och svaret är att vad de än gör så har det inget med terrordåd att göra. Däremot så kan det tydligen hända andra grejor i en moské: Se http://www.christiansofiraq.com/mosquetorture.html

Postat av: Martin Isaksson

fan va taskiga mot Anna. här kommer du Peter med en massa fakta som låter vettigt och sunt, sånt är inte PK fattar du väl.sen att vi gjorde misstaget att bygga kyrkor och att det tog 700år att komma ur kristendommens bojor är väl inte ett argument för att göra om det med moskeer ???nä nu var jag inte PK:ska lägga ner mitt julfirande så inte någon blir sårad.

2008-12-03 @ 18:49:47
Postat av: Martin Isaksson

Sen en obekväm sak till, att det finns kristna dårar vet väl alla men livets ord osv är ju så marginaliserade och skrattar nästan när man pratar om dem numera.Men en helknäpp mellanöster religion skapad av en pedofil som bara hadde kameler och sand att leka med som förspråkar död åt kvinnor samt att alla ska rätta sig efter sig efter deras lagar även de som inte är muslimer, (helt sant) låter som en trevlig fredsälskande religion. ???

2008-12-03 @ 18:54:34
Postat av: D

Haha, det enda jag kan sitta och göra nu är att skratta och gråta efter att jag har läst alla komentarer och den otroligt förblindade Thoralf inlägg. Här sitter ni hycklare och babblar om hur ett underbart Sverige utan invandrare skulle förbättra "världsfreden". HAHA, de mänskilgarättgiheter -religionsfriheten- som man bryter om man skulle "riva ner alla moskeer". För mig är ni ett hot för världsfreden! Ni människor som generaliserar en hel religion, invandrare och buntar ihop alla och beskyller dem för misstag begångna av INDIVIDER! Ni har inte en jävla aning om vad Islam verkligen handlar om. FAKTA?! HAH, ni har förblindats av medias påverkans era inbicilla kräk. Sd som för jämnan påstår att de inte är rasister borde kolla in din blogg.

Islam är en fredlig religion. Jihad handlar om kriget inom dig själv och inte ett religionskrig! Kvinnor har rättigheter, det är inte religionen utan landet som tvingar på dem lagar utifrån deras kultur och inte religion. Om ni inte förstår det kära vänner så är det en skillnad. Och när jag kollade sist så tilllåts inte homosexualitet i kristendomen eller judismen heller, eller? Kära Martin Isaksson. Alla problem kan inte skyllas på invandrarna ThorAlf! Jag skulle inte vilja att mina barn växte upp med trångsynta rasister, med dubbelmoral!

2008-12-10 @ 22:42:01
Postat av: Martin Isaksson

en religion är ingen etniskt grupp. men detta är visst svårt att ta till sig för så trångsynta människor som du, religion ska granskas kritiskt för det är nödvändigt för demokratin. ty det enda Islam handlar om är kontroll precis som kristendommen men då vi har utvecklats sen medeltiden då vi skar öron av tjuvar trodde jorden var platt osv, så har inte de gjort det, sen för övrigt så stenar inte svenskar bögar och har ett torgfest runt omkring det hela. håller med dig om att all religion borde hållas jävligt kort och endast i det egna hemmet.hur kommer det sig att de är så himla efter sig i muslimska länder i mellan öster ? räknar inte dubai som framstående då de endast importerat kultur från utlandet då de har mkt pengar, sen har jag växt upp i malmö med mkt muslimer som är mina vänner samt varit och debaterar i mosken, men då är ju som robotar som endast rapar upp det koranen säger och inget eget tänkande är önskvärt,alla jag känner som jobbat i muslimska länder ser hur galet det är, en kvinlig bekant åkte till mellanöstern och gick runt utan slöja då hon är svensk och inte muslim, det hon märkte var inte kul, alla tittade kåta på henne och när hon gick i en moske så var de mkt otrevliga och agressiva,men här ska vi respektera dessa nötter som går runt med slöja men inte när det är tvärt om i deras land då ska man visa respekt (detta tycker ju även pk svenskar)Sen om du var det minsta insatt i mellanöster politik (och inte bara kollat med en taxi chaffis som bodde i mellanöster för 5-6år sedan) så håller många arabiska länders styrande regeringar desperat på att försöka skilja islam och politiken då detta endast hindrar den utveckling de vill ha i länderna, men här i sverige får de fritt spelrum att vara bakåtsträvare och inte något som helst motstånd på vägen mot deras mål dvs att islam ska in i politiken och diktera lagar & bestämmelser,Då anser jag att det ialla fall måste finnas ett parti som är emot detta då detta öven görs i många muslimska länder.men i sverige får de säga vilka bakåtsträvande saker som helst, inför burka på badhus osv. skiter i att det är ett fåtal som vill detta det är saken att de inte får något motstånd från myndigheter i deras galenskap som iriterar mig.hadde jag gått omkring och sagt att jorden är platt så hadde fok ju inte trott att jag var klok,men när någon säger att koranen är rätt och pedo muhammeds ord är de sista och oföränderliga som gäller så anses man helt normal.gör ett inlägg när du slutat med blöja.

2008-12-11 @ 12:46:08
Postat av: Martin Isaksson

sen är det ingen som skyller på invandrigen det är våra politiker som inte klarar av att föra en normal inv politik som vi protesterar mot.

2008-12-11 @ 12:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0