ROLIGT MED SPONTANT STÖD

Idag fanns det en länk i kommentarerna till ett videoklipp på Youtube. Döm om min förvåning blev stor när jag tittade på klippet och att jag själv har huvudrollen. Jag har ingen aning om vem som skapat detta klipp men allt stöd och support är givetvis något jag är tacksam för och det kan kanske leda till att fler personer tar steget att bli aktiva Sverigedemokrater.


Klicka på bilden för att se klippet.

Jag får passa på att tacka producenten av denna film.

Kommentarer
Postat av: Pensionären

Thoralf!Apropå huvudinläggets ämneslinje: stöd till sd, vill jag delge dig följande, sd får 4 % i ny mätning:Oavsett att det blev 0,5 minus [vilken är en ganska obetydlig minskning i kontexten] så ligger sd konstant på riksdagsspärren och uppåt!Det påvisas alltså i den senaste mätningen att sd får ett 4-procents-stöd i ytterligare en Sifo-mätning:Metro 2008-11-26: "Sverigedemokraterna: 4,0"http://www.metro.se/se/article/2008/11/26/17/3138-57/index.xml

Nyligen fick ju även sd runt fyra procenthttp://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=854847&rss=1399

Grattis till de stabila siffrorna!Garanterat att sd kommer in nästa val!

2008-11-26 @ 23:43:36
Postat av: natasha

Du, den anonyme producenten, du överträffade alla! Ett stort beröm för dig! Har inte sett eller läst något så pricksäkert under årtiånden!!!! Bättre kan det inte vara!

2008-11-27 @ 00:08:46
Postat av: Tore

Precis,"natacha"! Jag undrar om inte "Jan Milld",

har ett finger med i detta. Om inte så kommer det

sannolikt fler av denna charmanta delgivning! Du

är en stjärna, Thoralf, och det bevisas med denna

avslöjande blogg, och en "Youtube" där sossarna verkligen visar sin verkliga sida! Jag höjer glaset!...Och så till alla miljöpartister, miljömuppar och

annat drägg! Den 26 november hade 37 st av era

älskade vindkraftverk i Sverige råkat ut för have-

ri. Dessutom stod en förskräcklig samling stilla

av någon "annan anledning". De övriga pendlade mellan 5 och 30 % av angiven topp. Se här:

www.vindstat.nu

Dessuto vill ni täcka hela Sverige med dessa för-

skräckliga vidunder. Låt Sverige befrias från des-

sa, och satsa på kärnkraft...

2008-11-27 @ 00:45:54
Postat av: Peter

@Thoralf & PensionärenEnligt Sifos mätning saknas uppgift för 14,4%, undrar vad det beror på?För övrigt här kommer ett riktigt dilemma för Jämställdhets OmbudsMANNEN (JO)!Tydligen är det så att Sifos undersökning också visat att männen överger Mona Sahlin. Detta är ju faktiskt riktigt diskriminerande! Bara för att hon är en kvinna (hon är faktiskt det). Någon borde omedelbart anmäla detta till JO, så att han kan tvinga alla dessa män att rösta på henne igen, med hot om vite eller värre! Visserligen är ju det emot demokratin att göra så (att tvinga någon att rösta mot sin vilja), men vem bekymrar sig om ett sådant dilemma? Inte Social(O)demokraterna iallafall, som tillsammans med sina vänstergrupper är demokratins dödgrävare.OBS! Stycket var ironiskt skrevet, men det hindrar väl inte den lede FI att göra en sådan anmälan ändå.

2008-11-27 @ 00:46:29
URL: http://svt.se/svttext/web/pages/172.html
Postat av: Tore

Gå även in på "Jan Milld" och hans avslöjande om hela det svenska "patrasket", som lurar hela Sveriges befolkning. Se här, mycket undervisande:

www.bgf.nu

Bye, bye...

2008-11-27 @ 00:50:51
Postat av: Tore

"Peter"! Du kom in emellan så jag måste föra fram,

att de 14,4 % som avstod av 4.940 utfrågade mot-

svarar ca 740 personer. Vi vet ju att många SD

anhängare inte vill hänga ut sig, så om det är så

att dessa "i tysthet" väljer SD, då ligger SD på

över 20 %, och 3:je största partiet. Nu sover våra

kombatanter mycket illa, om det nu är så!.

Grattis än en gång, Thoralf! Det är mycket din förtjänst, att folket får reda på sanningen!...

2008-11-27 @ 00:59:37
Postat av: Pensionären

Peter:

Jag kollade in länken

http://svt.se/svttext/web/pages/172.html

som du angav (ovan).

Ja 14,4 % är en remarkabel siffra!Signaturen Tore (här ovan) kan ha en trolig

förklaring till det....Tore skrev: "Vi vet ju att många SD

anhängare inte vill hänga ut sig, så om det är så

att dessa "i tysthet" väljer SD, då ligger SD på

över 20 %, och 3:je största partiet."Vad Tore skrev ligger det nog mycket i....

2008-11-27 @ 01:06:10
Postat av: Sven Duva

Jag skulle inte dra för stora växlar av att 14.4% inte svarar vilka de skulle rösta på. Många svenskar tycker att deras partitillhörighet är deras ensak. November 2005 var antalet som inte svarade större, 17.6%.http://www.sifo.se/Public/Dynamic/ArticleFile.aspx?FileId=f49c8e8f-d064-44c4-8337-7ab64b4f3becMen jag tror också att vi egentligen är större än de 4% vi fått idag. För en gångs skull ser jag fram emot EU-valet. Jag tror det kan vi vårt El Alamein."Före Alamein hade vi aldrig vunnit. Efter Alamein förlorade vi aldrig."

Winston Churchill

2008-11-27 @ 01:33:30
Postat av: Pensionären

Eftersom denna tråd handlar om stöd till Thoralf (vilket You Tube-videon visar) och även stöd till sd så vill jag ge en respons till Tore och Sven Duva (och Thoralf)..Jag tänker försöka hålla trådens ämne här (som Thoralf har angett häromdagen att man bör göra).Här är ett belägg att sd (och då Thoralf) dessutom har mer stöd än vad som anges i opinionssiffrorna..Affärsvärlden 2008-09-18:"Ekonomisk forskning visar att Sverigedemokraterna har betydligt större stöd än vad dagens opinionssiffror visar.

Riksdagskampen kan redan vara avgjord, skriver Affärsvärldens Malcolm Svensson.

[...]

Att säga till någon annan att man röstar på Sverigedemokraterna är inte det första man gör."http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article413865.eceThoralf och sd har alltså sannolikt betydligt större stöd än vad tidningarna och vad som anges

på You Tube (se t.ex. huvudinlägget ovan).Thoralf! Kul att du ligger på You Tube nu!2008-11-27 @ 01:44:39
Postat av: Andersson

Tore! Om vindkraften och kärnkraft är vi helt ense! Vinden står ju särskilt stilla extra kalla dagar - knappast ett unikt fenomen här uppe i norden. Minns inte den exakta siffran - men var det 70%? Vill inte komma av spåret för artikeln ovan, så det finns väl anledning att återkomma till energipolitiken i ett annat sammanhang.Mörkertalet i undersökning rymmer säkerligen flera grupper och förklaringar utöver den som du nämnde, och en är att marginalväljarna har ökat under senare år. En rörlig kår.

2008-11-27 @ 02:51:46
Postat av: Kalle

2008-11-27 @ 10:36:22
Postat av: Kalle

Videon om Thoralf var mycket välgjord, sanningsenlig och uppskattad. Bra att Thoralf blir känd för den breda allmänheten för sitt eminenta sätt att sköta denna populära Sverige Demokratiska blogg.Det vore kul att se andra på riksplanet lägga ned så mycket energi och kraft på SD-kuriren och andra relaterade SD-media. Thoralf hat förstått till fulla hur en slipsten skall dras på Internet för SD.Inför valen och att SD ruvar runt fyraprocentspärren skall inte göra oss liknöjda och luta oss tillbaka och rulla tummarna.Vi har inte nått målet förran rösterna är räknade. Då först kan vi känna oss säkra. Allt annat är endast uppskattningar av opinionsföretagen.Då som först börjar kampen mot de 7 nuvaranda systerpartierna.Då som först börjar matchen att förändra politiken till det bättre för sverige i Sverigedemokraternas anda och politiska riktlinjer.2008-11-27 @ 10:48:26
Postat av: Tips....

Thoralf!Har två frågor.1. Du skriver väldigt många intressanta inlägg här på din blogg. En del av dem vill man spara eftersom de innehåller intressanta fakta och redovisningar av samhällsproblem och politiska beslut vilket du återger.En del av dina blogginlägg vill man alltså spara

och därför undrar jag om du skulle kunna anordna en utskriftsversion av huvudinläggen här på bloggen?

Finns det en teknisk möjlighet att anordna det?

Att det framöver kan finnas en klickbar utskriftsversion av dina huvudinlägg?

Jag har t.ex. sett att http://frianyheter.nu/

har en sådan utskriftsvariant av deras inlägg.

Kan du anorna en motsvarande?2. Det här inlägget handlar om ett You Tube-inslag. Apropå You Tube: Ett förslag, eftersom du skriver så pass mycket intressant, en del av dina inlägg kan väl du spela in i talande form och lägga ut på You Tube? Det kan få en stor spridning då.

Ni i din lokala partiavdelning kan ju filma

möten i k-fullmäktige och sedan göra reportage

av det på http://www.youtube.com/ osv..

Bara en tanke alltså..Bästa hälsningar..

//En av dina läsare.

2008-11-27 @ 10:55:34
Postat av: Anonym

Apropå You Tube-inlägget med Thoralf.

Någon borde lägga ut den videon på

http://www.liveleak.com

också!

2008-11-27 @ 11:24:14
Postat av: Anonym

Skulle givetvis här ovan ha stått:"Thoralf och sd har alltså sannolikt betydligt större stöd än vad tidningarna anges och ännu större än det som anges på You Tube (se t.ex. huvudinlägget ovan)."Thoralf! Jag vet att följande är off-topic men gå in och läs på Svenska Dagbladets nätupplaga med flera medier om den fruktansvärda attacken i Bombay, Indien.

Terroristerna har dödat bl.a. barn i terrorattacken. Usch!

2008-11-27 @ 13:37:03
Postat av: Tips....

En egen You Tube-kanal för sd i Kalmar kanske vore något....

Ni kunde ju sprida flygblad i Kalmar där ni i sd gör reklam för en sån kanal OM en sån

You Tube-kanal skulle genomföras.Vad gäller Kalles kommentar ovan,

Kalle skrev: "Thoralf ha[r] förstått till fulla hur en slipsten skall dras på Internet".Jag kan bara instämma med Kalle.Thoralf, din ständigt uppdaterade blogg har potentialen att växa enormt i Kalmar och övriga Sverige.Thoralf, You Tube-videon visar att du och dina partikollegor uppskattas.Apropå You Tube-stödet kan vi generellt konstatera att stödet för sd generellt ökar i allmänhet.Detta bekräftas nu även av sossen Mats Dagerlind som skriver (i ett mycket intressant och läsvärt debattinlägg),se utdrag ur hans uttalande:"En exakt siffra för storleken på nettounderskottet för den svenska invandringen är svår att få fram. Försök att redovisa detta har ansetts politiskt inkorrekt, medvetet dolts i generell statistik utan särredovisningar och aktivt motarbetats av det politiska etablissemanget. Men sannolikt rör det sig om belopp i storleksordningen 100 miljarder - varje år.

[...]

Sverigedemokraterna blir mer professionella och får tillfälle att föra fram vad man faktiskt står för kommer tillströmningen av väljare att öka lavinartat.

[...]

Sverigedemokraterna kommer att häva sig över 4-procentspärren i riksdagsvalet 2010. Frågan är nog snarare om det blir med en- eller tvåsiffriga procentsatser"http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/25/sverigedemokraterna-vaxer-medan-sossar-och-moderater-traterThoralf! Stödet och ökningen för er ökar på alla fronter verkar det som, likväl i Kalmar såsom ute i riket, såväl på You Tube liksom hemma vid folks köksbord samt att ni allt oftare lyfts fram i debattinlägg, vilket bekräftas på en mängd ställen, bl.a. av sossen Dagerlind som även han förutspår en ökning för sd!Bästa hälsningar..

//En av dina läsare.2008-11-27 @ 14:38:38
Postat av: Tore

"Sven Duva"! Vi bör nog inte blanda in 2005 i 2008

års undersökningar! Idag börjar folk bli mer upplysta, erfarna och medvetna om vad som händer med Sverige, samt attackerna mot Sverigedemokrater-

na, kan ju inte lämnas orört. Man kan ju undra hur många som vill utsättas för socialisternas odemokratiska attacker, helt med

tillstånd! av nuvarande regeringsmakt. Det behövs

verkligen en upprensning, för att vi skall kunna

leva trygga här i Sverige. Därmed tror ja på ett

två-siffrigt väljarstöd för närvarande. Den som

lever får se...

2008-11-27 @ 15:42:02
Postat av: Katinka Glahd

Jag är stolt över att få vara partikamrat med Dig Thoralf.Du går från klarhet till klarhet och partiet får del av Din framgång. Måtte jag leva till 2010 September och få se partet vandra in i Riksdagen. En dag av glädje fördet svenska folket,

GERONIMO!!!

2008-11-27 @ 15:50:42
Postat av: Anonym

Jag är stolt över att få vara partikamrat med Dig Thoralf.Du går från klarhet till klarhet och partiet får del av Din framgång. Måtte jag leva till 2010 September och få se partet vandra in i Riksdagen. En dag av glädje fördet svenska folket,

GERONIMO!!!

2008-11-27 @ 15:52:28
Postat av: peter a

Thoralf,Youtube ar er enda direkt kontakt med valjarna. Den rakaste vagen och sa slipper ni beljugas av statens TV. Youtube fanns inte som alternativ forra valet.Nu ar det upp till er sveigemokrater att maximalt utnyttja detta nya massmedium. Ni far ut ert budskap direkt utan vinkling.Gor en lista med bra filmer pa alla era hemsidor, anvand filmer i era bloggar, det har en mycket stor effekt.Visa inte langa trakiga moten pa era filmer, men ett kort och direkt budskap som talar om specifika handelser eller problem. Klaric planerar attgora filmer filmer. Gor korta bra filmer, det kommer att bli en garanti att ni far ut budskapet och att ni kommer in i riksdagen. Kom ihag att statens TV kommer att gora allt for att sabotera era moljigheter att komma till tals och ljuga om er, men nu finns fri media, utnyttja det. Det blir riksdagspariernas undergang om skoter era kort ratt. Ni har en gratis TV kanal.

2008-11-27 @ 21:58:11
Postat av: Tore

Även YouTube har sina fel. Se hur de stängde ner

www.bgf.nu

för att SvT har ensamrätt å sina sändningar, trots

att man tvingas betala för deras licensavgift!

Det "fria" ordet, sätts munkavle på, när det inte passar!...

2008-11-27 @ 22:33:51
Postat av: Martin Isaksson

Som ovanstående skriver stolt att vara parti kamrat med dig.MVH Martin.

2008-11-28 @ 17:06:28
Postat av: CamillaSorgligt men sant

1221892777" rel="nofollow">http://www.liveleak.com/view?i=7fc1221892777

2008-11-28 @ 21:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0