MOTA I GRINDENKvällens Debatt i svt1 var väldigt intressant och borde ha fått både den ena och den andra att tänka till.

Först debatterades gratis sjukvård för illegala invandrare där till min stora häpnad Björn Söder var inbjuden att delta. Björn gjorde bra ifrån sig och miljöpartisten Anders Åkesson hade väldigt svårt att se Björn i ögonen då han mest tittade i golvet när Björn pratade och detta kallar jag ett mycket dåligt uppförande och bristande respekt.


Alla tittare fick samtidigt också en bekräftelse på hur svt väljer ut personerna i studion då ingen vågade uttala sig negativt om denna gratis sjukvård till illegala invandrare. Så går det till när vänstermedia samlar "rätt" personer i studion.


Sedan blev det väldigt hett när Halal-TV och Carl B Hamiltons gräl debatterades i studion. För mig handlar väldigt mycket om att mota islam redan i grinden. Först handlar det om att vi skall respektera muslimers sätt att hälsa och I förlängningen handlar det om att vi även skall respektera sharialagar i Sverige.


Carl B Hamilton hade i varje fall så mycket "stake" i sig och tackade ja till inbjudan att deltaga i Debatt. Det gjorde däremot ingen av programledarna från Halal-TV, utan den ansvarige utgivaren Joakim Sandberg fick föra deras talan.

Cherin Awad visste säkert vad som skulle komma angående hennes syn på stening av muslimska kvinnor. Det var väldigt befriande att se att Janne Josefsson vågade visa det avsnitt från Existens där Cherin Awad klart och utan tvekan sägar JA till stening av kvinnor som bryter mot sharialagen. SVT har tidigare plockat bort detta från nätet men nu är det återigen tillgängligt på nätet och kommer att hamna på Youtube inom några minuter. (tar gärna emot en länk)


SVT:s ansvarige utgivare Joakim Sandberg framstod som näst intill hysterisk i sina attacker på Carl Hamilton och de gör mig mer än förundrad över vilka personer som sköter public service i Sverige. Den personen förbrukar alltså mina licenspengar på att införa islam och dess seder i Sverige. Detta gör mig mer än upprörd och jag hoppas att det är flera personer som fått upp ögonen i och med kvällens program och att det är dags att mota islam vid grinden om det nu inte är för sent med tanke på riksdagspartiernas svenskfientliga politik.

Jag hoppas att Barometerns politiske chefredaktör Per Dahl såg kvällens debatt. Då kanske han förstår varför det pågått en bloggstorm mot Cherin Awad den senaste tiden. I sin ledare den 5 november missar han helt och hållet det faktum att hon förespråkar stening i programmet Existens. Nu tror jag inte Per Dahl var ovetande om detta utan han valde medvetet att dölja detta faktum i sin ledare. Minst sagt ynkligt av Per Dahl!

Cherin Awad har inte alls tagit avstånd från stening!
Jag lyssnade på Kvällspasset i P3 igår  (5 min in i programmet), javisst det är vänstervridet så det skriker. I programmet ställdes frågan om hon var för stening och hon hade väldigt svårt att svara och blev till slut irriterad och ansåg att hon inte behövde redovisa sina politiska och religiösa åsikter istället för att svara ett rakt NEJ. Istället har vi fått se det raka JA-svaret från Existens.
Hon är jurist men har inga problem med att få ihop svenska lagar med muslimska lagar (sharialagar). Om det inte råder några problem med detta är hon antingen fullständigt dum i bollen eller en mytoman.


Kommentarer
Postat av: Frode Karlsson

Thoralf! Mycket bra skivet! Skall försöka se debatten i repris!

2008-11-06 @ 23:37:18
Postat av: Lennart

Mannen med efternamnet Sandberg får mig att skämmas.

2008-11-06 @ 23:43:38
Postat av: Antiism

Cherin Awad kanske inte var så shariavänlig om hon själv riskerade att bli stenad? Här har du ett annat inlägg förresten, dock inte om samma ämne, men men..:

http://antiism.wordpress.com/2008/11/06/bertil-olsson-m-i-bjuv-ar-utan-argument-emot-erik-almqvist-sdu/

2008-11-07 @ 00:03:57
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Krille

Ja den där Joakim Sandberg var ju helt snurrig! Han nämner vid två tillfällen tror jag det var, att Cherin Awad är svart! Allt för att ge det hela en extra knorr när han försöker lägga fram en anklagelse om rasism. Han försöker med ordet svart, verkligen poängtera de andras rasism. Sen att Cherin inte ens är svart gör det ju till rena humorn. Joakim Sandberg verkar vara en riktigt konstig prick. Tyvärr är han inte ensam om att vara det.

2008-11-07 @ 00:19:53
Postat av: Ruskprick

Lade märke till denna Joakim Sandberg i publiken redan innan han fick fokus och fick tankarna direkt till porrfilmsproducent. Någon sliskig typ som försöker se respektintalad ut genom att klä sig propert. Men som misslyckas totalt genom sitt yttre. Bimbobruden som gärna bjöd di gömda på dittan och dattan på pensionärernas bekostnad fick mig att kasta upp den ursvenska husmankosten kålpudding rätt i soffan. Björn Söder som jag för första gången såg så här i TV gjorde superbra ifrån sig trots att han blev stressad och avbruten av Janne hela tiden. Mer av Björna tack!Nu har jag vatt ute tre kvällar i rad och delat ut SD-kuriren och jag får en såå goo kick varje gång att jag gjort någonting bra.

2008-11-07 @ 01:28:51
Postat av: Sigge från Öland

Först och främst vill jag tacka skaparen till denna sida, Alf! Det händer mycket skit men varför kan inte folk bara bry sig om sig själva eller tycker man så mycket om sitt land och sitt folk att man grupperar sig för att stärka skyddet. Men skyddet mot vad? Om vi gör som SD's teori och slänger ut all drägg, gamla som små, och sedan, Vad händer då? Kommer vi få en bättre välfärds system i Sverige eller kommer att statens pluspengar gå till världsbanken som Sverige är skyldig till? Kommer landet att vara harmoniskt då? De nya blåögda barnen som växer upp, vad ska man säga till dem? De kommer själva vilja flytta från det "skyddade landet" precis som Moses gjorde det när han lämnade Faraos palats. De nya barnen kommer ända (vissa av dem) bli våldtagna eller utnyttjade av svenskar också eller har jag fel? Sexualdriften finns hos alla människor som den kände psykologen Freud säger. Men visst blir man extra upprörd för att någon annan folkgrupp gör det och inte beter sig artigt som en gäst bör vara. Jag är själv utlänning och jag har hittat en bra juridisk lösning på brott och straff och det är att sprida skam-nyheterna till de berördas släktingar i hemlandet så får vi se om de fortfarande vill skamfläcka sin stam. Varför det inte är bra att slänga ut alla invandrare? Jo för att då kommer det vara diktaturstyre i Sverige och då drabbar det ALLA svenskar.

Sverige är bunden enligt internationell lag att ta emot en viss kvot utlänningar men betydligt mindre än dagens mottaglighet. Detta är min första blogg-kommentar, så snälla Ni! Skriv vad som helst men inte att jag bör lära mig språket för det kan jag. Jag förstår Er ilska och håller med utan några ”men”. Jag känner likadant. Sverige är ett jätte bra land och istället för att ni ska grina och vara avundsjuka på andra som inte byggt upp landet och får bidrag ändå såtrösta Er med att det ändå marginell kostnad. Om någonting kostar såsom vård beror det helt på att systemet är uppbyggd på många onödiga utgifter som går runt fram och tillbaka. De som jobbar inom en viss vård är ändå Svenskar (oftast) så man kan säga att de livnär sig ändå på det. De är en kunskap isig att vårda men kanske inte direkt den bästa spetskompetensen som Sverige behöver för att möta den globala konkurrensen. Men om Ni (ursäkta att jag använder ordet Ni)tycker om Ert folk så kanske ni ska ta hand om era äldre mer känslomässigt och inte tro att de har dåligt ställt pga invandringen. Tänk bara på etnisk sex så vet ni vad jag menar skämtar Men en sak som är sant är att "Alla svarta har inte stora kukar och alla Svenskar har inte heller småkukar skämtar igen Det är synd att alla utlänningar inte är som mig som tycker om Svenskar, särskilt fester, supa, knulla och inte slåss. Jag är en dålig människa för att jag är en utlänning men jag har också träffat många tröga Svenskar som tråkar ut en (bönder) som bara bryr sig om vädret, Ni vet vad jag menar, grisätare, storväxta ungar, en gris helt enkelt. Om alla Svenskar inte vill ha utlänningar kan jag förstå, gäller det också turister? Jag tror att det är ett undantag för då blir det hinder för Er att turista utomlands någonsin. Jag skäms många gånger när invandrare begår skamliga brott. Jag är också utav den typen som vill ha hårda straff på sexualbrott etc Det är oerhört synd om de tjejer som åker svarttaxi, som tur är finns inte såna anonyma typer i Kalmar utan bara rutinerade svarttaxi chaufförer men de äcklen gömmer sig i större städer såsom Malmö, Stockholm och Göteborg. Problemet är att svensk kriminalvård skyddar våldtäktsmän och ser det som ett biologiskt kemisk problem (västerländsk kunskap). Men egentligen beror det på deras sociala tillhörighet och hur de har formats i sina liv. Så egentligen när man ska argumentera emot invandringen ska man säga att man är emot de folkgrupper som har haft en social misärs liv. Det bästa vore om man sorterade alla efter utseende, ålder och lät alla ha gangbang i en jättestor arena full med värme, uppåtdroger och god oljigt mat så man kan hålla på länge. Vi behöver inte skapa halvaraber eller mullater. Det är för mycket ansvar. Är inte det viktigaste i livet, det essentiella i livet själva känslan man känner i hjärtat. Och ni som bara vill älska med era äktar behöver inte vara med på den nya arenan som kommer att byggas snart i Kalmar. Jippi

2008-11-07 @ 01:59:57
Postat av: Marthin

Debatt på svtplay.se

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1304785

2008-11-07 @ 02:09:02
Postat av: Varjager

Till sigge från öland.Varför i hela fridens namn skriver du en sådan rappakalja?

2008-11-07 @ 07:26:19
URL: http://varjager.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Nu när protestvågen från den muslimska världen angående steningen av en muslimsk 13 årig flicka i Somalia lagt sig, för ni hörde väl protesterna, de kan väl knappast har undgått er eller?

2008-11-07 @ 09:57:32
Postat av: Kalle

Carl Hamilton behöver inte ursäkta sig hela tiden med att det var ett gräl och vara undfallande.Carl Hamilton du blev förbannad med all rätt. Du företrädde många svenskar med ditt rakryggade sätt med "damerna" på halal-TVJanne Josefsson är en dålig debattledare som inte låter folk tala till punkt utan avbryter när folk närmar sig poängen. Han gjorde det inte bara en gång utan flera gånger. Programmet borde heta "Janne Josefssons privata åsikter" istället för Debatt.

För debatt är det inte tyvärr.2008-11-07 @ 10:06:36
Postat av: stefan

Det är risk att den här handskakningsdebatten blir en pseudodebatt för etablisemanget att gömma sig bakom, typ "nu har vi diskuterat invandringen så nu behöver vi inte göra det på ett år" i stället för att diskutera de verkliga problemen med massinvandringen. Den där Sandberg verkar ha fått sitt jobb pga. sina åsikter och sin partibok. Hamilton försökte ihärdigt be om ursäkt, men razzestämpeln sitter som gjuten i pannan, så det är utsiktslöst. Värst av alla var det blonda fruntimmret, en riktig hallelujapredikant, om hon utsattes för gangbang skulle hon nog skrika allah akbar.

2008-11-07 @ 10:57:21
Postat av: Robert Boström

I Sverige sitter tre beslöjande kvinnor och vurmar för islam. I Somalia stenas en 13-årig flicka till döds, helt enligt Sharia och muslimsk lag, när hon anmält att hon blivit våldtagen...Det är ett märkligt land vi lever i...

2008-11-07 @ 13:58:47
URL: http://robertbostrom.wordpress.com
Postat av: AWSvensson

Svenska folket fick enligt Josefsson höra av sig med SMS om vad de tyckte, fick man någon redogörelse över vad man tyckte.

Att sitta och rabbla konventioner med hjälp av en massa halvsanningar är lågt som denne läkare, något svar på om vården skulle vara kostnadsfri enligt dessa konventioner fick vi inte.

2008-11-07 @ 14:59:15
Postat av: Putte

Ja, fast skulle de följa FN:s flyktingkonvention skulle bara ca 5% av de som kommer hit få uppehållstillstånd och asyl här.

2008-11-07 @ 16:12:23
Postat av: p a

Har kan man hitta filmklippet om stening i Sverige.

http://se.youtube.com/watch?v=0t3wrWKXUbE

Ett till filmtips om den kollapsade valfarden,

http://se.youtube.com/watch?v=1d8t7KbehF0

2008-11-07 @ 18:35:48
Postat av: Dumle

Mejla nu SVT och kräv svar på följande frågor.

Om nu programledarna på Halal-TV är djupt troende muslimer är det inte bara yttre attribut som slöjor och vägran att skaka hand som inryms i deras tro. Vad anser dessa kvinnor i fler frågor där sekulär lagstiftning krockar med "Allahs" påbud?

1) Skall kvinnor ärva hälften mot en man?

2) Skall kvinnors vittnesmål(ord) räknas som hälften så trovärdiga som en mans i tex domstolar?

3) Skall män få tillrättavisa (misshandla) sona fruar om de inte lyder sin män?

4) Skall man få kritisera, ifrågasätta, skoja med Profeten Muhammed och Allah?

5) Har en muslim rätt att konvertera?Ovanstående frågor är mycket enkla och konkreta, men oerhört viktiga när vi värnar om jämställdhet och yttrandefrihet. Vurmar man för sharialagstiftning är det bara att studera länder som Sudan, Iran och Saudiarabien. Fina länder för Halal-TV-folk att flytta till.

2008-11-07 @ 20:44:04
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Thoralf,Lite trevliga nyheter inför helgen, Sd får 4.7% i Skops oktobermätning. Måste tycka att analytikerns slutsats är lite lustig trots allt. Citat;"I tider av ekonomisk oro vänder sig en del av väljarna bort från etablissemanget och då framstår Sverigedemokraterna som ett alternativ. Invandrarfrågan kan i dagsläget knappast lyfta in Sverigedemokraterna i riksdagen, men en fortsatt finansoro och lågkonjunktur kan göra det", säger SKOP:s analytiker Örjan Hultåker." Slut citat.Om det inte var invandringsfrågan som gjorde att partiet hamnade över spärren innan finansoron, vad var det då? Men för att knyta detta inlägg till ämnet i tråden, så är det väl inte helt omöjligt att vi får fler sympatisörer allteftersom Halal-Tv fortskrider.Mvh

Göran848225.e24" rel="nofollow">http://www.e24.se/samhallsekonomi/sverige/artikel848225.e242008-11-07 @ 22:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0