MINISTRAR I MONAS REGERING


Mehmet Kaplan blivande minister?                    Foto Thoralf Alfsson

Klantiga Mona har bäddat för en mycket obehaglig regering om vänsterblocket skulle vinna i valet 2010. Med största sannolikhet kommer det bråk som nu pågår mellan socialdemokraterna och vänsterpartiet att sluta med att vi får ett valsamarbete mellan alla tre partierna.

Jag har tidigare varnat för att vi får kommunister i regeringen och som ministrar. Idag tar tidningen Dagen upp att det mycket väl också kan leda till att vi får muslimer som ministrar.


Mehmet Kaplan (mp) drömmer tydligen om att bli minister 2010. I intervjun menar han att det skulle innebära religionens återkomst i politiken och då syftar han inte på kristendomen utan på islam.

Han berättar att miljöpartiet är mycket tillmötesgående och att man undviker möten som krockar med fredagsbönen och att han även får tid för sina 5 bönestunder varje dag.

Svenska folket kan i så fall se fram emot ett departement som stänger för fredagsbönen.


I Dagens Nyheter kunde man läsa följande


"Islam spelar en stor roll i Mehmet Kaplans liv. Han ber fem gånger om dagen, varav två böner i riksdagshuset: en mitt på dagen, och en på eftermiddagen. Då går han till sitt rum där han har egen dusch och toalett. Där tvagar han sig före bönen: armar, öron, ansikte och fötter tvättas. I ett skåp på rummet förvarar han sin bönematta och Meckakompass."


I en debattartikel i Dagens Nyheter för några år sedan beskyllde han tillsammans med Yvonne Ruwaida (mp) SÄPO för att trakassera muslimer och underblåsa islamofobi.


Så varsågod svenska folket det är ert val 2010.


Kommentarer
Postat av: Micael Foghagen

Jag klarar inte bara av islam helt enkelt. slå in en yxa i dörren, gör vad ni vill men nu räcer det.

2008-11-14 @ 00:12:18
Postat av: Anonym

Säkerhetspolisen försökte få in ett genmäle på den grovt felaktiga debattartikeln av terroristerna Mehmet Kaplan och Yvonne Ruwaida, men DN Debatts redaktör Mats Bergstrand nekade självaste Säpo replikrätt:http://www.sapo.se/publicerat/nyhetsarkiv.4.3b063add1101207dd46800058379.htmlDet lustiga är att Kaplan är ett judiskt efternamn. Hur kan en jude vara muslim?

2008-11-14 @ 00:52:55
Postat av: Anonym

Rätt länk:http://www.sapo.se/publicerat/nyhetsarkiv/nyheter2007/absurdaanklagelseromislamofobi.5.1d01f4be111fe5cc4c8800059.html

2008-11-14 @ 00:53:41
Postat av: Anonym

Nyamko Sabuni: "Jag är ju själv muslim".http://sydsvenskan.se/sverige/article188476.ece

2008-11-14 @ 01:27:25
Postat av: jaeger

Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag öppnade länken till artikeln och jag läste följande citat av Mehmet Kaplan":"I dag är vi jättenära en situation där vi kommer att regera landet"...men snart förstod jag att han menade vänsterblocket och inte muslimerna...eller?

2008-11-14 @ 07:41:15
Postat av: Fenrisulv

Vem är förvånad? När muslimerna med understöd av halalhippies och oikofober i politiska partier och slaskmedia hela tiden flyttar fram sina positioner på svenskars bekostnad så vore det väl konstigt om vi inte skulle få se en muslimsk fundamentalist som Kaplan i regeringen. Inget förvånar längre i Sverige, allt som man bara kunde ha mardrömmar om tidigare har eller kommer att uppfyllas.

2008-11-14 @ 08:36:26
URL: http://www.rebels.org/bloggen/
Postat av: Info

Nu har jag lärt mig ett nytt ord. ERITRITISKA. Det var, när jag slog på P1. I regel får jag höra, dag efter deag, månad efter månad, år efter år, att jag är RASISTISK, NAZISTISK och så vidare. Och nu är jag också ERITRISTISK.ERITRISTISK. SVERIGES RADIO. ERITRISTISK. NAZISTISK. SVERIGES RADIO. ERITRISTISK.Nåja, man börjar bli härdad. Thoralfs blogginlägg brukar jag läsa med behållning. Kretsar allt mer kring förhållandena i Kalmar - men varför inte. Också intressant. Jag brukar, uppriktigt sagt, hålla med Thoralf i det mesta av vad han säger.Emellertid, det finns dessvärre en hel del, som sverigedemokraterna INTE säger. Livet är större än bara invandriingsfrågor. Det var, närmare bestämt, 32 år sedan jag fick yttra mig offentligt sist. Allt har blivit censurerat. Vi får se, om sverigedemokraterna censurerar följande lilla fundering:EGALIAS DÖTTRARDags att friska upp minnet beträffande en av Nordens främsta, kvinnliga författare. Några små erinringar från innevarande tid om hennes största succébok, Egalias döttrar. Den första recensionen här nedan är skriven av en betydande, svensk (kvinnlig) journalist:”EGALIAS DÖTTRAR är skriven på 70-talet av norska Gerd Brantenberg, en kvinna som var aktiv i Nyfeministene och Lesbisk bevegelse. Hon har i sin bok skapat ett nytt och annorlunda samhälle där människorna lever liv som liknar våra idag, men ändå inte allas. Könsrollerna är precis tvärtom... I Egalia är det kvinnorna som bestämmer. --- Männen är ju trots allt det sårbara könet, de har ju könsorganen på utsidan och de är dessutom biologiskt underlägsna eftersom de ju inte ens kan föda barn. --- Jag tycker det var en mycket tänkvärd och intressant bok som gör att man kanske tänker till lite extra när det gäller vardagliga saker.” (Hanna Andersson, 1998.)”ALLA MÄN MÅSTE JU av anständighetsskäl bära pehå [penishållare] över en viss ålder, det vet ju varenda kvinniska [= människa).! Så är de ju så söta på Svenbalen när de dansar i små ringar och sedan blir utvalda av kvinnorna att följa med upp på rummet. --- Boken kom 1977 och jag tycker den håller fortfarande. Det tar en liten stund innan man kommer in i vokabulären ("man" heter till exempel "dam"), men sedan är den LÄTTLÄST och ROLIG. Dessutom TÄNKVÄRD --- Kvinnorna går på klubb, går barbröstade och tafsar på männen. --- Jag önskar att jag hade läst den när jag var i tonåren, men är det någon som passerat tonåren och inte läst den så gör det nu på en gång!” (Bloggen The Pale Green Woman 2008-10-04.)”EGALIAS DÖTTRAR ÄR en mycket intressant ”what it?” bok som är skriven av Gerd Brantenberg. Boken handlar om Petronius, en ung man som drömmer om att bli sjökvinna. --- Jag säger så här: vill du ställa din världsuppfattning på huvudet en sväng så läs Egalias döttrar. Det är en SUVERÄNT BRA bok SOM JAG REKOMMENDERAR.” (Bloggen Djävulskt beläst 2008-04-13.)

”AKADEMISK UPPSATS: En feministisk queeranalys av Gerd Brantenbergs Egalias döttrar: Hur språket upprätthåller de heteronormativa strukturerna.Nyckelord: Feministisk queeranalys, heteronormativ, språkets makt, våldtäkt som en form av terrorbalans.Abstract: The idea of this paper is to try to give the novel of Gerd Brantenberg, Egalias döttrar, another profundity. To take the book to another dimension, by using the theory of Judith Butler, queer, and her criticism of the Monique Wittig’s earlier theories of the subject queer. I examine how the language is used through a queer analysis by performing a closely reading. My position is that the language assumes a heterosexual norm, which is unveiled by queer. Further I analyse the importance of penetration in the heterosexual society.” (Ericson, Aila-Lisa, Södertörns högskola, Institutionen för genus, kultur och historia, 2007. Handledare: Witt-Brattström.)Detta lilla urval av sentida omdömen må räcka för att illustrera Gerd Brantenbergs oerhörda betydelse för den svenska nutiden. Debutromanen 1973, Opp alle jordens homofile, utkom återigen på svenska så sent som i år, 2008, på Normal Förlag AB under titeln ”FLATOR I ALLA LÄNDER – FÖRENEN EDER”. Den som är intresserad kan bl.a. läsa om den här: http://www.klubbidyll.se/2008/08/.Och här hittar ni en typisk själsfrände: http://www.fulheten.com/2008-11-14 @ 11:09:23
Postat av: Elak Mats

Låt honom gå på "fredagsbön" - , men ... ... ... fredagar ... ... det har dom väl också i - t ex Iran - eller i Saudi-Arabien? Är det inte bättre att bo där eller liknande samhällen när man - som det verkar vara - trivs bättre där? Vad är det som "drar" här?

2008-11-14 @ 20:06:06
Postat av: Robin_Shadowes

Verkligen obehagligt att få en musse i regeringsställning. Fast har vi inte redan haft Baylan och Pekgul? F.ö. Borde inte Ruwaida bära burka?

2008-11-15 @ 03:48:57
Postat av: Frode Karlsson

Som valaffisch - alltså! Vill du ha denna man som statsråd och minister på justitiedepartementet? Kunde inte inte tro det! Ta bilden på Mona Stalin i huckle och fråga om vi vill ha henne som statsminister? Inte en susning ditåt! Har man svarat nej, så är det bara att rösta på SD! Kolla in Aftonbladets läsarundersökning om det vore val i dag - SD på 14%! Nu kan man ju inte ta en sådan undersökning rakt av, men den säger litet om hur valvinden blåser! Nu gäller det att vi sd-are jobbar på som fan! Först EU-valet och sedan riksdagen! Nu ger vi järnet!

2008-11-15 @ 14:30:12
Postat av: Roberth Strlöm

Kaplan är med i det muslimska brödraskapet! En vidrig antisemit

2008-11-15 @ 18:35:08
Postat av: Fröken Sverige

Elak Mats: "Vad är det som "drar" här?"Muslimers uppgift är att ta över hela världen och bilda ett stor-ummah - ett världsherravälde.Kan man dessutom få betalt av kuffarna (de otrogna/ickemuslimerna) när man gör detta, så är det ju dessutom mycket lättare. Inte minst då arbete anses fult inom islam. Särskilt fysiskt sådant.Vi kan tycka de kraven de ställer idag är stora...nå, vänta tills de är i majoritet. Då säger koranen att vi har följande att välja på:1. Bli muslimer

2. Bli dhimmis (slavar till muslimerna)

3. DöSnart är vi där om inget görs.Mvh/FS

2008-11-16 @ 12:48:19
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: KK

Kåldolmar kommer från Turkiet

Älgenstam från Persien

2008-11-16 @ 15:44:57
Postat av: Anonym

Hej,hej !Blir denne Mehmet Kaplan minister i sveriges regering då lånar jag omedelbart ett japanskt svärd och begår Harakiri på sedvanligt japanskt vis !

Mbh Stora Småland .

2008-11-18 @ 19:14:04
Postat av: ahmed

Store Småland

Bra idé med svärd varför inte ett vikingasvärd.

Ett germanskt självmord ska det vara.

2008-11-19 @ 18:47:46
Postat av: Anonym

Ahmed !

Det går bra med vilket som ,bara att det blir protest !Mvh Stora Småland .

2008-11-20 @ 15:41:03
Postat av: Fisk

Kaplan? Judisk efternamn? Varför måste man vara jude för att man heter kaplan i efternamn? Betyder Tiger på turkiska förresten....

2009-11-08 @ 01:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0