HEJA LARS OHLY


Inga klarsynta utspel från Lars Ohly.                     Foto Thoralf Alfsson

Ett nytt misstag av oppositionen!

I dagens lördagsintervju i P1 anklagar Lars Ohly socialdemokraterna och miljöpartiet och deras partiledare och språkrör för att ha orsakat oppositionens ras i opinionssiffrorna. Tydligen har Lars Ohly inte tänkt så långt som att hans eget utspel kommer leda ett än större ras i opinionen och att han därmed gör sig skyldig till samma sak som han beskyller Mona Sahlin och miljöpartisterna Maria Wetterstrand och Peter Eriksson.


I lördagsintervjun kräver Lars Ohly en ministerplats annars fäller han Mona Sahlin som statsminister vid en eventuell valseger för oppositionen 2010. Klarare än så kan det inte sägas, en kommunist som minister annars blir det inget samarbete med socialdemokraterna. Inte undra på att de svenska väljarna börjar titta efter andra alternativ. När konsekvensen av detta uttalande från Lars Ohly går upp för väljarna så kommer raset att tillta. Möjligen har Lars Ohly fått storhetsvansinne efter några extra tiondelar i opinionsundersökningarna.


I lördagsintervjun kom några intressanta uppgifter fram som jag lyfte på ögonbrynen när jag hörde och Tomas Ramberg  ledde skickligt Lars Ohly i fällan när presidentvalet i USA diskuterades. Lars Ohly hade i en tidigare intervju sagt att han stödde socialisten Brian Moore och han påstod att han fick ett par hundra tusen röster. Men Tomas Ramberg hade kollat upp antalet röster som i självverket var 6 500 röster. Pinsamt för Lars Ohly som försökte skratta bort det hela. Men det skrattet satte han i halsen när Tomas Ramberg även spelade upp en intervju med Brian där han säger att han vill förstatliga allt genom att "konfiskera rubbet". Lars Ohlys favorit vill konfiskera rubbet och han själv kräver en ministerpost i en eventuell vänsterregering 2010. Varje svensk med någon form av sunt förnuft kan inte annat än vända dessa kommunister ryggen.


Att Lars Ohly ser lätt på frågan om Lissabonfördraget är mycket förvånande. Socialdemokraterna är för fördraget och då borde frågan vara mycket svår. Att Tomas Ramberg inte pressar Lars Ohly i EU-frågan hårdare under intervjun anser jag vara mycket märkligt.

Men EU och Lissabonfördraget är en "inte" fråga i Sverige och eftersom media och i det här fallet Sveriges Radio lever i symbios med politikerna så får inte EU och Lissabonfördraget diskuteras.


DEN 20 NOVEMBER KOMMER SVERIGES RIKSDAG MED STOR SANNOLIKHET GODKÄNNA LISSABONFÖRDRAGET.


JAG ANSER DET ÄR NÅGOT SOM KAN LIKNAS VID LANDSFÖRÄDERI!

ATT GE UPP SVERIGE SJÄLVSTÄNDIGHET UTAN EN FOLKOMRÖSTNING ELLER BESLUT AV TVÅ OLIKA REGERINGAR ÄR ETT BROTT MOT SVENSK GRUNDLAG.


Lyssna på intervjun.


Idag har jag varit i Jönköping på ett möte med en mängd andra Sverigedemokrater från i huvudsak Småland. Partistyrelsen var också på plats och Jimmie Åkesson informerade om de kommande valen och dess stora betydelse, inte minst valet till EU-parlamentet.

Sven-Olof Sällström från Östersund informerade sedan om den valplattform på 10 punkter som tagits fram till EU-valet. Jag återkommer med ett separat inlägg senare om dessa punkter.

Mötet avslutades med en diskussion om att bilda ett nytt Smålandsdistrikt för Sverigedemokraterna.


Kommentarer
Postat av: Lennart

Att kommunisterna fortfarande existerar i Sverige är faktiskt ett smärre mirakel, med tanke på det digra brottsregister som kommunisterna har helt i klass med nazismen. Och alla vet vi vad svenskarna tycker om de sistnämnda.

2008-11-08 @ 22:56:42
Postat av: Peter Ingestad

Mona Sahlin är inkompetent. Lars Ohly är betydligt bättre.

2008-11-08 @ 23:25:15
URL: http://luzgannon.blogspot.com/
Postat av: iln

http://erixon.com/blogg/?p=1760Dick Erixon vågar tycka till.

2008-11-08 @ 23:30:17
Postat av: Anonym

Bli medlem på GratisBio.se! Hur lätt som helst att samla ihop poäng till biobiljetter och presentkort. Ge det ett försök!Registrera dig här och få 75 startpoängwww.gratisbio.se/rss.php?UserID=71514

2008-11-08 @ 23:38:36
Postat av: Ruskprick

Ofattbart att kommunismen anses rumsren i detta land då den religionen/cansersvulsten har mångfallt mer mord på sitt samvete än nationalsocialism. Jag tar avstånd från båda. Det är ett olustigt land vi lever i. Man blir rädd!

2008-11-09 @ 01:48:31
Postat av: D Puddingfjäll

Intressant artikel. Ser ut som om de etablerade partierna börjar att lämna sandlådan till förmån för det uppdrag de givits av väljarna. Bra, mycket bra att de inser demokratins krav och börjar slingra sig ur kommunisternas rännsnara.

Postat av: stefan

Tillhör den röda retoriken och rya, skrika och veva med armarna, men när det väl blir omröstning, vet man ju vem de stödjer, sossepolitiker har ända sedan Strängs dagar, kunnat vandra fram och tillbaka över den röda dörrmattan, utan att riskera att halka.

2008-11-09 @ 11:05:09
Postat av: Thoralf A

PuddingfjällEn intressant artikel som jag känner igen en del från Kalmar. Speciellt följande avsnitt."Niclas Bengtsson säger att han ibland möter stöd från företrädare för andra partier när de ses i kommunhusets korridorer.– Men de brukar inte våga stödja oss i kommunfullmäktige. De har fått order uppifrån att de inte ska ha något samarbete med oss, säger han."Ju större SD blir desto vanligare kommer det att bli.2008-11-09 @ 12:46:43
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

En får gratulera till framgången, den här gången avses SM guld i fotboll.

2008-11-09 @ 17:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0