HUCKLE-TV MED CHERIN AWAD

EN BEDRÖVLIG MILSTOLPE I SVERIGES TELEVISIONS HISTORIA!Inte nog med att programledaren Cherin Awad anser att stening är ett bra straff för kvinnor som begår äktenskapsbrott även om hon nu tar avstånd från sitt tidigare uttalande i programmet Existens. Vilket enligt min mening bara är en lögn för att hon inte skall bli bortkopplad från Halal-TV
Vid inspelningen av ett av programmen vägrade hon att ta en gäst i handen. Hon hänvisar till sin religion! Återigen denna stenåldersreligion som förtrycker halva mänskligheten och resten av världen kniper käft förutom USA och Israel.

Varför handhälsar inte Cherin Awad? Jo, Carl Hamilton är kristen och otrogna hundar tar inte Cherin Awad i handen. Det är precis det religionen islam och koranen egentligen uttrycker.
Kom också ihåg att denna kvinna Cherin Awad är född i Sverige och alltså uppvuxen i vårt land men ändå har hon tagit till sig denna tokreligion fullständigt. Det är bara ännu ett bevis på den katastrofala integrationspolitiken som bedrivs i vårt land.

I Kalmar har vi Nasim "skinkmackan" Malik som socialdemokratisk politiker. När vi Sverigedemokrater tog plats i kommunfullmäktige den 6 november 2006 var Nasim Malik den första att hälsa oss välkommen. Han stod till och med och väntade vid entren. Det var tydligen både första och sista gången. 
Det finns bara ett ord hyckleri!!!


Hultsfred oktober 2008.                                     Foto Thoralf Alfsson

Hur många kunde tro att detta skulle vara en normal statsbild i Hultsfred 2008 bara för några decennier sedan.

Halal-TV tittare? Frågan är om programmet kommer att sändas på svenska. Kommer det i så fall textas på arabiska så att i varje fall de arabiska männen kan följa programmet, kvinnornas läskunnighet är mer osäker då de inte får gå i skola enligt religionen islam i vissa länder.

Läs mer om detta på följande blogg.

I Kunskapskanalen går just nu ett 2 timmar långt program om Islam. "Profetens döttrar - kvinna och muslim i Sverige"
SVT hårdsatsar på islam, undrar vad svenska kyrkan och dess företrädare funderar på?

Barometern fegar i sin ledare skriven av Per Dahl där han inte vågar nämna att en av programledarna förespråkat stening.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Thoralf är upprörd, men detta är ju humor på högsta nivå! Alltså, här har vi en politiskt korrekt statstelevision som med detta program ska åskådliggöra att det ingalunda råder någon kulturkrock mellan att vara svensk och muslim samt att Islam är världens mest toleranta religion- och så skiter det sig redan i första programmet! Allt sedan jag läste om fadäsen då Hamilton inte fick sin framsträckta hand accepterad av kåldolmekäringen så skrattar jag så fort jag tänker på det hela. Detta är ju jättekul, inte ens Monty Python hade kunnat komma på denna storslagna humor. Vi vill ha mer Halal-TV! Äntligen får jag valuta för mina licenspengar.

2008-11-03 @ 20:52:31
Postat av: Gregorius

Men detta är ju underbart, Thoralf! Kan du tänka dig bättre reklam för SD? Jag kan det inte! Programmet genererar minst 5000 nya röster. Minst!

2008-11-03 @ 21:03:06
Postat av: Annelie

Avstängningsknappen eller byta kanal är det som gäller för mig.

2008-11-03 @ 21:29:01
Postat av: Galla Mattias

Normalt funtade svenskar tittar inte på sådant skit. De flesta har redan fått sin dos av halowenkärringarna till och från jobbet.

2008-11-03 @ 21:32:30
Postat av: nils.a

Kan Sd få bättre hjälp inför valet? Skulle ha kommit lite närmare valrörelsen bara!!

2008-11-03 @ 22:20:07
Postat av: Ruskprick

Hon i mitten till höger ser ju anskrämlig ut med gasmask och allting.

2008-11-03 @ 23:15:46
Postat av: Tore

Inte lär dessa islamister ta seden dit de kommer!

Vi lär använda ett "kors" att hålla upp när vi möter dessa "skräckfigurer"!

Att Mona Muslim skulle vara närvarande, förvånar väl ingen!...Halal = tillåtet i islams namn!

Haram = otillåtet i islams namn!

"Innebär det att ni inte kommer att säga åsikter

som kan kritiseras eller gå emot islam? Skulle ni

tex kunna säga att griskött är halal"?

-Nej, det kan man inte säga, säger Dalia Azzam Kassem.SVT startar alltså en programserie om islam, där

ingen kritik mot islam kommer att få framföras!Detta är ett brott mot sändningstillståndet för

SVT med krav på sin opartiskhet, saklighet och allsidighet!...

www.erixon.com/blogg/?p=1735

2008-11-03 @ 23:27:04
Postat av: Per Petersson

Tillåt mej att skratta. Hahahahahalal.

Eller det kanske är förbjudet. Hahahaharam

Sikna stolpskott. Skiter i om dom är födda på månens baksida,Hamilton har helt rätt.

2008-11-03 @ 23:58:05
Postat av: Ruskprick

Har nu jobbat hela veckan och helgen. NU är jag ledig i sju dagar! Vad göra? Byta vinterdäck på båda bilarna, sova, handla och laga mat samt sitta uppe sent på natten. Men framför allt ska jag stoppa Måna Stahlin genom att dela ut kassvis med SD-kurirer i alla brevlådor jag kommer åt under denna vecka. Det är mitt bidrag till att rädda Sverige undan denna maskätna Svenskförädare Måna Stahlin och hennes vidriga träskmuslimer som kryper fram från jordens innanmäte.

2008-11-04 @ 00:11:10
Postat av: robban

nah problemet med halal tv är inte programledarna i sig, det är ju faktiskt producenten och svt umeå som är ansvariga för produktionen, han visste vad de stod för, och han har styrt och ställt vad de ska fråga etc.

så på sätt och vis måste han ha vetat vilken reaktion som programmet skulle framkalla redan innan produktionstart. dvs visa vilka rasister svensken är som klagar på programmetstenålders komunistpropaganda i grund och botten med andra ord

2008-11-04 @ 00:48:30
Postat av: söder

En sådan sak som att skaka hand visar bara hur långt ifrån varandra våra kulturer är.

Om vi inte ens kan skaka hand som en inledning hur skall vi då gå vidare?

Nä islam måste bekämpas med alla medel.

2008-11-04 @ 05:17:38
Postat av: Sune

Ännu ett bevis på en mycket märklig allians mellan tokvänstern och Sveriges muslimer. Det ser inte ljust ut för Sverige.........

2008-11-04 @ 06:20:04
Postat av: s-e karlsson

Nu är "tjötet" om apatiska barn i gång igen ! Jag tror inte på medias fejkade bilder med konstiga flaskor, slangar och snyftreportage ! Nu när man inte kan köra med argumentet att vi måste ha arbetskraftsinvandring hittar man genast på andra argument , allt för att få hit så många kulturberikare som möjligtS-E Karlsson .

2008-11-04 @ 09:36:45
Postat av: J Kraft

Kan hålla med dig Thoralf, att det är bedrövligt att våra licenspengar går till lågkvalitativa produktioner med en uttalad vänstervriden och svenskfientlig agenda.Å andra sidan tror jag att den 3 november 2008 blir en historisk dag: dagen då en stor del av befolkningen fick upp ögonen för de muslimska invandrarnas kulturimperialism och bristande vilja att anpassa sig. Det har vi att tacka Carl Hamilton för.Sammantaget tror jag att dessa tre damer i slöja blir SD:s bästa valarbetare, eventuellt med undantag av Mona Sahlin.

2008-11-04 @ 10:11:06
Postat av: stefan

Tyvärr har Hamilton redan halvt om halvt bett om ursäkt, inlindat i en ordkaskad förstås, om bl.a. olika länders sätt att hälsa samt att det var en försåtlig smyginspelning, precis som om han tyckt något annat om han förstått att bandet rullade.

2008-11-04 @ 11:09:37
Postat av: AWSvensson

Jag var inbjuden till Halal-tv för att tala om klassamhället. Av detta har blivit ett smyginspelat gräl om en handhälsning.

Läs vidare i Aftonbladets nätupplaga.

2008-11-04 @ 11:15:14
Postat av: Roberth Ström

Se detta:Halal-tv intervjuade vänsterpolitiker under falsk förespegling

tisdag 4 november 2008 · 13:39

Den stackars unge man som Halal-tv intervjuade i förorten presenterades som studerande, inte som politiskt aktiv. Men det är han. I Ung vänster. Han tillhör den allra högsta toppen och är vice förbundsordförande (på hemsida syns Jonas Lindberg stå med megafon i en av yrkesdemonstranternas övningar).Att SVT låter politiker framträda och bedriva politisk propaganda utan att informera tittarna om vem avsändaren egentligen är, tillhör knappast att vara opartisk. Det verkar som att “fri television” ska definieras som “fritt fram för vänsterpartiet”.

Från Dick Erixons blogg

2008-11-04 @ 19:08:59
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: schweinfeldt

J KRAFT:"Kan hålla med dig Thoralf, att det är bedrövligt att våra licenspengar går till lågkvalitativa produktioner med en uttalad vänstervriden och svenskfientlig agenda."Skyll dig själv om du betalar tv-licensen din hycklare,du peronifierar en äkta svensk,klagar-för att sen inte göra ett skit åt saken,det är väldigt lätt att skita i vänsteravgiften till propaganda-SVT,men det vore väl kanske för "kaxigt" förstår jag...jantelagen säger ju att du ska hålla tyst och knyta näven i fickan,vilket du också gör,så keep going.2008-11-06 @ 04:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0