ELISABETH HÖGLUND TALAR UT!

Äntligen vågar en känd journalist tala ut om den pk-anda som råder inom statstelevisionen. Elisabeth Höglund vittnar om den totalt okritiska och politiskt korrekta rapporteringen om så kallade apatiska flyktingbarn i en artikel i Expressen.
 

Nu får vi hoppas att hon inte får sparken från Rapport för att hon berättar sanningen om sin tid på Aktuellt.
Som det påpekats i kommentarena slutade hon på SVT under sommaren och det är väl den stora anledningen till att hon nu vågar gå ut och berätta sanningen. Vem vet det kanske också var orsaken till att hon slutade på SVT eller hur skall man tolka artikeln i DN.

 

Sedan är frågan om det finns fler journalister som vågar ta samma steg som Elisabeth Höglund och berätta hur pk-mediavärlden ser ut. Jag är övertygad om att ju mer den så kallade pk-bubblan spricker så kommer fler och fler journalister träda fram och vittna om hur smutsigt det är i journalistkåren.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fler och fler personer väljer också att ansluta sig till Sverigedemokraterna och utav dessa är det också fler som vill jobba aktivt för partiet och vill kandidera till nästa val. Jag kommer senare ikväll på min blogg presentera ett nytt toppnamn i Kalmar län som nu vill jobba aktivt för Sverigedemokraterna.

Trackback
RSS 2.0