BEDRÖVLIGA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Endast 8st ledamöter har hittills svarat på mina frågor om Lissabonfördraget och jag kan bara konstatera att det är rent ut sagt bedrövligt att 341 fortfarande inte svarat.

.

Noterbart är att ingen av dem som svarat har läst hela Lissabonfördraget. Nu har de endast 3 dagar på sig!

 

Än mer anmärkningsvärt är att ingen kunnat ge ett enda exempel på följande fråga.

Nämn 3 fördelar för en svensk medborgare i detta fördrag som vi inte skulle kunna uppfylla om vi stod utanför EU (floskler undanbedes).

De som svarat är följande personer.

Anne-Marie Pålsson (m)

Staffan Danielsson (c)

Anders Åkesson, (c)

Eva Selin Lindgren (c)

 

Gunvor G Ericson (mp)

Peter Pedersen (v)

Egon Frid (v)

Torbjörn Björlund (v)

 

Ingen skugga skall falla över dessa riksdagsledamöter, som svarat ärligt på mina frågor.

Inte en enda socialdemokrat, folkpartist eller kristdemokrat har ännu svarat!

De ledamöter som inte svarat får givetvis en påminnelse!

O.B.S. TILLÄGG

Vissa ledamöter gillar inte mina frågor utan upplever dem som hotelser, vilket är fullständigt obegripligt för mig. Gunnar Andrén (fp) är en av dessa och han skriver följande på sin blogg. Här följer hans inlägg.


"17 nov Frågor som ställs under hot

Som riksdagsledamot får man massor med frågor - senast har Fredrick Federley (c) beskrivit våndan över 100-tals e-postbrev varje dag.
Jag tycker mig kunna hantera de flesta ganska väl.   Men på en punkt är jag lika bestämd som tvärilsk: Det gäller frågor som ställs och då man samtidigt hotas med att om man inte svarar så läggs informationen om detta ut på frågarens blogg.
Med vilken rätt kräver just sådana personer svar på sina frågor? Jag tänker inte ge vika för sådana odemokratiska hot.
En person som sysselar med detta i samband med Lissasbon-fördraget heter Thoralf Alfsson, fullmäktigeledamot (sd) från Kalmar. (Tänk av vänsgterpartiet, miljöpartiet och sverigedemokraterna också i denna fråga kommer varandra så nära!)
Gång efter annan skriver Alfsson och hotar med att ställa samman svar eller icke-svar. Sedan skall det publiceras. Valfriheten består att låta sig skjutas eller hängas. Partitillhörigheten hör egentligen inte hit men det är ett omen - skulle jag vilja säga till alla väljare som överväger att rösta på sverigedemokraterna - att det blir ett åsiktsmässigt stillestånd på låg nivå om det partiet Alfsson med sina olika hot mot förtroendevalda företräder får makt i vårt land.
Från mig från Alfsson (sd) inget svar.
Och jag vill varna väljare som tycker att sådana som Alfsson i Kalmar inte är något att bry sig om. Så resonerade man i Tyskland en gång i tiden också.  Det slutade med moralisk och mänsklig katastrof." 

Vad skall man säga om detta utfall med en slutkläm om nazi-Tyskland. En sak är i varje fall säker Gunnar Andrén har stora problem med sitt samvete när det gäller Lissabonfördraget och låter det gå ut över mig. Skulle vara intressant om någon annan folkpartist kommenterar detta.


Klicka på bilden för att se vädjan.

Trackback
RSS 2.0