6 DAGAR KVAR

Jag anser det vara fullständigt overkligt att inte en enda rad skrivs i media om Lissabonfördraget när det bara återstår 6 dagar till fördraget skall godkännas i Sveriges riksdag. En av de viktigaste frågorna på flera decennier har degraderats till en "inte" fråga av politiker, ledarskribenter och journalister. Att debattera Lissabonfördraget och dess konsekvenser för det svenska samhället tycks vara fullständigt tabu.

Att det handlar om Sveriges självbestämmande tycks inte bekymra makteliten i Sverige. Antagligen ser de stora möjligheter att utöka sitt eget välstånd och det är viktigare än något annat. Att mer och mer makt flyttas till Bryssel tycks inte bekymra en majoritet av de svenska politikerna och det är mycket märkligt i ett land som är ett av de mest EU-kritiska länderna i Europa. Snacka om att gå i otakt med folket.


I Kalmar län sitter följande personer i riksdagen

Jag uppmanar alla att skicka mail till dessa personer och försöka påverka dem att säga nej till Lissabonfördraget. Se mailadress längre ner.


Jag kommer givetvis att bevaka hur dessa politiker från Kalmar län röster den 20 november och "hänga" ut dessa svenskfientliga riksdagspolitiker om de säger ja till Lissabonfördraget. Sedan kommer jag med jämna mellanrum fram till valet i september 2010 påminna mina läsare om deras svek.De två partier som ändå vill säga nej till fördraget är vänsterpartiet och miljöpartiet men de tycks inte vilja lyfta frågan när ett samarbete med socialdemokraterna förhandlas, vilket skulle innebära problem i en gemensam valplattform.

Lissabonfördraget och EU är frågor som splittrar vänsterblocket i grunden men den fege Lars Ohly har inte vågat ta upp dessa frågor av ren rädsla för att hamna utanför samarbetet mellan s och mp.

Lasse liten vill ju också vara med de stora och leka. Och då är det bäst att knipa käft om EU och Lissabonfördraget.


Till slut kände tydligen ändå vänsterpartiet att man var tvungen att agera om man inte skulle förlora allt förtroende hos väljarkåren och har nu lämnat in en så kallad vilandeförklaring inför riksdagens beslut den 20 november. För att denna vilandeförklaring krävs det att en sjättedel av riksdagsledamöterna stöder den. Det vill säga 58 ledamöter om alla är närvarande. Vänsterpartiet och miljöpartiet har 41 ledamöter så det krävs med andra ord att minst 17 andra ledamöter stöder vilandeförklaringen som kan fördröja beslutet i 12 månader.


Jag har information att följande politiker tänker stödja vilandeförklaringen

Sven Bergström (c)

Eva Selin Lindgren (c)

Per Lodenius (c)


Frågan är om även dessa 4 kommar att göra det på torsdag.

Anne-Marie Pålsson (m)

Annelie Enochsson (kd)

Lennart Sacredeús (kd)

Ingemar Vänerlöv (kd)
HUR MÅNGA ANDRA RIKSDAGSLEDAMÖTER VÅGA GÅ EMOT SIN EGEN PARTILINJE, NÅGON FRÅN KALMAR LÄN?


[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]


.


Kommentarer
Postat av: Laban

Med Lissabon-fördraget och regeringens ny arbetskraftinvandring kan vi "se fram emot" svängdörrar till Sverige. Och det kommer bara att leda till interkulturella problem för några ekonomiska vinster som det gnatas om jämt lyckas inte länder som följer upp och analyserar invandringen (England såklart, inte PK-Sverige) hitta. Läs artikeln i Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1085759/Economic-benefits-mass-immigration-close-zero--Lords-told.html

2008-11-14 @ 21:18:39
Postat av: Ruskprick

Det kunde ha vatt de åtta mest eftersökta landsförrädarna i Sverige. Inga jag skulle vilja möta i en mörk gränd med mitt bleka face. Huga!

2008-11-14 @ 21:29:32
Postat av: Hilding B

Det går inte att stoppa utvecklingen, möjligen fördröja den några månader. Låt oss istället ta emot smarta invandrare som vi har nytta av, medelintelligensen på oss svenskar är inget att skryta med. ThorAlf - du som är smart, höj nivån på din bloggsida och sluta uppmuntra idioterna som kommenterar.

2008-11-14 @ 23:05:30
Postat av: Godnatt Thoralf

Välkommen hem från Lilla Puben Thoralf!

Lilla Puben är en samlingspunkt för alla samhällsklasser, åldrar och människor med olika bakgrund. Ägaren till Lilla Puben har grekiskt ursprung och är en av Kalmars duktigaste entrepenörer genom en fantastisk förmåga att skapa trivsel för alla, även invandrarfientliga människor som Thoralf med kompani. Så menlös, blek och fantasilös Kalmar skulle vara utan intryck från omvärlden.

2008-11-14 @ 23:45:35
Postat av: Stora Småland

Till Hilding B !

Och var ser vi något prov på din smarthet ?

Det du föreslår att vi ska välja smarta invandrare är ju rena diskrimineringen !Stora Småland .

2008-11-15 @ 07:20:04
Postat av: Putte

Till Helding B. Grattis du har lyckat med det första 100% rasistiska uttalandet på den här bloggen. Snabbt följt av "Godnatt Thoralfs" inlägg som också är rasistiskt i den klassiska betydelsen. Det visar att de äkta rasisterna finns på vänsterkanten.

2008-11-15 @ 07:55:06
Postat av: Marthin

Ratificeringen av Lissabonfördraget innebär vid dess ikraftträdande betydande förändringar av vårt statsskick och demokrati.När Sverige trillar dit på något via de nya beslutsvägarna - när, inte om – så är det viktigt att alltid minnas vilka som tryckte på Ja-knappen i kammaren. Spara deras namn och bilder.

2008-11-15 @ 08:42:06
Postat av: Thoralf A

Till Godnatt ThoralfFotis på Lilla Puben är ett utmärkt exempel på assimilering i det svenska samhället och han är inte bara en mycket god entreprenör utan även en fantastik människokännare. (Jag har stor respekt för Fotis) Den kombinationen är anledningen till hans framgång med Lilla puben, tisdag-lördag är det alltid mer eller mindre fullt.Du får även ge några exempel på mångkulturella inslag på Lilla puben. Jag kan på då inte påminna mig några, definitivt inga grekiska inslag utan jag tror att Lilla puben är mer svensk än någon annan pub i stan. Rätta mig om jag har fel.Du tycks ha fått en hel del om bakfoten när det gäller sverigedemokraternas politik. Vi förespråkar assimilering! Inte integration av invandrare till Sverige. En majoritet av de invandrare som kommer till Sverige idag har en helt annan kulturell och religös bakgrund i jämförelse med de som kom under 60,70-talet. Av dagens invandrare är endast ett fåtal intresserade av att assimilera sig i det svenska samhället och det är också de som kommer att lyckas etablera sig i samhället.

Invandrare från t.ex. Somalia kommer till minst 90 procent misslyckas därför att de inte ser någon anledning att anstränga sig när de ändå blir försörjda av samhället.

2008-11-15 @ 08:57:00
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Hilding BMenar du att vi i Sverige skall roffa åt oss alla välutbildade människor som t.ex. läkare, sjuksköterskor, ingenjörer o.s.v. från alla u-länder därför att det är bara dessa som vi behöver i Sverige.

Din kommentar luktar om inte rasism så smakar den riktigt illa av din egensinighet och egetintresse.Tror inte du att det är just dessa grupper som behövs i sina hemländer för att de skall kunna utvecklas.Menar du att vi skall skicka läkare genom t.ex. läkare utan gränser till dessa länder medan vi skall ta emot det landets läkare som invandrare i Sverige för att vi har läkarbrist.

Snacka om att prata i nattmössan!

2008-11-15 @ 09:05:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

Har under den 30 års tid jag bedrivit min verksamhet stött på mängder av invandrare de flesta från forna öststater som genom kommunismens terror tvingats ur landet, framför allt tjecker och ungrare som verkligen betonar vad det var de uppskattade mest när de kom till Sverige. Det var den ordning och reda som rådde i landet på den tiden som de också anammade och tog till sig.

Samma människor upplever idag precis som infödda svenskar en bestörtning över hur landet fullständigt fallit samman och börjar mer och mer likna dessa kaosländer man då tvingades ifrån. Ett välfärdsamhälle ställer krav på sina medborgare, en stor förståelse och medvetenhet krävs för att människor skall vara villiga att avstå en del av sina inkomster till det allmänna. Så länge man kände samhörighet och alla drog åt samma håll var problemen minimala. Tvärtom idag är det allt mindre del av befolkningen som känner att dessa allmänna medel kommer i rätta händer. Välfärdsamhället modell Sverige är därmed på sikt dödsdömt.

2008-11-15 @ 10:20:24
Postat av: Putte

"medelintelligensen på oss svenskar är inget att skryta med" är också det ett rasistiskt uttalande, fast han kanske syftar på sig själv och sina partikamrater.

2008-11-15 @ 10:22:22
Postat av: Kurtan

Hej,Thoralf, angående deT förestående förräderi av riksdagspolitikerna mot oss svenskar, skulle jag vilja föreslå att du som politiker i kommunfullfäktige skickar ett öppet brev till dem.Frågor:

1) Har ni läst Lissabonföredraget i sin helhet ?

2) Har ni förstått innebörden av detta till fullo ?

3) Nämn 10 fördelar för svensken i detta fördrag som vi inte skulle kunna uppfylla om vi stod utanför Eu (floskler undanbedes).

4) Är ni medvetna om att iom detta "fördrag" kommer våra nationella lagar att vara av underordnad betydelse jämfört med Eu's lagar ?

5) Är ni medvetna om att iom detta fördrag så kan de stifta vilka lagar de vill utan att medborgarna i unionen kan invända ?

etc etc etc

Kanske några till....Ja-sägarna i riksdagen kommer otvivelaktigt att sälja ut vår suveränitet för sin egen personliga vinnings skull. Men de skall inte inbilla sig att de kommer att klara sig undan....Dags att de får "svettas" lite tycker jag... Vad tycker du (ni) ?MVH

2008-11-15 @ 16:05:21
Postat av: Sara.

heej! allt bra med dig?:)

Hoppas du får en toppen lördag:)

2008-11-15 @ 16:09:53
URL: http://gaddii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0