RING P1 OM INVANDRING MED TÄPPAS

I dagens Ring P1 första samtal ringde en man och ställde frågan om man får ta bort delar av en intervju. Radio Stockholm hade haft ett inslag om de tunnelbanestationer som eventuellt skall stängas p.g.a. skadegörelse och andra problem. Nu skall ett stort antal poliser, väktare sköta övervakningen under en provperiod på dessa tunnelbanestationer.

I inslaget intervjuades en spärrvakt som fick frågan om han varit med om något problem.


Han berättade då att en svart man bråkat med honom i den första sändning i Radio Stockholm. I en senare sändning hade Radio Stockholm klippt bort ordet svart! Det fick med andra ord inte framgå av inslaget att det var en invandrare som bråkat.


Lyssna på Ring P1 och Täppas. Notera även hur han ljuger när han kallar Sverigedemokraterna för en odemokratisk rörelse.


Efter detta samtal släpper man in en hel rad samtal som försvarar invandringen och Palestina. Sedan kommer det ytterligare ett antal samtal om invandring. Hela programmet är faktiskt värt att lyssna på. Man blir förundrad över vad vissa människor har för åsikter.


Kvinnan från Växjö anser säkert också att de somaliska kvinnorna som protesterade i Rinkeby igår (se mitt inlägg från igår) är integrerade i det svenska samhället.

NYTT från Expressen.
I kommentarena har jag fått ett tips om en artikel i Expressen. Artikelförfattaren menar att rasist programmet Ring P1 måste stoppas. Givetvis tycker PK-samhället att det är obekvämt med ett radioprogram i direktsändning där man inte kan censurera samtalen. Även om Täppas gör sitt bästa för att förlöjliga människor som är kritiska mot invandringen. Läs artikel i Expressen.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag hörde det när, när Täppas avslutade det hela med att kalla Sverigedemokraterna för ett odemokratiskt parti.
SR är ju för Guds skull ett public service-företag och att en en sådan som han får lov att yttra en sådan uppenbar lögn utan att få kicken är ju för fan helt otroligt.
Man blir ledsen, arg och bedrövad.
Vad är det för samhälle vi lever i?
Jag är helt övertygad om att när jag nu i kväll skriver till SR och protesterar, kommer att bli antingen bemött mede tystnad eller få ett rent nonsens-svar.
Som vanligt.

2008-03-10 @ 20:29:15
Postat av: Skotis

Sveriges Radio, ja ... herregud, glutta på luckan och avgrunden öppnar sig!
För ca två år sedan då jag lyssnade på 05.30-nyheterna (sen stänger jag av, mest pga av nämnde herr Täppas) var det inslag om att två individer flytt under en bevakad permission- ingen nyhet i sig. Inslaget avslutades med att vi fick veta att rymlingarna var dömda till sju (eller fem eller ett) års fängelse samt utvisning ur landet för grovt narkotikabrott.
En halvtimma senare dök samma historia upp men utan "suffixet" om utvisningen.
Jag mailade Ekot, skrev "Hade censuren försovit sig" i ämnesraden och undrade varför inslaget hade ändrats.
Läs och häpna, jag fick ett svar - i betydelsen "reply" - inte något som berörde ämnet utan såklart rena rama PK-dravlet. Så, jag mailade igen, var påstridig ... varför ändrades inslaget?
Och, fick såklart inget svar.

2008-03-10 @ 21:36:27
Postat av: Spinkige spinnrockaren

Odemokratisk rörelse, huh? Kanske dags för en anmälan till Granskningsnämnden.

2008-03-10 @ 23:21:48
Postat av: SIVAN

Mailat SVT massor av gånger aldrig något svar. Det hela är ju ganska patetiskt

2008-03-10 @ 23:27:02
Postat av: jaeger

För varje år som går blir jag mer och mer glad över att jag aldrig betalt tv-licens.. Hoppas Jan Pejlman ringer mig snart så jag återigen kan få blåljuga honom rakt upp i pk-nyllet.

2008-03-10 @ 23:29:37
Postat av: Säfflemannen

Det är synd om täppas, man får tänka så. Inte nog med att han är blind och har en dokumenterad problematisk psykiatrisk historia, han är vulgär och tragiskt mainstream också.

Alla dessa figurer och organisationer som Täppas, Expo, Funebo, AFA och Jinge, bör man försöka tänka bort.

Dessa har ingen eller allt mindre betydelse. SVT och SR är det värre med. Men som alla problem som i princip är olösliga - som SVT och SRs censur och PK-raster är - gör man nog bäst i att förtränga dem snarare än att försöka att fågängt göra något åt saken.

2008-03-11 @ 00:44:07
URL: http://safflemannen.se/?p=19
Postat av: AWSvensson

Läste artikeln i Expressen ang Ring p1, jag kan bara hålla med reporten att det bara var dravel, men då menar jag inte Ring P1 utan hennes artikeln.
Om det nu är så att det inte förekommer brottslighet bland eller i varje fall mycket lite sådan bland invandrare så är väl det bästa sättet att informera folket om den kriminelles etnicitet så visar man ju på lögnen i ovan beskrivna påstående.
Om nu folk är oroliga och nedstämda för hur skattemedlen användes och anser att de får stå tillbaka pga kostnaderna för invandringen, så informera då dessa om de faktiska kostnaderna , bl.a för äldreförsöjningstödet så behöver de inte leva i okunskap och slipper stödja sig på rykten och myter.
Med andra ord samtliga kort på bordet.

2008-03-11 @ 09:25:53
Postat av: Sessan

Wåge

Eftersom du inte framför någon egen uppfattning, utan hänvisar till en artikel med en synnerligen förenklad syn på invandrinsproblematiken, så kontrar jag med en annan tidningsartikel.

Och vad anser du då om innehållet i denna? Visa själv vad du går för innan du utmanar andra. Eller består din egen uppfattning av samma plattityder som artikeln du hänvisar till?

http://www.gt.se/kultur/1.1076565/vem-ar-islam

Postat av: Kanf Keato

Hej

Jag läser ofta din blogg och får många funderingar och tankar. Bra blogg. Ska försöka kommentera din blogg, när jag får mer tid.

Läs gärna mina inlägg:

http://keato.blogg.se/1205231944_edborgarkurs_fr_att_f.html
http://keato.blogg.se/1205144639_vilken_tidning_ska_ma.html

2008-03-11 @ 11:47:24
URL: http://keato.blogg.se
Postat av: Skånepåg

Mattias Karlssons jubileumstal. Bör läsas av alla!

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2008/03/10/jubileumstal

Postat av: Eric

Skrev en kommentar till artikeln i Expressen..
Den har fortfarande inte kommit in.
Jag misstänker STARKT att det finns ett känna-igen-vissa-ord-filter på Expressen som leder bort obekväma inlägg för separat granskning ak en PK-censur.
Ibl har inlägg dykt upp hela dygn senare än skrivtidpunkten.

Fö som motvikt till rasistprogrammet finns ju "Invandrarnytt" i TV3.
Mera känt som "Efterlyst"...

2008-03-11 @ 17:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0