RIKSÅRSMÖTE I KARLSTAD

I onsdag läckte det ut att Sverigedemokraterna kommer hålla årets riksårsmöte i Karlstad på hotell Gustaf Fröding.
Det märkliga är att detta skapar stora rubriker i media! VARFÖR?

Är Sverige inte ett demokratiskt land med yttrandefrihet?

Nej, inte om man skall tro vissa förbund inom LO. Läs artikel i VF.

Idag bokade jag några rum på hotellet för våra ombud från Kalmar och Öland och fick en liten pratstund med bokningsansvarig på hotell Gustaf Fröding i Karlstad.
Inga hot har ännu kommit in mot hotellet men de kommer säkert när vänstern får formera sina militanta grupper.

Det som personalen hade reagerat mest på var medias fullständigt sanslösa bombardemang av frågor och det som av personalen upplevdes som påtryckningar mot hotellet.

Jag kan gissa vilka tidningar dessa journalister representerar!


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Off topic

Kassamraketshelvetet i Sderot, Israel. Levererat av den fridfulla religionen islam!

http://www.youtube.com/watch?v=CbkMhMD7AkM

2008-03-20 @ 23:38:56
URL: http://www.youtube.com/watch?v=CbkMhMD7AkM
Postat av: Patrik, Sd Ängelholm

Jag har intrycket av att långt fler än bara sverigedemokrater upplever Handels agerande som ett skamgrepp på demokratin. Kanske är desperationen bara ett tecken på socialistfackens dödsryckningar? Deras medlemsantal minskar. Sd's ökar.

Fackföreningar behövs, men de ska syssla enkom med fackliga uppgifter, d.v.s. att ta tillvara arbetstagnarnas gemensamma intressen - ingenting annat. De ska definitivt inte ägna sig åt politisk uppfostran/indoktrinering/vilseledning av sina medlemmar och stridsåtgärder/uteslutningar mot politiskt oliktänkande. De fackföreningar som så gör borde kunna fråntas sin fackliga status, rätten att skriva kollektivavtal, o.s.v. En fackförening borde inte kunna bära sig åt hur som helst utan att det får kännbara konsekvenser. De ska tjäna sina medlemmar - inte tvärtom!

Nu ser vi fram emot riksårsmötet på Hotel Gustaf Fröding i Karlstad. Jag ska själv vara ombud för första gången, och känner glädje och stolthet att under 2 dagar få verka i den svenska demokratins absoluta framkant. Det ska också bli kul att träffa partikamrater från hela Sverige.

2008-03-21 @ 14:46:25
URL: http://patrik-i-politiken.blogspot.com
Postat av: Ola

Tyvärr uppvisar sverige alltmer drag av Medevevs Ryssland än en västerländsk rättsstat. Konformismen och lyhördheten gentemot vad etablissemanget (läs:journalister och politiker) tycker är total. Naturligtvis har fackförbunden ingen koll på vad Sd tycker i specifika frågor, men man vet att det är politiskt korrekt att bojkotta Sd.

Läs även Mattias Svensson artikel om etablissemangens maktfullkomlighet:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2099867.ab

2008-03-22 @ 14:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0