MONA SAHLIN OCH RING P1

70599-335

Mona Sahlin och socialdemokraterna vill tvinga alla Sveriges kommuner att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd. Läs artikel i Expressen

Det är ju bra att Mona Sahlin kryper fram ur sin håla och kommer med lite skarpa förslag. Det har jag väntat på enda sen hon blev partiledare för s.

Med den här typen av förslag kommer socialdemokraterna sjunka i opinionsundersökningarna. Det verkar som att Mona Sahlin inte överhuvudtaget funderat över möjligheten att försöka minska invandringen utan istället kommer att tvinga kommunerna att ta emot fler invandrare.

I SvD anser migrationsminister Tobias Billström att förslaget är felfokuserat. Men då tänker han givetvis inte på att alliansregeringen inte heller vill minska invandringen. Läs artikel SvD.


70599-333

Sanslös artikel i Expressen om Ring P1. Tidningen anser tydligen att Ring P1 skall läggas ner. Jag förstår problemet för dessa PK-journalister när svenska folket har möjligheten att ringa in och i direktsändning lufta sina åsikter. Utan att PK-anhängarna kan censurera dessa åsikter. Läs artikel i Expressen.

EXTRA
Se artikelförfattaren i SVT- morgonprogram


Kommentarer
Postat av: Urban

Ju mer sanningar som kommer fram desto bättre.
Läs och förundras

http://www.mkc.botkyrka.se/biblioteket/Publikationer/somalia.pdf

2008-03-11 @ 19:16:10
Postat av: j-å

Märkliga slutsatser du drar Thoralf, från en tidningsartikel.
Det är väl bra att det inte blir fler invandrargetton.
Så har jag varken läst eller hört, att alliansregeringen har för avsikt att minska invandringen, möjligen skärpa kraven vid asylsökning, men det är inte samma sak.
De snarare uppmuntrar invandring.

2008-03-11 @ 19:57:17
Postat av: Frode

Flyktingverksamhet faller inte in under den kommunla kompetensen! Oaktat hur nu än flyktingar må definieras! För att Mona Muslims tanke skall gå att genomföra, så krävs det en ändring av grundlagen, dvs. regeringsformen. Och det, är inte det lättaste att genomföra! Skit sa klockaren!

2008-03-11 @ 20:02:11
Postat av: Thoralf A

j-å, en fel skrivning av mig.

2008-03-11 @ 20:05:17
Postat av: vmm

Flyktingar är ju en tillgång och inte någon belastning för kommuner! Det har jag hört massor av gånger! Södertälje borde betala för att dom tar emot så många flyktingar för det är ju så bra att ta emot flyktingar!

(nä, jag var lite ironisk, för jag är ju helt övertygad om att ett stort flyktingmottagande innebär stora påfrestningar för skola, äldreomsorg, socialtjänst osv. För kommunerna. Att (s) nu gör ett tvärkast i den här frågan är intressant men jag är tillsvidare en smula skeptisk. (s) får bevisa sin inställning innan jag tror på den.

2008-03-11 @ 20:34:23
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: j-å

Jag är fullt övertygad om att vi snart har en kraftfullt, reglerat flyktingmottagande.
Problemet är bara hur massor av politiker skall göra en helomvändning med hedern i behåll.
Allt tyder på att man nu försöker gå omvägar för att komma fram till en lösning, som ursäktar deras agerande MOT flyktingströmmen.

2008-03-11 @ 21:20:10
Postat av: Magne

Flyktingar är Sossarnas framtida valboskap. Det sa dom ju själva igår på TVn. Kungamordet.

2008-03-11 @ 21:34:01
Postat av: Thoralf A

j-å, det där får du gärna utveckla lite!

2008-03-11 @ 22:04:08
Postat av: norbergssonen

Om vi nu skall ha muslimerna här, så är väl det minst skadliga att vi koncentrerar dem till några, redan förlorade, orter. Men Mona Sahlin vill förstås förstöra hela landet.

2008-03-11 @ 22:42:41
Postat av: AWSvensson

Södertälje tar emot lika många Irakier som Nord- Amerika enligt Mona Sahlin. Det stämmer säkert men lösningen på det är inte att tvinga kommuner med en ledning som tar ansvar för sina kommuninnevånares ekonomi att ta emot Irakier, utan lösningen är att de åker till Nord-Amerika.

2008-03-12 @ 10:53:10
Postat av: DDR2

Mona Sahlin:

Islamhonan eller Himla Osann

2008-03-12 @ 17:42:26
URL: http://www.arrak.fi/sv/ag
Postat av: Tore

Spektaklet Marteus, är som hon är. Förvånande att
Expressen fortfarande vill ha kvar denna fjanta, då
hon liksom de som fått lämna Expressen, endast för-
stör för denne. Men sent skall syndarna vakna!...

2008-03-13 @ 14:39:44
Postat av: Jan Laul

Är företagen och företagarna de som skapat samhällskrisen?

Ja, är det så at företagarna är själva problemet, inte en del av lösningen?
Nio svenska storföretag mörkar utsläpp

Nio svenska storföretag har inte redovisat sina koldioxidutsläpp till den internationella organisationen ?Carbon Disclosure Project? (CDP).
Det gäller Axfood, Husqvarna, Kungsleden, Lundin Petroleum, Nordea Bank, Securitas, SSAB, Transatlantic och Vostok Nafta bland de 125 nordiska företag som CDP har frågat i år.
67 procent av företagen svarade.
Meningen med CDP är att investerare ska kunna satsa sina pengar miljövänligt. De företag som inte svarat riskerar att förlora investeringskapital.
Källa: 121 SVT Text, tisdag 02 okt 2007

I två av dessa företag, Lundin Petroleum och Vostok Nafta, har moderaten och regeringsmedlemmen Carl Bildt ekonomiska intressen. Han stödjer därmed indirekt folkmord!

Sett i dagens Agenda, SVT 1, 5 december, 2007.

ICA-butikerna fuskar med förpackningar av köttvaror. De står på paketen att de förpackats ett visst datum, att det alltså är nyförpackat. Men det är gammalt kött, sedan länge utgått enligt datumstämplingar som återförpackats ? man har lurat kunderna. Köttet är farligt att förtära eftersom det är otjänligt som människoföda, det är för gammalt helt enkelt. Man plockar upp kött från golvet och mal ned det igen. Ägarna tjänar grova pengar på detta bedrägeri. Kunderna luras dagligen, samtidigt som ICA-handlarna tjänar grova pengar. Denna brottslighet har pågått i många år. Man har tjänat två miljoner kronor per år, per butik., enligt Rapport, SVT 2, 21.00, samma kväll.

Programmet kollade de fyra största ICA-butikerna i Stockholmsområdet, samtliga fuskade. Vad kan man förvänta sig av de övriga cirka 1400 ICA-butikerna, och deras ägare? Fuskar de också? Helt säkert är att de fuskande företagarna i dessa ICA-butiker har begått allvarliga lagbrott. Eftersom denna gamla mat är farlig för konsumenternas hälsa.
Återigen har företagarna visat att de mestadels sysslar med fiffel och kriminalitet. Frågan kvarstår, finns det hederliga företagare?
Källa: Sett i dagens Agenda, SVT 1, 5 december, 2007.

Många företag skriver fuskfakturor

Omkring 600 av 760 granskade företag har skrivit falska fakturor. Skatteverket beräknar att företagen under de två år kontrollen omfattar undanhållit 79 miljoner kronor i skatt.
Fusket har gått till så att man bett säljare skriva t.ex. kopiator i stället för hemmabioanläggning på fakturan, för att kunna dra av kostnaden.
Ett företag har fuskat för 1,8 miljoner kronor. Många av fallen har anmälts till åtal.
Källa: 111 SVT Text, INRIKES, fredag 14 mars, 2008

Detta pekar på det sannolika i att flertalet företag och företagare är kriminella. Om 600 av 760 företag/företagare fuskar, innebär det nästan 80 procent av företagen fuskade. Med tanke på stickproven (4 av 4 möjliga kriminella företagare) i ICA:s livsmedelsbutiker och det omfattande fusket med ommärkningen av gammal köttfärs, och att nästan 80 procent av företagen/företagarna fuskar är det högst sannolikt att flertalet företagare faktiskt är kriminella.

Eller?..? ;o)

MVH
JL

2008-03-16 @ 15:38:02
URL: http://histopolitik.ecommunity.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0