ISLAMDÅRAR!

I helgen lyssnade jag på programmet Radiokorrespondenterna som handlade om bland annat den student i Afghanistan som laddat ner en text från Internet som är kritisk mot islam. Han är nu dömd till döden för att ha skändat profeten Muhammed. Texten handlade delvis om kvinnoförtrycket inom islam. Hör domaren förklara att det inte finns något alternativ till ett dödsstraff. Kom ihåg att det ändå inte är talibanerna som styr i landet just nu.

70599-413

Programmet tar även upp det våld mot kvinnor som är mycket vanligt. Misshandel och våldtäkter är inte ovanliga. Förra året tog minst 165 kvinnor livet av sig genom att sätta eld på sig själva, mörkertalet antas vara betydligt större. En kvinna från Afghanistan uppskattar att ca 95 procent av kvinnorna utsätts för våld i hemmet enligt en intervju i programmet.  


I Iran jagar sedlighetspolisen kvinnor som inte klär sig enligt koranen. Profeten Muhammed missade tydligen stövlar enligt en mulla så där går tydligen sedlighetspolisen bet.


Lyssna på första delen av programmet.


Varför är alla svenska feminister så tysta om kvinnoförtrycket inom islam?


Sen kan du fundera på att Kalmars befolkning ökad i och med flyktingmottagning under 2007 med ca 160 personer och dessa kom till 90-95 procent muslimska länder som Irak, Afghanistan, Somalia, Palestina, Iran, Pakistan, Syrien, Burundi, Libanon, Azerbadjan och Uzbekistan.

En sak är i varje fall säker och det är att antalet domar vid Kalmar Tingsrätt som handlar om hedersrelaterat våld kommer definitivt inte minska. Detsamma gäller säkert för andra typer av brottslighet också.


Kommentarer
Postat av: Micael F

Hörde programmet och visst blir man bestört. Stackars kvinnor säger jag bara...och dessa domare med islamistiska förtecken tycker det är helt ok.

En annan sak, jag tror det var en journalist från Al-Jarzia ( kan ha fel med det var i den regionen i vart fall ) som sa för ett par år sedan - Alla muslimer är inte terrorister, men så gott som alla terrorister är muslimer och vi måste allvarligt fråga oss själva vad det är för fel på Islam...

2008-03-25 @ 23:52:08
Postat av: Fenrisulv

Dom svenska feministernas svek mot dom muslimska kvinnorna är förmodligen det mest avskyvärda som skett. Att stillatigande se på hur hedersmord och missahndel sker på daglig basis och istället skylla alla missförhållanden på den vite heterosexuelle mannen i västvärlden visar väl bara ytterligare hur felborrade å hjärnans vägnar dessa feministarsel är.

2008-03-26 @ 07:29:25
URL: http://exilen.eu
Postat av: Dumle

Svenska feminister saknar kunskap om islam, och vill heller inget veta, då de har fullt upp att skuldbelägga svenska killar som inte delar föräldraförsäkringen 50/50 eller inte delar hushållssysslor absolut jämlikt - dvs som våra vänsterpolitiker anser.
Att islam verkligen accepterar och beordrar kvinnomisshandel och andra former av kvinnoförtryck väger lätt i förhållande till ovanstående.
Eller hur var det hon sa - Alla män är talibaner! Alla religioner och kulturer är lika bra eller dåliga, förutom att svenska radikalfeminister är lite bättre.

2008-03-26 @ 21:09:51
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Såg att någon myntat begreppet islamonaivister för de som inte fattar det här med islamhotet. En beteckning som alldeles utmärkt passar in på hela Fi-kollektivet!

2008-03-26 @ 23:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0