AFGHANISTAN LUGNT OCH SKÖNT?

70599-271

Idag har Sveriges Radio gjort stor sak av att Migrationsdomstolen gett Migrationsverket bakläxa vad det gäller avvisningarna av två personer från Afghanistan. Som så många andra i media kallar Sveriges Radio i stort sätt alla för flyktingar när det i själva verket är mycket få som är verkliga flyktingar utan att det handlar om asylsökande. Under de senaste åren har endast ca 3-5 procent av alla som fått uppehållstillstånd klassats som flyktingar.


Merit Wager skriver om Sveriges Radios försök att förvirra det svenska folket på sin blogg idag. Läs hennes inlägg. Helt klart borde vi kunna ställa högre krav på vår statsfinansierade radio.


Är det dags att vägra betala licensavgiften.


70599-137
 

Migrationsminister Tobias Billström jamsar som vanligt med i medias klagosång istället för att driva en fast linje. Läs och lyssna på inslaget från Sveriges radio.

Missa inte att lyssna på den unga socialdemokratiska kvinnan.


Enligt ett annat inslag i Sveriges Radio så ställer Sveriges Radio följande fråga.

"Domstolen anser ju att mannens liv skulle vara i fara även i Kabul, som skulle vara ett av de säkra områdena enligt er?"


Vad är egentligen sant om säkerhetsläget i Afghanistan?


Det märkliga är att personer från Afghanistan som bor i Sverige åker till Kabul för att få lite lugn och ro.
Detta är ju en fullständig omöjlighet om man skall tro Sveriges Radio och riksdagspartiernas företrädare men det är faktiskt den verkliga sanningen om man skall tro Hamid Amini.

Hamid Amini kände sig otrygg efter en händelse på jobbet som taxichaufför i Malmö och tog ledigt och åkte hem till Kabul i Afghanistan för där är det skönt och lugnt säger han i en artikel i Svenska Dagbladet. För sin mamma i Kabul berättade inte Hamid Amini om händelsen i Malmö för att hon kunde bli orolig. Tydligen var mamman inte orolig för att hennes son var i Kabul utan sonen var tydligen mer rädd att mamman skulle börja oroa sig för sonens säkerhet i Malmö. Läs artikeln i SVD.


Visst är det märkligt att de som redan har uppehållstillstånd åker till Kabul för att få lugn och ro medan de som söker asyl i Sverige hävdar att de kommer dödas om de skickas tillbaka.


Är det så att migrationsminister Tobias Billströms hemstad Malmö är betydligt mer farligt än Kabul i Afghanistan? I så fall borde ju de asylsökande vara tacksamma att komma hem till tryggheten i Kabul.

Med tanke på utvecklingen av Malmös befolkning med snart 50 procent andel invandrare från länder där rättssystemen är bristfälliga kan utvecklingen bara gå åt ett håll. Det är bara att titta på Rosengård eller Nörrebro i Köpenhamn så får vi en fingervisning om vad vi kan förvänta oss i andra invandringstäta delar av landet.

I Kalmar har vi sett ett ökat antal bilbränder det senaste året och det tror jag beror på det mångkulturella samhället.


Kommentarer
Postat av: Putte

En intressant företeelse! Innan regeringens förslag om försörjningsansvar för de som vill ta hit sina anhöriga kallades alla som kom hit flyktingar av massmedierna och tyckasyndomorganisationerna. Efter förslaget erkänner man plötsligt, utan att tänka på vad man gör, att det bara är en bråkdel av dom som får PUT i Sverige, som verkligen är flyktingar. Nu erkänner man ju inte detta för att man har dåligt samvete för att man har storljugit för svenska folket i decennier. Nej skälet till att man nu berättar att det bara är en liten bråkdel som är flyktingar, är att övriga ska kunna försörja sig själva och de anhöriga som man vill ta hit. Tyckasyndomorganisationerna vill givetvis att de 95-97% som vistats i landet med PUT och utan asylskäl också ska kunna få ta hit sina anhöriga på skattebetalarnas bekostnad

2008-03-06 @ 06:40:32
Postat av: Loob

"I Kalmar har vi sett ett ökat antal bilbränder det senaste året och det tror jag beror på det mångkulturella samhället"

Thoralf, var det invandrare som satte eld på bilarna? Är du 100% säker?

2008-03-06 @ 08:30:25
Postat av: Fråga till SKÅNEPÅGEN

Skånepågen
"Jag är en kille på 30 år som har fått för mig att åka vasaloppet i år. Eftersom jag bor i Skåne är mina skidmil begränsade till 5 under hela mitt liv så jag har en del att träna för. Jag är normaltränad och håller på med Taekwondo och ska försöka börja löpträna lite nu med. Sidan är mest till för att sporra mig själv och för mina vänner som undrar hur det går med min träning, men alla är välkomna att läsa och komma med tips"

Är det du Skånepågen?

2008-03-06 @ 08:31:46
Postat av: AWsvenson

Om ni såg Aktuellt igår så fick man ett lysande exempel på denna sinnessjuka bild som massmedia försöker sälja in där man inte dra sig för att utnyttja barn i gråtande och uppskrämt tillstånd bara för att vilseleda svenska folket om detta asylsvindleri. Ett verkligt lågvattenmärke med en pk-reporter som verkligen jobbade i motvind för mot sig hade hon en man med ryggrad som obevekligt kvaddade alla hennes lösryckta påståenden. Heders åt denne man från migrationsverket, Eliasson tror jag.

2008-03-06 @ 09:15:03
Postat av: Seiger

Loob har en viktig poäng i sin fråga. Bla så är en
misstänkt för bilbränderna en svensk man. De gäng som driver omkring här nattetid är även de svenskar. Mycket av den skadegörelse som sker här ute i Norrliden görs av svenska ungdomar. 15-16åriga ungdomar. Man kan ställa sig frågan var deras föräldrar är.

2008-03-06 @ 09:26:44
Postat av: AWSvensson

Vad är en svensk man i dessa tider, hörde på nyheterna på TV begreppet utlandsfödda svenskar, vad är det svenska boende utomlands som fått barn eller?, motsatsen var svenskfödda också ett konstigt begrepp, svensktillverkad har man hört men i det fallet svenskfödd
räcker väl
ordet svensk, födda är vi väl på något sätt alla.

2008-03-06 @ 09:38:25
Postat av: alex

"I Kalmar har vi sett ett ökat antal bilbränder det senaste året och det tror jag beror på det mångkulturella samhället"

Thoralf, var det invandrare som satte eld på bilarna? Är du 100% säker?

Har Thoralf någonstanns i den meningen påstått att det är invandrare som startat bränderna?... Det mångkulturella samhället inverkar även negativt på svenska ungdomar...

2008-03-06 @ 09:48:03
Postat av: Seiger

AW:
Den misstänkte mannen är svenskfödd, båda föräldrarna svenska, gått i svensk skola, firar svensk midsommar. Har alltid haft ett Svenskt personnumer.
Född i Kalmar. Han är kankse ändå en invandrare enligt SD´s normer?

2008-03-06 @ 09:50:52
Postat av: Seiger

Alex:
Så vi Svenskar påverkas såpass av invandringen så vår moral far åt fanders menar du?
Alla brott svenskar gör kan skyllas på invandrare?

2008-03-06 @ 09:52:40
Postat av: Loob

Va fan.
Alex, om det var samer som har gjort sig skyldig till detta brott, skulle du ändå klandra på invandrare eftersom samerna blev hjärntvättade av deras kultur och etik (????)

Förklara mig hur du resonerar snälla du...?

2008-03-06 @ 10:25:11
Postat av: Skånepåg

Är det du Skånepåg?

Till dig som leker detektiv. Vet inte vad du pratar om för någon annan skånepåg?


Jag vill gärna behålla min anonymitet i det här sammanhanget, men kan i alla fall säga att jag är inte längre bosatt i Skåne. Är betydligt äldre än 30 år och skulle aldrig få för mig att köra Vasaloppet, är civilingejör och har arbetat lite runt om i världen.

Kanske dags att byta pseudonym, så att någon annan med hemsida eller blogg inte får någon yxa i skallen eller råkar ut för något annat elände för vad jag ev. uttalar mig om? Får "brainstorma" ett tag och se vad jag kan hitta på!

Tack för påpekandet, så har vi kanske förhindrat att någon skadas av AFA för min skull!

2008-03-06 @ 10:47:47
Postat av: Skånepåg

Det var ett dj-a tjat om det här med bilbränder!

Är det så f-b svårt att inse, att det här med bilbränder är något som kulturberikarna har fört med sig hit? Samma sak i Danmark och i övriga länder som tidigare varit förskonade från detta.

Signaturen Loob är för övrigt mycket passande i det här sammanhanget, för närmare begreppet lobotimerad i sitt agerande kan man knappast komma!

2008-03-06 @ 10:57:29
Postat av: Micael F

Apropå utlandsresorna...har länge tyckt det verkar mer än märkligt med dessa "återbesök" när situationen i länderna inte har ändrats ett dugg. Hur många judar som hade flytt nazityskland återvände på semester mm säg 1943?

Men till dig Thoralf så du inte får onödigt påhugg - i artikeln i SvD står det "norr om Kabul", inte Kabul. Inte för att det gör mig någon skillnad
men kanske för pk-gänget...

2008-03-06 @ 11:28:13
Postat av: Tore

Micael F! Afganistan är fortfarande Afganistan och
norr om Kabul är fortfarande norr om Kabul, om inte
"byn" norr om Kabul nämnes. Han (taxichaufören) är
fortfarande beroende av sitt Afganistan. Alltså är
han inte en flykting, utan en lycksökare, likt de
flesta som invaderar Sverige numera...

Måste också nämnas att Sverigedemokraterna numera
har 4,43 % i väljarstöd. De ni småglin, nu sover ni
dåligt!...

Bra jobbat Thoralf...

2008-03-06 @ 12:05:42
Postat av: Skånepåg

AWSvensson, Tore och andra vettiga personer. Ni har väl kollat
http://kalmar.blogg.se/1204696433_hundlort_ovrdigt_en_p.html#comment

Postat av: Micael F

Tore: Jag håller fullständigt med dig men faktum kvarstår, Thoralf skriver i sin blogg ovan att han reste till sin mor i Kabul - inte norr om Kabul vilket det står i SvD...

2008-03-06 @ 12:30:44
Postat av: Seiger

Skånepåg:
Så innan invandringen brann det inga bilar i Sverige menar du?

2008-03-06 @ 12:46:17
Postat av: Skånepåg

Seiger

Med hänsyn till att ditt inlägg är mer ett påstående än en fråga, så vill jag ta del av din statistik på detta?

2008-03-06 @ 12:57:46
Postat av: Truckdriver

Går man in och Googlar på +Brå +bilbränder så blir man förskräckt av alla träffarna. Den som inte förstår innebörden av sökresultatet är bara att beklaga.

2008-03-06 @ 13:12:22
Postat av: Seiger

Nej nej du. Nu är det du som påstår att blibränder är ngt som hör ihop med invandringen. Så det är väl snarare upp till dig att bevisa att bilbränder inte existerade före vi tog emot invandrare.

2008-03-06 @ 13:15:40
Postat av: Skånepåg

Seige

Ditt resonamang är helt absurt. Jag tänker inte kontakta BRÅ för att ta reda på självklarheter, något får du göra själv! Varenda människa som inte är intelligensbefriad har klart för sig orsak och verkan!

Visst f-n vi hade många balkongflickor förr i tiden också. Tänkte inte på det!


Här är senaste uppdatering.
"Brandkåren hade fullt upp natten mot onsdag. Flera gånger fick de rycka ut för att släcka brinnande bilar i Fornhöjden. Minst sex bilar har skadats eller förstörts av bränderna."

Polisen misstänker säkert starkt att det är Pelle, Svenna och Stickan som är i farten igen! Absolut inte Achmed, Nemet och de andra kulturberikarna. De håller som vanligt på att be aftonbönen eller bygga nya fågelholkar i moskéns hobbyrum!

2008-03-06 @ 13:37:29
Postat av: Jonny

Vissa människor är helt enkelt verklighetsresistenta! Vi lever sannerligen i spännande och intressanta tider...

2008-03-06 @ 13:39:14
Postat av: Loob

Skånepågen är fått en kortslutning.

Och akta er... han är överintelligent (civilingenjör), så ni måste ta hans kommentarer på största allvar

2008-03-06 @ 13:45:50
Postat av: Truckdriver

Hänger på med lite fakta från You Tube om bilbränder i Hovsjö för den som har förmågan att ta till sig. Cirka 90 % som bor där är icke etniska svenskar och det område där dårarna eldar mest bilar i Sverige.

http://www.youtube.com/watch?v=Ovnc8QggQjA

2008-03-06 @ 13:46:04
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Ovnc8QggQjA
Postat av: Anonym

"Cirka 90 % som bor där är icke etniska svenskar och det område där dårarna eldar mest bilar i Sverige"

Finns det underlag på det? Källa: youtube Hahaha..

2008-03-06 @ 13:52:41
Postat av: Skånepåg

Aha, den lobotimerade har vaknat!

Ja visst är det taskigt att livet är så orättvist beträffande livets gåvor. Du sitter där fortfarande i din sandlåda och leker!

2008-03-06 @ 13:53:21
Postat av: Truckdriver

Du blyge och anonyme.

Inslaget är från Sveriges Televison ABC-nytt. Men inte ens det klarade du visst inte av att fatta!

Hånskrattet fastnade visst i halsen?

2008-03-06 @ 13:58:58
Postat av: alex

Mångkulturen leder till rotlöshet hos ungden vilket kan leda till skadegörelse mm så ja Seiger... Och nej jag har inte skyllt på invandrarna, utan det mångkulturella samhällssystem som våra politiker bestämt att vi ska ha...

2008-03-06 @ 14:07:02
Postat av: Tore

Micael F, Det enda jag litar på i tidningen är,
att han reste till Afganistan. Då Kabul är en större stad, kan jag tänka mig den norra delen av
"staden". "Norr om" är ett typiskt pk skrift, för
att vilseleda Sveriges befolkning. Därmed tycker
jag detta räcker för oss, eller hur!...

2008-03-06 @ 14:17:17
Postat av: Loob

Vi får väl se..
Skrattar bäst som skrattar sist.. hehe

(dina kommentarer visar bara ignorans och hur kluven du är som individ, Du skriver/svarar till mig som gör jag vore elev och du lärare. hahaha)

Du behöver en kram..

2008-03-06 @ 14:18:06
Postat av: Loob

Skånepåg,
Vi får väl se..
Skrattar bäst som skrattar sist.. hehe

(dina kommentarer visar bara ignorans och hur kluven du är som individ, Du skriver/svarar till mig som gör jag vore elev och du lärare. hahaha)

Du behöver en kram..

2008-03-06 @ 14:20:56
Postat av: Skånepåg

Wow!

"dina kommentarer visar bara ignorans och hur kluven du är som individ, Du skriver/svarar till mig som gör jag vore elev och du lärare. hahaha"

Nu försöker den lobotimerade till och med leka psykolog/psykiater. Jag kan bara tala om att här har du gjort bort dig ännu värre, eftersom min bättre hälft har varit inom en proffesion som även omfattar detta område! Enligt henne är jag helt OK och lika kramgo som vanligt.

2008-03-06 @ 14:33:42
Postat av: Loob

hahah... komik i världsklass

haha..söker du bekräftelse?

2008-03-06 @ 14:42:07
Postat av: Micael F

Tore: Tack för ditt klarläggande, ligger mycket i det.

2008-03-06 @ 15:13:57
Postat av: Skånepåg

Mycket intressant och verkligen skrämmande. Alla ansvarsfulla människor, ta er tid och kolla igenom detta:
Why we want to kill you.
Del 1. http://www.youtube.com/watch?v=7Fvot4Xoyno
Del 2. http://www.youtube.com/watch?v=HzLT9wV0l8o

Hoppas att URL kommer med, har ibland inte funkat då man enbart lagt in det i fältet.

2008-03-06 @ 16:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0