SVERIGE STRUNTAR I RISKERNA.


"Dette er ikke Muhammed"?  Norsk Muhammedkarikatyr.  SVD

"Terrorister skal ikke bestemme over os. Vi giver ikke op overfor terrorister. De skal besejres. Og i denne kamp skal vi samarbejde med moderate kræfter i andre lande. Og disse moderate kræfter er heldigvis i flertal overalt, lød det fra udenrigsministeren, Per Stig Møller."

Undrar vilka moderata krafter i Sverige som skall stödja Danmark mot terrorismen? Jag har väldigt svårt att se vår mjäkige statsminister Fredrik Reinfeldt vara kraftfull. Carl Bildt verkar mest flumma omkring, undrar vad den karlen är ute efter. Jag skulle gissa att han är ute efter jobbet som FN-chef om ett antal år och då gäller det att hålla sig väl med alla.I Danmark har UD rekommendationer för resor till olika länder i Världen och just nu ser den ut enligt denna enligt uppgifter i dansk media.

Pakistan:

Alle rejser til Pakistan frarådes. Danskere, der opholder sig i Pakistan, rådes til at udvise den største agtpågivenhed.

Afghanistan:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til landet.

Irak:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til Irak.

Gaza/Vestbredden:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til Gaza og Vestbredden.

Libanon:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til landet.

Iran:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til dele af landet.

Saudi-Arabien:

Alle rejser til Saudi Arabien, der ikke er nødvendige, frarådes.

Syrien:

Der er en betydelig risiko for terrorhandlinger i Syrien. Rejsende bør derfor udvise agtpågivenhed

Jordan:

Der er en betydelig risiko for terrorhandlinger i Jordan.

Somalia:

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til landet.

Algeriet:

Udenrigsministeriet fraråder rejser til hovedstaden Algier samt byerne Oran og Constantine, der ikke er nødvendige samt alle rejser til resten af landet.

Tunesien:

Der er risiko for terrorangreb mod vestlige mål i Tunesien.

Marokko:

Der er en betydelig risiko for terrorhandlinger i Marokko.


Om jag sedan kompletterar med följande lista.
Irak18 559
Somalia3 349
Serbien2 500
Palestina1 312
Eritrea878
Ryssland788
Afghanistan609
Bolivia567
Libanon523
Mongoliet519
Iran485
Syrien440
Libyen420
Uzbekistan416
Vitryssland365

Vad kan då detta vara? Jo, det är de största länderna med antal asylsökande till Sverige 2007. Som in kan se är 7-8 länder identiska på båda listorna.

Detta kommer utan tvekan leda till bekymmer i Sverige, kanske inte idag men imorgon. I oh med att vi ger så enormt många permanenta uppehållstillstånd kommer dessa grupper växa sig starkare för varje år och så småningom kommer det att leda till problem som i allra värsta fall kan leda till terrordåd i Sverige. Jag tror inte det är frågan om utan bara frågan om när detta händer i Sverige eller i Danmark.


Jag kommer definitivt inte bli överraskad när det inträffar.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja, de har ingen tolerans, och vi tolererar inte ens att någon av våra egna påpekar att de ite har tolerans. Snacka om dhimmi väst har blivit!!!Visst, de är farliga, men det vill vill inte stå upp och slåss för vår frihet så förlorar vi den. Vi måste stå upp och tala ut! Men om det inte hjälper eller ger en motreaktion även rent fysiskt slåss. (Försvarspolitiken f ö rena landsföräderiet!)I varje konflikt med islam i dag är det ickemuslimen som sätts åt för "rasism". Dhimmi i kubik.http://jihadimalmo.blogspot.com/2008/06/har-malm-flest-muslimer-i-europa.htmlNågot rätt skrämmande är Jihad i Malmös inlägg, där han länkar Isam i Europas statistik om att 35 procent i Malmö är muslimer och 20 procent i Stockholm. Jag antar att också Göteborg ligger på 20 procent, och för Sveriges del har vi för minst ett år sedan passerat 5 procent och är på väg mot 10 procent kanske redan om 10 år (då lär Malmö ha 35-40 procent och Stockholm 25-30 procent muslimer).Detta ÄR INTE BRA!

2008-06-04 @ 01:54:19
Postat av: Systemfel

Med 2 nya moskeer på gång i Gbg så lär den islamska invasionen till västkusten öka. Byggandet av ett " multikulti sjukhus ", öppnandet av ett somaliskt center.

Inom en 10-20 års period har dessa muslimer organiserat sig i muslimska partier (självklart påhejade av den samlade journalistkåren). Helt klart kommer de lokala muslimska partierna få makt om de kan få 20% i kommunvalen, då kan de skriva in i kommunstadgarna att de ska särbehandlas.

2008-06-04 @ 06:39:00
Postat av: Skånepåg

Förr var det ett talesätt bland jägare, att det var bra att ha gott om ammunition hemma omutifallatt ryssen kommer. Nu är det de som börjar "proviantera" på nytt av andra anledningar.Då det gäller bloggar som tillhör Sd och andra systemkritiker, skall vi ha klart för oss att det finns xx antal personer lite här och där heltidssysselsatta med att följa och analyser vad som skrivs på dessa bloggar. Man försöker bl.a. med speciella program (s.k. spiders) kartlägga vilka dessa personer kan vara. Något att tänka på för de som vill förbli anonyma av olika anledningar. Utan att fara med osanning i sina kommentarer, kan man då och då göra vissa "omskrivningar" (lägga dimridåer) för att försvåra dessa kartläggningsförsök. Säkerligen pågår även ett "mullvadsarbete" på bloggarna, där man utger sig för att t.ex. vara Sd sympatisör för att kunna "fiska" efter viss information. Det gäller med andra ord att ha detta i åtanke och "hålla tungan i rätt mun" :-)!

2008-06-04 @ 09:14:01
Postat av: j-å

Tror inte det enbart utmynnar i enstaka terrordåd. Kan faktiskt gå så långt att vi drabbas av "gerillagrupper", som med vapen försöker tillskansa sej regeringsmakten. Precis så som sker i de länder som dessa s.k. flyktingar kommer ifrån.

Samtidigt har vi skurit ned våra "regeringstrupper" och slopat hemvärnet.

Då återstår det för Svensken att fly över till Danmark och Finland.

2008-06-04 @ 09:52:43
Postat av: AWSvensson

Är det fler än jag som för tankarna till DDR och Stasi. Makten och därmed härligheten betyder så mycket för dessa makthavare så de är beredda att gå långt för att rädda makten. Eftersom nästa val´s avgörande är om det går upp för den stora massan att de är grundlurade när det gäller asyl o invandringsfrågan eller fortfarande tror att samtliga är åtminstone läkare till utbilningen, vilket man från massmedia vill påskina. Så det ligger en hel del i vad Skånepåg uttrycker, särskilt offentliganstälda bör se upp.

2008-06-04 @ 10:06:37
Postat av: Skånepåg

Detta är ta mig f-n helt otroligt, lärare skall behöva gå självförsvarskurser i Köpenhamn. Torde inte vara svårt att räkna ut vilka busfrön (BRÅ:s terminologi) som man skall behöva försvara sig mot!"DF kræver handling efter København sender folkeskolelærere på selvforsvarskursus.Dansk Folkepartis uddannelsesordfører Martin Henriksen vil have undervisningsminister Bertel Haarder til at udarbejde en national handlingsplan med det formål at gøre op med utilpassede og voldelige elever.- Det er helt uacceptabelt, at vi er nået dertil, hvor københavnske lærere skal modtage specialundervisning i at afværge spark, slag, skaller og kvælertag for at kunne klare sig i hverdagen på kommunens skoler, siger Martin Henriksen som en kommentar til, at Københavns Kommune vil sende hovedstadens lærerstab på selvforsvarskursus."

2008-06-04 @ 11:11:03
Postat av: Gubben

Låt oss glädja oss åt teckningen - tills det smäller! Sedan finns inget att glädja sig åt, bara sorgen över vad ett människoliv är värt i vissa kretsar med religiösa förtecken finns då kvar.

2008-06-04 @ 11:38:30
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Magnus

Skånepåg: Tänkte du på att jag skrev "slåss"? Jag menade det faktiskt, givet att krav på att vår frihet inskränks - inkl handlingsfrihet - understöds med hot om våld från de krävande, och jag menar att om myndighetspersoner vill föra statistik på "Magnus" eller anser att "slåss" är opassande så vill jag bara säga dem att de själva borde stödja polisers nödiga våld i avvisandet av illegala invandrare som borde avvisas men som inte ens blir föremål för försök till avvisning. Men även invadringspolitiken kan och -- om Sverige ska överleva -- måste vara långt mer restriktiv än den är i dag. Det kräver att många försök till anhöriginvandring utanför absolut närmaste familjen hindras, många nyligen anlända utvisas och så vidare, och det kommer att kräva insatser där slagsmål definitivt lär förekomma. De myndighetspersoner som eventuellt läser detta borde rannsaka sig själva och göra något vettigt!Men även som j-å nämner, kan beväpnade grupper komma att söka ta makten -- t ex om den politik som nu förs ger 40 procent muslimer i Sverige om 40 år och aggressiva aktioner sker från radikala muslimer legitimiterade av mainsteam islam i ett samhälle där sharia och dhimmiunderkastelse redan lokalt finns -- och om det inte finns en politisk diskussion om detta innan det händer och det blir en överraskning efter att Sverige sänkt garden alldeles för långt, i så fall kan valet för många svenskar vara att slåss eller fly till exvis Finland. Lokalt kommer garanterat konflikter att uppstå, såsom de som nu förutspås i Nederländerna:http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/06/coming-crisis-in-netherlands.htmlEventuella myndighetspersoner som läser detta -- kanske jurister som frestas jämställa kritik av minoriteter (den största minoriteten islam som inte är helt fredlig och söker majoritet) med rasism -- borde fundera på om han/hon bör bidra till att stoppa det enda som kan hindra en sådan farlig utveckling -- nämligen en öppen rationell diskussion om läget och vad som krävs för att undvika att en i religion klädd totalitarism vinner mark -- eller om denne tvärtom borde uppmuntra att förändringar får diskuteras fritt.Man kan inte hålla på och hymla om detta. Jag är för övrigt inte positiv till någon enda extremist som för militär politisk kamp!! De på extremhögerkanten är emot myndigheter som sådana. Det (förutom att jag anser deras ideologi är totalt hjärndöd) är och kan inte jag vara och avsågs därför inte. Men visst kan utvecklingen gå överstyr så till lågintensivt inbördeskrig mellan aggressiva invandrargrupper (främst islam) som vill ha makt och andra, där just svenska myndigheter torde få försvara sig. Den dagen är den som sitter och kontrollerar bloggar nu kanske plötsligt på "fel sida" i ett krig (på min sida) och alltså plötsligt (ooops!) "rasist". Jag är f ö mest förankrad i ett av de 7 partierna, men nu verkar SD trots många usla företrädare vara vettigast i den viktigaste frågan samt ideologiskt rätt beträffande viss ickeradikalism som nu saknas i alla partier utom SD och möjligen KD.Ett viktigt skäl att inte hymla (bl a om potentiella konflikter) är att inte slå blå dunster i folk, t ex de ungdomar som fortfarande har mest marxister och naiva promångkulturalister till samhällskunskapslärare, och man förlorar många år, kanske decennier i åtgärder om de förblir missinformerade.Man ska förstås inte heller överdriva och måste veta vad man pratar om. Det finns även irrationell hets mot religion, och sådan anser jag är oacceptabel!Jag ser inget behov av att linda in något nu ...men den som leder ett privat hemvärn har förstås det, men något sådant känner jag inte ens till och har knappast varit i närheten av en antydan till här. Din kommentar, Skånepåg, får det att låta som om det finns ett du känner till!? :) Tänk efter själv när du kommenterar kanske. Ingen som känner till något liknande skulle uttala något om att slåss öppet! Jag tänker från nu vara så ärlig jag kan och det är möjligt att det leder till sk_t trots att det bara är slutsatser som vilka statsvetare, historiker mmsom helst i världen redan konstaterat. T ex annars vänsterprogressive islamkännaren Gilles Kepel:"Multiculturalism has been a catastrophe. It leads to the balkanisation of society and ultimately to civil war"Det är även vad jag tror och i ett war är det också bra att i vissa situationer kunna slåss. Vi vet inte när vi är där och jag hoppas inte vi kommer dit, men jag tror att vi som ett minimum skulle behöva ett på alla nivåer genomgripande attitydskifte beträffande kultur, mångkultur och invandring för att klara av att hantera situationen. T ex att det blir moraliskt rätt att agera på ett sätt som inte är mekaniskt mångkulturellt minoritetsstödjande oberoende av vad något gäller, eller att olika myndigheter intar en rakare praxis i invandringsärenden, där man tack vare pardigmskiftet har kraft att besluta om att förmodade ickeflyktingar avvisas eller att ordningsmakten utan att vara livrädda för att behöva löpa gatlopp som "rasister" kan fullfölja avvisningar och då tillåts känna att de gör ett för vårt samhäle viktig och värdefullt jobb.Nu kan åsiktspolisen om denne är obotligt rabiat skriva med fetstil, "Magnus: rasist". Har svårt att riktigt bry mig.

2008-06-04 @ 13:40:03
Postat av: Magnus

Förresten slåss ju myndigheter redan mot en överrepresentation av brottslighet, organiserad kriminalitet mm, men eftersom jag påpekar det är jag förstås rasist. Synd att åsiktspolisen ska notera normala reflektioner som rasism. Det är att devalvera en verklig negativ företeelse!

2008-06-04 @ 13:53:43
Postat av: Jonas Muslim

Jag kan svära på att ni aldrig läst koranen, men varför ska göra det? Om ni gör det blir ni muslimer innan ni har läst hälften av den.Tack vare Islam är vi svenska muslimer lyckligare är ni det?

2009-09-17 @ 13:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0