S-POLITIKER BAKOM MORDFÖRSÖK

"Sandviken Battal Batti, s, ledamot i kommunfullmäktige ska ha sagt åt sin systerson att åka och göra upp med den rivaliserande familjen. Det slutade med en blodig knivuppgörelse vid Nya Bruket. Nu sitter politikern anhållen för anstiftan till två mordförsök. "


Läs artikel i Arbetarbladet.


Battal Batti sitter förutom i kommunfullmäktige även som ordinarie ledamot i Tillväxtnämnden och är även nämndeman vid Gävle Tingsrätt.


Battal Batti är kurd från Turkiet. Han har varit verksam politiker i Sandviken under flera år och ofta figurerat i lokal media. Han har ofta förbannat det "rasistiska" Sverige. Förra året klagade han högljutt då Migrationsverket beslutade att inte ge upphållstillstånd till hans dotter som under 16 år varit soldat i PKK. Med understöd av media gav protesterna resultat och beslutet återkallades.


Denne Battal Batti har tydligen tidigare varit aktiv för centerpartiet, 1998 kandiderade en Battal Batti för centerpartiet.i riksdagsvalet.


Kommentarer
Postat av: Micael Foghagen

Jag vill inte att SD bara kommer in i riksdagen - jag vill att vi får 51%...Dumnissar som begår brott får vi vackert ta hand om - men jag har ingen lust att vara med om allt elände vårt nysvenska mångkulturella idiotiska totalkorkade vettlösa massinvandringspolitiska strunttjafs längre.2008-06-21 @ 09:18:29
Postat av: s-e karlsson

Hej och godmorgon !

"Min" lilla kommun Högsby med under sex tusen invånare har ändå lyckats med bedriften att ligga på delad tredjeplats vad det gäller bidragsmottagare siffrorna är från 2007 men man kan nog förmoda att siffrorna inte är lägre i dagsläget !

Delad tredje plats i Sverige det smäller högt det

inte att undra på att det snackas om att i sparsyfte lägga ned brandstationen i Fågelfors ett litet samhälle där en av kommunens största träindustrier finns !!

Men det tycks ju ha blivit så att flyktingar o invandring får kosta hur mycket som helst, men att lägga ned brandstationer för att spara pengar då har lågvattensmärket passerats för länge sedan !!Vänliga midsommardagshälsningar S-E Karlsson.

2008-06-21 @ 09:38:07
Postat av: Dragan Klaric

Thoralf om du vill ha en bild på Battal så kan du ta den från mitt inlägg ;)

2008-06-21 @ 09:58:16
URL: http://www.klaric.se/blogg/
Postat av: rim

Det kunde man ju ha räknat ut med baken att det var en sosse. Nästan alla MÖpolitiker har hamnat hos sossarna, där de tas väl om hand och hyllas som hjältar tills att de avslöjas med fingrarna i

syltburken.

2008-06-21 @ 10:42:20
Postat av: Rättvis

RimHyllas som hjältar, sa Du, och Du kan inte tro hur rätt Du hade. Battal Batti har till och med blivit ideologisk pamp inom S med ansvar för makt och rättvisa.Jag har sökt Battal Batti på nätet för att bilda mig en uppfattning om vad han är för figur och hur media behandlat information kring och om honom.Den första rubriken var”Nu kan Battal Batti rädda liv”

Det var så synd om Battal Batti för att hans bror fått en hjärtattack. Men nu hade den rådige och varmhjärtade SANDVIKENPOLITIKERN lärt sig hjärt- och lungräddning för att själv kunna rädda liv.

Kommentar är egentligen överflödig, men kan media sjunka djupare än så ?På S-infos hemsida ståtar Battal Batti förstås med sitt namn. Han är nämligen vice ordförande i Östra S-föreningen.“ Östran har varit representerad på Distriktskongressen med Anncharlott Eimarsdotter och vice ordf Battal Batti. Östran har representerat A-dagarna med Anncharlott Eimarsdotter och vice ordf Battal Batti. Östran har varit representerad på Palme Centrum Dagarna.”Förtroendet för Battal Batti tycks vara högt inom S, men å andra sidan är det inte mer än 96 medlemmar uppgivna medlemmar ( det verkliga antalet är säkert lägre) så föreningen har uppenbarligen inte så mycket att välja på.Battal Batti representerar även Socialdemokraterna i en ideologisk hjärtefråga:

”makt och rättvisa Onsdagen den 27 november 19.00 rum 377, Folket Hus, Sandviken Ansvarig Battal Batti”Ja makt och rättvisa, enligt Battal Battis tolkning. Kan ett parti sjunka djupare?

Postat av: D PuddingfjällMotivet till mordförsöket är typiskt mångkulturellt. Det handlade helt enkelt om indrivning eller hämnd för uteblivna vårdnadsbidrag efter en skilsmässa. Efter flera verbala bråk om uteblivna underhållspengar utmynnade tvisten till sist i misstänkt mordförsök.Enligt åklagaren Mikael Hammarstrand var överfallet planerat och alla tre var delaktiga i att hugga offren i bålen med knivar som de beväpnat sig med. De åtalas därför för att ha utfört mordförsöket i samförstånd.

2008-06-21 @ 11:46:48
Postat av: D Puddingfjäll

För många slutade midsommarfirandet i total tragik. Fyra våldtäkter anmäldes på Öland – bara på natten till midsommardagen. Som vanligt tvår väl politikerna sina händer, men det är deras politik som är den största boven i sammanhanget. Kriminalpolitiken t ex är inget annat än ett dåligt skämt.

Sen får vi väl luska ut i vad mån invandringspolitiken spelat in. För media lär väl som vanligt skydda politikerna och mörka och ljuga även här.

Min djupaste medkänsla med offren.

2008-06-21 @ 13:38:09
Postat av: Fredrik

Hahaha....gick också in och sökte efter mellanösternnamn igår på Sandvikens Kommun hemsida. Och visst, det var inte svårt att hitta battal. den gubben har inget att göra i Sverige. Enkel biljett till det så kallade Kurdistan! Skicka honom till Turkiet - dom älskar kurder ;)

2008-06-21 @ 13:40:17
Postat av: Fredriksmamma

Tydligen så borde man skicka denne "Fredrik" till Turkiet med en kurdisk flagga i handen. Så får han smaka på turkisk tortyr i 10 år.Sen så är inte Batall skyldig till något. Han är MISSTÄNKT för brottet.Till: "D Puddingsfjäll":

Konstigt då att när du påstår att invandrare våldtar här i Sverige så sker knapp våldtäkter i deras egna länder. Svenskar brukar våldta sina 8-åriga döttrar. Ska du inte prata om det?

2008-06-21 @ 18:37:01
Postat av: Micael Foghagen

>FredriksmammaBatall är sjuhelsike skyldig - det är bara juridiskt fikonspråk att kalla det för misstänkt (tills dom faller). Dessutom på sannolika skäl, inte skäligen.Anders Eklund var också "bara misstänkt" trots erkännande osv....Och så det här om svenskar som begår brott - javisst naturligtvis begår svenskar brott, men vi behöver inte importera ytterligare presumtiva brottslingar.

Kolla vilka som sitter i fängelse så ser du att mer än hälften har utländsk bakgrund....

2008-06-21 @ 19:17:00
Postat av: D PuddingfjällFredriksmamma:När Du påstår att svenskarna brukar våldta sina åttaåriga döttrar generaliserar du, jag vill säga grovt. Själv tror jag att det är ovanligt, mycket ovanligt. Men om Du har bättre info så kläm gärna fram med denOm Du läser mitt inlägg en gång till finner Du nog att jag uttrycker farhågor för att pressen mörkar konsekvenserna av politikernas politik, särskilt då invandringspolitiken.Det är riktigt att Battal Batti inte ännu är dömd och alltså äroskyldig. Åklagare, Mikael Hammarstrand, menar dock enligt TV4Nyheterna att Batti ska häktas på sannolika skäl för anstiftan till mord och övergrepp i rättssak, vilket är den starkare misstankegraden.

Under rättegången kom det nämligen fram uppgifter från en av de åtalade som då pekade ut morbrodern och Sandvikenpolitikern Battal Batti som anstiftare till knivöverfallet.Det blir en intressant rättegång. Jag antar att nämnden kommer att domineras av hans partikamrater och miljö- och vänsterpartister. Hoppas nu att dessa höga herrar och damer kan höja sig över partiegoismen så att rätteången blir rättvis.

2008-06-21 @ 19:36:08
Postat av: Fredrik

Till Fredriksmamma:Så skönt att vi blir fler och fler som vågar stå upp för sunt förnuft. Men kul att du hittat hit, du går säkert också att bota.All heder till de många invandrare som sköter sig och är duktiga. Och det finns många invandrare som är välintegrerade. Däremot ut med huvet före om man inte sköter sig.Go go go SD!!!

2008-06-21 @ 19:41:04
Postat av: RättvisFredriksmamma:Det är riktigt att Battal Batti förnekar brott. Vice chefsåklagare Mikael Hammarstrand är dock av en helt annan uppfattning , och hänvisar till 26-åringen, som hävdar att Battal Batti själv inte ville utföra mordförsöket eftersom han är just politiker och inte vill bli inblandad. Systersonen säger dessutom att morbrorn gick fram till honom i ambulansen efter knivbråket och sade åt honom att ljuga för polisen i förhören. Därför är Battal Batti också misstänkt för grovt övergrepp i rättssak.Vad som är mest intressant i detta sammanhang är hur illa media sköter rapporteringen om detta och liknande fall där politiker är misstänkta för brott.

I sammanhanget må nämnas att t ex Al Capone aldrig blev fälld för mer än skattebrott, men likväl allmänt betraktas som en gangsterledare. Det är inte pressens eller politikernas uppgift att för medborgarna vingla och mörka.

2008-06-21 @ 21:17:36
Postat av: Fröken Sverige

Fredriksmamma:Du har noll koll, va? Våldtäkter är mycket vanliga i framför allt muslimska länder. Att någon döms för det är tyvärr ovanligt, då man enligt islam får gifta sig med 9-åringar och det till och med sker att män gifter sig med 4-åringar i bland annat Afghanistan.Tror du dessa små barn har frivillig sex med sina gamla gubbar till makar?Dessutom "kan man inte" våldta sin fru inom islam - enligt islam.Alltså kan du våldta din fru hur mycket du vill, men aldrig fällas för det i ett muslimskt land.Och inte sällan så blir det så att kvinnan straffas istället, om hon har blivit våldtagen av okända. Det räknas nämligen som otrohet om hon är gift.I muslimska länder i Afrika tror man dessutom att våldtäkter på barn kan ta bort AIDS.Så kom med en objektiv källa på detta du påstår....det vore verkligen intressant att se.Att invandrare är 4-5 ggr överrepresenterade vid våldtäkter i Sverige är inget nytt. I våra grannländer berättar de dessutom att 70-85% av våldtäktsmännen i Danmark och Norge är från länder UTANFÖR Europa.Skulle tro att det är minst samma siffror här i Sverige. Och vi har dessutom - numera - 8-9 ggr fler våldtäkter i Sverige än de har i Danmark och Norge.Muslimska män våldtar också sina barn här i Sverige:"Boråsaren som stått åtalad för extremt grova sexuella övergrepp och misshandel på fyra syskon dömdes på tisdagen till 14 års fängelse. Han döms bland annat för att ha tvingat sin egen dotter till tidelag med en hund."

http://imittsverige.blogspot.com/2007/08/14-rs-fngelse-fr-sexvergrepp.htmlDu kan själv begära ut domen på mannen som har samma namn som en viss pedofilprofet. Målnummer finns på min sida.Till er andra: Glad midsommarhelg!/FS

2008-06-22 @ 00:00:11
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: norrland

fredriksmamma:Ta och börja där jag gjorde,res runt i mellanöstern,nordafrika,islamiska länder,jobba där,lär känna deras kulturer i grunden,åsikter,mentalitet,du kommer upptäcka saker du inte trodde fanns,saker ett mkt fåtal journalister eller politiker ens sett eller upplevt,lär känna dom,lev med dom,,i huvudsak männen,för det är dom som styr och dikterar upp familjevillkoren och kvinnornas "position",som tradition och tro från nån pedofil vid namn muhammed yrade om på fyllan för 1000 år sen,din svenska naivitet som du har i ryggmärgen kommer att krossas fort,den svenska extremt mesiga inställningen som sossarna pumpat in i blodet på dig i 30 år kommer att förändras...SEN kan du komma och snacka om hur det ser ut i dessa länder,patrask.

2008-06-22 @ 04:01:57
Postat av: gunnar peterson

När jag brukade lyssna på Ring P1, minns jag att en äldre dam ringde och frågade hur det kan komma sig att man hör så mycket om våldtäkter. Det gjorde man aldrig förr, sade damen. Det beror på att man anmäler dem nu för tiden, svarade Täppas Fogelberg, mannen som givit politisk korrekthet ett ansikte.

2008-06-22 @ 07:09:42
Postat av: Tore

Märkligt vad "Fredriks mamma" har blivit tystlåten!

Men det är ju klart: Bättre att hålla käft och bli

betraktad som en idiot, än att öppna käften, och bli konstaterad som sådan...

2008-06-22 @ 14:58:24
Postat av: SvenHan kom tydligen fram till att karriärmöjligheterna är större inom (S) än inom (C)...

Citat:

"Battal Batti har i dag större delen av sin familj i Sverige; bland annat sin mamma, sina sex barn och barnbarn. Från 1990 engagerade han sig politiskt inom centern i Sandviken.– Han kom in till partiexpeditionen och berättade att han varit politiskt aktiv i Kurdistan, men råkat i klammeri med PKK. Nu hade han läst alla partiprogram och tyckte att centerns var mest intressant, säger Carl-Ewert Ohlsson, c, kommunalråd i Sandviken.Men senare under 1990-talet bytte Battal Batti parti till socialdemokraterna. Enligt Carl-Ewert Ohlsson ska han ha sagt att ”det är i alla fall de som bestämmer”."2008-06-22 @ 15:44:27
URL: http://gd.se/nyheter/sandviken/1.41368
Postat av: Roberth Ström

ordtrycket ränderna går aldrig ur är väldigt nära här!

2008-06-22 @ 19:06:51
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Fredriks mamma dagens tips går till dig köp dig en hjärna din jävla idiot!

2008-06-22 @ 19:10:18
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Elin

Vi behöver fler goda människor som Battal Batti i politiken som är välutbildade, medmänskliga och gör rätt för sig i samhället. Sverige är ett fantastiskt land och samhället kan bli ännu bättre om vi alla "goda" hjälps åt och håller ihop. Länge leve det mångkulturella samhället!

2008-12-17 @ 18:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0