Masoud KamaliAtt en person som Kamali med ett sånt "hat" till det svenska och det västerländska kan få bedriva forskning som med allra största sannolikhet betalas med skattepengar eller via EU är skrämmande.

Slutsatserna som Kamali drar är att det finns en liten rasist i varje liten Svensson, Andersson och Karlsson. Däremot är alla invandrare bara motarbetade och diskriminerade i det svenska samhället. Att några invandrare skulle vara upphov till problem eller kriminalitet i samhället tycks denne professor inte uppmärksammat.


Jag bryr mig inte det minsta om vad denne rabiata iranske professor kommer fram till i sin forskning! Och det gäller säkert fler än jag.


Följande kunde jag läsa i artikeln i SvD


"Färsk forskning i åtta europeiska länder visar entydigt att medial uppmärksamhet gynnar xenofobiska populistiska partier (XPP)."Man behöver inte vara professor för att begripa att medial uppmärksamhet gynnar ett parti.
Har möjligen EU betalat 8st forskningsprojekt i 8 länder inom unionen för att komma fram till den slutsatsen så är anledningen ännu större att lämna EU och dess inkompetenta byråkrater.


Han skriver även följande.


"De etablerade partierna har redan förverkligat ny demokratis främlingsfientliga program, som till exempel hårdare asylpolitik, hårdare krav på invandrarna, normaliseringen av kulturrasismen och framställningen av "invandrarna som problem"."Skall bli intressant att se om någon från "riksdagspartiet" vågar ifrågasätta detta påstående. I min värld har det varit raka motsatsen de senaste åren i Sverige, mildare asylpolitik, inga krav på invandrare, absolut ingen kulturrasism och fullständigt tabu att se invandrare som ett problem.


Masoud Kamali har inte många rätt men det är det som gör honom till en mycket farlig och obehaglig person i vårt land.


Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf! 3,9 procent i Synovate!http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=796596

Postat av: Lennart

Från WIKI

"När Kamali i Göteborgs-Posten 26/1 2002 skrev om mordet på Fadime Sahindal och hävdade att "mord där förövaren och offret har svensk bakgrund" kategoriseras som "modernt" och "normalt", blev han riksbekant. I Aftonbladet skrev han 29/10 2003 med anledning av slöjdebatten att "självutnämnda invandrarexperter" har gaddat ihop sig med "vita feministiska fundamentalister" för att fördöma slöjor och islamiska skolor. Han liknade dem som kritiserar islamismen vid "nynazister" och angrep "själva moderniseringsidealen", som sades förena Hitler, Mussolini, Stalin, Khomeini och Bush.[1]"2008-06-23 @ 07:54:23
Postat av: Ulf

RADIOTAL AV KAMALIhttp://www.bgf.nu/berikarna/mktal.htmlMer om Kamali:http://www.bgf.nu/berikarna

2008-06-23 @ 08:32:30
Postat av: Kurtan

Är detta ansiktet på en av tusentals "mullvadar" utsända av det muslimska brödraskapet. Fundera på detta ett tag.......MVH

2008-06-23 @ 09:32:48
Postat av: Roberth Ström

Läs mer om kamali på min blogg han har fått en egen spalt! Han och Baksi är nog de värsta stollarna som vi sett inom den sk forskningen.

2008-06-23 @ 10:33:06
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Vad han sysslar med är så kallad politisk jeopardy , dvs politikerna ger svaret och forskare alt. tjänstemän kommer genom utredningar fram till svaret

2008-06-23 @ 10:55:48
Postat av: rim

Kamali är en äkta rasist.

2008-06-23 @ 12:38:33
Postat av: rim

Kamali är en äkta rasist.

2008-06-23 @ 12:39:50
Postat av: Rättvis

Tobias!

3,9 % är bra, särskilt med tanke på att Temo brukar ligga alldeles för lågt i sina mätningar av SD.Vid valet har jag för mig att Temo kom fram till 1,9 - 52 % för lite.Och fortfarande är det väl så att intervjuobjekten tillfrågas vilka av riksdagspartierna ( uppräknade) dom tycker bäst om.Men nu måste det väl snart bli dags att även lägga fram SD bland svarsalternativen. Då den dagen kommer blir det garanterat en ytterligare ordentlig skjuts uppåt för SD.Nu kommer naturligtvis en hel del publicitet som förmodligen gynnar SD ännu mer.Då kanske professorn tar plats i TV-sofforna och sjunger sin klagosång över svenskarnas ondska och rasism.

Det får han gärna göra, för en sådan tomte är det snart ingen svensk som tar på allvar längre.

2008-06-23 @ 13:37:15
Postat av: Ulf

"STIPENDIUM TILL MASOUD KAMALI

2008-01-17När Stiftelsen Hela Sverige - Artister mot nazister nyligen delade ut 2007 års stipendier till personer och organisationer som arbetar mot nazism fick professor Masoud Kamali vid Institutionen för socialt arbete ett stipendium.Stipendiet motiveras med att ´Masoud Kamali har med engagemang, saklighet och integritet lyft fram den strukturella diskrimineringen och rasismen i det offentliga samtalet och i den politiska dagordningen. För detta har han blivit kritiserad och fysiskt angripen. Masoud Kamali erhåller som stöd och uppmuntran till fortsatt arbete 50.000:-.´

Stipendiet instiftades 2001 vid en artistgala i Globen och initiativtagare till Artister mot nazister är Mikael Wiehe och Tomas Ledin."(Källa: Mittuniversitetets hemsida.)

2008-06-23 @ 15:16:50
Postat av: Roberth Ström

Wiehe är en känd Kubakramare och vänstertok. Tomas Ledin hmmmmmm han gjorde väl nån bra låt för 15 år sedan.

2008-06-23 @ 15:33:37
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Rättvis

En annan som fått stipendium från Stiftelsen Hela Sverige artister mot nazister

är Salka Sandén som skrivit en bok om sin tid i Antifascistisk Aktion Motivering: “ skildring av den antinazistiska kampen på Gatunnivå”Tja nog kan man kalla det gatunivå alltid. För övrigt lär det väl finnas ytterligare dokumentation av AFA på denna blogg. Kanske Du ska länka lite Bilder, Thoralf så att folk själva får reda på i vilka kretsar dessa artister rör sig och väljer ut sina stipendiater. /Källa Wikipedia/Professorn är alltså en bland många likasinnade.2008-06-23 @ 15:43:45
Postat av: Rättvis

Mer om den famösa stiftelsen:Jodå, även förtalsorganisationen Expo tillhör understödstagarna och hade fått 3,6 miljoner kr fram till början av januari 2008. Lustigt sällskap, eller hur?En annan dråplig detalj:

"Stiftelsen skall varje år dela ut minst ett stipendium till grupper eller individer som aktivt arbetar för att bekämpa nazismen i Sverige."

Jag säger dråpligt, därför att professorn bekämpar ju inte nazismen utan folks rätt att ha och uttrycka åsikter om invandringspolitiken - dvs han bekämpar ju demokratin.Som sagt AFA är i gott sällskap.Anmärkningsvärt är även att den statsradion hjälper till i denna antidemokratiska verksamhet genom att artistgalan direktsändes.

Källa

motnazister" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/Artistermotnazister2008-06-23 @ 16:15:07
Postat av: Anonym

UlfTack för din länk med professorn radiotal. Borde läsas av alla, kanske istället för Hasse o Tage. Men här är det ju ett helt oavsiktligt pajaseri.Ett citat ur professorns radiotal till svenska folket:

”Här hemma tog forra integrationsministern Mona Sahlin forsta steget att erkänna forekomsten av en strukturell diskriminering och tillsätta utredningar om det”

Ja tacka för det, sossarna säkrar ju sitt maktinnehav genom röster från utomeuropeiska invandrare. I vissa områden i Rosengård är sossarna röstetal mer än 75 %.Når muslimerna hostar så ställer sig sossepamparna upp och bockar. Sanningen har dessa pampar övergivet för länge sedan och anständigheten ser de som en statsfiende. Det är därför som sådana tokerier som professorns ”vetenskap” får sitt statsunderstöd. ”Strukturell rasism”, en ren nonsensdefinition, använder han i sitt tal om och om igen.

2008-06-23 @ 16:46:53
Postat av: elisabeth

Man behöver bara läsa SOU 2006:79 (går att ladda hem via nätet) så förstår man varför Kamali inte passar in i vårt demokratiska samhälle. Utredningen heter Integrationens svarta bok. På sidan 292 kan man läsa om "förtur till offentliga arbeten". Detta håller på att redan genomföras ute i kommunerna. Kalmar är ett exempel. Det finns mycket intressanta förslag i denna utredning som får en att fundera på vilket samhälle vi kan få om en viss grupp individer får igenom sina förslag.

2008-06-24 @ 10:41:52
Postat av: svensk

innvandrar är farliga

2008-06-25 @ 14:14:24
Postat av: stefan

Posetiv(negativ för någon annan)särbehandling har redan införts av politikerna genom DO, vid valet att anställa en etnisk svensk eller en invandrare med likvärdiga meriter så anställer arbetsgivaren invandraren för att inte riskera att hamna i DO;s garn, med allt vad det innebär av kostnader och besvär, i månader kanske år...

2008-06-27 @ 21:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0