SD PÅ TREDJE PLATS

Tidningen Resumé har i dagens nummer en artikel med namnet "Nobbat parti syns mycket" och det stämmer väldigt bra Sverigedemokraterna hamnar på tredje plats i kategorin utrymme i media efter socialdemokraterna och miljöpartiet.


Idag blir det mer utrymme i Expressen. Vilka spekulationer!


Idag är det statsminister Fredrik Reinfeldts tur i Almedalen och det skall bli intressant att lyssna på. Kommer han överhuvudtaget ta upp Sverigedemokraterna i sitt tal?

Mona Sahlin krävde ju alliansen på svar om de var beredda att samarbeta med sd. Det har regnat i Visby under eftermiddagen och det får vi hoppas att det inte gör när det är dags för Fredrik Reinfeldt att kliva upp i talarstolen. Men innan dess tänkte jag hinna med ett bastubad och ett dopp i poolen på hotellet.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Annat intressant i ämnet från Svenska Dagbladet, där man anser att det är dags för massmedia att sluta betrakta Sd och Jimmie Åkesson som idioter.Min egen uppfattning, och säkert många andra med mig, har under lång tid varit att idioterna hittar man bland de som håller i pennan eller i intervjumikrofonen!http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=8265

2008-07-11 @ 19:56:07
Postat av: lasse

Sanna Rayman, en vanligtvis ganska klok journalist vid SvD, gjorde i går misstaget att under något slags mingel i Visby tala med en otäck sverigedemokrat. Hon t o m skakade hand med honom!

Kritiken har säkert inte låtit vänta på sig och i dag krälar hon i stoftet och urskuldar sig för sitt klavertramp.

Förmodligen får hon syndernas förlåtelse men räkna med att hon i fortsättningen kommer att gå hårt åt sd för att visa att hon tillhör de "goda krafterna" i samhället.

Postat av: Skånepåg

> LasseMin kommentar till hennes artikel kan sammanfattas i ett ord och det är ynkligt!2008-07-11 @ 23:46:56
Postat av: Tobias Lindgren

"Tidningen Resumé har i dagens nummer en artikel med namnet 'Nobbat parti syns mycket'".Thoralf, var finns denna artikel? Jag hittar den inte i Resumés nätupplaga. Finns den i pappersupplagan, eller?

2008-07-12 @ 00:04:40
Postat av: Thoralf A

TobiasResumé ger ut en ny tryckt upplaga varje dag i Visby och där hittade jag denna artikel.

2008-07-12 @ 00:07:21
Postat av: Tobias Lindgren

Okej, tack för förklaringen, Thoralf. Då får vi hoppas att detta material kommer med i antingen Resumés nätupplaga eller Presstext.

2008-07-12 @ 02:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0