MONA SAHLINS LÖFTE I ALMEDALEN


Mona Sahlin i talarstolen.                             Foto Thoralf Alfsson

Jag lyssnade till Mona Sahlin i Almedalen ikväll. Givetvis skällde hon på Fredrik Reinfeldt och Maud Olofsson men det var nog mest för syns skull.

Samtidigt lovade hon att behålla fastighetsskatten som alliansens genomfört förutom att fastigheter men högre taxeringsvärde än 5 miljoner kronor kommer få högre skatt.


FRA-lagen kommer socialdemokraterna och miljöpartiet att riva upp men de kommer att ersätta den med en ny lag och vem vet hur den kommer att se ut. Vänsterpartiet och Lars Ohly fick inte vara med i denna uppgörelse vilket signalerar om hur socialdemokraterna tänkt sig styra Sverige efter en valseger 2010.Lars Ohly surade för att han inte fick vara med.  Foto Thoralf Alfsson

En sak som media inte tagit upp är att även Sverigedemokraterna fick vara med i hennes tal. Givetvis pratade f.d. integrationsministern Mona Sahlin inte om den misslyckade integrationspolitiken men det var säkert inte någon som hade förväntat sig det heller, då detta ämne är tabu i svensk politik. N Sabuni har ju i dagens DN och SvD gett Mona Sahlin rejält på pälsen för socialdemokraternas integrationspolitik.

Nej, Mona Sahlin kom med ett löfte till väljarna angående Sverigedemokraterna.


"Aldrig någonsin gör vi oss beroende av ett parti som Sverigedemokraterna, i någon politisk församling, någonstans, någon gång, aldrig. Det är mitt besked till er."

Mona Sahlin, Almedalen 2008.


Detta löfte kommer nog att hålla fram till september 2010 men hur blir det därefter?Trogna socialdemokratiska väljare i Almedalen.  Foto Thoralf Alfsson

Det innebär i praktiken att alla förtroendevalda socialdemokrater i hela riket inte får samarbeta med Sverigedemokraterna i en enda fråga på någon politisk nivå. I t.ex. kommuner där Sverigedemokraterna är vågmästare kommer alla beslut som inte stöds av allianspartierna vara omöjliga att genomföra om det är förbjudet att bli beroende av Sverigedemokraternas röster.

Vem tror på detta när det gäller maktgalna socialdemokrater.


Efter detta uttalande från Mona Sahlin fick jag en intressant diskussion om detta med SVT:s Anders Lindqvist och tog upp en rad exempel på fall som tyder på att det är möjligt med ett samarbete med t.ex. socialdemokraterna men även andra partier. Vi pratade även en del om Kalmar och Fanerdun och min syn på detta projekt och hur socialdemokraterna skött detta i Kalmar kommunfullmäktige.


Anders Lindqvist, SVT live från Almedalen.      Foto Thoralf Alfsson         

SvD, DN                    


Kommentarer
Postat av: heimdal

är det bara jag som blir förbannad bara jag hör kossan sahlin öppna munnen och rapa sin smörja

2008-07-09 @ 07:33:29
Postat av: Roberth Ström

Nej det är ungefär 50% av svenska folket som bir lite lätt irriterade när Mona kommer med sina lögner och floskler.

2008-07-09 @ 08:11:38
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

http://www.barometern.se/ledare/tysta-protesters-genklang-ryggarnas-dag-i-almedalen(732040).gmVad har denna journalist för agenda frågar jag mig?

2008-07-09 @ 09:23:04
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

> Roberth StrömDetta visar enbart hur såväl politiker som massmedia går hand i hand för att försöka tysta alla sanningssägare.Med hänsyn till bl.a. Lotte Zenkerts återkommande hatiska inlägg på Barometerns ledarsida riktade mot Sd, vet jag flera (inklusive mig själv) som inte kommer att förnya sin prenumeration på tidningen vid årsskiftet.

2008-07-09 @ 09:55:49
Postat av: Systemfel

Det verkar råda rena rama härdsmältan i alliansregeringen för i en debattartikel i G-P skriver firma Billström&Malmström att "Europa behöver fler invandrare"

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=114&a=431100Ska hela landet bli ett utanförskapsområde med vita enklaver som den politiska och ekonomiska eliten bor i.

2008-07-09 @ 10:10:50
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Roberth Ström

Systemfel Billström vill försöka styra flyktingar/invandrare från Sverige till övriga Europa. Hur det går det står skrivet i stjärnorna

2008-07-09 @ 10:41:03
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Sossar i ett nötskal

red2007.asp&i2=1&Id=27544&isp2=hela" rel="nofollow">http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=indexred2007.asp&i2=1&Id=27544&isp2=hela

2008-07-09 @ 11:29:45
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Att det är så många enligt mr Lago själv svartskallar i Almedalen bevisar ju bara att dom inte har något jobb och att det är vi "dumma" svenskar som betalar deras resa och uppehälle där !Det blir bara fjossigare och fjossigare, hoppas tiden till nästa val ökar farten så Sd kommer in i riksdan !Mvh S-E Karlsson .

2008-07-09 @ 12:17:56
Postat av: Kalle

2008-07-09 @ 12:35:15
Postat av: Kalle

"Välkomna svartskallar" säger Södertälje komun med den rikskände sossen Anders Lago i spetsen.

Får man kalla svartskallar för just svartskallar lagligt numer??? Är det inte förbjudet och straffbart enligt lag???Om den som inte gillar svartskallar säger "Åk hem, svartskalle". Blir denne dragen inför skranket och straffad???Nu måste det vara lagligt att säga svartskalle när en komunpolitiker offentligt på politikerveckan i Almedalen Gotland skyltar med "dragplåstret"

"Välkomna svartskallar. Nu har det också omnämnts i media ocensurerat.Sossepolitikern Anders Lago borde ställas inför rätta för s.k. hatbrott och bli straffad för det.Händer inte det så finns det ingen likhet inför lagen. Då kan gemene man kallla svatskallar för just "svartskallar". Kan vara bra och veta för dem som dömts för hatbrott kopplat till PK-iternas fula ord svartskalle.Hur skall nu dessa PK-iter känna sig när hela deras värld vänds upp och ned.

De märker säkert ingenting för det snurrar nog så mycket i huvudet ändå!Är det Södertälje komun med skattepengar som betalar "svartskallarnas" resa med uppehälle till Almedalen???

2008-07-09 @ 12:52:35
Postat av: Camilla

Hej Thoralf!

Bildtexten "Trogna socialdemokratiska väljare i Almedalen." är ju ihop med bilden stor humor!

2008-07-09 @ 13:39:56
Postat av: Thoralf A

Skånepåg och Roberth StrömLotte Zenkert skriver i sin ledare följande"Bara ett stenkast därifrånsitter Björn Brändewall, folkpartistisk politiker från Kalmar, med ryggen vänd mot sverigedemokraterna."Mellan hamnen och Donnersplats är det nog lite mer än ett stenkast. Men Lotte Zenkert vill säkert slå ihop oss med nationaldemokraterna trots att hon vet att det skiljer enormt mycket mellan dem och sverigedemokraterna.MEN KAN NI GISSA VEM SOM SATT BREDVID BJÖRN BRÄNDEWALL? PÅ GATSTENEN MED RYGGEN ÅT ÅKESSON.LOTTE ZENKERT! Det glömde hon skriva i sin ledare.

2008-07-09 @ 17:15:29
Postat av: ågher

Förstår inte riktigt ditt bildval av de socialdemokratiska väljarna på bänken. Kan du förklara din mening med den? Är det något speciellt vi läsare ska uppmärksamma på?

2008-07-09 @ 17:29:11
Postat av: Thoralf A

ågherÄr det något som är fel med bilden. Personerna sitter på andra eller tredje raden i Almedalen och hade säkert bänkat sig flera timmar innan Mona Sahlin skulle tala och det kallar jag för trogna väljare.

Gör inte du det?

2008-07-09 @ 17:46:33
Postat av: ågher

Thoralf:Nej det är inget fel på bilden.Jag försöker bara förstå ditt "bildspråk".Tror mig känna en av personerna på bilden. Har varit bosatt ett tag på Gotland. Och denne personen är inte sosse, sen så är jag inte så säker på att personen uppskattar att bli fotat och piblicerad online. Ska ringa och fråga henne om du frågat om lov att ha henne på bild i din blogg. Nu har detta inte med att göra att du är SD. Utan rätt ska vara rätt...Eller hur, även du min gode vän, strävar väl efter ett lagligt och moraliskt samhälle?2008-07-09 @ 17:50:28
Postat av: Thoralf A

ågherSitter man på de första bänkraderna i Almedalen när Mona Sahlin talar så är man nog i allra högsta grad medveten om att man fastnar på ett och annat foto och till och med kan komma med i SVT eller TV4.Det kanske är därför man väljer att sitta flera timmar och vänta på de första bänkraderna, inte är man rädd om sin integritet i varje fall

2008-07-09 @ 18:07:32
Postat av: Anonym

Bra svarat Thoralf !

Bästa hälsningar S-E Karlsson .

2008-07-09 @ 18:11:36
Postat av: ågher

Thoralf:Nja det är ju en sak och ta en bild över en folkmassa, men nu har du verkligen tagit in dom i din lins. Det gör det hela väldigt annorlunda. Du ber oss läsare uppmärksamma på dom, och du drar en egen slutsats. Betyder det att även jag får dra egna slutsatser lite hur jag vill rörande bilder på tex dig?

2008-07-09 @ 18:52:28
Postat av: Kalle

>ÅgrenDet är nog en höjdare för henne att komma i bild i vilket media som helst. Nu går hon nog och köper en trsslott för hon haft en sådan tur att hamna i Thoralfs blogg och andra tidningar och TV.Allmän person på en allmän plats och allmänt möte är nog lovligt byte för en kamera.Thoralf, mycket bra bilder genomgånde. Det fångar atmosfären på ett bra sätt i Almedalen. Du gör din blogg mustigare och intressantare.Fortsätt med det!!!

2008-07-09 @ 18:55:50
Postat av: Truckdriver

> KalleKul kille den där Ågren då han skriver: "Betyder det att även jag får dra egna slutsatser lite hur jag vill rörande bilder på tex dig?"Märkligt hur enkelt det är vilka slutsatser man kan dra beträffande Ågren, utan att ens behöva se några bilder!

2008-07-09 @ 19:33:55
Postat av: Roberth Ström

Thoralf du skojar? Satt den där journalisten där med ryggen emot? Så mycket för objektivitet. Hon skulla ha kicken fortare än fort! Vilket kräk rent ut sagt!

2008-07-09 @ 19:38:03
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: ågher

Återigen så blir man kallad annat än sitt namn, man blir dumförklarad. Man får ta mkt skit av er här. Och allt för att jag vill ha reda på hur SD´s anhängare fungerar, och partiet tankar. Allt i syfte för att ev kunna lägga en röst på er. Men uppenbarligen får man inte fråga saker kring något. Ska man bara acceptera allting här. Ja då är ni ju inte mkt dummare än vad sosseanhängarna är, eller hur?2008-07-09 @ 19:51:48
Postat av: Roberth Ström

Ågher du kan inte begära att vi som stödjer Sd ska förklara allra minsta sak vi gör. Du kan inte heller begära att vi har nån skyldighet gentemot dig för at du inte förstår. Jag visste inget om partiet men jag läste på. Jag anar dessutom att du inte är seriös!

2008-07-09 @ 19:53:38
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: ågher

Roberth Ström :

Återigen ett stort problem här Ingen anses vara seriös förutom de som står under Thoralfs paraply. Blir inte debatten lite trist då? För ingen kan komma med andra vinklar på era funderingar osv..Inte ifårgasätta kankse, men komma med nya ideer.

Eller detta är inte tillåtet det heller?Det är klart ni har en skyldighet. Om ni nu representerar SD, så ska ni vål kunna svara på frågor utan att idiotförklara andra??

2008-07-09 @ 19:57:32
Postat av: Truckdriver

> Robert StrömKul kille den där Ågren: "Det är klart ni har en skyldighet. Om ni nu representerar SD, så ska ni vål kunna svara på frågor utan att idiotförklara andra?"Den där idiotförklaringen sköter han väl utmärkt själv!

2008-07-09 @ 20:08:19
Postat av: Roberth Ström

Ja onekligen är det så att han inte har mycket till liv. Det finns massor med seriösa personer och under Thoralfs paraply? Vilken formulering jag har ett eget paraply jag!

2008-07-09 @ 20:13:26
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tore

Synd att du inte fotade den där Lotte Zenkert, med

ryggen mot Åkesson. Det visar hur hon tagit efter

"patron Persson"! Han lär visst ut detta numera...

2008-07-09 @ 20:20:26
Postat av: Truckdriver

> ToreDu menar de föreläsningar han håller om att man skall hånflina, vända ryggen till och vara så mycket småspydig som det bara går. Hur seriöst ämne man än debatterar så har detta enligt honom ingen betydelse, eftersom det är stundens "segrar" som räknas. Allt detta för 50 000 plus omkostnader för 1 timme i något slutet sällskap.Håller med dig att ett foto av det såta paret hade varit mycket intressant och användbart för framtida bruk av Thoralf. Men Brändewall är ju Fp och Lottes farsgubbe har ju senaste tiden gjort antydningar på sin blogg att han själv numera är något åt det där hållet, så det ligger kanske i släkten? FalskPartiet har i de senaste valrörelserna gjort olika utspel beträffande krav på invandrare och som varje gång efter valen visat sig bara vara simpelt valfläsk. Hur f-n kan man stödja ett sådan parti?

2008-07-09 @ 20:42:44
Postat av: Kurtan

Åger,Fråga: Spelar du dum i huvudet eller är du det ?

Om du insisterar kan vi skramla till en till lobotomi eftersom du verkar lida av den första.Du resonerar och har en logik som liknar politikerna i de 7 systrarna, med andra ord som en landsförrädarE och idiot !Håll till godo !!!MVH

2008-07-09 @ 21:31:29
Postat av: ågher

Thoralf. Snälla du.Om jag inte som väljare får ställa frågor här, utan att bli idiotförklarad så undrar jag vad ni är för något parti. Jag är absolut inte ute efter att provocera eller ifrågasätta någons ideologi.

Jag vill bara ha svar kring saker. Som jag märker så är detta svårt då det gäller SD. Varför?Varför ska det vara så svårt att få svar på de frågor man har. Som väljare är det väl ändå min skyldighet och rättighet.

Det är inte första gången jag, eller andra får glåpord då vi skriver här.

Ska det vara så här Thorallf. Eller är det som så att du, med dina vänner här egentligen bara är en bunt människor vars syfte är att mobba människor?Kom igen nu Thoralf....

2008-07-09 @ 21:42:06
Postat av: Thoralf A

ÅgherKänner du till talesättet "Som man frågar får man svar".Du har genom tidigare kommentarer visat att du inte är helt seriös utan är här för att kanske provocera, därför är jag lite försiktig med att svara på dina frågor.2008-07-09 @ 21:54:33
Postat av: Thoralf A

Till er som är intresserade av Lotte Zenkert kan jag meddela att jag givetvis inte missade detta tillfälle att fotografera Barometerns ledarskribent tillsammans med Björn Brändewall deltaga i en aktion arrangerad av vänstergrupper.

Jag har mycket fina foton!

2008-07-09 @ 21:57:29
Postat av: Truckdriver

> KurtanKul kille den där Ågren: "Jag vill bara ha svar kring saker. Som jag märker så är detta svårt då det gäller SD. Varför?"Inget snack om saken. Sd måste tydligen fundera på att lägga upp en ny blogg på lättförstålig svenska, som inte innehåller svåra ord eller formuleringar, på samma sätt som jag sett vissa andra partier gjort och som vänder sig till invandrare och personer med lässvårigheter!

2008-07-09 @ 22:00:57
Postat av: AnonymÅgher , gör som vi andra här använd sunt bondförnuft så behöver du inte ställa frågor !

Man måste väl lita på sej själv i alla lägen !Ha en god kväll ! Mvh S-E Karlsson .

2008-07-09 @ 22:07:29
Postat av: Bengt

"Ett internettroll, eller bara troll, är en användare som skriver artiklar eller debattinlägg på Internet (framför allt över Usenet och på internetforum) med huvudsyfte att reta upp övriga användare. De är mestadels ointresserade av fakta eller att föra en egentlig dialog, och ses ofta delta i ett otal diskussioner samtidigt, där de föder ilska, vanmakt och rent allmänt skadar stämningen hos övriga användare."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

Som jag har sagt tidigare ,genomskåda trollet,fall inte i dess fälla!

Bengt2008-07-09 @ 22:09:01
Postat av: ågher

Bengt:

Nu förstår jag inte riktigt vad det inlägget ska betyda. Men jag tolkar det så här.Är man nyfiken på vad SD står för, så ska man inte ta del av andras åsikter, förutom det som skrivs här, eller på andra Sd-sidor. Det finns bara ett sätt att tänka på, och det är på "ledarens" sätt. I detta fallet då Thoralf.

All annan form av tankeverksamhet är fel?Är det så här ni alla menar? Tänker jag inte som er, ställer jag fel frågor. Så är jag dum i huvudet. Detta måste vara ett väldigt unikt sätt att få väljare på.Med denna strategi, så kommer ni vinna valet. Nej inte ironi. För ja befolkningen i landet är ju redan dumma. För det har ni sagt. Så ni har valsegern som i en ask. Hurra.. =)

2008-07-09 @ 22:14:27
Postat av: Roberth Ström

Thoralf kanon jag har mailat alla ansvarige på nämd blaska och upplyst om vad deras sk journalist hållit på med!

2008-07-09 @ 22:18:14
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Bengt

Vad jag vet nämnde jag inte trollets namn ,men tydligen kände sig trollet träffad…

2008-07-09 @ 22:24:43
Postat av: Micael Foghagen

>ÅgherDu verkar titt som tätt bli sur för att bli kallad än ditt rätta namn.Skriv då vad du heter - det gör jag som du ser...

2008-07-09 @ 22:27:03
Postat av: Micael Foghagen

...för något annat... slarvade jag bort i all hast...

2008-07-09 @ 22:28:46
Postat av: Skånepåg

> Roberth StrömSorry, men hon agerar nog som hon fått direktiv av chefredaktören att göra. Tror t.o.m. att hon fått en "stjärna" för hitintills gott utfört arbete!

2008-07-09 @ 22:43:53
Postat av: Kågitå_Erghå_Summ

"jag vill ha reda på hur SD´s anhängare fungerar, och partiet tankar"

Förhoppningsvis är SD:s anhängare biologiska varelser som fungerar som biologiska varelser gör mest. Hur partiet tankar har jag faktiskt inte någon aning om!

2008-07-09 @ 23:03:02
Postat av: Bengt

Undrar om inte trollet har bytt identitet. Man måste ju erkänna att med ett ”troll” bland kommentarerna så blir det ju en väldig fart och i viss mån en både ilska ärlighet och stuns i kommentarerna. Så viss kredit får vi allt ge till Thoralfs eget lilla internettroll ” ågher” eller vad det vill kalla sig..

2008-07-09 @ 23:08:16
Postat av: Skånepåg

> Bengt.Enligt en undersökning av Internettrollens sociala status, så finns det olika typer.

- Dels är det yrkesmässigt misslyckade individer som agerar asocialt mot andra för att rättfärdiga sitt eget misslyckande.

- Ensamma och socialt isolerade personer som gör allt för att få kontakt med andra personer.

- Den simplaste typen är den som klistar sig fast vid en blogg (typ Ågren) och håller på och tjatar samma sak om och om igen för att medevetet sabotera och få andra vettiga personer att tröttna och överge bloggen. Detta kan givetvis ske mer eller mindre utstuderat. Ett vanligt mönster är tydligen att "alla är så dumma mot mig som bara vill allas bästa." Andra varianter är att hej vilt påstå rena lögner, för att imponera och leka besserwisser inom olika områden för att få andra att avstå från att skriva på bloggen. O.s.v.

2008-07-09 @ 23:26:42
Postat av: Bengt

Amen,Skånepåg!

2008-07-09 @ 23:34:50
Postat av: Bengt

Från en Norrbottensgubbe!

2008-07-09 @ 23:36:41
Postat av: ågher

Nu får ni väl ändå ta och skärpa er. Haha. Det är inte meningen att andra ska ta del av vad som skrivs här, eller kommentera. Det är en klubb för inbördes beundran?

Vill ni inte att man ställer frågor, kommenterar osv. Varför håller ni isåfall inte till på en lösenordsskyddad blogg, där ni kan sitta och häckla folk bäst ni vill.Vi är ett gäng unga, som kommer att rösta första gången i nästa val. Och om man ska bemötas med denna idioti, så finner inte jag, eller mina vänner här någon anledning till att rösata överhuvudtaget.

Sd är ett bra , eller var ett bra alternativ. Men efter att ha blivit idioförklarade för egentligen ingenting. Som sagt innan. det är en märklig strategi SD har för att vinna väljare. Häckla och moobba läsare här.Det kanske egentligen är som så att ni kanske inte alls är ute efter att försöka förbättra vårt land, med dess olika problem. Utan ni behöver bara ett anonymt tillhåll där ni kan spy av er lite missnöje. För mer än så verkar ni inte göra.Nej, jag och mina vänner här har försökt få många svar kring SD, och tankegångar här. Men ingen av er klarar en enkel fråga, utan tar det som en attack emot er personligen. Tragiskt. Skrämmande....

2008-07-09 @ 23:42:50
Postat av: Årgh

Hej där "ågher"!

"jag och mina vänner [ingår ni alla under nicket "ågher", eller?] här har försökt få många svar kring SD, och tankegångar här".Tja, du/ni inledde med att ifrågasätta "bildval[et] av de socialdemokratiska väljarna på bänken" och undrade "Kan du förklara din mening med den? Är det något speciellt vi läsare ska uppmärksamma på?"

Sedan: "Ska ringa och fråga henne om du frågat om lov att ha henne på bild i din blogg. Nu har detta inte med att göra att du är SD. Utan rätt ska vara rätt...Eller hur, även du min gode vän, strävar väl efter ett lagligt och moraliskt samhälle?"

Och efter det: "Betyder det att även jag får dra egna slutsatser lite hur jag vill rörande bilder på tex dig?"Alltså överhuvudtaget inga frågor rörande SD eller partiets politiska program. När du/ni sedan fick mothugg och ifrågasättanden, så gick "frågorna" över till: "Ska man bara acceptera allting här. Ja då är ni ju inte mkt dummare än vad sosseanhängarna är, eller hur?"; "Återigen ett stort problem här Ingen anses vara seriös förutom de som står under Thoralfs paraply. Blir inte debatten lite trist då?"; "Det är klart ni har en skyldighet. Om ni nu representerar SD, så ska ni vål kunna svara på frågor utan att idiotförklara andra??"Detta ger faktiskt inte ett speciellt seriöst intryck, eller hur? Blir det inte lite svårt att ge dig/er "många svar kring SD, och tankegångar" då?

Om du/ni tar er tid att fundera, och sedan återkommer med frågor om partiets politik så kommer dessa säkert att med glädje besvaras! Tills dess: ha det!!!

2008-07-10 @ 02:02:28
Postat av: gunnar peterson

Är det så att Lotta Zenkert är dotter till en person som betraktar världen från Långlöts horisont? Intressant, ty Zenkert har lögnaktigt angivit att denne via sin blogg inte sålt en enda bok som han skrivit.

2008-07-10 @ 05:57:58
Postat av: Roberth Ström

Ågher du har inte ställt frågor du har bara frågat vad är Sd vad står Sd fäör allt det hittar du på partiets hemsida.

2008-07-10 @ 09:19:33
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

> gunnar peterson

Svaret på din fråga är JA!> Thoralf

Då vi försökte göra inlägg i går kväll kring midnatt, så kom det upp att man skulle återge 2 textord. Ingenting visades därefter i kommentatorsfältet. Förbereder du moderering eller något annat? Jag kunde med stor svårighet urskilja de 2 textorden och fick ta hjälp av någon med bättre syn. Ser att texten finns inlagd i dag?

2008-07-10 @ 09:59:58
Postat av: Thoralf

Skånepåg och andraDet var något problem med webblogg under natten. Mitt inlägg om Göran Hägglund som jag försökte publicera lite före midnatt kom inte upp på min blogg förrän vid ca 09:00.

Började nästan tro att det hade att göra med mitt tidigare inlägg där jag citerar Länstidningen i Södertälje och skriver "Svartskallar"

2008-07-10 @ 11:13:40
Postat av: Antiism

ågher,Hur korkad försöker du egentligen framställa dig? Vill man ha reda på vilken politik ett parti har på sin agenda så tittar man väl in på deras hemsida istället för hos bloggare? Thoralf har väl klargjort tydligt var han står i sin politiska vision? Vad vi andra som sympatiserar tycker och tänker är väl helt oväsentligt. Det har länge figurerat internettroll på Thoralfs blogg, och något säger mig att du är ett utav dessa som jämt håller på och trakasserar denna bloggs ägare.Och kom inte med att du är förstagångsväljare då jag dagligen träffar sk förstagångsväljare som vet hur man skaffar sig upplysning om partiers olika ståndpunkter på respektive hemsidor. Och att du skulle vara nyfiken på SD i syfte att rösta på dem är rent nonsens.Thoralf, bra blogginlägg och skoj att se dina fina bilder. Frågan är nu om myndigheterna skall göra tappra försök i att beslagtaga din kamera? ;-)/Antiism

2008-07-13 @ 12:43:32
URL: http://www.antiism.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0