LÄRARE OCH VÄNSTERPARTIST VILL STARTA REVOLUTION!

Att vara både lärare och sverigedemokrat kan vara svårt i vissa kommuner. Det har en hel rad av våra medlemmar fått erfara och flera har också förlorat sina anställningar på grund av sitt engemang för sverigedemokraterna. Trots att vi har åsiktsfrihet och yttrandefrihet i detta land. Richard Jomshof (sd) i Karlskrona är ju ett skrämmande exempel på detta.


Däremot är det tydligen helt accepterat att vara kommunist och samtidigt vara lärare i en skola. Till och med att som lärare helt öppet propagera för en ideologi som mördat miljontals människor i en rad länder världen över och samtidigt arbeta som lärare är inget som någon reagerar på i Sverige, mycket märkligt.
I en grannkommun till Kalmar, nämligen Mönsterås finns en person som heter Tomas Jonsson, som är vänsterpartist och arbetar som lärare och även är ledamot av Barn och ungdomsnämnden i Mönsterås.

Denne kommunist hade den 17 juli en insändare i tidningen Östran, där han ondgör sig över direktörer och regeringen som "trakasserar sjuka och arbetslösa".

Men det som är mest häpnadsväckande är avslutningen i hans insändare där han skriver följande.


"Nu räcker det inte med att vädra de röda fanorna en gång om året. Det är dags att sätta fart på revolutionen!"


I sin insändare har han ändå varit mer återhållsam i förhållande till hur hans inlägg på sin blogg såg ut. Där skriver han samma sak fast med betydligt kraftfullare ordalag, eller vad sägs om denna formulering.


"Nu räcker det inte med att vädra de röda fanorna en gång om året. Det är dags att slipa knivarna och ladda gevären och sätta fart på revolutionen!"


Denne Tomas Jonsson uppmanar sina kommunistkamrater att använda knivar och gevär mot de personer som dessa vänsterpartister hatar. Möjligen är det Östrans insändarredaktion som strukit "slipa knivarna och ladda gevären", vem vet.


Är denna person lämplig som lärare på våra skolor och i en kommunal nämnd för skola och barnomsorg? Nej, verkligen inte.

  

Vänsterpartiet borde givetvis utesluta en person med dessa åsikter från partiet om de överhuvudtaget skall ha någon trovärdighet i framtiden. Det är lika anmärkningsvärt att övriga ledamöter i barn o ungdomsnämnden i Mönsterås inte tar avstånd från denne kommunist. Se ledamöter i nämnden.


Nu vet jag att många journalister läser min blogg och jag förväntar mig givetvis att de intervjuar Tomas Jonsson och ställer honom mot väggen, inte med gevär som han förespråkar utan med papper och penna. Tänk vilka rubriker det hade blivit om en sverigedemokrat uttryckt sig på detta sätt, då hade mediadrevet varit i full gång men nu gäller det en vänsterpartist, en riktig kommunist och då reagerar inte ens pk-media.


SKRÄMMANDE!

  

Varför inte fråga det vänsterpartistiska landstingsrådet och tillika ordförande i Kalmar FF Jonny Petersson vad han anser om sin partikamrat. Det skulle säkert skapa rubriker i media. Eller varför inte samtidigt fråga Kalmars vänsterpartister Bertil Dahl och Birgitta Axelsson Edström vad de anser om sin partikamrat ideer.

  

Tar inte Barometern upp detta på både ledarplats och i artiklar i tidningen är det inget annat än en ren skandal. Barometern skall ju vara en borgerlig tidning men ibland undrar man ju hur det står till på redaktion och hos ledarskribenterna.


Läs inlägget på Tomas Jonssons blogg, den 7 juli. Jag har sparat hela inlägget om han skulle få för sig att plocka bort det.

Kurt Lundgren nappade tydligen på mitt inlägg och har synat Tomas Jonssons blogg lite mer och hittat ännu mer anmärkningsvärda texter. Kurt Lundgren har lagt upp ett antal citat i detta inlägg.

Tråkigt att Kurt Lundgren inte anger att källan till detta var min blogg, men det bjuder jag så gärna på.

P.S.
Kurt Lundgren har vässat pennan på sistone och är betydligt giftigare på sin blogg igen, skoj!


Kommentarer
Postat av: Geoffrey Goines

Hmmm, har inte vi mognat och växt ifrån tanken på en revolution vid det här laget...?

2008-07-24 @ 11:21:24
URL: http://theevolvingape.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

ThoralfEn kommunist som åtminstone inte håller med Tomas Jonsson i och med att han skriver "vi mognat". Känns betryggande att det åtminstone finns en inom partiet som inte håller på och slipar kniven!"Hmmm, har inte vi mognat och växt ifrån tanken på en revolution vid det här laget...?"

2008-07-24 @ 12:19:15
Postat av: Geoffrey Goines

Tyvärr skånepåg, du får leta efter kommunister i andra garderober, mitt "vi" referade till samhället i stort.

2008-07-24 @ 13:11:14
URL: http://theevolvingape.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Geoffrey GoinesSamhället i stort har väl inte med det här att göra. Det är väl enbart vissa grupperingar som är intresserade av detta. Har du frågat Lars Ohly vad han tycker?

2008-07-24 @ 13:34:30
Postat av: Geoffrey Goines

Samhället har allt med saken att göra. Eftersom det är starkast som vinner inom politiken så skulle en revolution vara nära förestående om bara tillrckligt många gav den sitt stöd. Men så är inte fallet, eftersom folk har gått ifrån utopin om det kommunistiska drömsamhället (som ju helst skulle uppnås genom en revolution).

2008-07-24 @ 13:47:01
URL: http://theevolvingape.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Geoffrey GoinesSynd att du inte frågat Lars Ohly. Intressant att höra vad han anser om detta. Får försöka själv att luska vid ett senare tillfälle, så vi får ett grepp om hur många kommunister det är som håller på att slipa knivarna och ladda musköterna.

2008-07-24 @ 14:16:00
Postat av: A. M. Rättvis

Att tro att det patologiska i kommunismen är en fråga om bristande mognad är rent enfaldigt. Kommunism är ondska. Man mördare in dussintals miljoner utan att vara ond. En annan sak är att hyggliga människor kan LURAS in i denna rörelse, ibland på grund av bristande mognad.Många, troligen en övervägande majoritet av dem som kämpade på den röda sidan under det finska frihetskriget hade inte en aning om vad kommunism innebar och hade oftast inte ens betalat medlemsavgifterna, men förleddes att tro att herrarna hade förklarat krig mot arbetarna.Nu när arkiven i Moskva är öppnade kan inte kommunisterna längre förneka att det finska frihetskriget var ett försvarskrig mot kommunisterna. Det framgå med all önskvärd tydlighet att det var kommunisterna som satte igång kriget och att detta gjordes på order av Moskva. Det framgår även att ryska politiker från centralkommittén var i Helsingfors för att leda kriget. De finska kommunisterna var alltså bara marionetter.Men innan arkiven var tillgängliga så kunde vänsterpartister och kommunistiska celler i media, t ex DN-kultur, vräka ut sin lögnpropaganda om att det var ett folkligt uppror som krossades av omänskliga fascister.

2008-07-24 @ 18:13:56
Postat av: A. M. Rättvis

Jag begrep faktiskt inte själv vad jag menade och kommer därför med en rättelse.Så här ska det stå: Man mördar inte dussintals miljoner utan att vara ond.Det är den automatiska rättstavningen som väldigt ofta ställer till problem. Det gäller att komma ihåg att stänga av just den funktionen och nu är det snart gjort.

2008-07-24 @ 21:08:00
Postat av: Skånepåg

Mycket uppmuntrande läsning!"De två borgerliga partierna Fremskrittspartiet och Høyre har tillsammans majoritet i den norska väljarkåren berättar Aftenposten i Oslo. Fremskrittspartiet är i den senaste opinionsundersökningen Norges STÖRSTA parti med 30,7 procent,..."A.M.Rättvis

"Jag begrep faktiskt inte själv vad jag menade och kommer därför med en rättelse."F´låt att jag skrattar, men mycket roligt att läsa!

2008-07-24 @ 21:32:22
Postat av: bjorn

abolish the holy roman pedophile churchhttp://katolskaeuhydrahelvetet.blogspot.com/Please spreadAvskaffas

Democracy, science, etc. during the 100 years = and not abolished the non-developed, true, liberating and non-disinterested projects (to kk).

Self (paedophilia, fine buildings, thick smack stomachs and wine as pisseriet in ancient monasteries = fin righteousness). Gamle Luther gave the course a boot and became "I protest" (Protestant).2000 years of skithistoria

Original, superior, women prostitutes, genera Bora / Medicis influence of horse-trading, haggling and murder and lie and ränksmiderier on this helvetstron (cf. old Byzantine hell where bla women had influence = may well have been a female pope once)It may itself seek infoLegend, prophecy (based on human empirical work and obvious prediction and conclusion = vicious helvetskyrka).

There is no (tips on lotto and will continue with the conclusion of tex Satan takes over the horse because all I have experienced).Did themselves on the beach as it says in johannes revelation

A genklonexperiment in the catacombs orchestrated by nazistpåven Råttan Benedict ( "I'm going to make a new world")

What world is this?http://culbreath.wordpress.com/2008/06/17/anthony-esolen-on-the-new-barbarianism/A question is who are the barbarians?In the Middle Ages (like hanging after all this kärleksreligion äggtjuv and fisketjuv in England and France, among others).

Dom söp down the judgement in bla Provence (and sold the harvest expensive and lived loppan themselves).

Exiles in Revenes.A righteous revenge for all paedophilia, prostitution gross (bla Russian monasteries = no sexual needs could not be performed there) and bla Catholic smaller states (Genoa tex galärflotta as a punishment and the legalization of brothels)

It was hanging up the judgement in the trees and took just rovhttp://vinakro.blogspot.com/

I don´t think US wins - it´s Sweden, Italy, Franch, England and ChinaUs may win in short but not in longWith the new ufo ships who will patrol our bordersAnd the swedish grundlow and it´s attitudes on religion, information freedom etchttp://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").

The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.

The Devil's people (easy on eliminating).Count 1 million times

What gave nybyggaranda etcSpider, which can kill judgementIt was a jew girl who now is named Rebecca Lord

She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).

She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.

Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd

it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human worldit was late in the history books

astroillium israelisparticle =

nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)

Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity

threat to humanity

2008-07-25 @ 07:16:42
URL: http://www.silobreaker.com
Postat av: sune

Det är skrämmande att en lärare utrycker dessa åsikter offentligt. Hur vinklar han då inte orden till sina elever?

Ta gärna tag i ansvarig rektor och kräv svar på om dessa åsikter är lämpliga för en lärare.

2008-07-25 @ 10:07:24
Postat av: Skånepåg

bjornUrsäkta, men vore det inte lämpligt att åtminstone försöka att hålla sig till kommentarer som har en viss anknytning till den aktuella tråden?Förstår inte vad du vill uppnå, genom det som du håller på med? Börjar bli jobbigt med dessa långa och ostrukturerade kommentarer!

2008-07-25 @ 12:15:25
Postat av: Kalle

>SkånepågBjörn vill endast förstöra debatten med att lägga in ovidkommande lååånga och tråååkiga texter med en blandning av engelska och svenska.2008-07-25 @ 12:36:55
Postat av: Skånepåg

KalleJo det lutar givetvis starkt åt det hållet och vi börjar att bli vana med både det ena och det andra här på bloggen. Därför var jag nyfiken på vilken reaktion jag ev. skulle få på en direkt fråga.

2008-07-25 @ 12:58:33
Postat av: Skånepåg

KalleJag kollade för en gångs skull de länkar som han anger. Jisses det är samma jargong där, som det han skriver här. Man kan verkligen undra vad det är för personer som går lösa (?) i vår Herres hage?

2008-07-25 @ 13:09:09
Postat av: Anonym

Hej,hej !Följande har jag ordagrant hämtat ur Västerbottenskuriren 22/7 .Bilda en allians mot främlingsfientlighet och rasism.Vårda det "Svenska" språket .Demokrati:stat med folkvälde . Allians:förbund .Det är bra med ett levande språk .vårt språk är uppbyggt av låneord från hela världen .

Språket är också förändeligt över tid och ett viktigt medel för att undvika krig och konflikter mellan människor .

Sverigedemokraterna håller på att etablera sej i norrland .Vad som är demokratiskt i deras rörelse är väldigt svårt för mej att förstå .

Demokrati betyder mycket mer för mej än att uttrycka sin åsikt .

Det har även en positivt laddad innebörd och utesluter ingen människa oavsedd härkomst.

Allianser är också ett positivt ord även om det finns ohederliga sådana .Den 5:e augusti kommer Sd att ha torgmöte i Umeå .

Rättvisepartiet socialisterna ovh vänsterpartiet kommer att ha en motmanifestation i anslutning till deras torgmöte .

möt upp så bildar vi en allians mot deras

främlingsfientlighet och rasism .Elsa Andersson Hedkvist , VP.Ordagrant avskrivet intygar Sven-Erik Karlsson Sd Högsby .2008-07-25 @ 15:31:09
Postat av: Anonym

Andersson Hedkvist. Elsa

Medlem i Vänsterpartiet med politiska uppdrag .Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2008-07-25 @ 15:41:59
Postat av: Kalle

Demokrati betyder också att andra får göra sin stämma hörd. Demokrati TILLÅTER andra att tala iförör den politiska församlingen.Vänsterpartiet avser tydligen att störa SD:s möte i Umeå.Fröken Elsa Andersson har inte dina föräldrar uppfostrat dig med lite folkvett. Det är fult och simpelt att störa och förstöra andras möten som getts (som jag förmodar) tillstånd att tala för intresserade SD:are och andra mycket intresserade.Det du i vänsterpartiet förträder är våldsaktioner läser jag mellan raderna. Vänster är sig likt. De är småpåvar och diktatorer. Tycker du inte som vänsterpartiet får du inte vara med och leka på våran vänster gård.Fröken vänsterpartist Elsa Anderson är mycket barnslig och politisk omogen som inte fattat att demokrati inte är diktatur!!!

2008-07-25 @ 15:53:24
Postat av: Roberth Ström

kommunismen är fin först rensade Lenin och Stalin ut miljoner oliktänkande. Därefter minskade medelålderna i Sovjet ekonomin kapsejsade tack och hej.

2008-07-25 @ 20:37:55
Postat av: Systemfel

Någon som lagt märke till ledaren i Expressen med rubriken "Europas skam"

- Denna ledare har ingen kommentarsfunktion som alla andra ledare har på sidan, VARFÖR?

- skribenten säger att vi i Sverige långt in på 1970 -talet tvångssteriliserade romer och tvångsassimilerade nämnda grupp.

- skribenten hävdar att miljoner romer fick sätta livet till i Förintelsen i själva verket var det mellan 200000 - 800000 romer och sinti enligt wikipedia.

- det finns ingen personlig signatur på ledaren utan "ledarredaktionen" är den som skrivit artikeln.Läs och begrunda hur den svenska journalistkåren ljuger för medborgarna.

http://www.expressen.se/ledare/1.1243116/europas-skam

2008-07-26 @ 09:35:57
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Kal P Dal

Alltså, tycker ni det konstigt om det finns lärare som är kommunister? Är inte det poängen med den representativa demokratin, där ledamöterna skall spegla befolkningen i stort ;-)

Ni tror inte alls det går att vara lärare och vilja genomföra revolution utan att läraren utsätter barnen för hjärntvätt?

2008-07-30 @ 00:04:06
Postat av: Kal P Dal

Förresten, ni äkta demokrater därute, om ett antidemokratiskt parti växer till sig, hur skall en sann demokrat bemöta detta?Låta dem hållas så de får majortet och upplöser demokratin?

Stoppa dem på en gång?

2008-07-30 @ 00:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0