ETNICITET EJ RELEVANT?

De senaste veckorna har det skett två tragiska mord där unga människor blivit mördade av "sjuka" människor. Som vanligt har media varit väldigt försiktiga med etnicitet av dessa gärningsmän.


I Göteborg sköts en 21-årig svensk man till döds vid ett bråk om en mobiltelefon. De som attackerade 21-åringen var en 46-årig kurdisk man och hans två söner, 19 respektive 16 år gamla. Enligt vittnen var det pappan som sköt 21-åringen i halsen.

För ett par veckor sedan åtalades den 19-årige sonen för flera fall av misshandel, hot, knivinnehav och övergrepp i rättssak.


För mer info läs denna blogg

Dessa artiklar handlar om samma familj i Göteborgs Posten

Och så givetvis en snyftarartikel i Metro med den häktade fadern själv på bild.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Södertälje mördades 16-åriga Norba Haddad när hon väntade på att hennes syster skulle hämta henne. I media betecknas mördaren endast som en 39-åring med allvarliga psykiska problem men det är dock inte hela sanningen.


39-åringen kom till Sverige som flykting från Bosnien 1994. Han har ända sedan han kom till Södertälje gjort sig skyldig till flera fall av misshandel och ofredande. Vid ett tillfälle uttryckte han följande enligt Länstidningen i Södertälje.


"39-åringen ska sedan ha pratat osammanhängande om "svenska och finska flickor" och på grova sätt uttryck vad han vill göra med dem."


Varför just svenska och finska flickor? Kan det han något att göra med blonda flickor.
Frågan är nog berättigad när man ser Norba Haddads blonda hår, troligen färgat.

Blev det hennes död?

Varför har inte denne 39-åring utvisats till Bosnien? Han åker ju på semester dit varje sommar till modern och tjocka släkten!

Etnicitet är alltid relevant när det gäller brottslighet.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Fria nyheter var en nyhet för mig. Det behövs mer sånt där sanningen kommer fram. Sverige går under och ingen förutom Sd verkar bry sig.

2008-07-18 @ 22:42:22
Postat av: M. A. Rättvis

Ytterligare ett resultat av en olidlig och orättfärdig flyktingpolitik, en politik som vänder ut och in på vedertagna begrepp och är motiverad av lögn och bedrägeri. För om man kan åka hem på semester så har man heller inte flytt hemifrån, i vart fall inte av politiska skäl.

2008-07-18 @ 22:51:44
Postat av: F J

"I Södertälje mördades 16-åriga Norba Haddad"

Mördaren åker till Bosnien varje sommar för att träffa släkten, skriver du.Menar du att han är dömd för mord i Sverige och ändå får åka till Bosnien på semester? Är det så eller har jag missuppfattat? Var vänlig och förklara.F.J.

2008-07-19 @ 01:56:16
Postat av: Demokraten

Har du missat de 4 senaste mördarna och våldtäksmän som är stora i Sverige. Det skriva om en lastbilschaufför. Han har ju gjort en mäkta skrämmande karriär. Men han är inte den enda. Kan du förklara, och berätta varför media tystat ner det andra 3. De är alla svenskar. Har likande arbete, och samma utbildning (obefintlig) Varför hängs bara Eklund ut? De andra 3 har med våldtagit och mördat barn. Men det kanske inte är så korrekt att hänga ut för många svenskar som begår denna form av brott. Denna helgen hade vi 4 försök till våldtäkt i Kalmarcity, alla gjorda av Svenskar. Varför hängs inte dessa pubertala hormonnötter ut för här? Thoralf. Snälla, visa oss den samlade brottligheten. Inte bara den du anser vara fel...2008-07-19 @ 02:50:27
Postat av: Thoralf A

Demokraten"Denna helgen hade vi 4 försök till våldtäkt i Kalmarcity, alla gjorda av Svenskar."Kan du på något sätt bekräfta att dessa våldtäktsförsök begåtts av svenskar.Du får gärna berätta lite om de tre andra våldtäktsmännen som media tystar ner. Jag är alltid intresserad av tips till min blogg.

2008-07-19 @ 08:41:12
Postat av: Anonym

> DemokratenKommentera gärna nedanstående eftersom det är uppgifter som finns tillgänliga:

- I Göteborg dödade en kurd i veckan en 21 årig etnisk svensk som försökte skydda sin flickvän.

- I Södertälje dödade en annan "kulturberikare" en ung asyriska troligtvis för att hon blonderat håret.

- För cirka 14 dagar sedan lyckades man arrestera en khattuggande somalier i Göteborg som våldtaget 11 kvinnor.Du som anser dig ha goda kontakter inom polisväsendet, kan i så fall lämna mer detaljer om de brott som du påstår om vi överhuvudtaget skall sätta tilltro till vad du påstår.

2008-07-19 @ 09:27:13
Postat av: Skånepåg

Först var det pseudonymen ågher, sedan var det anonymt och nu Demokraten.Under den förra pseudonymen ville han att Sd:s hela partiprogram skulle beskrivas här på bloggen. Nu vill han att svensk brottstatistik skall redogöras på samma sätt. Vilket fantastiskt sinne för proportioner!Det första finns givetvis på Sverigedemokraternas hemsida och det andra på Brottsförebyggande Rådets. Tänk vad svårt det kan vara för vissa lågintelligenta "nötter" att fatta detta?Bloggens Internettroll upprepar mönstret från svenska kommunistorganisationer och amöbor. Förökar sig genom delning!

2008-07-19 @ 10:17:27
Postat av: Magnus

Vi får väl se hur länge media kan mörka om den kanske värsta serievåldtäktsmannen i modern tid, Shino Mohamed Hashi. Rättegången torde väl börja någon gång nu snart...

2008-07-19 @ 14:51:17
Postat av: Skånepåg

> MagnusVar det inte 7 ruggiga våldtäkter i Sverige och 4 i Norge? Kanske kända, bör man nog tillägga.Den dag massmedia uppmärksammar detta avskum, skall jag käka upp min gamla studentmössa!

2008-07-19 @ 15:27:10
Postat av: Systemfel

Man kanske skulle starta en namninsamling och kräva att "smygarens liv och leverne" hängdes ut på likadant sätt som Eklunds liv hängs ut i den samlade pressen.Smygaren är trots allt den värsta serievåldtäktsmannen i vår historia, hittils ska man kanske säga.

2008-07-20 @ 11:56:41
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Elisabeth

Varför kan man inte låsa in honom på Säters slutna avdelning eller Karsudden. Denna människa är ju livsfarlig och ska inte vistas ute bland allmänheten.

Undrar varför han har fått uppehållstillstånd i Sverige. Har han rymt från nått mentalsjukhus i Bosnien?

2008-07-20 @ 16:05:16
Postat av: n.e

norba var inte blond nä hon mördades!!

2008-08-29 @ 23:23:55
Postat av: psykologen

Du resonerar lika sjukligt som Norbas gärningsman.

2010-11-28 @ 20:22:13
Postat av: psykologen

@ SystemefelNuförtiden är det helylle-svennen Niklas Eliasson, Örebro.

En käck kille med SD-sympatier.

2010-11-28 @ 20:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0