DE ”KRÄNGTAS” LAND

Ännu en gång viker en kommun ner sig och till och med betalar pengar till en Abdullah för att han inte skall gå till domstol.


DETTA MÅSTE VARA ETT KLART FALL AV MUTA!  ANMÄL SÖDERTÄLJE KOMMUN!


Södertälje kommun mutar uppenbarligen denne Abdullah med 40 000 kronor för att han skall hålla "tyst".


Jag undrar om kommunallagen tillåter att kommunen använder skattemedel på det här sättet. Det är bara att hoppas att någon förnuftig person överklagar detta till Länsrätten.

Så fort dessa invandrare inte får ett jobb de anser sig ha rätt till är de "krängta" eller diskriminerade, det handlar aldrig om att de inte har kompetens eller utbildning utan endast diskriminering. Det har tydligen blivit ett nytt sätt att sko sig på i det naiva Sverige. Till på köpet måste Södertälje kommun påpeka enligt LänsTidningen.


"Samtidigt betonar ledningen att man arbetar aktivt med att få en ökad mångdfald."


Ja, jisses sicket land vi lever i.


Artikeln i Länstidningen är för övrigt skriven av Shamiram Demir.


Tack för tipset "Sun".


Kommentarer
Postat av: Henrik

Länstidningen verkar vara en fantastisk tidning såtillvida att de faktiskt tillåter sina läsare att skriva kommentarer utan att censurera bort 90 procent...Kanske bara en tidsfråga innan de anställer en censurator...

2008-07-21 @ 14:53:23
Postat av: Tore

Broder! detta är den nya bidragsgiven, som inte kommer att synas i statestiken. Nu lär han inte få

"socialbidrag" en tid, och då sjunker "staplarna",

nu när dessa blivit avslöjade, av dig Thoralf.

Vi bord kanske anordna nya staplar avseende denna

typ av gåvor. Speciellt nu när finskan (DO) fått

en generalsbefattning på den nya O-myndigheten.

Ett ämne att plocka bort i framtiden kanske!

Ut med skiten! och de flesta mår bra...

2008-07-21 @ 14:55:22
Postat av: Erik

Inget fel på LT och deras reportrar, men visst, Sverige har ju den fria världens sämsta journalister.

Frågan är om en person med finsk härkomst skulle fått 40 000? Hur var det i detta fallet? Personen med etnicitet fr Mellanöstern. Varför?

2008-07-21 @ 16:50:27
Postat av: vmm

I och med att Södertälje betalar pengarna så har dom ju erkänt att dom diskriminerat.Från LT:"Paki Holvander är nytillträdd chef på demokrati- och mångfaldsenheten, underställd kommunstyrelsen.I Södertälje finns en större vilja att arbeta mot en mångfald jämfört med andra kommuner, menar hon."Där ser ni. Dom jobbar mot mångfald. Erkännande i tidningen till och med.

2008-07-21 @ 17:27:09
Postat av: mullinuff

Hugo.

Passa dig för att säga något annat än det Thoralf och hans likar säger. Du kommer bli förlöjligad. Du måste komma till insikt om att Thoralf och hans vänner här, är så passa införstådda med verkligheten, så de har aldrig fel.

Thoralf är lite sin egna gud, och de som hänger här, de är hans lärjungar. Så passa dig för att kritisera.

2008-07-21 @ 17:33:56
Postat av: Skånepåg

Till Hugo och mullinuffVi blir så glada då de riktiga politiska expäärterna då och då kommer och hälsar på här på bloggen och som på ett konstruktivt sätt talar om för oss hur den verkliga verkligheteten ser ut.Jag hade gärna skickat en gåva som tack för de goda råden (en T-shirt med texten "Jag stödjer Sverigedemokraterna"). Men eftersom vi endast har XS kvar, så får det den här gången räcka med att vi uttrycker vår tacksamhet genom att säga "ett stort tack för ert stöd"!

2008-07-21 @ 18:09:19
Postat av: Molinari

Hej igen ågher/mullinuff/etc! Alltid trevliga, genomarbetade och insiktsfulla inlägg!!!

2008-07-22 @ 00:28:29
Postat av: Roberth Ström

Ser att trollen är här igen

2008-07-22 @ 17:17:44
Postat av: Anonym

Jerusalem, tisdagen 22juli 2008, kl 14:32Ännu en allvarlig traktorincident i centrala Jerusalem. Allt talar för att

en palestinsk traktorförare sökte döda ett stort antal gångtrafikanter och

bilister när han körde på flera bilar, välte en, och rammade en buss vid

korsningen, Kung David-Keren Hajesod-Jabotinsky, nära hotell Inbar och

Jemin Moshe.En man fick ena foten eller benet avklippt, när en bil vältes och hamnade

på taket. Ett ögonvittne uppgav att traktorföraren sökte döda en kvinnlig

gångtrafikant med grävskopan, men missade hennes huvud med någon

centimeter.Incidenten pågick i mindre än två minuter: en beväpnad man sprang upp till

förarplatsen i den stora bulldozern och dödade palestiniern genom att

skjuta honom i huvudet. Polisen uppgav en stund senare att mannen hörde

hemma i östra Jerusalem och var palestinier. En civilklädd säkerhetsman

stoppade bärsärkagången, uppgav polisen en stund senare.I allt har tolv personer förts till sjukhus, de flesta med mindre

allvarliga skador. Hela området kring Jemin Moshe och Kung David-gatan är

ännu avspärrad i skrivande stund. Ett liknande plötsligt terrorattentat

med en traktor som vapen kostade tre människor livet i Jerusalem i början

av juli. Två av offren var lärarinnor.

2008-07-22 @ 18:04:27
Postat av: OttO

Mer skattepengar rullar till "kränkta" brottslingar.Albanerna i Landskrona tackar och bugar.

Nu får de lite slantar så de kan betala skadestånd i den stora stölden (Audio-Video i Landskrona) som de dömdes för.Hota vittnena så de inte vågar vittna -> våldsverkarna blir frikända och får skadestånd.

Så ska en slipsten dras!http://hd.se/landskrona/2008/07/22/audio-video-doemda-faar/Audio Video-dömda får ersättningFörst dömdes de för Audio Video-plundringen. Sedan häktades de misstänkta för grov misshandel, friades och tilldöms nu ersättning för lidande.LANDSKRONA. Tre Landskronaynglingar, två 19-åringar och en 17-åring, som i våras satt häktade i 26 dagar misstänkta för grov misshandel men sedan friades i domstolen får sammanlagt drygt 96‑000 kronor i ersättning för lidande, förlorad arbetsförtjänst och advokatkostnader.En av 19-åringarna och 17-åringen var inblandade i plundringen av Audio Video i Landskrona vilket de också dömdes för i en tidigare rättegång – 19-åringen till villkorlig dom och samhällstjänst och 17-åringen till 5‑000 kronor i böter.De tre häktades tillsammans med tre andra Landskronabor i samma ålder misstänkta för att i början av april ha misshandlat en 24-årig man i Malmö med sparkar och slag. Enligt åtalet använde de sig också av ett basebollträ.Endast två av de sex, en 19- och en 17-åring, fälldes och dömdes i maj till skyddstillsyn av Malmö tingsrätt.Rättegången blev ett bakslag för åklagaren då offret och flera vittnen inte infann sig. Polisens utredare Jörgen Hylén hävdade i det sammanhanget att de som dragit sig ur hade hotats med repressalier om de vittnade.Den dömde 17-åringen skulle enligt polismän som grep honom på platsen ha skrikit till 24-åringen att hålla tyst om det som hänt.Även den 17-åringen dömdes till skyddstillsyn för stöld och olaga intrång i samband med Audio Video-plundringen.När det gäller ersättningarna till de tre av de fyra friade tilldöms den ene 19-åringen 24‑000 kronor för lidande, 15 600 för förlorad arbetsförtjänst och 2‑162 för ombudskostnader.Den andre 19-åringen får 24‑000 kronor för lidande och 3‑000 för ombudskostnader. Med hänsyn till hans låga ålder får 17-åringen 25‑000 kronor för lidande och 2‑702 för ombudskostnader.Något beslut om ersättning till den fjärde friade, 18 år, har inte tillkännagivits och det är oklart om han begärt någon.

Postat av: Kalle

Nu har invandrarna protesterat mot den urusla psykvården i sverige. Närmare 1 000 personer enligt SvD har demonstrerat i Södertälje med sossepolitikern Anders Lago efter mordet på invandrarflickan Norba.Nu när invandrarna också protesterar mot den dåliga psykvården kanske det blir en förändring. Det har ju visat sig att när etniska svenskar protesterar och demonstrerar så får det ingen verkan.Se bara hur Anders Milson har utrett och utrett under många lååånga år utan någon effekt.Tänk att det gått så långt i Sverige att de infödda etniska svenskarna negligeras totalt av alla politiska partier i alla frågor utom SD.

2008-07-23 @ 13:47:25
Postat av: Systemfel

Ännu en muslim som känner sig kränkt, denna gång nekades hon inträde i Casinot i Göteborg pga att slöjan täckte håret vid obligatoriska fotograferingen.

http://www.sr.se/goteborg/nyheter/artikel.asp?artikel=2210128

2008-07-23 @ 15:10:42
URL: http://systemfel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0