BOTKYRKA FÖRSTA KOMMUN ATT AVSVENSKAS!

Botkyrka kommun har störst andel utrikes födda i hela Sverige med ca 35,2 procent. Andelen med utländsk bakgrund uppgår till hela 50,8 procent enligt SCB, vilket är svenskt rekord och ett rekord som ingen har anledning att vara stolt över i Botkyrka kommun.

Det innebär att svenskar befinner sig i minoritet i denna Stockholms kommun som styrs av vänsterblocket som givetvis grundar sin kommunpolitik på bidrag.


Nu tar man dessutom nästa steg och inför en tvåspråkig grundskola som alltså inte innebär 2st språk utan ca 70st språk då alla skall få undervisning på sitt modersmål och svenska. Hur detta rent praktiskt skall gå till är för mig en gåta men det kommer givetvis innebära att grundskolan i Botkyrka kommer att få landets högsta lärartäthet.

Vem som skall betala för detta kalas framgår inte av artikeln i DN men för den som har lite tankeförmåga är svaret givet. Det blir givetvis vi svenska arbetare som sliter för brödfödan varje dag, som får stå för alla kostnader för hundratals anställda lärare i Botkyrka kommun.


Botkyrka blir därmed första kommun i Sverige som avsvenskas och inte helt förvånande är det en socialdemokrat som står för detta beslut.

Läs artikeln i DN


Kommentarer
Postat av: vmm

Botkyrka blev ju utsedd till den näst bästa integrationskommunen tidigare i år (bäst var Gnosjö).



Haha, det var i Botkyrka där kommunen allvarligt övervägde att ge alla invandrarkvinnor en varsinn get. Hur kan man ens komma på en sådan grej?

2008-07-17 @ 20:27:24
Postat av: Ruskprick

Man kan ju förvänta sig att det är i just Botkyrka Måna Muslim är bosatt. För man ska ju leva som man lär. Herregud 51% det måste ju vara Sveriges mest blomstrande kommun med all sin gudomliga berikning.

2008-07-17 @ 20:29:30
Postat av: Info

OND ELLER GOD?



Jag känner förvisso igen mig, eftersom jag sedan omkring 25 år bor inte alltför långt norr om utlänningsparadiset Botkyrka. Och visst är frågan: Vad ska man dra för slutsatser av utvecklingen i nämnda kommun?



Thoralf uttrycker en något kritisk fundering. Är Thoralf därmed OND och OGENERÖS?



Ja, enligt Barometerns förstaledare onsdagen den 8/7 2008 i ett reportage från Almedalen:



”Det här var dagen då tänkande vuxna och modiga ungdomar vände rasismen [= sverigedemokraterna] ryggen. Ett hopp finns trots allt om att det goda och generositeten ska vinna.”



Ledarskribenten, som också är Barometerns välbetalda, presstödsunderstödda, politiska redaktör, heter Lotte Zenkert. Egendomligt nog dotter till en viss bloggprofil i Kalmar, som med namns nämnande i sina bloggar brukar näpsa Thoralf för dennes kritiska synpunkter på den unika, svenska massinvandringen.



För egen del tycker profilen, vilkens initialer är K. L., att ett ytterligare tillskott på några miljoner utlänningar vore lagom. Till att börja med. Botkyrka är ett föregångsland i världen.



2008-07-17 @ 20:39:38
Postat av: Bengt

Info

Du är bra på många sätt och vis, men sätt inte Thoralf och Kurt Lundgren mot varandra.Bägge tillhör mina absoluta favoriter i bloggvärlden.

Skilj på Kurt och hans dotter.Kritisera gärna Lotte Zenkert men dra inte in Kurt i det hela.Skilj på far och dotter.Kurt har skött sig bra och varit juste gentemot Thoralf, det vet jag som har följt bägge bloggarna under flera år.

Bengt

2008-07-17 @ 21:22:18
Postat av: Roberth Ström

Kanon nu får vi fler läraraspiranter.... Var ska detta vansinne sluta?

2008-07-17 @ 22:08:35
Postat av: Jonne

Jaha, då har en viktig punkt passerats, den första kommunen med "extern" majoritet.

Ni vet väl var den kommun ligger som har högsta procenten boende med svenska som modersmål??

Den ligger i Finland..

Så länge det nu varar. Det skojas ju om i Finland att man där alltid först kollar "hur gör dom i Sverige"?

2008-07-17 @ 22:24:36
Postat av: Skånepåg

Följande på Skymningszonen är intressant läsning:



http://www.rebels.org/bloggen/?p=183

2008-07-18 @ 09:24:33
Postat av: Peter Ingestad

Vad kostar det här för skattebetalarna?

2008-07-18 @ 09:30:12
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/
Postat av: Roberth Ström

Peter vad spelar det för roll? Utan utjämningssystemt hade Botkyrka gått i konkurs flera gånger om. Vansinne vansinne.

2008-07-18 @ 09:44:12
Postat av: Tore

Just det, vansinnets vansinne!...

2008-07-18 @ 10:02:33
Postat av: Kalle

Invandrarna och lycksökarna lovade att de skulle ta över i Sverige.



Nu har de tagit över den första kommunen i raden. Fler lär förlja.



2008-07-18 @ 11:15:51
Postat av: Micael Foghagen

Babyboomen som det talas om nu, är det någon som har siffror kring detta? Jag liksom anar att det är vissa grupper mer än andra....

2008-07-18 @ 14:33:40
Postat av: M. A. Rättvis

En mycket intressant fråga Micael men var så säker på att svaret mörkas. Jag var inne på SvD och debatterar fångvården. Så ville jag tala om det orimliga i att fångarnas mat kostar många gånger mer än vad man lägger ut på pensionärerna och på barnens skolmåltider. Det här visste jag, och tänkte att det skulle bli en enkel sak att ta reda på detaljerna på nätet.

Men där bedrog jag mig.

Det är helt otroligt hur det mörkas. Och fångarna, vars majoritet inte ens är svensk ( rätta mig om jag har fel) Varför ska dom leva lyxtillvaro på pensionärernas bekostnad? Ja varför i fridens namn ska vi uppmuntra import av brottslighet ? Har vi inte nog med problem här hemma?

Postat av: Magnus

I malmö hade vad jag förstår 45.02 procent av barnen utländsk bakgrund i slutet av 2007. I slutet av 2006 var motsvarande siffra 42.8 procent så utvecklingen går snabbt...



http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/SubTable.asp?yp=bergman&xu=scb&omradekod=BE&huvudtabell=UtlSvBakgTot&omradetext=Befolkning&tabelltext=Antal+personer+med+utl%E4ndsk+eller+svensk+bakgrund+efter+region%2C+civilst%E5nd%2C+%E5lder+och+k%F6n%2E+%C5r&preskat=O&prodid=BE0101&starttid=2002&stopptid=2006&Fromwhere=M&lang=1&langdb=1



Nåväl, 96 procent av svenska folket stöder fortfarande massinvandringspartierna så utvecklingen lär fortsätta...

2008-07-19 @ 14:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0