SVERIGES ENDA TRYFFELSVIN PÅ RYMMEN!

Den nyheten toppar SVT sin webbsida med under dagen. Händelserna idag i Södertälje tycks inte ha nått fram till TV-huset i Stockholm.

70599-265

Sveriges Television är helt otroliga i sin nyhetsrapportering, idag har dessa pk-journalister fullständigt nonchalerat det totalstopp i busstrafiken i Södertälje vid två tillfällen på grund av gatstenskastning mot kollektivtrafikens bussar. Skyddsombuden stoppade trafiken för att säkerheten av chaufförerna inte kunde garanteras.


MEN FÖR FAN VI ÄR INTE I BAGDAD UTAN I SVERIGE!


Ändå reagerar inte vår statstelevision, istället toppar de sina nyheter med att ett tryffelsvin är på rymmen. " Sveriges enda tryffelsvin på rymmen"

  

Jag säger det igen skall man skratta eller gråta.


Enligt Svenska Dagbladet har inte mindre 90 attacker mot bussar gjorts enbart sedan sommaren i Södertälje. Under 2007 kostade nya fönsterrutor till bussarna 1 miljon kronor. Nu skylls denna utveckling på nedskärningar inom barnomsorg och skolan.


VILKET ÄR FULLSTÄNDIGT FEL!


SVARET ÄR ENKELT, INVANDRINGEN OCH INVANDRINGEN!


Starta massutvisningar av invandrarna i Ronna och Hovsjö så blir det garanterat lugnt i området inom ett par timmar.

Enligt Länstidningen i Södertälje träffade en raket framrutan på en buss under kvällen i Hovsjö.


Några kommentarer från några busschaufförer.


"- Det är fyra gånger vanligare att det kastas sten på oss än att man inte betalar sin biljett, konstaterar Peter Boström, busschaufför och ordförande för klubb 12 i Södertälje."


" - Det känns inte som man är i Sverige, utan mer som i ett krig i Pakistan eller Afghanistan, fyller Yelda Bibo i."


För mig är det helt obegripligt att Sveriges statstelevision inte överhuvudtaget tar upp detta. Men som alla vet går det inte att ta upp detta nyhetsskop utan att samtidigt tala om de invandringstäta statsdelarna Ronna och Hovsjö och det är som alla vet inte tillåtet i vår så kallade "Fria Television" och då gömmer man istället detta för det svenska folket.


Kommentarer
Postat av: Musse

Men snälla lilla vännen?
Hur många gånger går du ut varje år för att finnas som ett vuxenstöd för alla ungdomar i vår lilla stad Kalmar?Ta hand om din egen ankdamm först innan du lägger dig i andra städers problem.Men det verkar som din strategi går ut på att "leta" problem över andra delar av Serige, bara det handlar om invandrare eller flyktingar.
Nääe, engagera dig i alla svenska skitstövlar som förstör vårat fina badvatten utmed kusten,det är ju helsvenska bönder,dom kan du väl kasta ut? Kasta ut alla svenska tjänstemän på arbetsförmedlingarna,försäkringskassorna m.m. som gör livet till ett helvete för många svenskar! Och dom gör det för att svenskar har aldrig haft någon moral eller kunnat vara rakryggade och säga ifrån. Gnälla är vi,du också tydligen, däremot väldigt bra för.Jag har upptäckt att jag bor i "gnälldeltat",nääe du, ta tag i dom verkliga problemen som finns runt i kring vår lilla stad Kalmar så blir nog allt bättre.Det är väl ändå inte invandrare som bjudit hit Mr Lou och hans vänner? Nääe du, det är svenskar, som jag tycker vi borde utvisa, eller vad säger du ?

2008-01-15 @ 00:41:42
Postat av: Fredrik

Musse: På lång sikt tror jag Thoralf gör betydligt större nytta med att prioritera sin tid på opinionsbildning än att ränna runt på stan iförd reflexväst.

Sen är du den enda här som vill utvisa någon svensk medborgare (såväl invandrad som infödd).

2008-01-15 @ 00:52:12
Postat av: Stigman

Oskicket i Södertälje måste självklart stävjas med alla till buds stående medel. Det vore väl en lämplig uppgift för våra militära elitförband, som utbildats för krävande tjänst utomlands. Varje ertappad och fasttagen ligist skulle hängas ut i media med namn och foto. Om personerna ifråga erhållit svenskt medborgarskap eller permanent uppehållstillstånd de senaste tio åren, skulle detta kunna upphävas. Omedelbar utvisning på livstid vid upprepade förseelser. Detta är inte rasism eller främlingsfientlighet, utan ett effektivt och fullt legitimt sätt att värna om fosterlandet!

2008-01-15 @ 02:34:18
Postat av: Putte

I Frankrike gjorde man väl så att man informerade i pressen om att man skulle börja utvisa ligisterna som brände bilar m.m. Där blev det lungt, i alla fall tillfälligt. I Sverige vet dom att dom kan gör hur dom vill, för massmediaredaktionerna och de politiska församlingarna är fulla med folk som tar dom i försvar vad dom än gör, precis som Musse här ovan gör. Vuxenstöd för ungdomar är det väl för hel*** ungdomarnas föräldrar som ska vara inte varenda vuxen människa. Sedan en sak till Musse; sluta använda begreppet flyktingaar, för några sådan existerar knappt i Sverige. 95 av 100 har kommit hit för att snylta på de svenska löntagarnas pengar. Åk upp till t.ex Arlanda utrikes och kolla hur många "flyktingar" som åker till hemlandet för semester eller för att hälsa på släkten.

2008-01-15 @ 06:02:42
Postat av: Kennedy Karlsson

Thoralf!

Hur skall bedrägeri-invandringen egentligen stoppas?
Ingen nästan har kommit hit på legal väg utan nästan alla genom smugglare.

De har inga id-handlingar, varför det är svårt att utreda och bevisa deras härkomst. Dessa handlingar har smugglarna behållit för att återanvända till nya
människor som är snarlika.

Irak, Iran och Sudan vägrar ta emot sina egna medborgare, om de en gång rymt landet, och i synnerhet om de saknar id-handlingar.

Sverige har samtidigt blivit väldigt attraktivt efter den senaste amnestin. Men vi saknar bostäder och jobb åt dessa mängder av nya invånare.

Jag vet, att många länder inte har samma problem som Sverige, t ex Italien. Men jag vet inte, hur de gör.
Frågan är alltså, hur det lagtekniskt och praktiskt ska lösas i Sverige?

2008-01-15 @ 07:27:05
Postat av: Hakan

Jag har en ide för att utvisa personer utan "papper". Upprätta ett avtal med ex Sudan. För varje individ Sudan förser med medborgarskap och pass ersätter Sudan med 100 000 kronor. Sedan skeppar vi ned dem med färjor. Klart!

2008-01-15 @ 08:32:30
Postat av: AWSvensson

Asyl skall man endast kunna söka när man passerar gränsen in i Schengenområdet och vid uppvisande av riktiga papper.Har man åsidosatt detta utan söker asyl inne i Schengenområdet så har man också missat möjligheten att söka asyl.Ingen skall få vistas inne i Schengenområdet utan giltiga identitetspapper, dylika utan skall interneras till de kan identifiera sig.Idag har man alla möjligheter att kontrollera varifrån folk kommer om bara viljan finns, bara man sätter pressen på den identitetslöse.

2008-01-15 @ 10:27:57
Postat av: Kennedy Karlsson

A W Svensson

Problemet är ju, att flyktingen ger sjutton i att söka asyl vid Schengen- gränsen.
Flyktingen upptäcks av myndigheter först, då han står utan id-handlingar inne på en asylmottagning i Sverige och memorerar sin flyktinghistoria han köpt för 100 000 kr.
De svenska myndigheterna vet inte vart vederbörande ska avvisas, och vi blir tvingade att ta hand om honom.

Internering som straff avskaffades i Sverige 1981.
Såvitt jag vet, kan internering tillgripas för utländska militärer som upptäckts på svenskt territorium tillhörande annat lands krigförande förband, såvida vi är neutrala.
Genevekonventionen tillåter inte internering av påstådda flyktingar.

Så, hur ska problemet lösas?

2008-01-15 @ 11:50:42
Postat av: AWSvensson

Hur kan Storbritannien internera (fängsla) personer som inte kan visa sin rätta identitet? Om EU kommer överens om hur asylhanteringen skall skötas och gör det olagligt att vistas inom Schengen utan papper så skall det ordnas om bara viljan finns.

2008-01-15 @ 12:02:20
Postat av: DDR2

Enkelt: Till Sverige är det olagligt att ankomma utan giltigt pass eller legitimation som talar om vem du är. Detta innebär att personen anhålls, häktas eller liknande och därmed har personen "halva inne".
Har dessa parasiter väl kommit in i landet så har det ju visat sig att de är omöjliga att göra sig av med.

2008-01-15 @ 13:02:59
Postat av: rädd för gubbar

Jag blir rädd för såna som dig som så enkelt skyller allt på invandringen....det har med så många andra faktorer att göra...Vilka dom faktorerna är vet inte jag men jag vet att allt beror inte på invandringen..

Du sprider så mycket hat å det kommer bara bli värre med såna som sig vid makten

2008-01-15 @ 16:34:47
Postat av: Anja Hildén, ABC

Dina svepande påståenden mot SVT blir lite absurda. Det regionala nyhetsprogrammet ABC hade ett ordentligt inslag, plus artikel på webben. Man ser det man vill se, eller hur?

2008-01-15 @ 16:56:25
Postat av: Thoralf A

Anja, spännande att någon från SVT reagerar på mitt inlägg. Men det är ändå bara ett regionalt inslag i ABC. De nationella kanalerna tiger som vanligt.

Rapporterade även ni om tryffelsvinet?

2008-01-15 @ 17:09:16
Postat av: Skånepåg

> Rädd för gubbar.

"Jag blir rädd för såna som dig som så enkelt skyller allt på invandringen....det har med så många andra faktorer att göra...Vilka dom faktorerna är vet inte jag men jag vet att allt beror inte på invandringen."

Mycket upplysande. Har du mer på lager i samma stil så fortsätt gärna att skriva. Ett skratt lär ju förlänga livet sägs det!

2008-01-15 @ 19:23:05
Postat av: Micke

Musse

Vart tycker du att vi ska utvisa de riktiga Svenskarna?

Rädd för gubbar

Om du nu vet att problemen inte beror på invandringen så kan väl du ta och förklara för mig vad som är problemet, Och hur det kommer sig att de här problemen bara Existerar just i de områden där antalet invandrare är som störst. Tycker inte du att alla människor borde ha lite sunt förnuft? jag menar alla vet att de inte är ok att kasta sten på bussar eller brandkår! men ändå så händer det dagligen i dessa områden. Eller du kanske tycker att de just är så ett modärnt samhälle ska vara? Nä du de är nog dags att du tar och öppnar ögonen!

2008-01-15 @ 21:34:37
Postat av: Erik B

" - Det känns inte som man är i Sverige, utan mer som i ett krig i Pakistan eller Afghanistan, fyller Yelda Bibo i."
Som vanligt får man även medhåll av en som man kan förmoda har invandrat (vilket egentligen inte spelar någon roll, men hade en Svensson sagt samma så hade det varit rasism... gissa vilka som diskriminerar i detta land, kan det vara vänstern?)
Kontentan: detta beteende hör inte hemma här i Sverige, i fredstid.

Låt alla som vill få bli "en av oss", och klargör tydligt att de som inte vill bli en av oss inte har något här att söka.
Enligt flum-svt ska attackerna vara en följd av missnöje med samhället... Jamen, om ni inte är nöjda med vårt svenska samhälle, åk till ett samhälle som passar er bättre, då!
Sätt fjortisarna på första bästa flyg till något krigshärjat land, ska vi få se om de blir nöjda då!

Synd att en del av kommentarerna är något mindre nyanserade, man undrar nästan om några försöker driva med vår kritik mot hur man hanterar (eller snarare *inte* hanterar) invandringsproblem och försöker få oss utmålade som rasister och främlingsfientliga...

2008-01-15 @ 23:32:01
Postat av: Leo Sundberg

Allt löses väl inte med kollektiva utvisningar?

Bygg upp fängelser på orter med hög arbetslöshet, och internera de som blir gripna. Anställ fler poliser, och skärp straffen rejält! Fler poliser och fångvakter betyder färre arbetslösa.

Självklart stoppa massinvandringen också!

Tvångsinternera illegala flyktingar och folk utan pass med hårt arbete på vatten och bröd. Och kör reportage om hur hårt det är på Youtube och på utländska kanaler. Då kommer inströmningen minska rejält, det kan jag lova...

2008-01-17 @ 12:27:15
URL: http://leosundberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0