SVENSK TILL AL QAIDA.

70599-244

Enligt SVD har en svensk tagit värvning hos al Qaida. En person som tar värvning hos en muslimsk terrororganisation är självklart inte svensk. Denne så kallade svensk heter enligt SVD Abu Mua'az, vilket klingar väldigt osvenskt i mina öron men tydligen inte hos journalisterna på SVD.


Läser man artikeln framgår det att "svensken" är född i Tunisien 1974. Han kom till Sverige år 2000 och har givetvis hela familjen med fru och 3 barn, broder och kusiner som säkert också har sina familjer här i Sverige.

Jag undrar på vilka grunder den här personen fick uppehållstillstånd i Sverige?


Tack vara USA trupper i Irak har dessa uppgifter kommit fram och nu ställer man sig givetvis frågan vad sysslar hela tjocka släkten med i Rinkeby. Har de samma åsikter som den här mannen som tydligen är islamist och muslimsk terrorist. Hela familjen eller hela släkten borde avvisas till Tunisien eller till något annat muslimskt land, de kan själva få välja men i Sverige bör de inte få vara kvar.


Det är nog bara en tidsfråga innan vi får vårt första riktiga terrordåd i Sverige.


Läs artikeln i SVD

Tack Urban, för din kommentar med länktips

Sverige verkar utvecklas till muslimska brottslingars och muslimska "krigshjältars"  lekstuga med svenska myndigheter. PK-politikerna fortsätter att blunda som vanligt och vill istället satsa ännu mer pengar på integration, världsrekord i naivitet.
För att inte tala om i vilket dilemma alla dessa flyktingkramare är på väg att hamna i. Att detta kommer gynna oss Sverigedemokrater är självklart.

Läs detta skrämmande gästinlägg på Merit Wagers blogg som bara kan gynna oss Sverigedemokrater.


Kommentarer
Postat av: Urban

Tja vad kan familjen och släkten syssla med?

F.d. medborgarnas flyktingombudsman har sina misstankar.

Postat av: Skånepåg

> Thoralf!

Jag hoppas att du samlar på allt sådant här materiel som framgår av ovanstående länk "utanför Internet"? Risken finns annars, att det är borta en vacker dag.

Givetvis delar jag inte alla hennes åsikter, men kan troligtvis i vissa delar vara användbart i det fortsatta politiska arbetet. Hon har tydligen mycket goda kontakter inom området!

2008-01-07 @ 22:46:10
Postat av: Nisse Radarsson

Det är ju bara att berika Kulturen, klaga inte. Det är politiskt korrekt ända tills dom jämnar Sveriges Riksdag till marken.

2008-01-07 @ 22:51:26
URL: http://www.youtube.com/watch?v=uG8ZGHHvuYk
Postat av: Skånepåg

> Nisse Radarsson.

Kommentar om inslaget i Youtube och kan inte låta bli att skratta.

Han nämner bl.a. om det här med kvinnors bara hud och vad som händer med de muslimska männen. Jag måste därför berätta följande sannsaga.

Ett mindre företag i sydsverige, där jag råkar känna ägaren, abonnerade tid hos ett gym för sina anställda (kvinnor och män). Till saken hör att man har en 4-5 anställda män som kommer från Pakistan och någonstans i Nordafrika.

Nåväl man samlades i gymmet. Kvinnorna och männen spinnade, lyfte skrot, svettades och stönade. Efter knappt halva den abonnerade tiden "smyger" samtliga araber ut från gymmet. Chefen frågade dagen efter varför i h-e de gjorde så för? Det visade sig att de hade blivit så upptända av de stönande svettiga trikåklädda kvinnorna att det fanns bara två utvägar. Den ena var att sticka eftersom det fanns andra i lokalen som naturligtvis hade förhindrat det naturligaste alternativet för dessa män!

2008-01-07 @ 23:18:27
Postat av: Machomannen

med andra ord har en svensk anklagats för att stödja USA!!

det var nämligen USA själva som skapade al-qaida . "de som finansierar terrorism" osv.. resten kan ni

läs historia om första afghanistankriget om ni inte tror mig!

Med andra ord borde Denna "svensk" sitta på de anklagades bänk tillsammans med Busg, Rumsfeldt, bland hundratusentals andra amerikanska krigsförbrytare

Västliga medier saknar förmågan att se genom propagandan om "kriget mot terrorismen"

2008-01-07 @ 23:44:09
Postat av: jonathan

hur i hela hissingen kan man kalla någon som kom till sverige 2000 för svensk? det är ju galet..

2008-01-08 @ 01:18:32
Postat av: Magne

Det finns något mycket värre än dessa islamister och muslimska terrorister och det är Svensken själv. Fy lede för denna barbariska, primitiva och rasistiska homo sapiens! Han måste diskrimineras, kvoteras samt tämjas för den himmelska månkulturen välsignelse. Den absolut enda vägen att vandra enligt vår landsfader.

2008-01-08 @ 02:02:55
Postat av: Constantine

Såg hur Rapport-ankaret vred och vände sig och sa första gången "svensk medborgare" så att folket i stugorna inte skulle bli helt vilseledda, men sedan användes bara "svensken" om terroristen.

2008-01-08 @ 03:15:27
Postat av: Putte

Ja, det skulle vara spännande att se asylskälen. Min gissning: "Drattat på röven i kamelskit och skrattad åt" eller något annat lika allvarligt. - Snyftgrupp bildad av präst och Rödakorskärringar med sjukligt behov att tycka synd om någon från "fattiga" länder.

2008-01-08 @ 05:48:55
Postat av: Skånepåg

> Machomannen.

1. USA stödde olika grupper i Afganistan mot Sovjetunionen. Det avgörande stödet var Stingerraketen. Man sköt ner Sovjetiska helikoptrar på löpande band. Afganerna fick tillgång till avancerade pansarvapen o.s.v.
2. Sovjet drog sig tillbaka. Stor kalabalik utbröt mellan olika agfganska krigsherrar om makten.
3. Talibanerna utnyttjade denna förvirring och övertog successivt stora delar av landet.
4. Al-Qaida fick genom talibanerna tillgång till träningsläger och basområde i Afganistan och kunde i lugn och ro bygga upp sin organisation.
5. Var någonstans i denna kedja av händelser har USA skapat Al-Qaida.

2008-01-08 @ 11:06:40
Postat av: AWSvensson

Kommentera gärna Blekinge läns tidning angående den pk- itiske Mats Johansson som nu skall ta debatten. Grattis om ni får in det.

2008-01-08 @ 13:00:00
Postat av: Skånepåg

> AWSvensson.
Jag antar utmaningen och gör ett försök i Blekinge Läns Tidning!

"För att anknyta till Blekinge, så väljer jag att jämföra Sverige med en blekingeeka och bottenpluggen med svensk invandringspolitik!

Under många år har vi i vår båtklubb tagit hand om denna klenod. Olika personer har turats om att sitta vid rodret, vi har hjälpts åt att hålla igång och driva fram båten genom vårt arbete med att ha bra segel. Båten har hållits snygg och fri från beläggning under vattenlinjen o.s.v.

Det som händer nu är att vid en segling så har någon slarvat och inte satt fast bottenpluggen ordentligt. Vattnet strömmar in och ingen tänker på något av det tidigare nämnda. Alla ombord har bara nu ett mål, nämligen att hitta bottenpluggen och se till att inte hela "skutan" går till botten!

Detta Mats Johansson, bör du ta dig en ordentlig funderare på och inget annat!"

2008-01-08 @ 14:44:57
Postat av: AWSvensson

Jag tror inte Mats Johansson hjälper till att leta efter bottenpluggen utan när alla är upptagna med letandet snor han båtens enda livräddningsflotte och skeppskassan och lämnar båten.

2008-01-08 @ 14:56:44
Postat av: Skånepåg

> AWSvensson.

- Men visst var det passande. Jag är riktigt stolt över mig själv!!
- Då jag försöker att lägga in det på BLT, får jag bara beskedet "Felmeddelande". Är månntro min IP-adress blockerad? Har bara skrivit ett par inlägg i BLT tidigare utan problem?

2008-01-08 @ 15:02:14
Postat av: AWSvensson

Liknelsen är uppenbar när det gäller svensk flyktingpolitik, med den skillnaden att ingen av de styrande har en tanke på att sätta i pluggen utan man tror det räcker med att ösa allt medan SD ropar sätt i pluggen så vi får stopp på inflödet.

2008-01-08 @ 15:28:55
Postat av: Skånepåg

> AWSvensson

Helt rätt, men ville inte vara för övertydlig för att få en bättre chans att kommentaren skulle bli publicerad.

Finns flera aspekter och tänkte att läsaren skulle stimuleras att själv tänka efter. T.ex. "hålla rent under vattenlinjen" och vad det skulle kunna tänkas betyda o.s.v.!

2008-01-08 @ 15:41:00
Postat av: Skånepåg

> AWSvensson

Tack för tipset, den blev publicerad!

2008-01-08 @ 16:12:30
Postat av: du

Du verkar ha ett riktigt intressant liv då du ständigt visar oss hur svenska medborgare uppför sig. Det enda jag kan se är att du upprepar allting då du inte har annat att skriva om. Det är rätt att skriva svensk då någon har svenskt medborgarskap, punkt slut oavsett om han heter Ahmed eller Stig.

2008-01-12 @ 00:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0