SKRATTA ELLER GRÅTA ÖVER SOCIALDEMOKRATERNA?

Idag har det blivit en stor nyhet att Bromölla kommun tagit ett beslut om att göra mångkulturellt bokslut.

Det märkliga är att beslutet redan togs den 27 november 2007, sedan dess har det varit alldeles tyst om detta beslut i riksmedia. Nedan finns ett urklipp från protokollet från kommunstyrelsemötet i Bromölla..

70599-256

Det var inte förrän SD-Kuriren rapporterade om detta beslut på sin hemsida den 7 januari som media började gräva i detta och ställa kritiska frågor till ledande  socialdemokratiska politiker.


70599-257

Nu kan den socialdemokratiska ledningen i Bromölla förvänta sig starka påtryckningar från den socialdemokratiska partiledningen med Mona Sahlin och Marita Ulvskog i spetsen. Det har som sagt redan börjat!

Frågan är hur länge kommunalrådet Åke Hammarstedt klarar av att stå emot trycket?

Om detta får ännu större genomslag i media kommer han och vänsterblocket backa i Bromölla.

70599-25470599-255
Marita Ulvskog sveriges ledande pk-politiker hos socialdemkraterna tillsammans med Mats Johansson. 

Sveriges Radio har idag flera inslag om hur den socialdemokratiska ledningen försöker tvinga socialdemokraterna i Bromölla att riva upp sitt nästan två månader gamla beslut.           

70599-258     

Den diskussion som idag (10 januari) kunde höras i P1 morgon var väldigt patetisk och jag vet inte om jag skulle skratta eller gråta när jag hörde hur socialdemokraten Mats Johansson från Karlskrona resonerade om redovisningen av kostnader för kommunen.


För det första har redan SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) redan slagit fast att statens ersättning till kommunerna för "flyktingmottagning" är kraftigt underfinansierad.


För det andra är det märkligt att höra hur Mats Johansson gör skillnad på att kommuner budget och kostnadsuppföljningar på barnomsorg, grundskolan, handikappomsorg, äldreomsorg och inte minst socialbidrag men att det skulle vara fullständigt felaktigt att göra det samma med "flyktingmottagning" och integrationskostnader. Hans sätt att göra skillnader på grupper och andra medborgare blir väldigt obegripligt. Här har Mats Johansson och socialdemokraterna ett stort trovärdighetsproblem.


MEN DET MEST HÄPNADSVÄCKANDE i Mats Johanssons argumentering är att han menar att Sverigedemokraterna kommer att använda dessa mångkulturella bokslut för att bevisa sina "myter" om invandringens kostnader. Om Mats Johansson är så övertygad om att invandringen inte kostar något för kommunerna utan istället berikar kommunerna borde han ju verkligen bejaka att mångkulturella bokslut upprättas så att han kan bevisa att Sverigedemokraterna har fel i sina påståenden.


Men nu är ju verkligheten inte sådan och det är därför socialdemokraterna och Mats Johansson är så förtvivlat rädda för sanningen om invandringens kostnader.


Lyssna på detta enligt mig väldigt bra inslag i Sveriges Radio.

  

Merit Wager har också reagerat på Marita Ulvskogs uttalande om beslutet i Bromölla. Läs hennes uppläxning av socialdemokraterna.


Kommentarer
Postat av: Urban

Här är en annan typ av kostnad som inte heller rkommer at redovisas

http://www.expressen.se/nyheter/1.998921/vald-mot-kvinnor-specialgranskas

Notera slutet av artikeln

2008-01-10 @ 18:44:54
Postat av: Skånepåg

> Urban.

Om man läser mellan raderna, är man nog inte alltför fel ute om man stor sannolikhet pekar på en enorm överrepresentation som kan härledas till massinvandringen.

De senaste 2 kvinnomorden i min lilla stad utfördes av invandrare. I statistiken talar man om offren. Hade varit minst lika viktigt att tala om etniciteten på de som utför morden. Man anger att 30 % av de mördade kvinnorna är invandrare, men inget om de många yngre. Tror f.ö. att de flesta svenska kvinnor som blivit mördade haft en parrelationen med icke svenska män!

2008-01-10 @ 19:15:44
Postat av: Sven-Olof Sällström

Nu backar s i bromölla. Den berömda socialistiska partipiskan har fått avsedd verkan. "madame Ulvskog" har fått bra betalt för sitt värv.

http://sdblogg.se

2008-01-10 @ 19:51:29
URL: http://sdblogg.se
Postat av: Tore

Expressen: "Våld mot kvinnor specialgranskas".
Mikael Rying - kriminolog vid Bråttsförebyggande rådet (Brå) säger följande bl a: Han betonar, att
särskilt invandrarkvinnorna som är ÖVERREPRESENTERADE bland de döda, måste få hjälp!!!

Överrepresentation har jag för mig är över 50 %!
Om det också finns 9 miljoner etniska svenskar, och
1 miljon av utländsk förekommst, blir också bilden
avsevärt större. Det är bara att summera, mina vänner...

2008-01-10 @ 20:02:00
Postat av: Norbergssonen

Det var väl fantastiskt goda nyheter att Marita Ulvskog stoppade redovisningen! Ger saken mycket mera uppmärksamhet än den skulle ha fått annars - och hade nog bara utmynnat i diskussion om hur kostnaderna skulle räknas. Nu inser alla att socialdemokraterna är rädda för att sanningen om massinvandringens kostnader skall komma fram.

2008-01-10 @ 20:38:13
Postat av: Skånepåg

> Norbergssonen

Det var just det som du nämner som jag var orolig för.

2008-01-10 @ 21:10:03
Postat av: Göran

Desperationen sprider sig allt mer bland de politiskt korrekta sumpråttorna. Marxisten Ulvskog mfl inser att klockan snart klämtar för sorti med åtföljande räfst och rättarting, och folkets dom kommer att bli hård!

2008-01-11 @ 00:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0