S HETSAR MOT SD!

Socialdemokraterna kan aldrig stoppa sverigedemokraternas utveckling! Sossarna kan skapa hur många nätverk som helst och ta hur många debatter som helst men det kommer ändå inte få någon effekt.

70599-273
Hur många röster får Sverigedemokraterna 2010?


I P1 morgon idag framträder socialdemokraten Mats Johansson och Ulf Bjereld, de ljuger så de tror sig själva. Lyssna på inslaget i P1.

Det är fullständigt sanslöst att två socialdemokratiska politiker kan få ägna sig åt att sprida lögner utan att någon får möjlighet att gå i svaromål.

Jag tror nog att många människor börjar reagera på hur vår publicservice kanaler ägnar sig åt något som nästan kan liknas vid socialdemokratisk hatpropaganda.


En slutsats man kan dra efter att lyssnat på programmet är att socialdemokraterna också anser att kristdemokraterna är ett kvinnofientligt parti.


För min egen del får jag ta mig en allvarlig funderare på om vi inte skall höja tonläget mot de styrande socialdemokraterna i Kalmar.


Jag förväntar mig att någon från Sverigedemokraternas partistyrelse omgående bemöter Mats Johanssons påståenden. Även om det bara kommer att publiceras på sverigedemokraternas hemsida kan dylika påhopp och lögner inte få stå oemotsagda.


Det finns bara ett sätt att stoppa den positiva utvecklingen för sverigedemokraterna och det är att riksdagspartierna tar tag i invandringspolitiken och minskar antalet människor som får uppehållstillstånd i Sverige. De måste inte bara erkänna att invandringen skapar problem utan genomföra kraftfulla åtgärder mot de invandringstäta områden (enklaver) som det finns närmare 200st av i vårt land. 

Detta är dock en omöjlighet för de styrande i riksdagen p.g.a. att de då måste peka ut invandrargrupper som ett problem, vilket är absolut tabu.

SÅ LÄNGE UTVECKLING SER UT PÅ DET SÄTT SOM FÖLJANDE DIAGRAM VISAR HAR SOCIALDEMOKRATERNA INGA ARGUMENT I DEBATTEN.

70599-27570599-274
70599-276

Med en begynnande lågkonjunktur som gläntar på dörren kommer socialdemokraternas argument och alliansens falla ihop som ett korthus.

Maria Abrahamsson i SVD kommer med ett mycket kort och torftigt inlägg på ledarsidan. Detta är ett typexempel på den brist av argument mot sverigedemokraterna som råder inom den politiska korrekta journalistkåren. Den stig de vandrar på blir allt mindre och mindre, förr att inom en snar framtid vara osynlig.
Maria, nästa gång du besöker Lilla puben i Kalmar kan vi väl ta ett snack?


Kommentarer
Postat av: vmm

Så här presenterar Sveriges radio inslaget:

"(s) aktiva mot (SD)

Socialdemokraterna ska nu trappa upp kampen mot Sverigedemokraterna och skapa ett nätverk mellan de cirka 140 kommuner, där Sveriegdemokraterna är verksamma. Det bestämdes vid ett möte i helgen. Frågfan är varför detta behövs och vad det ska leda till."

Haha, kolla, dom skriver FRÅGFAN i sista meningen! Det var loligt! Finns det en SD-are med humor i radiohuset, månne?

2008-01-22 @ 00:26:16
Postat av: En Svensk Tiger; Inte mer!

Alla etablerade partier fick sin chans att ta åt sig kritik och lösa problemen kring invandringen, då Ny demokrati kom in i riksdagen.

Löste de problemen? Svar: Nej

Förtjänar de en 2:a chans? Svar: NEJ!!! Tiden räcker inte till för att förlänga experimentet.

Stoppa härdsmältan NU!!!

2008-01-22 @ 00:54:09
Postat av: Grue

Det blev faktiskt bättre för en tid efter NyD:s intåg. Dom kom in när det var nästan lika illa som nu med 100.000 bosnier om året.

Det talar för att också sd kommer att göra skillnad när dom kommer in.

2008-01-22 @ 06:42:57
URL: http://gruegranskar.blogspot.com
Postat av: Ottar

Experimentet med massinvandring har, som de flesta förnuftiga människor insåg för länge sedan, slutat med en nationell katastrof. Lögnerna och propagandan från politiker och media eliten förmår inte längre övertyga gemene man i samma utsträckning, vilket borgar för att SD kommer in i Riksdagen 2010. Detta är dock bara ett steg på vägen för SD är inte svaret. Det behövs betydligt större mått av insikt hos samtliga partier.

2008-01-22 @ 12:32:31
Postat av: Svante

Det har liksom blivit religon av det hela, man får inte ifrågasätta sådant som normalt är hur självklart somhelst. Man blir så att säga en kättare som skall frysas ut och inte längre är välkommen i församlingen. Alla argument tystas med "brott mot Geneve konventionen eller mänskliga rättigheter samt FNs barnkonvention. Dessa konventioner är så kallade strävans mål så högt satta att ingen skall kunna uppfylla dem Ta t.ex WHO (1948)definitionen av hälsa "högsta möjliga välbefinnande hos den enskilde individen, fysiskt, psykiskt och socialt och ej enbart ifrånvaro av sjukdom". 99% skulle då anses som sjuka och borde få vård vid analog jämförelse med flykting politiken

2008-01-22 @ 13:30:38
Postat av: kent

skit i socialpsykopaterna ingen tar väl dom på alvar

2008-01-22 @ 17:53:06
Postat av: Tore

Alldeles rätt, Grue! Och Thoralf, nu förstår du väl, vad vänsterpacket menade med att "ta diskusion
med SD". Det är detta de menar, med förtal, lögner och "gamla bortrensade synder", som fortfarande verkar i packets senila hjärnor. Visst hade vi väntat oss detta, av obildade psykopater...

2008-01-22 @ 18:29:52
Postat av: Skånepåg

Hur länge skall den här dåren få hålla på?
Jerzy Sarnecki i Svd: Gärningsmännen vill ha uppmärksamhet.

Inte f-n ville dom ha det. Dom var ute efter cash!

2008-01-22 @ 19:30:10
Postat av: Skånepåg

Thoralf kanske du har bättre koll.

Det lär komma en jubileumsbok om Sd:s första 20 år. Man har inbjudet 20 olika författare att skriva var sitt avsnitt. Bl.a. Tommy Funebo. Nu vetofan om jag inte drar! En person som sparkats/lämnat Sd och vars huvudsakliga mål nuförtiden är att till varje pris smutkasta Sd skall alltså medverka i denna bok!

Nu får jag ta mig en ordentlig funderare på hur jag skall göra i fortsättningen!

2008-01-22 @ 22:30:51
Postat av: Thoralf A

Funebo har säkert bara skrivit om någon del av sin period i SD. Jag tänker inte bekymra mig om detta, det har säkert andra gjort tidigare.

2008-01-22 @ 23:07:56
Postat av: MX

"Socialdemokraterna ska nu trappa upp kampen mot Sverigedemokraterna och skapa ett nätverk mellan de cirka 140 kommuner, där Sveriegdemokraterna är verksamma. Det bestämdes vid ett möte i helgen. Frågfan är varför detta behövs och vad det ska leda till."

haha.. "frågfan".. de har inte ändrat det än uppenbarligen.
De ändrade iaf textningen till Transformers HD-DVD på Webbhallen.se från "negerländska" till "nederländska". Jag hann dock ta ett screenshot innan :)

http://i31.tinypic.com/2a5kcc3.png

2008-01-31 @ 18:44:48
URL: http://mxcartoons.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0