NYTT BESÖKSREKORD PÅ BLOGGEN

Antalet besökare på min blogg fortsätter fortfarande att öka och varje vecka under det nya året har inneburit nya veckorekord. Under förra veckan hade jag över 3000 besökare enligt Bloggtoppen och under gårdagen hade jag mer än 500 unika besökare på en dag.

En utveckling som känns väldigt inspirerande och som jag tyder som att många av mina läsare återkommer regelbundet och att ni blir fler och fler.


Det här skapar tydligen en del irritation hos politiska motståndare och media enligt en del rykten som nått mina öron och ögon. Det kanske också är en av anledningarna till att flera av Kalmars kommunpolitiker startat bloggar de senaste veckorna. Nu har vi även fått bloggare från socialdemokraterna, moderaterna och kristdemokraterna, sedan tidigare fanns det bloggar av folkpartister och vänsterpartiet. Så nu väntar vi på att någon centerpartist som sitter i kommunfullmäktige också skall börja blogga.

Moderaternas politiske sekreterare Per Gjörloff har jag tydligen retat upp ordentligt med mina inlägg där jag kritiserat moderaterna om man skall döma av hans ordval på hans blogg.

En liten kommentar angående när Per skriver "Min gode vän (han är invandrare, Thoralf... usch...) ringde idag och meddelade sista skvallret från den franska landslagstruppen."

Pers "gode vän" är min arbetskamrat och sitter två rum från mig på jobbet, han har för övrigt franska nationalsången som ringsignal i sin mobil och brukar i bland svara Sarkozy när det ringer ;-)
En annan rolig poäng som Per glömmer är att Per själv brukar vara med i vårt företags korplag i fotboll där även jag och min franska kollega brukar vara med och även fler invandrare. Usch så förskräckligt, Per
Tänk att det skall vara så svårt att hålla isär begreppen, Per.


Kommentarer
Postat av: Marthin

Gjörloff var lite rolig ja. Vi skrattade gott här åt den "höga" nivån :)

2008-01-23 @ 23:44:05
URL: http://www.marthinsblogg.se
Postat av: Per Gjörloff

Nån måste ju dra det tunga lasset att skapa lite dramatik i bloggandet... might as well be me... Jag är även smärtsamt medveten om min insats i korplaget. Inte någon av mina mer ärofyllda stunder direkt :-)

2008-01-24 @ 00:21:48
URL: http://pergjorloff.blogspot,com
Postat av: Tore

Och inte kan det bli bättre, att vara med "nya moderata samlingspartiet". Usch, vilken låg nivå,
denne "taskspelare" har...

2008-01-24 @ 00:42:33
Postat av: Thoralf A

Per, än så länge tror jag mitt bloggande är mer dramatiskt, för övrigt skapar ju moderaterna i Kalmar lite rubriker som jag kan använda på min blogg och det tackar jag för.
Din medverkan i korplaget hoppas jag på även till denna säsong.

2008-01-24 @ 08:41:30
Postat av: Per Gjörloff

Jag är faktiskt böjd att hålla med om att din blogg är något mer dramatisk än min. Vi får se om korplaget, jag har en hel del rugbyengagemang utanför Kalmar med landslag, academy m.m. Men något inhopp är nog inte omöjligt. Förvänta dig dock inga underverk i målburen, "taskspelare" som jag tydligen är.

2008-01-24 @ 09:27:30
URL: http://pergjorloff.blogspot,com
Postat av: Sebastian Hallén

App! Akta er, jag ser redan skandalrubrikerna framför mig; "M och Sd i samspel". Hehe.

2008-01-24 @ 11:24:12
Postat av: Per G

Lovar att lägga mina utsparkar på andra kanten, och inga bakåtpass från Thoralf, så är alla glada och nöjda... he he

2008-01-24 @ 13:25:04
Postat av: alex

Den bloggen var inte mycket att hänga i julgranen...

2008-01-24 @ 14:18:54
Postat av: AWSvensson

Är inte huvudet väldigt utsatt för skador i rugby, det förklarar i så fall denne Per Gjörloffs utspel och försvar av det mångkulturella, något tänkande behövs ju heller inte, det finns ju redan nedtecknat från högre ort så det är bara att läsa innantill.

2008-01-24 @ 14:44:56
Postat av: Lasse

Hej Per G,

Du skriver enligt följande:

"Det handlar nog mest om vanligt hederligt hästhandlande, något som ni smålänningar sägs vara bra på".

Så som du skriver "ni" till oss Smålänningar tolkar jag det som om att du tycker att du själv är på en nivå över oss vanliga Smålänningar. Om du skall jobba för Kalmars och moderaternas framåtskridande rekommenderar jag att du skaffar en annan attityd.
Moderaterna har ju alla chanser i världen så som vänsterstyret nu misslyckas i Kalmar. Hoppa av "Inbördesbeundrar-klubben" och skapa ett bättre alternativ.

MVH
Lasse fd. moderat (tack och lov)

2008-01-24 @ 17:33:42
Postat av: Vasa

Per G, din blogg är en "dropkick" i eget mål. Om du bara kan kritisera dina kollegors insatser på ett dumdrygt sätt kan du lika gärna knipa igen. Du spär bara på moderaternas usla rykte som den Ronna-älskande Täbyzombien håller på att köra i botten! :-)

2008-01-24 @ 20:11:29
Postat av: Jino

Per, jag tror att dina gliringar mot Thoralf ger ett smakprov på den jargong som du och dina politrukvänner använder mellan skål och vägg för att håna hans, och faktiskt även dina egna, väljares åsikter. Att ni står så långt ifrån vanliga kommunmedborgare i frågor som berör invandring beror på att såna som ni bor på Ängö eller Kattrumpan inte i Norrliden eller gud ske pris så härliga platser som Angered eller Rinkeby! Tänk om du kanske skulle flytta dit ett tag och njuta av mångkulturen? Nej trodde just det...

2008-01-26 @ 01:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0