KURT LUNDGREN TILL MYCKET HÅRT ANGREPP PÅ EXPO.

70599-272

Journalisten Kurt Lundgren går till mycket hårt angrepp på EXPO i en radiointervju i Radio Kalmar. Devisen att angrepp är bästa försvar för en verklig innebörd i denna intervju. Lyssna på den oredigerade intervjun.


Lyssna sedan på det redigerade inslaget i Radio Kalmar så blir det en lektion i politisk korrekthet inom journalistkåren. Lyssna här.


Expo har hört å häpna skrivit om domen mot den 17-åring som beställt sexprylar i mitt namn. Börjar Expo darra inför de anklagelser som de utsätts för av bland annat Kurt Lundgren. Läs notis i Expo.

Kurt Lundgren tar upp finansieringen av Expo i intervjun och det är en mycket intressant fråga. Svenska staten är en av finansiärerna och det är något som borde granskas av media. Det kanske Kurt Lundgren ta som en uppgift.

Expo skyltar dock stolt på sin hemsida med vilka personer, företag och organisationer som skänkt pengar till dem, bland dessa återfinns bland annat följande.


Mona Sahlin, partiledare socialdemokraterna

Malmström Cecilia, EU-parlamentariker.

Pilsäter Karin, riksdagsledamot.
Ohlsson Birgitta, riksdagsledamot.

Fridolin Gustav, fd riksdagsledamot.

Astudillo Luciano, riksdagsledamot

Andreasson Martin, riksdagsledamot.

Ruwaida Yvonne, riksdagsledamot
Larsson Babben, artist.

Rosenberg Göran, journalist.

Wiehe Mikael, musiker.
 

Moderata Ungdomsförbundet.

Svenska Byggnadsarbetareförbundet.
Svenska Hamnarbetarförbundet.
Svenska Transportarbetareförbundet.

Vårdförbundet.
Vänsterpartiet.


Läs hela listan här.


Kommentarer
Postat av: kent

att som privat person stödja någon organisation må vara men när fackföreningar o.d stödjer olika organisationer är det fan ta mig kriminnelt

2008-01-20 @ 13:25:59
Postat av: Thoralf A

Kent, jag tror inte det är det som medlemmarna i facket förväntar sig att deras höga avgifter används till.

2008-01-20 @ 13:32:41
Postat av: Skånepåg

Thoralf skriver: "Expo har hört å häpna skrivit om domen mot den 17-åring som beställt sexprylar i mitt namn. Börjar Expo darra inför de anklagelser som de utsätts för av bland annat Kurt Lundgren. Läs notis i Expo."

Är inte förvånad. Är ett s.k. "skitknep". Genom att skriva om sådant som redan är spritt och inte går att dölja, vill man på så sätt ge ett sken av att allt annat i Expo är lika korrekt!

2008-01-20 @ 15:07:47
Postat av: Skånepåg

Expo saknar tydligen inte redaktionella resurser, vilket framgår av bif. URL.

http://www.artistermotnazister.nu/se/main.php?sida=stipendiater

Postat av: Skånepåg

Den här Mats Johannson i Blekinge är tydligen en person som slänger ur sig vad som helst. Nu helt plötsligt är anledningen till att stoppa kostandsberäkningarna för "flyktingar" i Bromölla, att det blev en del av en Sd nationell kampanj. Innan dess var det för att inte ställa grupp mot grupp. Har sett andra svepskäl från honom och undrar vad han skall dra till med nästa gång. En ful fisk som man tydligen måste hålla ögonen på!

"Jag förstår att kommunledningen vill ha koll på sina utgifter, det är en respektabel uppfattning. Men sedan upptäckte ju partivännerna i Bromölla att de blev en del av Sverigedemokraternas nationella kampanj och det ville de inte vara. Så jag tycker att det var klokt att beslutet ändrades, säger Mats Johansson."

2008-01-20 @ 16:38:45
Postat av: Urban

Det är farligt att som socialdemokrat ställa frågor om invandringens kostnader.
Läs här hur (s) hanterar sådana frågeställare.

2008-01-20 @ 17:41:24
Postat av: Urban

Nytt försök med URL

http://www.invandring.se/arkiv/2005/01/webbdiskussion.html

2008-01-20 @ 17:42:22
Postat av: Henrik

Som näringsdrivande stiftelse lämnar expo varje år årsredovisningar till Länsstyrelsen i Stockholms allmänna enhet, man kan beställa årsredovisningar därifrån, vet inte hur mycket info som finns i dem men den som vill kan ju testa att beställa (kostar en mindre summa att få utfört).

Sen hade expo tidigare en medarbetare som använde pseudonymen "Peter Karlsson" , men det kan ju vara en annan person än han som arbetar på barometern.

2008-01-21 @ 15:53:12
Postat av: Eric

"Peter Karlsson"? Är det "den" Peter K???
Med PUL i bakhuvudet, sök på:
http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22Peter+Karlsson%22+journalist&meta=

2008-01-23 @ 19:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0