KURT LUNDGREN I RADIO KALMAR

Så har pk-journalisterna på Sveriges Radio Kalmar slagit till mot ölandsjournalisten Kurt Lundgren.
Kurt Lundgren har tillsammans med mig och en rad andra bloggare blivit utpekade av EXPO som islamofobier.

Radio Kalmar har givetvis inte varit i kontakt med mig om Expos utpekande.
Jag är ju då bara politiskt aktiv i Sverigedemokraterna och folkvald politiker i Kalmars högsta beslutande församling kommunfullmäktige. Så detta har givetvis inget nyhetsvärde för lokalradion i Kalmar. Nyhetsvärdet är givetvis större när det gäller en journalist.
Jag vill inte på något sätt nedvärdera Kurt Lundgren utan tvärtom anser jag Kurt Lundgren vara den enda journalisten som förtjänar omdömet som oberoende journalist och jag hyser mycket stor respekt för Kurt Lundgrens åsikter och kunskap.

Radio Kalmar har försökt att få till en debatt mellan Kurt Lundgren och Daniel Poohl från Expo men denne Poohl har vägrat detta.

Istället blev det en intervju med Kurt och Daniel som Radio Kalmar klippt efter egen pk-handbok.

Lyssna till inslaget i Radio Kalmar

Efter att Kurt Lundgren lyssnat på inslaget i Radio Kalmar går han till kraftig attack mot Radio Kalmars journalist Nisse Norling och jag har full förståelse för kurts ilska.
Läs Kurts ilskna inlägg.

Kurt Lundgren har polisanmält Expo för förtal och brott mot personuppgiftslagen.
Lyssna till inslag i Radio Kalmar

Ännu ett inlägg i Radio Kalmar

Skall bli väldigt intressant att se om Barometern och Östran vågar ta upp detta ämne i sina tidningar.

Kommentarer
Postat av: Skånepåg

På Kurt Lundgrens blogg har jag lagt in följande kommentar. Förresten är det någon som kan kommentera de speciella "rättigheter", som Expo tydligen anser att muslimer skall ha?

Citat från hemsidan hos Sveriges Radio, Kalmar:
"Daniel Poohl som är chefsredaktör för Expo menar att Kurt Lundgrens åsikter motsätter sig muslimers rättigheter och därmed anses sprida antiislamska budskap och därför uppfyller kraven för att finnas med i redovisningen."

Expo har godtyckligt sammanställt en kravlista för hur det skall "gullas" med muslimer i Sverige. I Expoi(dio)ternas värld är det ingen som har så mycket vett, att man inser vad detta innebär. Hur vårt land mer och mer splittras, och vad detta kommer att leda fram till, tar man således ingen som helst hänsyn till. Det finns bara en benämning på denna typ av människor, som handlar så mot sitt eget land!

För att försöka dölja vad som nu håller på att hända skall vi, som är ansvarsfulla och varnar för vad som sker i vårt land, av Expo och övrigt PK-folk benämnas som islamofober och "hängas ut" i massmedia som inskränkta och mer eller mindre ?rasistiska? personer!

För övrigt är det hög tid att sluta använda ordet islamofob(i). Att vara kritisk till islam är ingen fobi (oberättigad rädsla för någonting) utan en naturlig självbevarelsedrift mot ett sätt att leva (islam är inte enbart en religion i normal betydelse) som är ett reellt hot mot hela vår välfärd, våra värderingar och mot hela vårt svenska samhälle.

2008-01-15 @ 12:06:32
Postat av: Skånepåg

Citat från Merit Wagers blogg i dag http://merit.blogg.se/

"Jag har sagt det många gånger - och skrivit här på bloggen och i bland annat Svenska Dagbladet - att asylhanteringen HAR havererat. Den är alltså INTE "på väg att haverera", den HAR havererat. Det är oförklarligt att ett land kan ha en så illa fungerande asylhantering och att varken regeringen, riksdagen eller Migrationsverket som är utförande myndighet, inte klarar att ta fullt ansvar och se till att asylprocesserna blir korrekta, tydliga och rättvisa!"

När en person med synnerligen goda kontakter inom Migrationsverket skriver detta, då är det inte illa utan MYCKET MYCKET illa!

2008-01-15 @ 13:20:59
Postat av: adele

bra blogg!

2008-01-15 @ 21:24:14
URL: http://remind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0