KALMARS KOMMUNALRÅD JOHAN PERSSON (S) BÖRJAR BLOGGA.

Trycket på socialdemokraterna och Johan Persson blev för stort enligt Barometern därför börjat kommunalrådet att blogga som förste socialdemokrat i Kalmar.


En del av det trycket kommer säkert sig av att min blogg lockar många läsare och att socialdemokraterna känner att de inte varit med på banan. De flesta av de ledande socialdemokraterna i kommunfullmäktige är gissningsvis 60+ och där har väl intresset inte varit så stort för Internet, så Johan Persson får även där dra ett tungt lass.


Jag provade idag att skriva en kommentar på Johans blogg och hälsa honom välkommen in i bloggvärlden.

Jag erbjöd honom en länk från min blogg om han gjorde det samma. Han har under eftermiddagen svarat och avböjt mitt erbjudande, tyvärr.

Det var ju givetvis även en test för att se hur hårt han tänker moderera sina blogg men min kommentar med länk till min blogg ligger fortfarande kvar.

Vi får väl se hur det blir i fortsättningen när Birgitta Elfström börjar domdera.


Sedan får vi se hur mycket Johan hinner att blogga, om inte annat kanske han kommer till insikt om hur mycket tid undertecknad lägger på att skriva inlägg och all research till dessa.

Länk till Johan Perssons blogg


Kommentarer
Postat av: SIVAN

Hm... förhastad slutsats ang 60+. Är själv där snart. Undervisar i programmering på Högskolan och vi är många som kan mycket mycket mer om data och datorer än studenter och andra under 30.

2008-01-12 @ 23:11:57
Postat av: Thoralf A

Ursäkta mig, men jag kanske mest funderade över socialdemokraternas representanter i kommunfullmäktige. OCH det faktum att vem som helst i detta parti inte får uttrycka sina åsikter offentligt.

2008-01-12 @ 23:27:09
Postat av: Skånepåg

Snälla Sivan!

Var står det någonstans i Thoralfs inlägg att det handlar om kunskap/programmering? Det är en stor skillnad mellan att ha ett INTRESSE, som Thoralf skriver, och kunskap/programmering! Jag är 60+ och är tydligen bättre på språkkunskap än de (t.ex. du) som är 60-!

Inte undra på att Högskolan har problem med både det ena och det andra!

2008-01-12 @ 23:30:10
Postat av: Lassese

Kul att de försöker i alla fall.
Men det blir svårt. De har inget att erbjuda. De babblar bara på om oväsentligheter som inte intresserar många. OM någon sosse för ovanlighets skull råkar använda tarmarna i skallen så kommer ju partipiskan och pryglar dem hela vägen tillbaka in på partispåret.

2008-01-13 @ 10:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0