HOTADE SIN EGEN DOTTER TILL LIVET.

70599-222
                                                                  Foto Thoralf Alfsson

Som vanligt glömmer media att föklara viktiga fakta I ett brottsmål vid Kalmar Tingsrätt. Just i detta fall förklarar etnicitet en del om pappans "reaktion" på dotterns val av pojkvän men det anser tydligen inte tidningarnas journalister.


Läs Barometerns artikel.

Läs Östrans artikel.


Pappan Abdolkarim som är boende i Norrliden tålde inte att hans dotter träffat en svensk pojke som hon umgicks med, han hade fått tips om förhållandet via vänner. Dottern och pojkvännen hade ändå försökt vara diskreta med förhållandet.

När pappan vid ett tillfälle stötte på dottern och pojkvännen uttalades en rad hot som

"N.N är en hora", "Jag skall döda dig", Jag skall slita honom i stycken". De inblandade uppfattade pappan som "helt galen".

Det unga paret har nu avslutat förhållandet på grund av rädsla för att bli skadade. Båda mår fortfarande dåligt och har sömnsvårigheter.


Tingsrätten bedömer hans brott som en engångsföreteelse och dömer därför inte ut något fängelsestraff, utan endast 50 timmars samhällstjänst och 8000 kronor i skadestånd till dottern och 6000 kronor till pojkvännen. Han skall också betala sina egna kostnader för försvaret om 11 500 kronor.


Detta kan bli ännu ett fall för Kalmar kommuns socialtjänst vad det gäller hedersrelaterat våld och skyddad identitet.


För några veckor sedan dömdes en broder i en annan invandrar familj till 10 månaders fängelse för misshandel och hot mot en syster i Göta hovrätt. Det intressanta i detta fall var att hovrätten höjde tingsrättens straff på 7 månader till 10 månader. Dottern i den familjen har haft skyddat identitet en längre tid och bor på hemlig ort.

Även denna familj är boende i Norrliden, Kalmars mångkulturella centrum..

VÅLDTÄKTSFÖRSÖK I NORRLIDEN. Läs artikel i Barometern.


Kommentarer
Postat av: Gregorius

Tusen tack Thoralf, för att du förser oss med förstärkt information när det handlar om våra kulturberikares bidrag till vårt lands förfall. Svensk massmedia förser oss, som bekant, endast med halvsanningar och ibland rena lögner när det handlar om brott som begås av s.k. flyktingar.

2008-02-01 @ 11:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0