AL-JAZIRA BLEKNAR I JÄMFÖRELSE MED SVENSK MEDIA.

Israels försök att få stopp på raketattackerna mot Israel genom att stänga gränsövergångarna har fått en mängd människor att kritisera Israel.

70599-283

En mängd journalister skriver artiklar och gör TV-inslag om hur hemsk tillvaron är i Gaza och alla ger Israel skulden för den akuta situationen.
Förhoppningsvis har de svenskar som fortfarande har kvar förmågan att tänka fritt och självständigt nu kunnat avslöja hela den svenska mediakåren och hela raden av vänsterpolitiker med byxorna ända nere vid ankelknölarna.

Vi får sällan läsa om att det avfyras hundratals raketer från Gaza mot mål i Israel i svensk media, jag får känslan av detta tonas ner i svensk media. På grund av dessa raketer stängde Israel gränsen till Gaza och därmed alla leveranser från Israel.

Har dessa palestinier inget eget ansvar över sin situation?


Detta fick till följd att media snabbt fylldes med "snyftreportage" om situationen i Gaza med elbrist och matbrist och personer på sjukhus som knappt kunde hållas vid liv.

Svarta rubriker har avlöst varandra i tidningarna och i SVT och TV4 har vi sett och hört palestinska kvinnor i sina slöjor skrika ut sin ilska och hat över Israel.


MEN STOPP!!  GRÄNSAR INTE GAZA OCKSÅ MOT EGYPTEN?


Nej, det kan väl ändå inte vara möjligt. Då måste ju även Egypten vara ansvarig för situationen på Gaza-remsan.

70599-282

Hur många gånger har du läst i svensk media om den metallmur som Egypten har mot Gaza?  Du har säkert aldrig hört talas om den förrän Hamas sprängde delar av den häromdagen.

  

Nej, minsann detta har vår politiskt korrekta mediaarbetare sett till att medborgarna hållits i okunskap om. Sedan har vi ju våra politiker på riksnivå, som far runt på sina resor men så mycket tycks det inte ha snappat upp om denna mur mot Egypten, däremot har vi kunnat läsa spaltmeter om den mur som Israel uppfört för att skydda sina medborgare mot muslimska terrorister.


Nu har det dock visats bilder och skrivits löpmeter om hur de boende på Gazaremsan strömmar genom den rivna muren in till Egypten för att handla mat och andra varor.

Jag har väntat på att få höra några av alla dessa Israelkritiker också öppna munnen och kritisera Egypten för att befolkningen på Gazas lider. Men inte ett ord har jag hört eller läst om Egyptens skuld och ansvar.


VILKET HYCKLERI!!!


För mig är det i varje fall bara ännu en bekräftelse på att vår vänsterstyrda media medvetet försöker föra det svenska folket bakom ljuset.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Amen!!!

2008-01-25 @ 02:26:11
Postat av: Sivan

Bra skrivet. Ända sedan Palmes dagar har Sverige varit positiv till Palestina och skänkt MASSOR med pengar till vapen.

2008-01-25 @ 15:21:55
Postat av: Blackfootnation

Ja, svensk media är en samling totalhycklare i ett flertal frågor. Vi lite eftertanke i de flesta frågor.

Men glädjande nog märks det i riket. Jag träffar massor av människor i jobbet som säger likadant.
"De har slutat att läsa svensk press, de undviker de officiella nyheterna vi tv och radio".

Internet, bloggande och sökande av alternativ nyhetsrapportering är det som gäller.
Vidare viskas det om helt otroliga ras vad det gäller kvällspressupplagor och antal bvesök via webben. Må det hålla i sig.
Men det är väl redan en ny dementi och mörkläggnigs
fråga, likt vår "kära" asyl och invandringspolitik eller tillståndet i nationen av effekterna av den.
Tack för en bra blogg.
Vi behöver dig och dina likar i varenda kommun, offentlig inrättning och instutition.

2008-01-25 @ 19:53:28
Postat av: Tidningskvackaren

Svenska media har inte kunnat ta av sig sin mentala armbindel eftre att den lilla småführern Guillou har proklamerat en judefientlig inställning hos alla mediokra journalister. Värst är TT som är en uppföljare till SS.

Heil Media!

2008-02-25 @ 01:51:32
URL: http://www.regeringen.se
Postat av: Pether

Fakta:

Gränsen Gaza/Egypten administreras/ades av FN. Då Hamas vann valet, så drog sig FN tillbaka, då de inte ville leka med terrororiststämplade organisationer.

Men då endast FN har mandat att öppna gränsen, så är den stängd. Alltså
går Egypten endast efter de regler som FN har satt för gränsen.

Men jag har samma åsikter som ni här inne.
Men dock åt andra hållet, sägs allt för lite om Israels handlingar. Vi vaggas alla in i ett islamhat som är totalt ogrundat.

2008-04-28 @ 21:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0