SD UTESTÄNGS I MÖRBYLÅNGA

Ölandsbladet ansluter sig till tidningar med mycket dålig journalistik eller politiskt korrekta journalister som jag föredrar att kalla det.


I början av veckan lämnades det in en tvärpolitisk motion i Mörbylånga om en skolutredning. Ölandsbladet slår på stort och skriver att alla partier utom sverigedemokraterna står bakom motionen. Läs artikel i Ölandsbladet.

Journalisten på tidningen har givetvis inte frågat sd varför inte sd även skrivit under motionen. Istället försöker journalisten göra ett stort nummer av detta i artikeln.


Nu har sverigedemokraten Rolf Jönsson i Mörbylånga ilsknat till och pratat med Ölandsbladet och informerat tidningen om att sverigedemokraterna inte ens blev tillfrågade om motionen eller ens informerad om densamma innan den var inlämnad.


Jag har full förståelse för Rolf Jönssons ilska även om jag tror att Ölandsbladets journalist överdriver Rolf Jönssons uttryck för att återigen misskreditera en sverigedemokrat.

Läs artikel i Ölandsbladet.


Bra Rolf Jönsson!  Att ryta till är det enda rätta.


Återigen ett bra exempel på att det är de så kallade etablerade partierna och media som skapar martyrstämpeln på sverigedemokraterna och inte vi själva, vi bara protesterar mot de orättvisor som hela tiden drabbar oss.


DESSA PERSONER SÄGER SIG STÅ FÖR MÄNNISKORS LIKA VÄRDE. VILKEN FRUKTANSVÄRD DUBBELMORAL DE HAR!

Är du ölänning och vill ha information om sverigedemokraterna eller vill bli medlem är du välkommen att ringa mig på 070-3792233 eller skicka ett mail till [email protected]


Kommentarer
Postat av: Medlem Sv. klubben

PÅ SVERIGES RADIOS HEMSIDA HITTAR

vi idag en färgbild, dominerad av tre svenska flaggor. Är det Svenska flaggans dag idag? Nej, bilden utgör enligt Sveriges radios mening en adekvat illustration till det
svenskfientliga program, som kommer i P1 på lördagseftermiddagen.

?FRÅN GATAN IN I PARLAMENTEN ? OM TYSKA OCH SVENSKA HÖGEREXTREMISTER
Journalisten Christoph Andersson har följt National-demokraterna [systerparti till sverigedemokraterna] i Södertälje och deras tyska motsvarighet [?] NPD i delstaten Mecklenburg. Från valrörelsen 2006 till partiernas intåg i kommunfullmäktige respektive delstatsparlament. - Dokumentärredaktionen, kl 14.03.?

I väntan på den i liknande sammanhang flitigt anlitade Christoph Anderssons
reportage, kan radiolyssnarna värma upp sig med litet samhällstillvänd radioteater samt förstås varje timme gotta sig åt Ekots egna avslöjanden om svenskarnas mindervärde och omänsklighet:


?JAG VET VÄL HERREGUD VAD JAG PRATAR FÖR SPRÅK
Två asylsökande män från Vitryssland hittades häromåret mördade på en soptipp utanför Stockholm. I en uppmärksammad radioreportageserie berättade Randi Mossige-Norheim om vilka de var, hur de hade det, och varför de mördades. Nu har författaren Bengt Ohlsson skrivit en pjäs om deras sista timmar i livet. - Radioteatern kl 13.30?

?DE FLESTA IRAKIER FÅR INTE UPPEHÅLLSTILLSTÅND
Nu får majoriteten av irakierna avslag på sina asylansökningar i Sverige. Under förra året fick hela 93 procent av irakierna stanna, men under januari i år har bara 42 procent av irakierna fått uppehållstillstånd.

Just nu väntar drygt 11 000 irakier på besked, en av dem är Nagah Hamid.

? Jag mådde väldigt dåligt när jag fick höra om det här, mitt blodtryck gick upp och jag var tvungen att åka till sjukhuset och ta ett EKG, säger Nagah Hamid, en ung familjefar från Kirkuk.

Han bor på flyktingförläggningen i Flen och säger att alla irakier på förläggningen talar om att det nu är svårare att få uppehållstillstånd i Sverige. Många av de ärenden som handlar om Irak skickas till Migrationsverket i Flen.

STANNAR ÄNDÅ
Advokat Johan Hedberg tror att många av dem som nu får avslag kommer att stanna i Sverige ändå och leva gömda.

? Vi kommer ha en grupp som hamnar i det här utanförskapet som inte kommer att åka hem, men som inte heller har uppehållsstillstånd, och som driver omkring i den här twilightzonen. Som så många andra gjort tidigare i Sverige, som somalierna och eritreanerna.

Nagah Hamid berättar att han kom till Sverige för att han trodde att Sverige tog emot irakier. Nu vet han inte längre vad han ska tro. ? Jag mår fruktansvärt dåligt och jag känner mig väldigt osäker, jag har ingen aning om hur det kommer att gå för mig, säger Nagah Hamid. ? Ekot.?

2008-02-02 @ 11:19:36
Postat av: Throalf A

Jag hörde också programmet!

2008-02-02 @ 12:33:42
Postat av: vmm

Jag är SD-sympatisör och är tillräckligt luttrad för att veta att media kan få till vad som helst av vad som helst, men "Hoppas de dör de jävlarna" känns verkligen inte bra. Inte ens om det sagts som något slags "skämt" eller "det var inte menat på allvar" så... nej, det känns inte bra.

2008-02-02 @ 17:53:37
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

Fler negativa asylbesked står det att läsa i aftonbladet, därom råder det delade meningar.

2008-02-02 @ 19:31:56
Postat av: Patrik, Sd Ängelholm

Jag förstår Rolfs ilska. Det psykologiska kriget, ofta på en mer personlig än politisk nivå, som de nuvarande riksdagspartierna för mot sverigedemokrater i många kommuner (det är dock inte lika illa överallt, det måste också sägas), möts kanske rentav för sällan av riktigt kraftiga motreaktioner från utsatta sverigedemokrater.

Sen kan jag iofs tycka att man kan välja något annat kraftfullt än att önska folk i döden, men det skall givetvis inte tolkas bokstavligt, utan som ett uttryck för motiverad ilska.

Det är absolut bättre att släppa ut ilskan än att stänga den inne och vara tyst. Politiker är också människor.

Stå på dig Rolf!

2008-02-03 @ 20:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0