PAPPERSLÖSA I NYA SNYFTREPORTAGE I MEDIA.

70599-304
Papperslösa eller lönlösa kinesiska byggjobbare i Kalmar.        Foto Thoralf Alfsson.

Den senaste tiden har media drivit frågan om "papperslösa" människor i samhället. Först gällde det papperslösa barn som inte fick gå i skolan, sedan var det papperslösa som inte hade rätt till sjukvård och nu senast är det papperslösa som utnyttjas av skrupelfria arbetsgivare.


Papperslösa människor låter ju väldigt hemskt och lockar fram medkänsla hos allmänheten. Det är ju givetvis avsikten hos det vänstervridna mediadrevet som jobbar med dessa artiklar. Mening är att alla skall sympatisera med alla dessa stackars papperslösa människor som givetvis inte har någon skuld till sin egen situation. De har naturligtvis hamnat i Sverige utan sin egen medverkan. 

Men vad är det för papper de saknar?

  

De saknar inte identitetshandlingar! Nej, de saknar uppehållstillstånd i Sverige och därmed saknar de även arbetstillstånd!


Dessa papperslösa människor är illegala invandrare i Sverige, de har ingen rätt att befinna sig i Sverige och ännu mindre att arbeta i Sverige. I och med att de stannar i Sverige och jobbar svart är de också brottslingar.

  

I media och bland pk-politiker är de däremot papperslösa människor, som det är en stor skam att vi inte ger all välfärd som alla boende i Sverige har rätt till. Jag har sett siffror på att det kan röra sig om 10 000 - 50 000 illegala invandrare. För mig är detta rena rama snurren och tokerier!


SKALL VI RESPEKTERA SVENSKA LAGAR ELLER INTE?

  

Om vi nu skall tillämpa svensk lag är dessa människor illegala invandrare och inget annat, som befinner sig i Sverige olagligt och därför kan de inte räkna med vare sig skola, normal sjukvård eller att arbetsmarknadslagar skall gälla. Det enda som dessa människor kan åtnjuta från samhället är akut sjukvård som de skall betala för.

Dessa illegala invandrare betalar inte en enda krona i skatt till samhället.

Media pågår ett stort fel eller lögn när de kallar dessa människor för papperslösa istället för dess rätta namn, illegala invandrare.


När man läser vänsterpartiets motion i Riksdagen angående dessa papperslösa människor får jag gråa hår. Slutledningen måste vara att vi inte skall ha några lagar eller regler angående invandring till Sverige enligt dessa dåraktiga vänsterpartister. Vem tror dessa vänsterpartister betalar välfärden i vårt land.


INTE NOG MED ATT SVERIGE HAR EUROPAS GENERÖSASTE INVANDRINGSPOLITIK, NU SKALL ÄVEN ALLA SOM NEKATS UPPEHÅLLSTILLSTÅND HA SAMMA RÄTTIGHETER ÄNDÅ.


Varför skall någon i så fall söka asyl i Sverige? Det är ju bara att åka hit och tala om att nu är jag här.

Hit med bidrag, utbildning, sjukvård, tandvård, pensioner o.s.v. för jag är papperslös.


Sverige är på väg att bli ett laglöst land och riksdagspartiernas politiker medverkar till detta i allra högsta grad.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Thoralf

Har du någon insideinformation om vad som pågår i Torsås. Uppenbart mörkar skolledningen hur allvarligt det är, eftersom föräldrar nu även kräver proffesionella vakter på skolan. Jag har mina misstankar?

Låter oroväckande enligt Barometern:
"Torsåspartiets skolpolitiker Görel Rydeen och Marianne Smith tog i en skrivelse på måndagen upp problemen på Torskolan som började i höstas i årskurs sju. Det förekommer dödshot, misshandel, bråk, kränkningar och mobbning på Torskolan, vilket bekräftades av skolchefen JanEric Assarsson.
Rektor Lotta Elmbro på Torskolan uppgav att situationen har blivit bättre och att en rad åtgärder har satts in för att få bukt med problemen."

2008-02-13 @ 12:33:56
Postat av: Skånepåg

Skall givetvis stå professionella vakter!

2008-02-13 @ 12:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0