NYA DOMAR MOT INVANDRARE!

NORRLIDEN IGEN!

70599-222
Kalmar Tingsrätt                                             Foto Thoralf Alfsson

Ny dom mot en person boende i Norrliden, Kalmars mångkulturella centrum.


Den 29-årige mannen med invandrarbakgrund dömdes vid Kalmar Tingsrätt i fredags till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Listan över de begångna brotten är lång. Brotten har till stor del begåtts i Malmö.


Grov kvinnofridskränkning

Olaga hot

Ofredande

Tillgrepp av fortskaffningsmedel

Olovligt brukande

Våldsamt motstånd

Övergrepp i rättssak

Narkotikabrott

Brott mot knivlagen


Jag har inte sett en enda rad om denna dom i de lokala tidningarna.

Anmäld våldtäkt i Norrliden
En 19-årig kvinna har anmält att hon blivit våldtagen i Norrliden. Gärningsmännen talade på ett utlänskt språk enligt en artikel i Barometern.


Jag hörde i ett helt annat sammanhang att mäklare klagar över att det är svårt att sälja lägenheter i det nya bostadsområdet Östra Vimpeltorpet. Orsaken skulle bland annat vara det stora avståndet (3-4km) till centrum. Jag tror tyvärr att detta är ett svepskäl och att den rätta orsaken är att Östra Vimpeltorpet är närmaste granne med Norrliden. Att sätta sin barn i den mångkulturella Novaskolan är kanske inte så många föräldrars dröm.I Norrländska socialdemokraten kör man med raka rör eller vad säger ni om följande artikel om fällande domar för 4 invandrare för narkotikabrott. Namn och foto, inga krusiduller i Norrland inte. Läs artikel i Nsd

Något för Barometerns kriminalreporter Peter Karlsson och Östrans journalister att ta efter.Smålandsposten har också ett och annat att lära. För en tid sedan blev en 81-årig man ihjälslagen i Rörvik. En 16-årige pojke åtalas för mordet, läs artikel i Smp.

Domen avkunnades i fredags och är ännu en mycket anmärkningsvärd dom från det svenska rättsväsendet. Sluten ungdomsvård i 3 år var 81-åringens liv värt enligt Växjö Tingsrätt. Som anhörig till mördade mannen måste det kännas som ett stort hån. Varför protesterar ingen mot detta daltande med brottslingar!

Bloggen Rakryggad presenterar nu uppgifter om identitet och foto.

P.S.
På onsdag kommer domen mot den socialdemokratiske nämndemannen med invandrarbakgrund i Kalmar som är åtalad för misshandel och hot mot tjänsteman. Han är tidigare dömd för misshandel och jag kan inte se någon annan dom än fängelse. Jag kommer med ett inlägg om domen så snart jag har den i min hand.


Kommentarer
Postat av: Magne

Personligen har jag tröttnat på mediamaffian. Häromdagen sa jag upp min prenumeration med motivation av/till Barometern/OT. Att denna Lars Johansson (som är såå snäll enligt han själv) ständigt ignorerar mina genomarbetade insändare och motiverar att jag inte tillför debatten någontingen?! Detta finner jag mig inte i! Att släppa igenom den simpla AFA-skrivna insändaren häromdagen riktat mot SD samt Thoralf visar hans odemokratiskt och fula kommunisttryne. Tack för kaffet Barometern!

2008-02-12 @ 01:59:00
Postat av: Magne

Efter över 20 års trogen/blåögd prenumeration..

2008-02-12 @ 02:01:04
Postat av: Bosse

Vad gör den 16-åriga negern i Sverige? han som mördade 81-åringen? Kan han inte utvisas?

2008-02-12 @ 06:06:25
Postat av: Skånepåg

Jag har bara väntat på att muslimer skulle försöka att göra detta. Kurt Westergaard är mannen som
gjorde Muhammedteckningarna, som först publicerades i Jyllandsposten. Skall bli intressant att se om och hur de s.k. "moderata" muslimerna i Danmark kommer att reagera?

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er dybt rystet over morgenens anholdelser af personer med muslimsk baggrund, som angiveligt havde konkrete planer om at myrde bladtegner Kurt Westergaard. Peter Skaarup opfordrer til en yderligere styrkelse af kampen mod islamismen og for de danske værdier, og han opfordrer moderate muslimer til at komme på banen med en soleklar fordømmelse.

- Det chokerer mig, at vi er nået dertil i Danmark, at man kan blive truet på livet for at bruge sin ytringsfrihed. Jeg føler meget med Kurt Westergaard og hans pårørende, som lever under et helt urimeligt pres. Det beviser, at islamistiske kræfter bor og arbejder i bedste velgående i vores land, og at kampen for vores danske værdier er vigtigere end nogensinde, siger Peter Skaarup.

- Vi har nu et endnu bedre grundlag for at sætte hårdt ind over for fundamentalistiske muslimer i Danmark, og vi må endvidere sørge for hele tiden at styrke politiets muligheder i denne kamp. Der er grund til at rose politiet og PET?s arbejde i denne sag ? det er meget tilfredsstillende, at myndighederne tilsyneladende effektivt har reddet en mands liv, siger Peter Skaarup.

- Jeg opfordrer desuden de moderate muslimer i vores land til at komme på banen og i klare vendinger fordømme disse mordplaner. Vi politikere kan opstille en synlig konsekvens over for den slags hjemlig islamisme, men det moderate muslimske samfund må også komme på banen med en fordømmelse uden forbehold. Der kan ikke være nogen som helst forståelse for denne primitive fanatisme, siger Peter Skaarup.

2008-02-12 @ 09:27:54
Postat av: Skånepåg

Teckningar av Kurt Westergaard.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/75/Jyllands-Posten-pg3-article-in-Sept-30-2005-edition-of-KulturWeekend-entitled-Muhammeds-ansigt.png

Postat av: Skånepåg

Ibland blir allting fel. Ett nytt försök.

Teckningen av Kurt Westergaard är den där bomben finns i huvudet. För att han gjort denna teckning så skulle han alltså dödas av muslimer i Danmark.

2008-02-12 @ 09:52:10
Postat av: Skånepåg

Förfärlig läsning i dag:

http://snaphanen.dk/
om hur danska TV-reportar bli angripna i Köpenhamn

http://svenska.yle.fi/nyheter/kolumnartikel.php?typ=korrespondent&id=120683 om hur en finsk reporter anser att Sverige är ?förlorat?.

2008-02-12 @ 11:01:29
Postat av: Skånepåg

Intressant artikel om kusingifte i Storbritannien från den stora draken Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=513757&in_page_id=1879

Postat av: Eric

"Barometerns kriminalreporter Peter Karlsson.."
Peter Karlsson??? Låter bekant.
Är det "den" Peter Karlsson ?? Isf faller alla bitar på plats.

2008-02-13 @ 18:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0