CENSUR, ISLAMKRAMARE 0CH GAMLA RADIKALER.

70599-76

Författaren Anders Johansson har intervjuats Barometern med anledning av hans senaste bok "I landet censurien". Jag har personligen fått ett exemplar av Anders J och jag finner den mycket intressant. I de första kapitlen går Anders J till hårt angrepp mot media och den censur av åsikter som råder i dagens samhälle.


Barometerns journalist Gunnar Rockströms inställning till Sverigedemokraterna framgår ju helt klart över hans frågeställningar i slutet av artikeln. I nät upplagan saknas en fråga till Anders Johansson som dock finns i den tryckta upplagan av tidningen.


"Hur väger du risken härmed att du går Sverigedemokraternas ärenden?"


Med dessa frågor angående Sverigedemokraterna visar Gunnar Rockström upp ett prov på just den censur som media driver och Anders Johansson kritiserar i sin bok. Självmål av Gunnar Rockström! 

Han har uppenbarligen inte förstått vad Anders Johanssons bok handlar om. Eller så är han så fullständigt incementerad i systemet att inga fria tankar existerar. Eller ännu värre han kanske känner sig tvungen att fråga och skriva detta för att inte försämra sin egen situation på tidningen.
Att skriva något som inte är negativt om sd är förmodligen inte rumsrent i dagens mediavärld.


Läs Barometerns intervju.

70599-313


Vill du köpa Anders Johanssons bok så gå in på http://www.dsm.nu/bokbestallningar.html


Kommentarer
Postat av: vinterbadaren

Bloggen Högerkänga" är under det senaste dygnet utsatt för en kampanj och fungerar endast sporadiskt!

Löser sig inte problemet inom rimlig tid kommer vi till vänsterpackets och muslimslöddrets förtret att lägga över till en egen server i ett land som EJ låter det fria ordet tystas av det politiskt korrekta patrasket och dess fega medlöpare!

Kampen den fortsätter med förhöjd styrka!

2008-02-21 @ 12:17:27
URL: http://hogerkanga.blogspot.com
Postat av: Frode

Satt och funderade över vilken av friheterna enligt EKMR som är den viktigaste. Efter mycket vånda och funderingar kom jag dock fram till att artikel 10, den om yttrandefriheten, trots allt är den viktigaste. Ty, utan den får man ju inte reda på vad som händer! Polisens hämtningar om natten av folk, eller invandranas härningar i landet! Eller alla konstigheter i invandrarköret! Mussar hit och dit!

2008-02-21 @ 19:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0