AFA I KALMARS SKOLOR?

Som jag skrivit tidigare är många av Sverigedemokraternas sympatisörer lärare, ibland börjar jag nästan tro att det är den yrkesgrupp som är vanligast inom sd. I och för sig är väl detta inte så konstigt då skolan konfronteras med mångkulturen i ett tidigt skede. Skolan har ju också varit utsatt för den förra regeringens slappa och kravlösa flumskola.


Jag får med anledning av detta en hel del häpnadsväckande information från dessa lärare. För några dagar sedan skrev jag om kulturskolans rektor som i Kalmar Läns Tidning ansåg att hon bara följde Kalmar kommuns policy.

Jag har även fått en del information om att vänsterextremistiska gruppen AFA sprider sitt budskap i Kalmars skolor utan att någon från skolledningarna reagerar.


Jag har idag skickat mail till en rad skolor med ett antal frågor om detta och deras syn på dessa vänsterextrema grupper, t.ex. AFA-Dackebygd.


70599-296

Skall bli mycket intressant att se vilka svar jag får. Jag har givetvis ställt frågorna som kommunfullmäktigeledamot i Kalmar vilket borde innebära att ingen skola i Kalmar kan strunta i mina frågor.

70599-297

Nykommunisterna i AFA vill aldrig vara med på bild!


Kommentarer
Postat av: Grue

På vilket sätt sprider som sitt budskap? Dekaler och affischer, eller står dom och pratar med eleverna?

2008-02-03 @ 22:43:44
URL: http://falkblick.nu/
Postat av: dottern

Ambitiösa och målmedvetna elever med höga mål ser till att nå dom oavsett flumskola eller ej.

2008-02-03 @ 23:08:15
Postat av: Thoralf A

Grue, jag återkommer med ett inlägg när jag fått svar från skolorna.

2008-02-03 @ 23:12:11
Postat av: Aloysius

Intressant, denna uppgift om lärares sympatier. Jag är själv (ganska ny) lärare men märker inget, troligtvis därför att lärarna samtidigt är livrädda för att säga något. Skolan har blivit en oerhört ideologiserad miljö (inte bara gällande invandring och mångkultur) och alla vet vad som hände Jomshof (yrkesförbud). Dessutom är lärarna ofta trötta, illa betalade, förödmjukade och desillusionerade.

2008-02-04 @ 18:14:43
URL: http://beskt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0